Coco Chanel och Ben n' Jerry !

Godeftermiddag gott folk!

Gårdagen blev ju inte riktigt som den skulle, tyvärr. Men som sagt, ärlighet varar längst!

Istället när jag och madde försökt fixa folk till vår film kväll, blev det bara vi iaf! Vi hyrde tre perfekta filmer och köpte Ben and Jerry glass! Vi behövde det! Att stå ute en hel dag i kyla ger frusna tår och humörsvängningar då va!

Men vi var inte sura för det :D Vi åt oss proppmätta på glass och popcorn, även vår kvällsmat! ( oops, en vana känner jag ) Filmerna var som sagt klockrena!

Jo igår var vi ju och fick kolla när KoolaAnna skulle plåta sina kläder för sommaren. Modellen var Lina, as härlig tjej! Känd från tv och allt! Sedan begav vi oss mot slottsmöllans lokaler där stackars modellen skulle stå och frysa i sommarkläder. 20 uppsättningar. Vi var inte där hela tiden, vi frös ganska mycket. Tårna fanns inte kvar, om man säger så!

Efter det begav vi oss in mot staden och gick in i värmen till Helena :D Är typ kär i hennes lägenhet, så ren och prydlig! Tänk om man var så duktig! Och Bamse, jag kunde inte sluta gosa med den stora bjässen! Fan va jag älskar djur! Det får bli zoo när man blir pensionär, när man har tid vill säga.

Vi käkade kebab och fan va det satt bra, jag tryckte i mig nästan allt. Efter det blev de mys i soffan med te och peter beier choklad!

Klockan 16.00 mötte jag upp Alice, mamma och susanne på Robert coffee för att planera lyx kryssning. Sedan bar det av mot Resia! Det blir medelhavet Italien, Frankrike, Spanien med mera! 13 JUNI säger jag bara!!!

Ja sedan blev det träffa madde igen och movie time :D Efter mycket skratt åt allt möjligt tar madde tåget hem klockan 23.00 och sedan var det SNARK!

Ja, idag blir det plugg. Sminkningen blev ej tyvärr :( modellen och jag glömde höras, haha och det blev missförstånd. Men imon blir det av!!!

Ikväll blir det nog myskväll at my brothers place! Pannkakor med choklad och kokos. Som sagt kvinnliga veckan innebär, lots of fat! =)

NU = Plugg, plugg, plugg! 

Puss
M
                                        Saknar min älskling!

Snö kaos in kalla Sverige!

Nu känner jag frid, nu har jag tänt mina ljus bryggt mitt kaffe och snart tryckt i mig mina bullar från frysen!

Alltså det jag vill komma fram till är att dagen har varit skit till just precis nu!

Är det mänskligt att arbeta i en mijlö där det är ca 13 grader? jag undrar fortfarande...

Ne nu vill jag inte vara en besservisser, fan va många S det blev nu, men som sagt hellre för mycket än för lite!

Ett gnäll till bara, varför är vi som inte kan matte särbehandlade? It's not fair and it's really not okay it's really not okay! - Lily Allen

Nåväl, det finns faktiskt värre saker här i världen. Som att vi har två prov veckan innan lovet vilket blir om 3 veckor och att jag måste skapa min egen religion som jag ska redovisa på måndag och jag tror inte på nått?

Fan nu skrattar jag åt mig själv. Tänk om man alltid var så här negativ, shit va tråkigt. Men man måste faktiskt få vara sånhära ibland. Och det är bättre att skriva det här än att prata med någonannan för då slipper iaf den personen lyssna på massa jobbigheter, här är det ju frivilligt. Bara jag får det ur mig!

Tacka vet jag att jag kan bete mig såhär pga en sak och det är kvinnligt! Bara att bita ihop helt enkelt =D 

Nu ska jag vara trevlig tänkte jag! Jag kanske är den enda idag som gillar vädret, jag skulle bli lycklig om det kom 30 cm snö till så att det blev svårt att ta sig fram, det hade varit as kul! Verkligen bli liten som ett barn och gå i den djupa snön, jag saknar pingvin tiden och stora overaller! Saknar dagis och varm oboy i pulka backen, saknar att bli hämtad av mamma från dagis! Även om jag alltid var sist...

Ne, nu måste jag skriva om min religion. Den är ganska...sträng att leva upp till. Så lär väl bli kul på måndag, eller inte. Men jag måste ju vara ärlig :D

Och kom ihåg att din surhet inte ska gå ut över andra även om den oftast gör det, men då tycker jag att ni ska göra som jag och skriva av er, för det är fett med najs, för nu är jag glad och ska ringa min mor och säga att hon är söt!

Puss och kram
Micaela Glad


Helgen i sin helhet!

God kväll! Underbara pluggfria kväll!

Nu, hade jag tänkt att förmedla helgen i bilder! dock är inte söndagen med, men den räknas inte säger vi!


Vi börjar med Felicia den dramatiska!


Sedan har vi Anna den sofistikerade!


Och Micaela den blåsta!

Haha observera att vi har tagit fram en hårfön här!


Anna säger - Bäst att rensa öronen så man hör!

Kvällens citat!


Jag gillar fokusen här! riktigt bra flöde i bilden! bra drag!



Vi kör virvelvinden!


Drama - Blåst - Sofist - Vilken härligt blandning!

DBS - döden bakom styret  - nee? måste hitta ett annat ord tror ja.



Finn ett fel!




De tre muskotnötterna!




vi är snygga på Kackerlackan!





Det obligatoriska toa fotot!




En puss i soffan!

Ja det får avsluta fredagen!

Lördag - kommer inom kort! Då blir det matlagning med mican och alice i mitt ondskfulla kök

MISSA INTE DET!

To be continued...

( okej, det var nog något i pizzan jag åt nyss.. ja det var faktiskt jallapenos!)

Ha de fint!
Puss och kram

M






Party time!

Snabbt inlägg innan jag drar mig!

Känner bara att ikväll kommer bli en bra kväll :D Är taggad som bara den!

Party med de bästa Anna och Felicia!

Vi får se vad kvällen ger, men lyckan har vi redan :D

Puss och Kram Micaela Glad

 

Färg och Form

Godkväll alla soffpotatisar!

Det börjar kännas att skolan är igång nu. Mycket som händer! Det är ju som sagt inte mer än 136 dagar kvar eller vad Malin sa idag! Usha!

Hade jag fått välja hade jag viljat ha stylist resten av terminen. Det hade inte skadat iaf...

Idag var en bra dag! Vi ska ju bli grymma personalshoppers då va! Vi gick igenom hela vår stora klass på 8 personer, ALLA var där! Hurray!

Det var ganska olikt men ändå snarlikt! Former och karaktärerna vi blev "indelade" i. Jag blev X - timglas och karaktär Sensuell. Alltid nått att "to be continued..." med!  hah!

Nåja, skolan är iaf bäst på tisdagar och fredagar! tänka sig va... :)

Jag är så fruktansvärt sugen på att köpa grejer. Det riktigt kliar i fingrarna på mig, jag vet redan en sak som jag ska beställa från USA :D En väska. Mer säger jag inte, men min ska den bli! Sedan vill jag ju ta hit Simon och Thomas - just därför att de är ett par riktigt härliga snubbar som har humor och inreder riktigt snyggt. De hade nog kunnat tillfredställa min smak på inredning. Jag är en kräsen människa måste jag erkänna! Men är man speciell...

Skämt och sido... Jag satt precis och kolla på olika bios som gick nu, så för skojj skull kollade jag i andra städer som Göteborg och Stockholm. Då gick jag in på biografer för att kolla hur deras såg ut. Och jag föll i skratt. Göteborg hade salonger på 417, det var det lilla då va, nör jag hittar stockholm på 512 ! Haha så kollar jag lilla halmstad som tar 227. Det tyckte jag va mycket tills nu då!

Ja, det är nog bara jag som reflekterar över sådant, i brist på annat säg!

Vet ni en sak? Hur tråkigt jag har just nu? det är bara jag hemma, as usual.. och har verkligen mega tråkigt. Det skulle sitta fint med en hund eller två för tillfället! typ Gina och Tony, pussas lite!



Typ gosigaste hundarna någonsin! Bästa minnet är nog när tony hade
somnat i stolen och så skulle jag bära in honom till deras "rum", så
väckte jag honom försiktigt och bar honom, fast han sov i min famn!
Puss på det!


Ne, nu får jag nog göra nått vettigt. Har ju faktiskt annat att göra än å
snacka skit här!

Peace
Micaela



Drömmer mig bort till varmare grader och ljuva nätter...


Mot högre höjder, mot Lysekil!

Heeeelg! som det typ har varit i över 1 månad för mig, men ändå :D

Jag skriver en snabbis, snart tutar en saab på mig förstår ni!

Det första jag gör när jag kommer hem är att ta en turist bild på mig och min hemstad! Det kändes fånigt! Men all denna snö gör mig galet glad! Vill ju slänga på sig en overall och leka i snön.

Nåväl, denna vecka har varit ganska häktisk. Det har varit mycket planering och jobb. Av allt hårt arbete har jag iallafall gjort en makeover på min mor och fått en portfolio bild, som inte är mega grym men den är okej!

Alla är vi nybörjare någongång säg!

Jag saknar faktiskt värmen oändligt mycket, här går man inne och kollar ut, vilket är super mysigt men när man sedan ska gå ut är det inte samma sak. Inte när man är van vid värmen i Thailand!

Ne, men jag tycker nog om båda ändå. Jag tror man behöver värmen på vintern, att man sticker iväg någonstans långt bort och värmer sig, för att sedan komma hem till snön! Då får man allt på en gång :D The End.
 
Allt prat om ingenting, det är väl härligt :D Jag tror jag saknar skolan! Känner mig så apatisk när jag inte gör nått ordentligt typ. Min loggbok blev totalt 8 sidor = behöver skriva av mig!

Nu lägger jag in lite bilder istället!

Ne det gjorde jag inte alls, för nu ska blogg.se bråka med mig. Den vill väl inte se bilder på värme...

Ni får ha det bäst i helgen, för det ska jag!

Puss och Kram!
M.






Älskade Sverige!

Äntligen hemma!

Nu mina vänner, nu är jag på plats igen. Jag har faktiskt inte orkat vara inne och blogga varje dag de sista två veckorna. Det har ni säkert redan märkt.

Lördag kväll 21.30 säger jag hejdå till min pappa! Det var jobbigt och många känslor. Hatar hejdå stunder! Men vilken månad, många äventyr och händelser. Det var en upplevelse man sent lär glömma! Tack för allt!

Saknar dig pappa redan! Hoppas vi ses snart igen!

Efter en lång, väldigt lång flygresa är man hemma till kalla sverige. Sov 2 timmar på flyget, innebar 2 timmar på ett dygn. Orsak; 70 graders sov ställning, kallt, ljud som är i form av snarkningar. Som kom i från ALLA håll. Hade musik på nästan högsta volym, could still here them! MEN.. annars var det kanon :)

Ne, förlåt. Nästa gång blir det första klass med sov kupé! bara liiite dyrare! haha

Väl hemma igen, möts man av min älskade mor på tågstationen! Det är dukat med tacos! Efterrätt blev ungsbakade frukter i vit blockchoklad och slöinge vaniljglass och nybryggt kaffe! Isn't that great! delicious helt klart!

Jag måste bara säga, vad har hänt med klimatet? Hur har det kunnat bli så mycket snö? Jag fick en chock! Det var så fruktansvärt kallt! Det var nog det värsta jag varit med om ! Att komma från 35+ till -5. That's a huge differens!

Nåväl, det bästa av allt var faktiskt min säng. Min underbart mjuka säng! Min rygg bara skrek av lycka. Somnade innan klockan slog 22.00 och vaknade 07.40. Det var underbart! 

Jag lägger inte in några bilder nu, men nångång när jag hinner! Nu är det dags för praktik! eller rättaresagt stylist projekt! 

Pussar och kramar
Micaela - Kom ihåg att uppskatta! 


RSS 2.0