Hej!

En snabb uppdatering av mitt liv!

Fredag - Balen

Måste säga helt okej, men inte som jag förväntat mig. Får skylla mig själv att jag väntade på andra så att de flesta gick hem. Ångesten börjar att lägga sig nu... Annars var det helt okej också.

Lördag - Modevisning + Melodifestival

Den var suverän! Jag vågade stå på scen och prata - har jag aldrig vågat någonsin, men lilla mican är inte så liten längre! Plus att jag blev grymt nöjd med min modell allt blev perfekt.

På kvällen blev det melodifestival och min favorit vann!

Söndag - Morsdag + bal

Vaknar tidigt, duschar och sedan är det iväg till scandic hotell för att äta frukost med min kära mor,broder och kristina. Det var super mysigt och massa gott. Sedan fick mamma sitt smycke som jag och min bror köpt :) Swarovski kristaller och 18 k guld ska de va på mors dag!

Halv tre kommer malin, carro och lp och hämtar upp mig! Vi ska på bal - eller kolla iaf! Önskar dem en bättre bal än våran iaf. De har ju trots allt betalat typ 1000 kr. Så hoppas de blir mousserande och vals!

Nu ska ja hitta någonting som är varmt att ha på sig, det är ju ingen sommar ute idag precis!

Puss och Kram
Miccs
(bilder kommer nog sen)

Stekta benaner

Hallå eller!

Dagen började ur uselt, jag var segare än någonsin, skulle ha med mig mer än någonsin och hann inte ens bädda sängen. Dock åt jag frukost, men glömde mitt värdekort till tåget så fick betala 14 spänn mer än vanligt. Vilket problem va! Nej men det ösregnade ju med, så det var inte roligt de heller. Det bästa med det hela var ju att min modell till kulturfestivalen var med mig idag! Hallelulja! Det blev awesome och kommer bli ännu mer awesome på lördag! Så hoppas ni kommer då, ska ju vara sån dära...kon..blala..pratar- i- början- grej. Gratis är det också!

Snart är det bal, det ska bli så kul! Har verkligen längtat till att få se så fin ut. Älskar att vara fin, skulle vilja ha långklänning jämt! Men nja, är ingen sån utstickare faktiktiskt så jag håller mig till de vanliga. Studentvecka nästa vecka då, det blir galet. Galet!

Min mor kom precis in med en fet skål naturgodis, då blev jag lycklig! De dära wasabi kulorna är inte min grej tror ja, de brinner lite och sticker i min mun...nåväl!

Nått kul som hänt idag annars? Träffa Mattias innan, vi köpte tyg till näsduken som skall sys imon. Synd att inte mitt tyg finns men vi hittade ett snarlikt iaf.

Sedan gjorde jag något galet haha. Skulle köra ut från ett ställe, så skulle ja ta en genväg trodde ja, så var det en ganska hög trottoarkant som ja inte riktigt såg. Men upptäckte när det var försent, så skulle ja ta det försiktigt och på något sätt när ja ska åka ner precis kommer ja åt gasen på full speed och jävlar va däcken rulla och tjöt hela kvarteret eka. Haha fan va ja kände mig som en kille då, haha folk kollade ju som galningar "en liten blondin som bränner däck på sina föräldrars stora bil". Haha, fail.

Då skrattade ja högt åt mig själv kan man säga...

Nehe end of talking eller? Tror det, ska nog lägga mig snart.

Puss och Kram
Miccs



Vill.Jobba.Nu

Sol, vind, moln, sol, vind, moln...

Inte fan kan man sola i detta väder, kräsen är man ju också. Jag vill ju ha lätt vind, klarblå himmel och massa värme. Inte detta. Men, snart!

Vad händer idag?

Min kära vän Alice Fredblad fyller 19 år idag! Vi börjar bli gamla på riktigt. Nej inte riktigt än kanske, men vi har ju känt varandra i 16 år nu så det är ett tag och mer lär det bli!

Sedan händer det inte mycket mer, skulle dansat vals med min kavaljer men han hade inte tid. Så vi får se när han har tid.. vilket han egentligen alltid har, men när man inte vill eller kan det man ska göra har man inte tiden, eller? Märker vi!

Ska ladda min ipod och ta en tur till havet, även om det är super tråkigt att gå ensam ska jag nu göra det, bara för att det är helt normalt egentligen även om jag hatar att vara ensam. Då hör jag plötsligt röster som säger "ja men du måste ju lära dig att tycka om att umgås med dig själv..." jaja, jag tycker det är kul ibland, men det är då fan inte ofta. Vill helt enkelt inte va själv.

Har sagt det så många gånger och säger det igen, har varit själv tillräckligt mycket under min uppväxt så jag är trött på det. Speciellt på kvällarna är det jobbigt, men det går. Därför vill jag jobba, jobba och jobba! Då är man inte ensam :D tjäna pengar och ha kul samtidigt, kalas ju!

End of talking, nu lite pics från min och Alice laga lasagne kväll och Mat hos Anna!


En Alice i cyklop och LÅNGA HÅR (fusk)!


En cyklop med stor överläpp!


Anledningen till cyklop...vi bölade iofs ändå men ääh :D


Först brände jag löken, vi fastnade vid datarn..sen brände Alice
ostsåsen!



Och..ja alltså, vi visste inte riktigt hur plattorna skulle vara, men fick
svaret sedan!  Det blev inte så jäkla bra, men första gången så ^^


Middag hos Anna!


Going to konsum for some lax och sparris!


Hemmaodlad sparris, nam nam!


Och en Micaela som inte mår så bra här, det var nog här helvetet började
dumma värme! Svalkar ner oss med varsin cider!


Ja, vet inte varför det inte blev bild på slutresultatet, men det blev lax
med pressad potatis och kokad sparris, über gott! :D

Nu får de räcka för idag,
Puss hej <3


Söndag, igen.

Hej alla fina!

Vaknade för typ 4 dagen i rad med huvudvärk, vilket jag också somnade med som jag vaknade med dagen innan. Vad är det med detta väder? Kan det inte bara vara varmt? Ne, för idag är det mulet, blåsit och säkert kallt.

Nåväl, igår var jag på grillfest hos Bobby som fyller 25 år idag! Det var supermysigt, hel nykter och chaufför. Kändes kalas, tills jag fick huvudvärk och röklukten av ciggaretter fylldes i rummet från balkongen. Enda negativa när man är nykter, känslig för allt. Så när inte en tablett hjälpte åkte jag med min andra nyktra vän Malin hemåt. Klockan var nog 23.00 men vi var as trötta och lämnade festen med ett glatt humör.

Körde hem maddes grejer till Anna (hon skulle sovit hos mig, men ville ut) och sedan körde jag hem Malin. Så efter jag lämnat Malin fick jag lite panik över att jag var ensam hemma och ringde my love. Han var vaken och halv nykter. Så jag hämtade min prins och somnade sött som en prinsessa igen, eller han somnade före så jag blev lite ledsen för han sa inte godnatt haha. Men jag somnade fort iaf.

Vaknar kl 9.00 vill inte gå upp, har ont i magen och huvvet - igen. Älskling fixar frukost och jag blir glad. Diskuterar dagen och kom fram till att Mattias skulle hem och plugga!!! inte ofta man får höra att han faktiskt vill hem och plugga. Sedan ska vi dansa vals och laga mat.

Sitter just nu med inbakadfläta i håret och hårinpackning på det. Känner mig blek som ett lik och längtar tills på torsdag då jag blir brun igen och får fina naglar och håret lite upprullat inför balen.

Ne nu får jag ta och sluta skriva, bilder på det, juste denna bloggen skulle väl bara bli bilder? Woops minnet är kort med gott va!



Vi fick ett eget bord, bakom oss typ 20 pers. Kungligt! Bobby the host!


Smickrande värre!

Puss hej!

Underbara dagar

Hej!

Kände för en uppdatering av mitt liv. Har ju slarvat med bilder nu och det är tråkigt. Jag vill orka med haha! blivit lat på sista tiden? indeed!

Går ju i skolan 2 ggr i veckan nu så ja, man blir lat. Men, nästa fredag är det bal och sedan nästa vecka igen är det studenten, sen..blir de jobb!

Min mobil har de varit påtal om en längre tid nu, jag har ju haft min älskling i snart 3 år och jag trivs jätte bra med honom, men han vill inte alltid som jag vill. Ibland sätter han in sig på nödsamtal och ibland bara sover han, så han behöver kanske bytas ut? Jag kan isåfall ha kvar honom som en party plinga, för det är han värd!

Okej, ja ska sluta prata om min mobil som om det vore en människa, men jag gillar den! Jag har iaf hitta en ny, som jag är lite små kär i. Det kan leda till något stort! Det är en sony ericsson - måste ha! Det är en touch - måste testa! den är nästan vit - den är silver! Den är liten - som passar mina händer perfekt! Den är sjukt snygg - kan jag motstå?

Här är den iaf och jag tänker förhandla med min mor och det är faktiskt hon som har tjatat mest på att jag borde ha en ny mobil. Borde det inte vara tvärtom? Nåväl!


Sony Ericsson - Vivaz




Snart ska ja möta min andra partner Anna Ledel, vi ska lämna in våra tågkvitton så vi får lite pengar! Sedan klockan 15.50 ska ja hämta upp min kompanjon Alice Fredblad, vi ska handla mat och sedan ska ja göra Aice balfrisyr och förhoppningsvis blir den perfekt idag! orkar inte annars alltså haha!



Nehepp, nu får de räcka för idag, nästa gång blir det bara bilder!

Puss Miccs

Jag vill inte veta vad det var i moset, men mm!

Godeftermiddag!

Vaknade försent och fan va gött jag sov! Kom hem vid två och det var kolmörkt i mitt kvarter, jag ska fan fråga hur mycket de tjänar in på att ha släckt i några få timmar alltså, är det värt en våldtäkt?

Gårdagen var helt underbar! Så kul jag hade. Det var bal i varberg på socioten. Det var skolor från hela halland, typ 250 pers. Kl 19 börjar det och shit va tiden gick...

Men, innan vi var där, var vi hos moi och fixade oss, jag, anna och malin! Vi var hemma vid två och klockan 17.30 skulle vi åka igen. Jag skulle fixa malins hår och sminka anna. Sedan skulle Malin fixa annas hår och mitt! Så det blev tajt med tiden, jag var stressen själv, som vanligt! Men klockan 17.00 hade vi fått på oss kläderna och kunde plocka undan lite av allt skit vi dragit fram haha! Tur jag var så stressad annars hade ja fått panikångest av allt stök.

Sedan, blev det två glas mouserande vin och två somersby cider, sedan var man glad, eller ännu gladare!

Dans på detta och mina fötter gjorde ont, men hallelulja moment!

Maten var oermotståndlig, sällskapet med och allt var bara så bra!

Lite bilder från igår























ja, alltså jag kan lägga upp hur många som helst! men jag funtar på
att göra ett album på facebook och tagga de som inte läggs ut här ;D

Tror ja gör det! mohaha

Puss



Bönsöndagen!

Hej söta du!

Idag är det ingen vanlig dag, utan det är bönsöndagen. Och för de som vill följa denna tradition är det bara till att käka en jäkla massa bönor! Men helst inte bruna, det kan sluta helt åt ja...

Eller så gör man det på riktigt, går till kyrkan. Men jag avstår från båda traditionerna idag faktiskt. Inte för att jag någonsin har följt dem, men ääh!

För, Micaela Pauline Tove Hansen har idag skrivit klart sammanfattningen av kap 3. Kanske inte på 1 timme, men på flera och jag är så lycklig! Denna stora börda är nu äntligen ur min väg. 58 sidor har nu blivit 4 och jag trodde faktiskt det skulle sluta på fler, men icke. Det bästa var faktiskt att det var kul att skriva det idag. Jag liksom njöt på nå vis.

Nu blir det plugga religion för resten av dagen. Islam och Judendom. ÅÅÅÅH nu är det över!!! (onsdag)

Bara roliga bitar kvar:

  •  Redigera portfolio bilder ca 6-7 stycken tror jag.
  • Hitta på en awesome styling till modevisningen den 29 Maj

Helgen har varit mysig:

Fredag: Myskväll med mat, bak och film hos mig med mysiga tjejor.
Lördag: Mys på stan med syster, Saga och Nisse. Sen på kvällen blev det mys på sibylla med kebabtallrik (halverad pommes) och nisse. Sedan hälsa vi på hos broder som har flyttat intill staden, gött!
Söndag: Mysplugg söndag. Kap 3 och religion. Senare ikväll blir det mys med min underbara pojke! (-minus är att båda har nara på läpparna, nåväl!)

Some pics from fridays


Blondes do have more fun?


Sallat - bilden på maten ville inte bli på rätt håll trots rotation, så sallat!


Vaniljbullar - ännu godare dan efter!!!


Ungefär såhär glad är jag idag!

Puss och Kram


Snart, ska, senare

Godkväll!

Någon mer än jag som hatar bläckpatroner till skrivare? De är sånna satans luredrejare. De säger att de inte finns färg kvar, men in my a** att de gör det. Tillåme bevisat på youtube, men jag är ingen sån tekniker som kan fixa det. Så, jag får väl som alla andra köpa nya och slänga halv tomma färgpatroner och sätta dit nya.

Nu skiner solen ur de svarta molnen, kan det vara jag som speglas just nu? Ja det är väl klart! Jag är ju nästan alltid glad. Men, när det kommer saker ivägen som hindrar mig från att vara glad blir ja svart som ett åsk moln.

Nåväl, nu vill min skrivare att ja byter yellow, har nästan precis bytt blå och rosa, så snart kommer väl svart med.

Min skrivare har tydligen ett minne också, så när ja laddat min skrivare kommer det ut arbeten som jag ville ha för typ 1 månad sedan, och inte fan hittar ja stopp knappen, där jag avbryter alla köer. Sedan är det kö på cirka 40 bilder från thailand som jag ställt in på photopapper och mini format, så då måste jag låta det skrivas ut först, på photopapper. Innan jag kan skriva ut det som jag faktiskt ville skriva ut..

Gud vilket problem va! Ja faktiskt, jag planerade att äta nu och sedan plugga, nu måste ja ju hålla koll på att färgen inte blir ful på mina bilder...

Ne nu orkar ja inte skriva mer.

Mican är hungrig, mican ska därför nu äta, punkt.

Puss

Synday bloody sunday

Hej hej hej hej!

Jag är typ pratglad idag, eller jävligt måste jag faktiskt uttrycka mig.

Idag har jag vaknat för sent, glömt bort att ja skulle till alice 12.30 (då ja vakna typ) 15.00 var jag där och öva på hennes hår, som inte gick alls bra. Fan omöjliga hår haha! Ne men det löser sig tillslut! as usual. Sedan stack jag till min kära vän Anna Ledel (älskar att säga det alltså, det bli ju likadant fram och baklänges hihi) Tjabbade loss totalt. Har ju inte fått se henne på hela veckan!!!

Imon får ja se alla andra underbara varelser i skolan!

Och nu snart kommer min älskling <3 Har ju knappt träffat honom heller, så jag blev lite ledsen i ögat innan och sa att jag ville verkligen sova med honom and so on and so on. Han gav sig :)

Nu ska ja föna håret och sedan däcka i sängen jämte mitt doftljus (mattias, klichit va ;D ) Anna förstår nog mitt budskap! (hoppas ja haha)

Puss
MicanPican

btw, heter det picannöt eller pecan eller heter det ens så?


Premiären

Tjolahopp i snorskogen!

Ne, de va en riktigt dålig hälsing, men sanningen var det.

Visst är det härligt när man inte kan andas genom en näsborre och så känner man att det rinner och så har man inget papper till hands och det går inte att dra upp det igen. Då är man ganska underlägsen, ungefär som jag är idag. MEN jag är redo med nässpray och näsdukar! Inget kan stoppa mig från att jobba!

Torsdag; Premiären på Trottobar, en succé! Satt typ inte ner på ca 14 timmar, men det går! ska införskaffa mig en stegräknare, att jag går 12000 steg måste jag ju nästan göra :O.

Nåväl, ikväll är det dags igen eller kl 15.00 till ? Börjar iaf senare så det kommer gå fort idag!

Nu: Some pics from mics! (vad jag fick till det där "haha" )


Matilda, Carolina och Jossan fixar välkomsdrinkarna!

Innehåll: Sour Rabarber, Burn och Vitt vin, Santa Karolina




Baren/Köket



Some Olives



Lite parma skinka




Utsikt över VIP bordet i mitten, fint ska de va!



De glada kockarna Johan och Magnus



Var det någon som sa vin?



Vi fick smaka på en av desserterna som kommer att serveras, har inte
ni också drömt om att få äta så här äckligt ur en "tårta" fan vilken känsla
det var. OCH för att inte tala om hur satans god den var, ETT MÅSTE
till dessert!


Nu ska jag fixa lite innan jag drar till jobbet!

Hade!

Puss
Miccs

RSS 2.0