A cinderella story

      God eftermiddag!
          

Min promenad var intressant. Det måste sett lite roligt ut med en rosa prick vandrande i den ofärgade skogen. Nej men jag gillar min rosa jacka :) . Det var härligt att komma ner till stranden och känna liv. Det var helt vindstilla så jag satte mig på en bänk vid vattnet och lyssnade vidare på Stieg Larsson. ( känner mig som värsta friluftlivs människan när jag skriver det här haha )

Iaf, jag har varit duktig idag. Jag har pluggat. Skrivit pretty much on my utvärdering av praktikplatsen. Sedan är det ju det här satans konsten med. Den ska jag ägna mig åt nu i en timme. Sedan ska jag se på A Cinderella story. Det är verkligen en askungens saga. Tänk att få kyssa chad va :D snyggare än någonsin! :)
                                        

Sedan köpte jag my lovely dress idag av märket "Lipsy london". Här ser ni bilder. Men jag kan säga att när det väl gäller kommer jag leva i en liten askungensaga :D Det kommer bli ett jätte fint bröllop min syster ska ha :)



Och på! Ni kan ju fokusera mer på klänningen då :D Men jag ville heller inte
göra som alla andra och sudda över ansiktet, känns ju bara onödigt :P

Ha en kul lördag nu, min ska bestå av melodifestival och tacos !
Puss, Micaela

Solen i ögonen

Godmorning Sunshine :)

Vaknade av mig själv klockan 08.55. Härligt som attans var det! Sedan steg jag upp, såg solen lura bakom molnen och kände direkt att idag skulle bli en bra dag. Gick sedan och gjorde stor lördags buffe till mor och nisse! Som vanligt låg mor kvar och kom sedan 1 timme senare, men, vi skulle väl äta frukost? Jag och ´Nisse - Ja, det gjorde vi för en timme sen. Haha!


Måste bara visa min lycka, för en gångs skull har ja nu brunare ben än min mor :D ( jag sitter i hennes knä därför ser det lite kul ut haha! ) och det är ja till vänster om man inte ser det haha ^^

Nu hade ja tänkt att gå en härlig promenad mot östra stranden iförande denna klädsel! (: Ska lyssna på Stieg Larsson med, så det kommer bli super mys! ( om ja ska va ärlig har ja sån träningsverk sedan bowlingen att ja inte kan lyfta eller nått me vänster :D Och sedan har ja så ont i höften så ja kan inte träna på form helt enkelt ) Bortförklaringar känns bra ibland. Men promenad funkar alldeles utmärkt känner jag, det är jag och solen <3

Skriver mer sedan,
Puss Mican

En vecka av guld

Heej hallåå alla glada bananer där ute! :D

Idag är det fredag, och ordspråket som lyder - ordning och reda pengar på fredag, passar mig ypperligt jävla bra idag! :D Jag kan inte ha önskat mig en bättre fredag helt enkelt, och varför ska jag nu förtälja för er :)

Men kan börja med att berätta om hur bowlingen gick igår, den blev äntligen av då Anna inte varit sjuk längre ;) Markus var så gullig och bjöd oss på bowling, så det var jag anna markus och ola då! Riktigt trevliga killar det dära! Träffade dem på en fest och ser man där ja, bowling på det! Vi förlorade dock, jag och anna. Men vad gör det, vi hade kul :D Jag fick en strike , vilket relaterade till att jag fick visa min inte fullt så lyckade moonwalk haha! ( Jag trodde inte jag skulle få strike)
Disco bowling is the shit! Så jag somnade sött klockan 00.00

Jo, för att prata om något annat. La Couronne i mitt hjärta måste jag säga. Pia och Ann är mina änglar. De tyckte jag varit så duktig i veckan så de ville skämma bort mig lite. Ann gav mig en manikyr och sedan så lyckades jag bryta av min långa tum nagel igår! Så hon satte på en ny nagel :D Man ser inte ens att den är fake, så screw all akryl och gele här är det plast och pulver som gäller. Helt klart snällare mot lilla nageln.


  
Sedan fick jag en sol dush på benen :D Första gången! Och helt klart bäst! Bilden visar att det inte är någon solarie solning här inte eftersom det är samma trosor^^ Ligger mellan 200-300 kr halva kroppen och sedan 400 eller mer på hela kroppen :) . Sedan fick jag även den nya foundationen i collistar :O Love it!



Sedan fick jag en till smink kund på måndag :) Så Pia kommer ta kort på mig och sedan skicka ut i mejl så man ser att det är jag som sminkar. Vem vet om det kommer synas på bussarna med ? :D

Sedan kom Kajsa till La C. Vi pratade massor. Längtat som en tok efter henne. Vi gick sedan ner till staden där gjorde vi ett stopp på morfars och åt en panini med te till det! Sedan gick vi på stan, jag köpte denna vita tunika ( även den jag har i rosa)



Och sedan träffa jag mor och nisse så Kajsa träffa pojken sin och jag gick vidare med mamma och nisse. Vi gick till Sisters och drömmde oss bort bland alla smycken, (inte nisse då, han gick till systemet)
Jag fick detta av mamma hon tyckte det passade så bra. Och ja, det stämmer så bra så! <3



Sedan gick mamma in på BangOlufsen och skulle skämma bort sig själv med en sådan BO mp3, så ja. Pengar på fredag helt enkelt! :)
 
Ooooch sist men inte minst! Min syrra ska ju gifta sig den 2 Maj, jag ska vara tärna och bära ringarna. Så vi går då in på Soda, DÄR hänger den, så fin. Så ROSA! Så ljuvlig. Alla som va där inne kollade på klänningen och den var inte dyr heller 1300 kr. Så imon blir den min, bild kommer då :) Känner att jag lever nu. Men min höft/rumpa har blivit helt cp, så allt kan ju inte vara på topp! Men bara till att strecha!

Nu ska jag inte tjöta mer! Ville bara få ut min glädje! Jag känner att allt kommer bli som en dröm!
Puss på er alla goingar :D <33

Deep foam cleaning

Precis som Shiseido säger, djuup rengöring is done on La Couronne! :D

ihh idag är jag glad som en glass pinne med smak av päron. Ja det blir ju piggelin, ja precis vad jag är ! :)

När jag hade lunch idag så gick ja hem snabbt och gjorde mig lite lunch. Då passade jag på att lyssna ett kapitel på Stiegan! Fan det börjar bli spännande nu, när de ska läsa Harriet fallet! Men jag kan lätta min andning med att tala om att jag hört att filmen är mycket bra förklarad och detaljerad som själva boken, så man kommer ju förstå! :)

Mja, det va det. Det va något ja juste. Rökning. Vi talade lite om det, jag, Pia och Lisa som jobbar där ibland. Jag sa stolt att jag aldrig testat och de tyckte jag var en mycket klok flicka! Ohja sa ja haha :D Nej men, lisa är höggravid så hon röker ju inte alls, å gjorde inte innan heller men sedan säger Pia, som är storrökare sedan 14 års ålder.
Pia- Nej, men jag har ju alltid rökt, och aldrig ens försökt sluta. Jag måste ha en bra anledning med att sluta, nått som säger mig att det är läge.

Just då ville jag öppna min mun och säga min tanke, - En bra anleding till att sluta är att när du gjort din lung undersökning, får du en vecka senare beskedet att du har cancer och har en vecka kvar att leva, men jag hejdade mig. Varför? Hon är 50+ lika envis som min mor och varför ska jag tjafsa med någon som inte ens vill sluta?
Så det va nog det dummaste jag någonsin hört om jag ska vara ärlig. Så för att vara självsäker så tycker jag att jag är jävligt mkt smartare än någon jävla rökare när det gäller kropp och själ. Ja menar, hur bra går det ihop om man vill gå ner i vikt, om man ändå röker? Då kan man lika gärna dö av hjärt och själ sjukdomar då både rökning och fetma ingår.

Gaah! Ibland känner man sig så ensam om dessa åsikter, men jag har Anna och min Bror. De enda som förstår att snygga och smarta människor, de röker helt enkelt inte! Så ännu en gång, som blondin bella säger! Fina flickor röker inte! Eller killar heller för den delen.

Okej en sista gång, DU KAN FAN INTE VARA SMART NÅGONSTAN OM DU RÖKER PUCKO! döda gärna ditt barn medans du röker också, ja menar mer självisk får man fan leta efter om man utsätter sitt barns lungor för rökning, tack mamma! Jaja, fan jag blir ju aggresiv här! ( min mor tjuvröker och vägrar erkänna det för mig, är inte det lite patetiskt? )

Anyway, idag ska jag får träffa min kära Anna! Vi ska laga mat at my place! Och sedan hoppas vi på bowling!

Oj nu går tiden fort här, jag måste plugga Konst nu! Wish me luck för det behövs kan ja säga!
Ha de fint denna härliga dag, not! Puss, dot.



Stieg Larsson

Gäsp och god kväll!

Blev ingen boxning :( Anna mådde inte bra. Så jag fick ryck och gick och sminkade mig galet. Men sedan redigerade jag bilderna, det va kuulit :D Kan lägga upp dem, vääldigt olikt mig att ta sådana kort. Men varför vara så orginell ^^ posa hit och dit va!

Men först kan jag tala om för er att idag så lunchade jag med malin och linda! Det va super mysigt och kul och träffas! Har ju inte setts sen innan lovet :O Vi snacka om våra praktik plaster och lite sånt dära ! :)

Sen så har jag börjat läsa Steig Larsson bäckerna. Eller rättare sagt börjat lyssna. Hatar egentligen att läsa sånna tjocka böcker och deckare så jag vill hellre sitta och lyssna och ändå kunna göra andra saker samtidigt :) För igår när jag låg där, snacka om blommor och skit. Sedan är ja helt förvirrad, vilka är alla människor? Är det han blomkvist det handlar om eller? Det jag minns mest va typ repliken : Är du kåt på mig? Haha bra grejjer jag snappar upp! Jaja, ska ge den en chans till nu ikväll. Ett kapitel tar typ 45 min så får som sagt lyssna snart om ja ska hinna med nått!

Så, bilderna va det ja.


Va ska man säg, så inte jag :D

Lite ho ho ho varning kanske :D Men färgerna är ju helt förvrängda så
sminket är ju inte precis blått eller rosa ^^ Mer brunt och svart :P

Hum ja, smurf-lillan :D

Ne nu ska jag sova, önska mig god sömn för inatt sov ja gott iaf :D
( tror det berodde på att mina fossingar inte var kalla haha)
Puuuuuuuuus hej <3


Jaja, jag kommer...

En dröm ger åt tanken vingar,
den blir verklig då,
I drömmen du allt betvingar
och allt du vill ha kan du få.
Och om du på lyckan väntar,
så kan du finna den en gång.
Fastän ditt hjärta kanske gråter
så kommer drömmen åter
och kärleken vaknar en gång


Tagen från "vi ska sy och vi ska sticka" sången ur askungen.


Känner mig lite som henne nu denna veckan. Men men, jag klarar det veckan ut. När det sedan är färdig städat behövs det ju knappast städas så mkt på ett år framöver iaf! ^^ Så då blir det annat kul :D Sedan sa hon att jag kunde få sluta vid 14.00 på fredag om jag ville det, för att jag jobbat så hårt! :D

Sen så har ja min första make up kund på Måndag :O Men hon hade en orientalisk look så det kommer bli betydligt mkt enklare. Hon hade fin hy med SÅ tack för det :) Ne men det är faktiskt så, har man inte fin hy kan inget smink i världen täcka det, för det syns igenom. Så satsa på bra hud produkter tjejer :) Typ som Exuviance, det är en mirakel kur mot blemmor och allt där i mellan. 
 
                                                                                                                                   
                                                                             
Dreams by Isabelle Kristensen, 
 behöver ja säga mer? den doftar 
så gudomligt gott,  
 vaniljvisp med massa hallon typ :D
295:-

Sen så drömmer jag mig bort bland massa kläder, typ de här söta kläningarna...
Nelly.se



Allt från mig, ikväll blir det boxning med Anna banan, I hope! (:

Är det bara jag eller ser det inte ut som jag har mkt längre hår här? :O

Puss och kram
Micaela
















Fettisdag utan mandelmassa

Guttenaften - no habla sueco , jag confusing myself :)

Iallafall, jag är trött idag om ni inte märkte det alldeles nyss. Har städat röven av mig, nästan. Kunde inte sova inatt heller så det gjorde inte saken bättre, funtade flera gånger på om jag skulle ta mig en kopp kaffe. Men jag sket i det och gick å köpte mig en apelsin, c vitamin är mumma! Sen så har ja inte käkat nån semla idag heller. Men det beror på att jag inte gillar mandelmassa och grädde ( i stor mängd )  Såå jag gråter inte för det! (: Får ta mig en kopp choklad ist tkr ja!

Fick smink idag :D Som hade utgått ur kollektionen, men vafan en helt oöppnad shimmer puder för 285:- :O . och läpp stift som man även kan använda som highlight å på kinderna. Jag älskar den nya vår kollektionen av collistar. I början av mars- april kommer ni se skyltar om La couronne i bussarna runt om i halmstad. Tvivlar på att jag ska va me på bild, men mina make up behandlingar kommer stå där iaf :D Måndagar, gratis make up vid köp av valfri make up produkt !

Här ser vi la primavera collektionen* :) Fast på Italienska då! ^^ (espanol, italiy same shit?:D) 
*På svenska är det vår kollektion för er som inte förstod det hihi! :P

Jag är helt förälskad i puff pudret längst till höger. Det är som en parfym fast med vanlij doftande glitter puder :D Jag sprayar sönder mig själv typ! Och sedan är det väldigt mkt rosa! Idag testade ja det rosa läppglanset på bilden och även den turkosa duo pennan som ligger ner, å så vit kajal och lite svart eyeliner på det! Sedan flushade ja till det med massa shimmer på kinderna :D Sedan har dem även en glittrande mascara, den va lite spännande :)



Sådär, det va väl det jag hade att säga. Och givetvis kom in och testa, ni kommer gilla det. Ja menar för ca 100 spänn vid köp av valfri produkt så får ni ju en hel gratis sminkning! Inte illa pinkat asså! Och den är av mig! :)

Yeye, jag somnar typ på mina egna fingrar!
Love from Micaela  ( jag ser helt död ut, men jag ville bara visa er hur färgglad jag var idag! Man ser iaf lite att jag har vit kajal å typ rosa läppar haha! har faktiskt turkos i ytre ögonvrån med om ni lyckas skymta det! ( ingen photoshop här inte )


dot.

Okej, måste bara säga att jag skojja bara innan, eller skrev ja det här innan ? Äh jag skrev det iaf på bdb.

Men, jag är alltid så ivrig så jag läser typ inte allt, utan det jag vill läsa :) Typ att det inte va ett dans pass på 55 min idag utan nästa vecka. Jippe! Jaja, det var svårt nog idag haha! Ny koreografi. Jag blev helt yr i bollen och ville göra gamla steg hela tiden, meen jag fick till det ändå. Till och med Rebecka snurra till det lite :D

Jag är hungrig, som attans! Undra vad det blir för mat :D Okej, jag vet inte vad jag ska skriva.. men jag uppdaterade iaf dansen :D ( som om jag visste det som nån slags de javu elller hur det stavas! )

Jo! Jag hade en dröm inatt, jag bodde på ett as fint hotell och så bodde ja på våning 333 och sedan så va även nummer 33 med. Måste betyda nått ju :O . Sen så va jag i thailand med. Måste bero på att jag såg på "bangkok dangerous" härom kvällen. Jag gillade faktiskt den :O En action tillåme! Nichoals kage va med (stavning?) han var mass mördare osv. Men grym film :)

Intressant värre! Ne nu ska jag hoppa in i dushen om ni ville veta. Ska sjunga opera! Nej kanske inte, men sjunga iaf :D

Ha de bäst!
Puss Miccs | btw jag vill vara brun (:

v.9

Måste skriva av mig lite!

Eller jag menar god efter middag - hej jag gillar särskrivningar!

Första prao dagen idag då, eller inte :D Men jag gillar't. Det är roligare nu när man kan det mesta och inte ser så förvirrad ut när hon säger saker och ska visa osv.

Så jag kanske ska på Shiseido kurs också :D den 24 mars tror ja de va i gbg! Då visas det nyheter nammi :) Men får se med skolan osv! det är ju på en tisdag!

Hum, vad tänkte jag säga...jo. Det där med hemmafru, det är en stalker på mig. Hela veckan på La C kommer gå åt att storstäda! Men klagar ja? nej Hade ni? ja. Haha jag tar förgivet att ni säger ja, eftersom jag är den enda som loving it. Meen, ni kan fortfarande inte säga att jag är dum i huvvet osv, för hellre städat och fint än massa stök och oreda! nej nej (:

Ne nu hinner ja ju inte skriva mer :O Ska ju skaka rumpa nu! Nej, skämt å sido! Men dags att promenixa till form :)  

Men kanske hinner ett inlägg till senare för att uppdatera lite va!
Må bra nu så ses vi <3


Hemmafru, mitt nya liv?

Nej tror inte det :O
Vet inte hur många som har kallat mig det idag. Jag gör bara sysslor som alla borde göra tycker man? Kanske jag inte är så bortskämd osv som ni säger? För jag gör ju i princip allt själv. Så jag kanske är värd det jag får right? :)

Lov, fan vilket härligt lov. Helt galet vad jag har sovit mkt. Eller länge. As länge. Men ändå har ja ställt klockan varje dag. Jaja, 10.30 har varit mina gå upp tider. Annat mot 06.00.

Men ändå, jag har inte gjort ett piss. Eller jo det har jag, men inget så där stort så att jag måste säga det. Jag har haft lov helt enkelt. Längesen faktiskt. Mitt sommarlov bestod ju bara av jobb, men jag saknar det :O Jag vill börja jobba nu, ha pengar nu! Vill träffa alla härliga golfare och le åt alla trevliga prickar! För visst är man lilla vesslan som är på plats över allt och ingenstans :D Ska bli kul och se vilka som jobbar där nu när de öppnar i mars! wiihoo! come and see me? :)

Här kommer lite bilder från mitt lov typ! kanske inte jätte roliga, men det är bilder!

Har passat världens gulligaste hund, som jag vill ha ha ha!!!


Har haft ett nästan helt osminkat lov :D ( inte för att det är en big deal
men har inte känt för det bara^^)  och tränat 4 ggr de ni (:



Tvättat bilen- före

Efter -  som en stjärna! måste erkänna att fan va kul det va :D

Jag har käkat pizza :O Och den var så jääävla god och satans stark, det
var köttfärs,paprika och tabasco! men fint som fan satt den :)

Har haft myskväll me bror och kitty, gjorde mina bästa choklad bollar nånsin :O
kristina blev helt till sig :D

Har varit bootylicious, typ. Haha Nej men jag gillar att dansa så är det bara :)

Jag har dukat fram frukost nästan varje dag :) ( min mor som står för
pyssligheten med det lila temat, men jag har dukat :D )

Har träffat Alice och gjort roliga karaktärssminkningar :D
Ärligt talat så ser ja inte att detta är Alice! haha

Sen får ja avsluta med denna bilden, eller det är en säker tatuering
jag ska göra. Den står för  drömmar :)

Hoppas ert lov också varit lika härligt som mitt :D
Puss på er, Micaela <3

Ibland blir allt bara jobbigt.

Hooolaa guapooos! Jag börjar bli seg på att skriva blogg nu, ber om ursäkt till mig själv. Har suttit och tänkt på en miljon saker att skriva om, men dock då jag har gjort saker där en data inte funnits till hands. Attans! Men...

                                 
                            Tänk om man hade fått en förfrågan om reklam jobb gör ginatricot va! (:


För det är ju säkert så intressant för er att veta. Jo det tycker jag nog att ni ska tycka haha, mina galna tankar! jag har faktiskt funderat på en sak. Det hade varit så himla enkelt och typ kul att skriva en bok om sig själv. Och jag är helt säker på att jag inte är ensam om den saken, men grejen är ju den att vem skulle läsa en hel bok om mig? Typ dom som älskar mig mest - mamma och pappa. Men ärligt talat tror ja inte dem hade pallat läsa 300 sidor om mig heller haha!

Det är det som är så typiskt. Är man en person som är skandal lös osv då är man inte intressant. Asså om man har ett liv som inte sticker ut. Men så ser vi på alla porrskådisar, utvikningsbrudar och andra stora personer. När dom skriver böcker är det helt plötsligt jätte intressant att läsa om vad de äter till frukost och hur dom gör när de ska ta sig framåt. Ja menar, hallå? okej nu börjar detta bli...boooring.

Men jag fortsätter, för jag har tänkt på en sak till. Den saken ger mig lite ångest så jag måste säga den. Om vi tar tex Blondin Bella som exempel. Hon är 18 år och känd för sin blogg och .... that's it! Jag menar, hon är stuck i det hon gör, visst hon är riktigt duktig på det hon gör och har redan lyckats med allt osv. Men hon kan ju inte leva ett galet tonårsliv, som hon själv säger, eftersom det ger henne ett dåligt rykte. Vem vill inte ha ett litet galet liv? Varför vara politiskt insatt redan nu? Jag dör typ av tanken på det. 

Sedan så hade det varit gött att vara rik osv nu. Men ändå, stalkers överallt och måste hela tiden prestera för att visa att man är något bra. Jag är nog ändå glad så länge jag inte är känd. För jag ska ju ändå bli känd i Usa, om typ 10-15 år. Men på de åren hinner jag göra a lot of things. Shit va jobbig situation jag hamnade i nu. Men håller ni inte med? Eller vill man sluta som brittan? Hon den söta flickan som fick allt, men förlorade det mesta i slut ändan, typ. 

Nej tack !  Men nu ska ja sluta va så...hum..fundersam.  Har ni tankar så skriv gärna, jag blir galen på mina egna :D

Lägger upp en blogg senare också för tror knappast ni pallar läsa mer haha! (:
Love, Micaela <33

Fail

Hej i snöstormen.

Okej jag måste bara börja med att säga att min dead- line gällande mitt sy uppdrag har gått lite åt helvete! :) . Jag har inte ens kunnat sy en rak söm. Sicksack gick fan inte de heller. Efter att ha suttit där och blivit argare och argare kommer mamma in ( efter om och men )

 Då säger mamma:  men var är den där lilla grejen till undertråden?
Jag: ...... vadå? menar du att jag har suttit här i flera jävla timmar och så fattas de en sak som har gjort att jag känner mig som den mest idiotiska människa i hela världen?
mamma: det måste ju vara så..... att det är nått me undertråden iaf .
jag: Tack, for letting me know :) . IAF! vi skickade ner helvetet till en sy affär, ska bli väälldans intressant vad problemet var,.
Herregud jag kan inte ens hantera en sy maskin som är äldre än mig själv.

Jag gick till gymmet för att avreagera mig istället genom att pumpa armarna, gad längtar tills anna kommer hem så vi kan boxas igen! onsdagar 18.30 gillar jag :)

Sedan har jag en ny älsklings film! Var på Gekås igår köpte massa skit men inte något av det jag egentligen skulle köpa, bomull och ett spel. Men iaf, vem bryr sig? :D Jag köpte 2 filmer. Djungelboken och Aristocats. Såg Aristocats igår kväll ååååååå säger jag bara, faan va jag loving that movie! Hur kunde jag glömma en sådan film ? Alla katter vill ju vara katt lalala.... <3

Nu får det räcka, ska snart följa me nisse och tvätta bilen. För hand inifrån och ut! Kommer bli intressant, måste nog ta före och efter bilder för faan va den är skitig! åå sedan så va jag på min första bil besiktning igår, det va .. intressant.

Anyway. Ha en bra fredag <3
Micaela

Usch det är svårt att avgöra om det är mysigt eller kallt.

Träningstime! nyinköpta träningsbyxor och linne <3

Även om det är lov lyckas jag vara nyttig, jag är stolt! :D
Det är quornfilé med matvete smak av indiaa med yoghurtsås med
smak av honung och smarriga grönsaker<3

Vadå sy?

Okej, här sitter jag igen. Nörden i egen hög person. Nej så kan ja inte säga :D Finns ju betydligt mkt värre! :P

Meen, iaf. Uppdatering från i morse, eller eftermiddag blir det väl. Jag skulle ju lära mig sy. Följde med mamma och nisse ut i butiken där vi har sy ateljé med. Känns proffsigt när man sitter vi de där maskinerna asså. Mene, när det kommer till att hantera dem...då kan vi kanske säga att det blev panik med mina cynapser. ( ja jag har faktist fler än en!!!)

Sen kommer jag hem, när ja klippt tyger osv. Så sätter ja mig vid våran gamla hederliga, simpla symaskin. Funkar inte alls (eller jo maskinen funkar utmärkt, men jag funkar inte) . Så mamma drar fram den nya och tror det ska gå jätte bra. 4 olika trådar som ska träs. Det va de pilligaste jävla jobbet jag någonsin gjort. Sen tycker ja inte vi ska gå in mer på detalj. Jag blev,,,lite sur.

To be continued...




Sen så kan jag meddela att för några dagar sedan sa ja ju att jag skulle plåga igeom mitt hål i örat (de som sitter högst upp). Och jo det gick fin fint! Smärtan va häärlig! (:  mitt öra är scabb här men iaf, tvungen att minnas haha!




Det får avsluta!
Buenas Noches!
Micaela

Javisst.

!buenas tardes!
Gud vad jag vill kunna flytande spanska. Såg en spansk film igår, jag fattade inte ett jävla dugg. Det gick i 120km/h . Kanske fattade sista ordet. Ain't to sad. Jo det är det verkligen. Jaja jag ska lära mig, det har ja bestämt mig. ( även om jag gick i det från 6-9 och 1 år på gymnasiet^^ )

Dagen har bestått av städning. Det va härligt, speciellt när man byter säng lakan. Love to sleep in new sängkläder. Gillar min swinglish. Iaf, sedan har ja dammsugit så duktigt så!

Intressant verkligen . MEN någonting som kommer bli välldans intressant är nästa stora grej ja ska ge mig på. Jag ska sy! okej, döm mig inte. Men ja ska sy. Idag. Men vad får ni se!  Hemlis :D Lägger upp en bild idag eller imon, som sagt, det kommer bli intressant.

Igår träffade jag Al to the ice! (Alice för er som inte förstod! (: ) Det va awesome. Som jag sa, alltid lika kul. Vi fotograferade en massa med hennes über kamera och kollade skräckis. Därimellan kan ni tänka er hur galet vi har haft det.

Ne nu måste jag höja musiken och mäta, det kan ocskå bli intressant, matte och jag lixom! ^^
Con gusto, Micaela <3                                                        
                                                     För att rosa är bra! :)
                                  
                                  

Happiness

Det får bli dagens ord.

Jag vaknade helt perfekt eller nästan, jag sov lite för länge. Men jag hade inga hemska drömmar dom va roliga nu haha!

Hinner inte skriva en lång blogg idag, ska snart ut på stan och ha jävligt kul med Alice! Inte träffats sen förra året ju:O. Då blir det typ sen i dec, men ändå :D

Får se vad vi hittar på, vi ska iaf börja med att luncha. Och jag måste bara uppdatera er med att jag gnällde ju över att jag tappat mina kuponger igår. Men nej, minne som jag har så hade ja lagt resten i min plånbok. Hihi (a) Jaja, jag skrev agritionen i bloggen så ingen fick ju skulden eller fick höra den personligen av mig! Yei till mig. Men jag har faktiskt blivit mycket gladare på sistone. Det märks också, jag är glad så ofta. Mamma och nisse känner typ inte igen mig. De tycker jag har växt både på längden och inombord. Fast jag vill inte växa på längden, jag vill vara mina 1.64 centimetrar eller vad jag nu är!

Nehepp. önska mig en härlig solig tisdag så önskar jag er en världsbäst dag! <333

Puss och kram från eran Miccisan - mamma måste vara inspirerad från kina/japan när hon kallar mig de! :O En funt jag just kom på. Jaja.

Blir tyvärr ingen bild idag för min blogg är dum i bollen just nu!!!! :@ Men hoppas ni står ut :D



Peppar!

Tjollahopp! Blev en till blogg ser det ut som :) Har märkt det att när jag själv spionerar runt bland andras bloggar så tkr ja det är kul när de har bloggat ofta och mkt! Så tänkte att ni kanske tyckte samma sak? :P

Iaf, jag är så himla pepp nu efter kvällens dans pass. FASEN va kul det var. Varför, är frågan jag alltid ställer mig, Varför har ja inte gått i nån dans tidigare? stupid stupid girl. Jaja, nu går ja ju delvis i dans så ska inte klaga! (y)

När jag sitter här vid datan kommer mamma plötsligt in med paket till lilla mig! Och det är en rosa tekanna, den jag ville ha :O Älskar den så in i. Ska bjuda mor min på te tänkte jag! Ska dock köpa till kopparna som passar till ;)

Sen så köpte hon även rosa tillhörande pappers talrikar, för jag sa att ååå sånna vill ja ha när ja fyller 18 haha! Och det snappade hon upp. Hon tänkte att det är lika bra, man vet ju inte om de tar slut osv. Men tack mamma<3

Jag blev lite depp nu. Jag har fått massa kuponger av pia från njuta boken. Verkligen as många. Har haft dem i min jack ficka hela tiden, stupid girl gånger 2.  och nu när ja ska kolla vad jag fick ordentligt så är de knappt några kvar :O . Jag blir galen asså. Men men, jag får väl nöja mig med de som är kvar, fick ju dem trots allt gratis :)

Nu får ja springa bort och göra lite te i min fina kanna! <3
Sov så sött sedan <3


v.8

Nu är det lov på riktigt, det känns. För det börjar redan bli svårt att hitta på saker att göra^^ Neej då, jag kommer vara fullbokad, det känner ja på mig redan nu!

Härlig morron, eller inte. Vaknar av mardrömmar igen, det betydde tydligen inget igår då när ja inte vakna av några :P Jaja, jag kämpar vidare. Idag är en sådan dag man stylar sig själv. Fast då menar ja kropp och själ. Det fick bli naglar idag :) Så nu är både tå och finger naglarna målade i rosa förståss (: Tillåme fossingar fick lite utsmyckningar idag, glittrande blommor ju! <3 . Ska snart sätta mig i den sköna fotöljen där ute och läsa min härliga bok, som snart är slut :( . Sedan klockan 5 ska jag bege mig till gymmet för att göra mig redo för ett peppande dans pass :D Love it!

Sedan får ja se vad jag hittar på. Kanske ännu mer goa sex and the city avsnitt! Eller se om jag får göra lite hår uppsättningar på mamma^^ Väldigt glad över att hon har långt hår! Fast jag ska köpa mig en sån hår docka, då kan jag göra frisyrer när jag som helst vill! Mirage säger jag bara!

Imon ska jag träffa Alice :D Längtat! Får se vad vi hittar på, men en sak är säker och det är att vi har alltid kul vad vi än gör! Om vi så sitter och pusslar i ett dygn eller om vi spelar in galna film klipp som är så crazy :D <33

Te time (:
Ha ett bra lov nu !
Puss, Miccs    och jo, det är de 4:e hålet där som ja ska plågas med idag med, usch önska mig lycka till :(

Söta söndag

Hej och godkväll alla söta saker!

Jag försöker att inte vara så sur nu när jag skriver denna bloggen för andra gången! Damp internet helt enkelt :)

Men jag orkar dock inte skriva så mycket som jag skrev precis! Hinner inte :)

Kommer dock inte ihåg allt nu heller bara för det, kan ju bara skriva det jag gjort idag.

Nå, jag vaknar för sent. MEN utan några hemska drömmar denna gången :D Det måste betyda nått! eller ja vet inte. Det va mysigt att vakna till fågelkvitter, ja morfar var här igår till idag. Då hade han med sin pelle och ulla-britt min mormors fåglar för er som inte vet, eller ulla-britt ska symbolisera min mormor, för hon lever ju inte. Och nej nu vill jag inte tänka på det. Hatar fortfarande traktorer efter det.

Runt tolv tiden drar jag och mor min ut på promenad. Vi fick inspiration av en tavla vi såg som gjorde reklam för nån utställning på Bibblan. Så vi tänkte att en söndag som denna kunde vi ägna åt att vara lite kulturella. Det va riktigt intressant och mysigt :) Det var även en utsällning över halmstad nu och då. Som dom har förstört genom att riva gamla vackra byggnader :O Jaja, instead blir vi high tech staden.

Sen så plågade jag mig själv, men misslyckades. Mitt 3 hål i örat har växt igen, så jag tog en sy nål, brände den lite å gjorde ett nytt hål. Det gick ju ganska bra men nålen är ju betydligt mky mindre än vad mina självaste öronhängen är :O Så nej, jag blev förbannad och sket i det. Får bli imon då ska jag faan ha igenom det! :P
 
Sen så har ja lyckats att baka mina egna muffins, de blev bäst. Förlåt anna men dem vi gjorde, dom blev riktigt äckliga haha tillåme nisse va missnöjd, men kan ju bero på att vi gjorde det välldans mkt på egen hand, eller det va ju du som la i ingridienserna ;) Nej ja ska inte skylla på dig, men jag kan också nu! (: . Sparar en till dig när du kommer hem från london! <3

Nu ska jag slänga mig i sängen och njuta av sex and the city och nej inte bokstavligt talat utan för att det är så jävla bra :D

Det var allt från mig denna söta söndag <3
"Har du någonsin känt att du inte passar in?" Det har jag iaf! (:


Hjärtan

God eftermiddag. En as mysig dag med sol, äntligen :) . Passar en hund idag som heter kompis, va ute och gick innan såå mysigt :D <3

Men nu blev ja sur, för mamma va trög och köpte fel mat. Jag fryser, då vill man ha nått varmt i sig. Så kommer hon med med minne som guldfisk och har köpt en kaaalll jävla lax tallrik. Och då tänker ni, värm den? Nej det är så "rå" lax som ska va kall. Fan då :P

Jaja, får väl lägga på mitt smile å trycka i mig det :/ . Ikväll blir det mys me anna iaf (: Får se vad det blir för go mat och allt de dära !! <3

Hum, man blir glad när man får mysiga alla hjärtans dag sms av alla :D . Känner sig tänkt på (:

Har inte mkt att skriva idag, mer än att jag är så glad att solen lyser för mig idag, behövde det sen igår :)

Ha en mysig dag nu :)
Kärlek från mig :*

Tråk.

Hum, kände för att skriva en till blogg. Fick mycket att tänka på.

Det känns faktiskt som att jag inte längre har någon att vända mig till. Nu när jag har tänkt, granskat och försökt. En jobbig känsla faktiskt. Okej, visst har jag. Ska inte vara sån, men ja vet inte. Känt så ett tag bara och vet inte hur ja ska uttrycka mig. Orkar inte, vill inte. Vill bara till Usa skaffa mig ett "nytt" liv :) Forget the past lixom.

Det är lite lustigt hur folk kan bete sig mot olika personer, against all odds lixom. Jag vet vad Ph hade sagt nu, hur menar du nu, förklara (absolut inget illa menat, men bara tänkte på språket och tankarna). Neej jag vill inte förklara, jag vill inte. Varför kan man inte bara låta det vara som jag vill? Jag förstår inte alltid, vad andra menar men ändå ska jag behöva leva med det. Men jag är inte ledsen för det, jag får ju bara fråga om svaret helt enkelt.

Jag kanske inte är så där svår att förstå ändå, vilket är bra kanske. Jobbigt att vara oförstående? Gad jag vill bara göra nått. Förstå mig på andra, varför de gör som dom gör. Har fått nya tankar om vissa, ganska intressant att följa lixom. Men jag gör min egen grej av det. Känner att mamma och nisse är bäst i hela världen just nu och så kommer det förbli, dom förstår mig iaf.

Känns som det blev värsta depp bloggen nu, men det är en stor grej ändå. Men många personer gör mig väldigt glad ändå, mycket. Och det värmer mig :)

Och om du som läser tar åt dig, varför? Har du en anledning? tänk efter innan, för jag orkar inte missuppfattningar. Jag ville bara få bort denna jävla tanke och det är nu gjort! Inget mer kommer diskuteras om denna bloggen, för jag vill inte.

Hitta en text innan som passa galet bra in på mig ,

I know I may be young, but I've got feelings too.
And I need to do what I feel like doing.
So let me go and just listen.

All you people look at me like I'm a little girl.
Well did you ever think it be okay for
me to step into this world.

Always saying little girl don't step into the club.
Well I'm just tryin' to find out why
cause dancing's what I love.

I know I may come off quiet, I may come off shy.
But I feel like talking, feel like dancing
when I see this guy.

What's practical is logical.
What the hell, who cares?
All I know is I'm so happy when
you're dancing there.

Sen för att komma till något annat, så gjorde jag choklad bollar innan. Dom blev inge bra, hade för mycket kakao och för  lite socker. Men jag va så inne i att dansa och sjunga till musiken jag dunkade i köket. Faan va jag älskar att sjunga, min andra passion kom jag på. Vill så gärna ta sånglektioner. Ja menar, jag måste erkänna att vår kör i skolan är inte sp bra.  Då borde fan jag ha större chans. Gud, känner mig självisk nu som bara säger massa saker om mig själv, att inte vissa skäms? Jag skäms typ nu. Aja, har ju inte så mycket annat att säga just nu.

Take care,

Fredagen den 13

åååååååååååååååååååååå jag ääär glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad :DDD

Vet ni varför?  JAG FICK NOG ETT G PÅ MATTEN!!! Han skulle återkomma med bedömning men tror att det blir G. UNDERBAAAART! Jag kände det på mig, fredagen den 13 är ingen otursdag, inte för mig :)

Gud, Vad jag blev glad nu. Andra kanske inte förstår hur det känns att få ett G på ett matteprov, men för mig. Det är typ världens bästa sak.

Nog om det. Jag fryser som en liten gris kulting, nej inte gris, menar hund valp :) Ska nog gå och ta en kopp kaffe. Ojoj, vad skrev ja? :O Ja faktiskt, jag är värd det. Jag fick G på matten lalalala! <3 Grym är jag.

Imon är det alla hjärtans dag. Det ska jag fira med min fina Anna Ledel. Vi ska fira vår kärlek, nej men vänskap :D Middag och baka nått riktigt onyttigt! Blir ett fint avsked innan hon flyr Sverige mot England - London. Den lyllon. Och jag stannar kvar i Sverige, hur kul som helst, not. Jaja, jag kommer ha det bra.

Ikväll blir det att ägna till till lilla mig själv. Jag behöver det, mys pys :) Hade inte varit fel med bubbelpool nu och bastu och typ eget gym och kanske eget köpcentrum och en fet salong. Vissa av sakerna kommer ju bli verklighet en gång i tiden iaf :)

Ne, vet ni? Passion är ju olika saker för olika personer. och jag har kommit på min. Att hålla ordning och reda. Jag vill inte säga att jag är pedant för då har ni inte sett dammtussarna bakom allt som har en vägg här. Men att städa är nog det bästa jag vet. Om det är lätt tillgängligt. Men ni kan ju inte tycka det är något patetiskt iaf, ni borde älska mig för det :D För jag känner ingen som älskar det, ska nog bli mitt mål.

"Att hitta någon person som har en passion till att städa, för att må bra"

Galet va grym ja e på sånna där stavningar. Nej, men det funkar.

Iaf, nu ska ja sluta tjata, jag fryser. Ha de bäst nu på lovet. Ingen skola på två härliga veckor :D
Puss på re!    Var tvungen att ta denna bilden idag igen, jag älskar Tuva!<3

Effektivitet är min specialitet

Heellu!

Ni kan inte ana vad jag har varit duktig idag. Klar med nutida konst saken, eller va det kuih? Jaja, hitler saken iaf. Sedan har ja pluggat matte så in i. Serriöst får jag inte G på provet imon blir jag isane. Stavning spelar ingen roll nu asså haha! kanske, men rätta mig om ni orkar.

Kommer hem från skolan, har två små grisar här. Nej jag mena tre, min syrra med :D Looove them! MEEN så kommer ja in till köket, fyyyfan ser ut som en jävla svin stia. Heelt seriöst! Jag fick typ panik, jag klarar inte av skit överallt. Jag trodde seriöst nisse skämta med mig och hade gjort lite med mening, Men nej, här var det bebisar på riktigt. Jag tog tillåme kort på skiten! Jaja, pedant som jag halft är så börjar jag städa xD Ella påstod att ja skulle bli en bra hemmafru, och jo jag kommer nog bli det. Men det är ju kul.  Fast inte att va hemma hela dagarna dock :P . Jaja, saga kan säga mitt namn nu :D eller iaf typ iicaan! utan m. Så när hon inte kan hitta mig ropar hon iiicaaan,iiicaan!  sööt:D  å tuva, hon ler så fint när man ler åt henne :D jag är djupt förälskad i hennes stora bruna ögon. Jag vill med ha så vackra barn !!! (:

Jaja, åt min effektivitet nu. Har gjort svenskan, och övat på engelsan med. Hum, kändes som mer...jaja.

Sedan har ja blivit förfrågad om ja vill fixa en tjejs hår imon ! :O Fixa håret på henne på vapnö mässan, trodde inte hon blev så nöjd va :O haha men det är kul ju :D

Får avsluta med bilder från idag!

sötare ungar får man leta efter ! :D <333

Puss från iiicaan :D



Mjölksyra

Hihi jag är lite taskig nu, jag loggar bara in för att skriva blogg och inte för att vara social. Ne men ärligt talat så kan jag knappt stava, jag har sån jävla mjölksyra.

Dagen i sig har varit helt okej. Har varit som en vandrande pinne idag, alltså väldigt långsam. Den enda roliga lektionen vi haft idag var Stylist, vi lärde oss svinrygg :) äntligen fattar ja hur man gör den, har klurat hur länge som helst^^. När man då känt sig jätte duktig på det, så kommer man till engelska lektionen, så får vi öva på ett engelskt na prov, läsförståelse. Jag fattade fan ingenting, inte ett jävla piss. Det va som tur va inte bara jag haha! Å sen kultur och ide, behöver ja inte ens ta upp. BOOOOORING!

SEEN blev ja lite lyckligare när jag och Anna fick sluta så att vi kom hem ve 4 :D Så då hann vi typ klart med vårt abete, sen blev det härlig boxning. Fyfaaan va jag darrar nu xD Lilla lilla, micaela. Jag ska bli lilla starka micaela (:.Jag kan se era flin, men jag ska iaf! ^^ Det är ju som sagt tekniken som gör slagen :D Sen så kan ja säga att jag är liten och smidig iaf! tss^^ Jaja, nog om detta.

Är nydushad och ärligt talat, det är fan det bästa som finns. När man fått på sig go body lotion på det :D nu fattas bara min stora säng och boken. För hoppningsvis somnar ja direkt. Största problemet jag har nu är vad fan ja ska ha på mig imon... jobbigt va? Ja faktiskt. Jag hade kunnat gå omkring i mysbyxor hela dagarna långa, men det känns så lodis. Om man tänker på vissa i skolan, (ingen i klassen:O) dom kan ju gå omkring i det hela tiden, känns bara tråkigt.

Ha de finast<3
Miccs with the kicks ;D

Bibliobloiolibiiteket

Typ jobbigaste ordet ever, hade iofs kunnat skriva bibblan, men ja.

Min dag har varit wonderbar. Skolan blev inte av idag, därför att Ph var på utbildning och på svenskan så skulle vi bara diskutera den äckliga teatern, idrotten va ju inställd å eftermiddagen va ju bara bild me Ph som inte är där.

Jobbigt att förklara. Men, istället så stack jag till gymmet ve 9 :) sen hem duscha osv. Sen ska ja ta bussen, bråkar lite sådär med chauffören pga kort osv, men vi blev kompisar sen, han fick skuld känslor å så där :) . Sen 11.00 så knackar ja på hos familjen Ledel, dörren öppnas av en indisk inspirerad anna i grymma mys byxor :D . Sen blev det idrottsarbete, matte och sist stack vi till bibblan och gjorde nästan klart en inlämning :) med andra ord, vi är grymma på att plugga effektivt! <3

Okej, min blogg blir förstörd därför att massa på msn skriver och jag bli helt ofokuserad. Fan haha! värsta blink attackerna. Jaja

Imon ska det bli så härligt med boxning, har längtad :D . Usch, jag och anna belönade oss med chokladbollar idag. Jag åt en för mycket, har fortfarande ont i magen av den^^ men det är alltid så, äter alltid för mkt av de goda :P

Ne nu ska ja dricka upp mitt mint thé och lägga mig och läsa min bok <3 (låter som 40+ arn, men jag gillar't!)

Dance

God kvällens. Attans att jag alltid skriver blogg så sent. Jaja, jag skriver iaf.

Måndag, härliga måndag. Jag vaknar av mina hemska drömmar som vanligt. Så jag skyndar mig upp pallar inte snooza för att somna om för att drömma vidare helt enkelt. Sedan 9.55 drar jag mig ut, för att gå till La couronne. Jag blir alltid så lycklig när ja hör namnet La Couronne. Jag Gillar't! Dagen där har gått superb! Massa sol kunder. Och numera är det jag som skriver på fakutor, det är så kul ! asså och skriva på en sån handdator, coolt att skriva me penna sådär som bläck :D . Sedan blev det packa upp massa spännande exuviance varor :) . Jag längtar tills jag får göra behandlingar till elev-pris :D me like!

Sedan blev jag depp när det börja snöa. Men blev sedan lycklig när mamma och nisse ändå var ute i farten och hämtade mig, körde till maxi då jag blev ännu mer lyckligare. Jag fick köpa maaat :D älska mat. Det blev annas goda panerade goda torsk idag med nisses bästa potatis mos! 

Sedan blev det snabbt hem för att sedan springa med mackan i munnen till form, det är  DANS :D på g . Idag blev det nya steg, sexiga moves ;) Det gillar vi! " rulla med höfterna, snurra handen runt huvudet och smek sedan din kropp ner och rulla höfterna" typ :D Sedan va jag duktig. Rebecka som håller i dansen hade fyllt år i lördags och hade med sig bullar. Men jag tog ingen! Dock så belönade jag mig med en lite kopp latte på La couronne. Därför att det är det bästa jag vet <3
Och nu sitter jag här med matten i högsta hugg. Jag fattar ingenting :O Vad tog mitt braiga minne vägen? Jag sjunker låångt ner under jorden när det går så här dåligt :( Varför ska det vara så svårt med matte? Varför ska man ens kunna denna matte? Frågor jag aldrig kommer få bra svar på, jag säger som jag alltid har sagt. En miniräknare är allt som ska behövas! punkt.

Ne, dags för en kopp thé tror jag.
Puss på er! <3

Go och glad kexchoklad!

Kan ni tänka er en söndag morgon, klockan är efter tio. Man kan skymta solen bakom molnen. I handen har man en varm kopp rooibos thé. Sedan sätter man på datorn och skriver denna blogg! Can you imagine this feeling? :D

Kanske inte, men jag har mysigt iaf. Gårdagen var lyckad! Mycket rolig! Käkade först på gastons med flickorna! Många trevliga prickar må ja säga! Sedan var det vidare på förfest hos några killar. Musiken sög så jag försökte ju fixa den, men då fick jag namnet "gnällaren" men vafan, musiken sög ju, men sedan blev jag inte den enda så det va skönt! :P Men oj va många som kunde bugga! AS KUL! jag typ flög omkring som en liten loppa. Men det va så jag va hela kvällen. hade sån jävla energi och jag va så glad. Det va kul! Sedan när jag står på balkongen me en tjej å två killar för det va så jävla varmt så säger ena killen, "fan va litet huvud du har" jag "haha okeej? skulle det vara positivt eller negativt?" Han "positivt antar jag" . Sedan sa han " du är som ett körsbär" . Antingen så var det jag som va konstig eller så va de där den fulaste raggingsreplik eller vad man kan kalla det jag hört! :P Sedan blev det mitt namn för kvällen "körsbäret" .

Sedan blev väl klockan halv 1 eller något, alla drar till stan 20 pers blev 2. Jag och kajsa, för hon skulle träffa micke. Sedan gick jag hem! :P Så min kväll blev perfa ändå :D

Idag blir det träna med Anna banan. Sedan plugga å tvätta å städa och övningköra och handla å typ sova.
Det va kul att the gang återförenades igår! :)    Puma i 8an ! det va tider det.

Saturday nightlight!

Hellu this is Micaela speaking! Jag är på språng, ska snart ut och äta med Nina och hennes flickor. Firar hennes 18 års dag ! :) Ska bli välldans trevligt! Har pysslat hela dagen med en sak, men kan inte säga det förräns imon :D

Dagen har bestått av hemska drömmar men blev bra sedan då jag fick köpa lite blommor, jag ärligt talat älskar blommor, men suger på att sköta dom. Det går inte ihop, men iaf :/ Buketter ska ju ändå dö haha! Sedan besökte jag mamma och nisse lagerhaus jag visade allt jag ville ha, vilket i snitt var typ hela affären. Men iaf! ÅÅÅ anna DU får köpa den där banan planchen :D mamma fråga ! haha fast de var för att hon undra va den där "gardinen va" för något, det va en gardin av plancher, nästan pinsamt att vi är lika smarta! Ne men skäm och sido.

Nu måste jag fixa den sista touchen av mig själv för kvällen, lägger upp en bild på hur fan jag ser ut! Nej på hur jag kommer att se ut:) Köpte den svarta toppen från Paris Kate & I på rean idag. Tänka sig att jag gör så bra köp, den kostade 599:- från början, jag gjorde klippet på bara 149:- små kronor! :) 

Ha en galen lördag nu :)  
Peace, Micaela <3

Vad är sol?

Tjaabba! Vet ni vad det är för dag idag? Det är HELG! eller fredag, men äntligen! Puss på det! :*

Har inte hänt någonting kul i skolan, inte nått. Misslyckat värre. Jag har tänkt på en sak, jag är med i Matte C gruppen på fredagar för att få mer hjälp, undra om man tror att jag går i Smart gruppen då? :D Fan va ballt isåfall. Då kan jag iaf se smart ut :) . En liten fundering bara, synd att det inte är sanning bara, jag har faktiskt försökt att lyssna på deras genomgångar. Men jag fick huvudvärk när han började måla på tavlans så jag struntar i det nu för tiden haha!

Okej, boring jag vet. Men jag har inget att skriva. Jo det har ja visst. Ska snart träna mina biceps och bli stark. Fast det är lite pinsamt att jag ser starkare ut än vad jag egentligen är. Men enligt min bror är ja starkare än Kristina och hon är ändå vuxen, det kändes bra haha :D är ju typ känd för att va liten och klen. MEN nu är de andra planer!

Sen blir det att drömma bort sig inne på Lagerhaus, det är ju rosa-attack! Och den färgen är för härlig den :) . Sen blir det fika på "Morfars" och sen bio med Anna. Typ världens bästa fredag? Sen får vi inte glömma godiset som ska ner i lilla magen med :D 

Är det bara jag eller är det inte jävligt kallt här? okej svårt för er att känna efter, men erkänn ni kände efter ändå? :D Nehe okej, men det är kallt iaf! :P 

Nu känner jag att detta blir bara mer kasst. Men jag kan uppmuntra er med att jag och Anna kommer rulla hem som bowling klot efter bion. Kanske är en upplevelse? 
Ne dags att säga hejdå, puss och kram!
Miccan <3

 

Yogga

Nej jag vet att Yoga inte stavas så. Men man kan säga att min dag har bestått av jogging. Från anna, till tandläkare från kungsgatan till form osv. Det har varit stressigt. Men ändå har ja varit i tid, måste varit för mina fina jogging turer jag haft idag ju :D (måste sett helt galet ut) eller nej, värsta ballt ut ofta man ser någon som jag jogga sådär? Nej :)

Hinner inte skriva mycket idag (ni : yes:D ) haha nej så ska ja inte se det, min blogg ju^^. Men ska plugga in 30 glosor och det är ja inte awesome på. Joo det är jag ju! måste jag ju säga! Fressten så va det en av dom ;) Sen så vet jag att fressten inte stavas så, men det är lite så jag är. Felstavad? Nej eller jo, alla stavar mitt namn fel.

Yogan idag var...jobbig. Hade fan ingen koncentration någonstans. Jag kände bara ne, jag vill inte. Jag orkar inte, jag har ont i benen haha. Men jag klarade det. Sedan så höll jag på att börja lipa i slutet av passet. Hon satte på musik av havet. Sedan sa hon; Tänk på någonting du tycker mycket om. Direkt kommer pappa upp i huvudet och gamla minnen när vi skrattar så vi nästan kissar på oss. Minnen från Thailand när vi kom på att Tajmat blir Thaimat ! Vår humor helt enkelt. Saknaaaar och längtar tills det blir december.

Var hos tandläkaren idag. Ärligt talat, jag är nog konstig. Men jag tycker faktsikt det är riktigt trevligt att gå dit. Jag ställer typ alltid 100 frågor om allt och ingenting. Det är as kul haha^^ Och en sak som är redigt fuskigt är att vissa kan äta hur mkt godis de vill utan att de ens får hål i tänderna, jag behöver inte ens käka godis för att få det. Pga min fuckade saliv. Orättvisst? Så in i helvete. Men jag dör inte jag har inte lika många hål längre :D Hade bara 1 idag (: om ni undrade lixom !

Time for english glosor?
Buenas Noches, MicaEla - betyder att Eet betonas så in i :D (är nog lite flummig sedan yogan)

Fighter

God kväll alla härliga biffar där ute i mörket ! (:

Dagen har varit suverän, förutom teatern vi va på idag. Den var bara äcklig. Fyfan va äcklig. Orkar inte ens förklara, kan säga att smörja in spagetti i ansiktet inte riktigt är min grej. Den va nog för djup för mig att förstå helt enkelt.

Sen så är jag lycklig över vilka framsteg jag gör! Att bli uppmuntrad är så skönt! och att uppmuntra är även det kul :) varför skulle det inte? Men iaf. Var tvungen att få bort det från min hjärnhalva.

Känner att jag har mjölksyra i armarna när ja ska skriva. Kan det bero på det härliga boxing passet jag och Anna körde idag? Ja! Helt galet! Jag fick typ parkinson när ja skulle dricka, pinsamt. Men jag ska inte skämta om sånt ja vet. Men okej jag darrade som en tant! För det blir man ju ändå förr eller senare. Är inte det samma sak? man kan väl inte bli tant före man ska bli det? Ne nu blev det jobbigt, punkt här. 

Jag måste bara uppdatera om det goda kaffet jag blev kär i som jag drack hos Vazze. Det är nu inköpt och jag malde ner det och bryggde det som vanligt. DET VAR GUDA GOTT! Men det ska va mjölk i, ett måste annars smakade det bränt popcorn. Och smaken var iaf Zoega om nån ville veta, sen finns det ju olika smaker men om det nu är så intressant så får ni fråga helt enkelt !

Gad, jag är extaz! stavning vet jag faktiskt inte för jag håller inte på med sånt egentligen men har den känslan ändå, och nu babblar jag bara bort mig för att jag orkar inte sudda.

Helgen kommer bli super duper, på fredag blir det bio med massa godis och på lördag blir det att fira Nina på Gastons :) söndag blir det easyline! Härligt härligt! <3

Det var allt för mig, nu ska jag krypa ner i min stora säng och läsa min galna bok "en annan del av bromma" och somna med boken på magen. Nej inte riktigt men hade varit ball att göra nångång haha!
Peace n Love, Miccs from the west side ;D (Y) 

RSS 2.0