Avancerat

Oj oj oj!

Det kan man lungt säga! Har helt enkelt inte haft tid och skriva. Låter inte som mig, men så kan det gå!

Tankar snurrar runt i mitt huvud som en galen karusell just nu. Men ack vilka fina tankar det är ändå! :) Men dem håller jag för mig själv ;).

Söndag, en timme fram. Det känns. Jobbade igår och idag. Härligt som attan! Äntligen får man träffa massa härliga prickar att le åt! Det är nog det folk påpekar mest om mig, där. Vad det än gäller, ett leende på läpparna. Ja, man bringar ju lycka genom att le. Och då kan man lika väl göra det man älskar! Vet inte riktigt vad man ska säga. Jag gillar mitt jobb.

Vet ni vad? Jag har avancerat lalalala! No more dish! Det skulle va om dem skulle hamna redigt i skiten, för jag är den enda av alla som jobbat i disken som gör det snabbast och bäst osv. Känns väl bra, men ändå inte. För jag vill inte va där haha! Men nu börjar dem ta in killar. Klokt, eftersom killar har redan muskler i kroppen, muskler jag inte har haha! Så bra för mig rygg! :)

Det roligaste med mitt jobb är faktiskt att jag lyser verkligen där. Folk är så gulliga! Komplimanger hit och dit kors och tvärs osv! Me liiike!

Idag var det jag och Anna som jobba. Mycket gullig tjej måste jag påpeka! Det roliga är att vissa som kom kunde inte se skillnad på oss^^. Ursäkten var att vi va så söta båda två att man inte kunde skilja på oss^^. Ja men visst!

Nu tycker jag att jag fått skriva av mig lite känslor, skönt! 

Bara lite kvar att fixa. Saker till Idrottsarbetet, attans! Sedan Na! Sedan är det väl mer, men en sak i taget!

Ha en häärligt solig kväll nu!
Puss och kram på er!


Att inse att man är vacker kanske är svårt, men det tycker inte jag. Och det borde inte du heller tycka :)
Som sagt när man var 14 år :)


15.00

Goddag!

Sjukt tradigt att sitta och vänta måste jag säga. Ska ha samtal snart med Ph. Eller snart, om 30 min. Men men, mamma och nisse är gulliga och köper en banan och en yoghurt till moi! (:

Hade teatersminknings prov idag. Praktiskt då. Gick kanon bra, dock att ja glömde markera näsryggen, ajaj! Men jag va duktig ändå :) . Det är typ dagens roligaste^^. 

Idag blir det till att plugga järnet inför engelska och stylist provet imon, Mest osäker över engelskan, men det ska gå fint ! 

Sen tror ja inte det är smart att träna om man fått tillbaka slem hostan? fick det av idrotten idag. Ansträngde inte ens mig speciellt. Meen man lär sig något nytt varje dag! 

Ha de fint, kanske uppdaterar senare ! 
Puss Mican 

Ringenäs Golf!

Goddagens gott folk! =)

Härligt är dagens ord! Det är därför jag älskar Måndagar! Varför? Ska ja förtälja nu :)

För första gången på länge kände jag att ja ville snooza och somna om. Vet inte om det var bra eller dåligt iofs! Men jag steg upp mot min vilja klockan 09.00. Slängde i mig lite frukost och tog på mig lite kläder osv. Sedan promenixade jag till La Couronne! När ja ska gå över gatan kommer ett flak med palmer, fan va fel de såg ut asså!( eller inte ) Undra dock vart dem ska överleva i denna stan^^ . Well well, möter sedan Pia som vanligt med ett stort Smile =) .

Började dagen med att slänga in en vit tvätt, leka Barista och prata lite skit med Pia. Soft tycker jag! Sedan blev klockan helt plötsligt tolv och det var dags för lunch! Idag var det säsongs premiär  för Ringenäs Golf Resturang! Så mamma och nisse hämtade upp mig, och körde dit :) . Så fort jag satte foten innanför dörren på Ringenäs kände jag en lättnad. Att man kan sakna ett jobb så mycket! Sedan träffa jag hela goa personalen som hälsa så glatt på en! Och jovisst, jag ska redan börja jobba på Lörda-Sönda! iiih :D . Dagens lunch var Raggmunk me fläsk! Satt fin fint! Dock kände man lite att, ne du borde inte. Men whata!!?

Sedan var det back to buisness. När jag kommer får man lön för lördagen! Pengar rullar in som dom ska, det går bra nu! :D . Jag insisterade först att jag inte behövde, men då blev Pia lite sur (fast inte sur sur) och sa att ja inte skulle jobba gratis! Haha och nej, de vill väl ingen, men man vill ju heller inte vara girig^^. Tror dock den snälla Mican kom fram där igen! Men jaja, jag tycker om att vara snäll, deal with it!

Jag kände att JAAA idag ska jag dansa! Men, host host och huvudvärk på det. Tror inte det blev så :(. Men imon ska ja fan få med Anna på Aerobic bas ;) First time för båda då!

Nu blir det Plugg!
Puss, Miccs

Songbird,

Tralllaa.. Idag är ja lycklig. Fått träffa Anna! Fått se hennes dans moves och ätit hennes underbara mos! Det är 3 upplevelser man måste få vara med om! :)

Så min söndag har som ni ser varit kanon! Såg yesman för 4 gången idag! För jävla bra är den! Sedan va vi duktiga och övade lite på oregelbundna verb. Jag sög men Anna satte det! ovanligt va ? :D <3  Samtidigt gjorde vi en underbar middag! Bestående av kotletter med mos och sås. Vet, kalas blandning asså! Men det va redigt gott! :D

Nu är det en vecka av plugg att se framemot skulle jag tro. Men, yeye...

Ne nu ska ja ta mig en kopp te och sjunga en trudilutt! :D

Sussa gött sen :)

Puss på er!                                    Vår! <3


Lyrda!

Stämningen är på topp, Micaela har tänt ljus och kan nästan sjunga som hon vill :D infaller tyvärr slemhostor imellanåt, men vafan det går :D

Var på La Couronne från 10-14. Var ganska lungt, men ändå skönt. Tyvärr hörde folk inte va ja sa i telefon pga min cp röst haha! Pinsamt. Jaja, det gick galant!

Lördag eftermiddag och jag ska ha en lugn kväll med mig själv. Ska se Step Up 2. Att ja missat de filmerna? Galet. Sedan blir det Robinson. Vet inte om jag gillar det fortfarande, men jag minns att jag alltid kollade på det när jag va hos mormor när ja va typ 6 år, och jag älskade det. Men we'll see :D

Hoppas ni får en galen lyrda! :D

Btw, saknar ja min Anna som är fuskig och röjer England! Ses snaaart :D <3
( det är lyrda och då tänker man extra mycket på vår härliga lyrdas dialekt! )

Kram, Moics!      För att vi bländas av oss själva typ :D

Hej Sunshine (:

åååh nu känner man att våren är påväg :)

Vilken natt. För första gången i mitt liv har man hostat slem en hel natt. Verkligen en upplevelse, kanske ingenting jag rekommenderar dock. Men outstanding va de iaf! usch 

Härligt, skicka precis iväg datakunskapen :)

Så vad har man hittat på. Jo, jag har varit i Staden med Nina. Köpte en as fin present till Kajjan! Får hoppas hon blir nöjd :) Sedan efter det drog vi hem till Nina och käka hamburgare, det va gött! Va så längesen man åt det nu :P . Sedan kom jag ju på att DK skulle in nu vid tre så jag fick skutta hem mina 300 m lr vad vi har mellan oss! ^^

Nu sitter man här och väntar på att tiden ska gå. Min kompis slem vill inte försvinna. Har redan gjort nisse sängliggandes, så vem mer vill jag mer göra sjuk? Haha, ne helst ingen alls. Men jävla slem! Men ska nog ändå smått börja göra mig iordning^^

Puss på re!   Gamla goa tider (:

Hi, my name is duck, Miss duck.

Typ.

Fan asså. man tycker jag borde ha lidit tillräckligt snart. Men ser inte ut så. Idag va nog värsta slem hostan på länge asså. Fan va skabbig man känner sig. De lixom bara kommer, som en spya fast ingen spya.  ( Väldigt intressant jag vet, men jag vill bara meddela hur äcklig jag känner mig, händer inte jätte ofta (; )

Jahapp. Min dag har varit seg. Solen har skinit på mig. Hängde me mattias till banken och clas ohlson idag. Hade inget att göra och hade inte stigit utanför dörren på 2 dagar så behövde det! Det va kallt :( . Sedan gick vi till bibblan, ja låna The animal farm. Får hoppas Elisabeth kommer gilla den! För har ju fått tips att den är välldans omtyckt hos lärare ;D . 
  
Jag tror min utgång idag gjorde mig even more sick. Får väl se imon, då ska jag träffa Nina i Staden och inhandla en fin present till Kajsa som ska ha födelsedagsmiddag på kvällen. Flickan blir stor! :D Sedan får lilla jag gå hem, för sedan ska dem röja krogen. Snacka om att ja känner mig liten! Men men, bara typ 5 månader kvar (:

Dagens största frustration:
JAG VILL SJUUUNGAAA! Blir helt förbannad på min hals! Ja kan skrika allt va ja pallar, det hörs inget AARGH! döv anka.

Nehe, nu har ja väl inte tid att skriva mer. Ska göra klart datorkunskapen idag hade ja tänkt.
Krya på mig :*
Micaelaa <33   Vill,vill,vill ha sommar och spring i benen!


Orkar inte,

Tänk om man kunde få känna smaken av alla möjliga exotiska frukter, typ hallon, mango, ananas, papaya ja allt!
Det finns bara ett litet problem...Hade man bara haft SMAK ! hade det problemet inte funnits längre.

Sedan vet ni nog hur resten av min blogg hade sett ut. Men ja ska inte gå och bli depp till 100 nu bara för att ja inte kan njuta av det jag älskar mest av allt, mat som smakar. Det bästa är ju att inom sinom tid är den ju tillbaka, men frusterande är det!

För att pigga upp stämningen ska jag visa vad jag fick från bror å kristina igår :D



Förstår ni vad som gör min dag värd att le åt ändå ? :D <3

Ja, eller så är det väl bara jag som har den kärleken till hello kitty,
Det är väl det som gör mig till "lilla mig" Eller nått!
Föressten så är ja liten, punkt.

Host,slem,host.. Det är så min dag ser ut. Fan mina stämband borde ta stryk av detta typ :/ .

Vet ni vad det ABSOLUT VÄRSTA är? Jag Micaela Pauline Tove Hansen, har inte kunnat sjunga på 5 dagar. Förstår ni min frustration? Jag har försökt ja lovar, men ja kommer fan inte upp en enda ton asså. Jävla anka.

Ojoj, va hemskt livet kan vara va? Ja faktiskt för sjunga är typ min överlevnad^^ .

Nu är det dags för att visa bilder på Bella och Bobby!



Okej, ja lyckades faktiskt inte få en bra bild på bella, hon är så ivrig xD Men ja gissar på att det är hon till vänster, men nu är hon ju inte liten längre men typ! liten golv mopp är hon :D 



And little bobby :D . Han är gammal gubbe nu, men ack som jag gillar honom! Dom gjorde min dag igår! Bella blir alltid så glad, och ivrig och vill pussas å allt! Så glad blir man ju! Against all slem typ!

Jahapp, känner panik inför allt som ska göras denna veckan. Har verkligen försökt plugga flitigt idag. Har kommit en bit, men fan va man dras ner i slowmotion. Vad har ja gjort för att förtjäna det här lixom? ^^

Ne, nu ska ja lägga mig och läsa Stiegan. Har läst 300 sidor nu, bara halva kvar! Yei! är man sjuk så är man...
Slembollar, Micaela <33

slem slem slem

Godsnörvelmiddag!

Idag blir det ingen lång blogg, mina ögon klarar inte det. Dom har pain och jag vet inte varför, men ja klarar iaf inte av hastiga rörelser, känner mig halft blind fast på fel sätt. Typ.

Status;

Humör:
Sur
Orsak, För första gången sedan dansen startade på form, va jag inte där. Fan va sur ja va igår, sedan så börjar ett nytt pass idag, med samma tränare som på dansen. Jag ligger hemma och tjurar som fan säger jag bara!

Röst; Från målbrottet gås till täppt anka. Sedan så är det slem hosta som gäller, mums!
 Orsak; Ja, antagligen har jag degraderat mig, eller avancerat mig. Egentligen gillar ja inget av de.

Droger; Huvudvärks tabeltter, vatten, te med honung, Stieg Larsson, C-vitamin bomber.
Tankar; Trött-på-det-här-nu. MEN får stå ut några dagar till antar ja.

Effektivitet; Inte många knop. Försökte plugga igår, gick sådär huvudvärken vann. Idag, funkar det inte alls.
Tankar; Känner panik eftersom att engelska provet vill jag mer än gärna få bra på och eftersom att jag inte fattar det vi ska kunna får ja ännu mer panik och sedan blir det inte mycket bättre när jag ligger hemma och är sjuk så att jag inte kan prata med Elisabeth!

Annars då?
Jodå, jag ska snart trycka i mig lite bakelser, för det är typ den aptiten jag har nu. För jag har inte ont i halsen tralallla :D . Annars är ja tjurig. För jag är så FRUKTANSVÄRT sugen på mjölk. MEN mjölk= slem och nej tack, jag har så det räcker och blir över! Fan, jag som vill göra cappucino och varm choklad och ha mjölk i kaffet och käka kräm med mjölk och bara dricka det lixom!

Tror ja orkar en blogg till senare, typ. Då lägger ja in lite bilder från idag. För jag har någonting att visa som ja fick idag :D <3<3
Jag vill vara så här sprallig nu nu nuuu!! :(

Speechless

..eeej. ..ur mår .hni? (:

Ungefär så där låter ja, på svenska blir det Hej hur mår ni :) . Har gått och blivit en gås, med en betoning av kåt kråka, fast vi kan skippa ordet före kråka för jag vet inte hur det låter. Men iaf. Förjävligt är det rent ut sagt. Det förstörde större delen utav min helg, för denna helgen var riktigt kul!

Började i fredags, kände att ja fick huvudvärk. Vilket jag inte brukar få. Sedan på kvällen, träffade ja Mattias. Vilket jag inte gjort sen dagen D (-hände). Vi började med en mat bit på peking. Att han vågade haha! Det va gott, men kände att min röst började cpa efter ett tag^^. Sedan för att döda lite tid, gick vi till espresso house och tog en kaffe/latte. Sedan efter mycket prat, var det dags för att gå till bion The international. Den.... SÖG rent ut sagt :) Vi fattade ingenting. Vi lät som två blondiner båda två (: "fattar du?" "Ne, gör du?" "nej, typ inte"  ^^.  Så vi gick efter halva typ. 
Men det va riktigt kul att träffas igen, mycket att prata om va de ju :)

Lördag, efter en febrig natt av frossa och tjocka täcken. Vaknar ja upp relativt pigg. Sticker till staden med anna en snabbis. Känner att jag inte mår så bra, men pallar inte ligga hemma (vilket ja nästan skulle valt) . Sedan på kvällen blev det middag, med oskar och mattias. Blev melodifestivalen och kladdkaka på det! Pojkarna var duktiga, den blev redigt kladdig haha! Sedan blev det twister, jag blev bokstavligt talat tal lös. Både för att jag förlora och för att ja tappa rösten haha! Men kul kul kväll (: . Blev inga bilder denna helgen så får fylla ut me gamla!



Söndag, detta var nog den mest intressanta dagen på hur länge som helst. Jag mår ju sämre än någonsin, kan inte prata överhuvudtaget, lät som en väsande orm. Men jag satte mig på bussen, som tog mig och de på La C ner mot Malmö, där ja skulle gå på Exuviance kurs. Fan va härlig gubben var :D Kenneth, han är ägare för Exuviance. MY GAD! säger jag, har aldrig varit på en sån intressant kurs/föreläsning någonsin. Kan inte alla lektioner vara så roliga i skolan?




Jag vill verkligen få alla att gilla Exuviance, För så mycket jag fick lära mig asså. Exuviance ger verkligen resultat. Och det bästa av allt är att de ljuger inte som alla andra. Förklaringar är oändliga. Men ojoj vad sugen jag är på att göra projekt arbete om detta :). Jag satt där febrig, frös och tal lös. Men ändå fick han mig att orka lyssna. De 4 timmarna var sjukt bra! Framåt slutet kunde ja få fram några ord, och då pratade ja lite med honom och sa att han va en riktigt bra talare och att jag kommer övertala alla ja känner att testa Exuviance mm, ni vet mitt leende, det gör susen!. 
Exuviance är till för kvinna som man, gammal som ung. Alla bör använda det, från och med 14 års ålder eller om man har en tidigare pubertet :) .

Det som var mest dramatisk var att jag satt där och grät. Han berättade historier om kvinnor och män som haft problem, hur illa de blivit behandlade av läkare. Sedan testade dem Exuviance och deras liv blev värda att leva igen. Bilderna sitter fast på min näthinna fortfarande, galet.

Sedan när vi skulle hem, fick vi en påse med oss. Där låg manualen för alla exuviance produkter, deras patent nummer (vilket de flesta inte har, efter som många har lyckats leasa av exuviance) ett litet kit med produkter plus deras diplom test/prov. De ska ja klara :D kunde många frågor iaf :) . Det värsta var nog att ja inte fick chansen att fråga allt ja hade i huvvet. Och det va lite kul för de flesta var ju 20+ blivande hud terapeuter, så kommer ja micaela 17 år. Dem kollade ju lite skumt typ. men vafan de ska börjas i tid :). Men ne, det är nog inget för mig. Alla där har blivit hjärntvättade med att absolut inte sola någonsin ever. Det är typ deras policy.

Shiiit va lång denna bloggen blev nu. Men så kan de gå när man inte skrivit på typ 6 dagar. Men jag hoppas jag blir frisk snart iaf!    Här ser vi en frisk och nyklippt micaela, den micaelan ska bli verklighet snarast!

Dramatik

18.43

Jag skrev tiden därför att jag är grym på att skriva min blogg segt :D Typ för att jag glömmer av att ja skriver haha^^ (bara det bevisar ju att jag gör för mycket på en gång^^)

Anyway. Soft dag idag. Åkte till skolan 7.30 hade en lektion va hemma 17.00. Hur kommer det sig tro? Jo, vi va på teater i varberg ;D Fast hellre det än lektion (: Plus att den va faktiskt riktigt bra. Fan ja ångrar ännu mer nu att ja inte gick nån skådespelar grej när ja va liten. Love the scen :D men som sagt, jag syns iaf^^ punkt.

Jag har tänkt på en sak. Det är det här med foundation läppar. Jag tycker själv det är snyggt me ljusa läppar och har väl tyvärr fallit för det där en gång och även idomin läpparna. Me jag skyller på att jag var 14 och inte visste bättre. Men sedan, nu när ja har snokat runt bland bloggar mm. Så upptäcker jag tjejer över 20, blondiner som brunetter. Mega bruna i fejjan och kritvita på läpparna. Jag bara undar, när kommer de inse att det ser bara ser riktigt jävla fult ut? :P. Jag kan säga såhär, jag grundar alltid mina läppar me foundation innan läppglans å shit. För min läppar är så röda i sig så om jag sätter på mig ett ljus rosa läppglans blir det rött. I stort sett. Det är min förklaring, men vad är deras? Hum,.. nått jag satt och fundera på bara, sedan funderade ja på spindel ögon med, men ne ja vill inte att detta ska bli någon klago blogg haha :D


Mycket fint exempel, fet tub me idomin. Det va trenden liksom! haha pinsamt^^
men som sagt 14 år, det va tider det! xD


Har suttit här nu i två dagar och drömt mig bort på youtube. På tjejer som kan sjunga så otroligt bra. Jag vill med? Jag kan med, typ^^ För man kan ju sjunga även om man inte tar de där carey, aguilera, dion etc tonerna right? Iaf av de ja hört nu :D . Jag vill lätt ha en inspelnings mikrofon!!! :( och typ ett isolerat rum, vore mkt bra. Men det är fan sjukt att grannarna inte varit uppe och klagat för jag hör när dom hostar och gör andra diverse censur saker, borde inte dem höra nör ja går runt och sjunger opera å falsett med mera ? haha och inte tala om när ja lagar mat, farligt!

Nu har jag nog folisoferat klart för idag.
Klockan blev 19.24. Ganska bra för att vara jag :D
Puss,  Miccs 
Ibland saknar man färgen, men när ja tänker tillbaka va den jävligt dyr så kanske inte (:


Dolce!

Hola me amores! (:

Idag är typ en kalas dag. As kul idrotts lektion idag, för det var jag anna och felle som höll i den :D Cirkelträning ofc!
Dock kände jag mig jävligt hatad haha! Men man måste ju springa runt och peppa, även om dem vill att man ska hålla käften och dra åt helvete. Fast, jag blir bara mer peppad när Dennis aka Jim Carrey kommer och peppar och tränar samtidigt som mig på den stationen. Men det är väl bara jag å anna som gillar det då! ^^ Yeye end of it.

Skrev ingen blogg igår. Orkade inte, hade säkert massa skit att berätta men ändå^^. Va på La C som vanligt och hade roligt roligt! :) Fick skylta om :D Medans Pia var nere och sola flödade min kreativitet, skyltade vår-make upen. 
  
Innan ja skulle gå pratade vi typ om hud osv. Så sa ja typ att min hy börja bli kaos. Så kolla hon lite närmare på den. Så sa jag att jag har sån jobbig hy som är fet i T-zonen och torr runt om. Alltså blandhy^^. Så fick ja låna hem en ansikts mask från Collistar, som relgerade fettet i min hy. Eller det som är torrt återfuktar den och det som är fetare gör den mindre fet eller vad man ska säg. Sedan fick ja även tester på shiseido i skincare serien. Det är i princip bara fukt i de krämerna. Så det är nog det min hy behöver nu under vinterhalvåret. Så får se hur den är på måndag :D .
( kan kanske bero på min helg, den va ju inte allt för nyttig asså :D ) Yeye!
 
                                                       

Dansen gick kalas except one thing..!
Jag står alltid längst fram, för ja behöver kolla i speglen hur det ser ut. Då kommer det en kraftig tjej och ställer sig jämte mig, men det är inte det som är problemet. Problemet är att hon helt plötsligt ställer sig kloss framför mig hela tiden. När vi sedan ska ha "final" och riktigt köra slut spurten ställer jag mig verkligen långt fram så hon inte kan ställa sig där. Tror ni hon då inte har mage att ställa sig 1 dm ifrån mig och riktigt harkla sig som att " detta är min plats" Hon är för fan ny! Sen så dansa hon ju helt fel med. Okej, hon kan inte hjälpa det, men då kan hon ju ge plats åt dem som kan?
Förlåt, men jag måste visa att jag låter inte andra trampa på mig längre. Då kommer denna attityden fram, sen skiter jag i vad andra tycker om den, alla andra är ju likadana ändå? BITCH :D

Kul värre asså. Neej, nog om attityd. Imon blir det teater me skolan :D Härligt att slippa engelskan och Kuih!
Nu har ja skrivit av mig för idag känner jag :)

Jo, en sak jag ska göra idag är att trycka igenom mitt fucking jävla lilla hål i örat igen!!! Mamma fattar inte hur ja pallar, men jo jag pallar för det är det ändå stället jag FÅR ta hål i! Sen är det ju andra bullar när ja är 18 mohaha :D

Kajsa and I i 8an :) Finaste fyller 18 på Torsdag :D <3

Orka

Egentligen orkar ja inte skriva det jag skriver nu, men jag gör det ändå.

Jag fattar inte, men fan va seg jag blev efter easyline ! Jag har nog aldrig gett så mycket som ja gav då. Helt sjukt! Fick krafter från andra sidan typ. Haha! Det tog iaf allt ja hade, orkade nästan inte stå upp när ja skulle duscha xD Funtade länge på om ja skulle sitta på pallen, men ne pinsamt om.

Vad har ja orkat göra då sedan klockan 14.30? Typ suttit här, ätit mat, städat lite, möblerat om i mitt fönster. Blev trött på min stora gröna växt som bara växer ^^. Mja, det va väl det. Effektivt asså. Jo, jag kollade på Datakunskapen. Det räkte för att ja inte skulle orka det som stod i uppgiften, typ 32 frågor om datorer man skulle svara på. Det orkade ja inte, ringer davve någon dag så får han säga allt haha :D Värre blir när ja ska fördjupa mig i någon av frågorna.


Nu börjar det bli rosa hos Micaela <3

Ne, nu orkar ja inte mer haha! Fan va lat jag är! Ska lägga mig och läsa sen, om ja orkar ;D

Lamaste bloggen ever typ. Jaja, nu vet ni iaf att ja kan va lat och inte göra någonting, men jag tycker inte om det. Nope, hade gärnat gjort en massa andra saker. Men tråkig och lat som jag är idag så :/

Skäms på mig! :)
Vi hörs imon, lär ju ha hittat mina krafter  då!   Vill lätt ha sommar nu :(

Sunday...

och ännu en helg var över...

Som varit så bra :D

- Säger bara träna,träna,träna bort allt skit som kommit i min väg haha!

Får bli en slags bild blogg idag.

Kan ju berätta lite kort. Fredagen var lugn, kom ju hem kl 18. Lördagen spenderades med Al from the ice. Galen dag. Gustafs, Bio, Såg stiegans, Fan va grym den var. Älskade den, hemska scener bara :/. Sedan blev de spel, twister och massa mat med melodifestivalen. Typ hatar bwo? å typ starpilots? dom har helt enkelt inte kommit ut ur garderoben.



Vet ni vad vet ni vad? :D Den här väskan, är min min <3 Va inne och kolla
på den för 3 veckor sedan typ, då kostade den 660, sedan blev de 20%
men hade inte pengar då, så nu när ja va inne igår, så kostade den 550
och 50% den blev min för 275 små kronor! Jag tror på ödet! :D



Ja bilden på dom. Den förklarar typ allt punkt.



Yes, efter många om och men blev det köttbullemeal på Gustafs. Mätta
som fan rullade vi därifrån för att sedan gå och köpa 1 kg godis typ.



Efter 2 tim 30 min var vi ganska höga och sjukt illamående av detta
satans godis^^



Sedan blev de mjukstart me twister, vem vann lixom? ;D



Sedan blev de sjukt jävla kul haha! Varför har ja inte spelat detta innan?
Måste göras snarast, ska vinna över alla. Tacka min vighet :D <3




Tillåme mor fick sig en omgång, eller ja. Inte riktigt så, men jag lyckades
få henne att vara med,twice! Men jag vann ju så haha :D Alice har redan
ramlat haha stackarn ! ;)



The end! Nu ska ja snart träna lite så man får magen i trim. Det känns
som att det behövs efter gårdagen haha! ^^

Crazy day

Tjaaallå!

Idag är en SUPERBRA dag! för att jag säger det. Dock blir ja inte klok på den nya matten, men det är ett annat dilemma.

Dagens höjdpunkt var när jag och anna vandrade till netto för att köpa kinderägg choklad typ. Sedan satte vi oss i bussen till gbg för att gå på den här omtalade mässan. Vi som ägde bussen var, Madde from the hood, Jenn the nigger, anna the banana och micaela, typ har inget speciellt smeknamn? Jo det får bli spagettin. Bilder förklarar sedan.

Vi skulle till svenskamässan. Jag ba; VA? den är ju huge!!! Så kommer vi dit, åker upp för rulltrappan och där. Ca 20*20 meter av utbildningar är där. Jahapp, 10 min å vi är klara här! Å det värsta vara det vi var intresserade av fanns de ingen att tala med, just då^^. Så det va ju givet, men ja kollade upp de hemma sen. Typ 200.000 kostade det :O Så nja.

Men, bussen hem. Alla sitter as tysta. Vilka är de som för stämingen längst bak? Tha gang ofc :) . Haha, kameror is the shit! Vi hade som sagt tråkigt, och sedan kan bilderna få tala... ( om inte ni ser humorn är det ingen fara, vi skrattar gott ändå :D )



okej, vi mjukstartar med denna härliga tripp,trapp,trull bilden. Madde va typ
bakis, anna var c-vitamin freak och jenn var allmänt brun!!!



Bilden får tala tkr jag, fan jag är grym som fotograf :D <3



Sen skulle jag klara av detta moment :D Dom tyckte jag såg väldigt intelligent
ut, verkligen. Men jag kan kolla sådär nu iaf :D Thanks Anna !!



Sedan när jenn och madde hade lämnat oss, fick vi fortsätta med det vi
höll på med. Hälsa på alla utttråkade chaffisar! Dem blev riktigt lyckliga
när vi vinkade på dem :D ( som sagt vi var..glada)



Vissa tyckte att golvet var intressant och bra...



medans andra..var allmänt spagetti :D märker nu att mina trosor syns
där, men vafan^^ ( ja vi var.. lite galna )



Sedan va anna lite "porrig" haha :D fanns ju mkt bättre bilder asså, men 
bananen tog ju bort dem :( haha, fan va kul det va xD



Jaja, fanns totalt 70 bilder. Men känner att ja inte pallar de va? haha
Roligaste buss turen på länge måste jag säga.

Sedan spela vi in film klipp med, haha! Pinsamt värre när anna och jag låter som
grisar och skrattar hysteriskt säger katja(kuratorn) ; Micaela... Jag ba ee..aa?(a)
fast hon skulle bara fråga en sak, inte skälla ;) Men pinsamt ändå. 

Ne nu ska jag lägga mig och lyssna på Stiegan, för imon blir det bio!
Kyss Micaela

I'm so lucky lucky!

Godenafton! Jag är glad :D

Ja, äntligen är en denna veckan typ över. De där provet vi hade idag, satan va skönt det är att det är över. Jag har verkligen oroat mig över det sen innan lovet :O Och jag skojjar inte jag satt där i 1 och ½ timme, skrev 16 A4 haha! Jag fattar inte vad jag fick allt ifrån? MEN! Jag banga på en fråga :( som va värd 5 points och det värsta var, när hon frågade mig muntligt om ja kunde svara på det, så va de så jävla självklart. Jag visste ju svaret, men fan. Jaja, jag sa lite grjejer som jag hoppas hon förstod va ja menade ^^.

Men, sedan kommer ja hem. Och så har nisse köpt 4 tian lotter. Så jag sa så här innan jag började skrapa " jag känner att idag är en bra dag och jag kommer vinna", sedan skapar ja fram lite belopp två st på 100 spänn, äh ja vann inget å skrapar den sista lite slarvigt, tror du inte det är en 100 där ?:O så skrapar ja på krona eller klave, klave skulle ge dubbelt. Vem är det som skrapar klave? Juste, Miss me ! :D Så 200 pix till mig. Sedan så skrapa mor 10 spänn, nisse 0. Å sen så fick ju ja skrapa sista å där blev 10 pix till. 220 spänn rikare blev vi haha!



Imon blir det utlandsmässa i gbg. Kommer va hemma klockan 6. Men jag lipar inte, har ändå inte bestämt nått :D Sen på lördagen blir det andra bullar, eller vad man säger! :) . 

Nu blev ja trött, ska nog lägga mig och lyssna klart på "Män som hatar kvinnor"  har bara 3 kapitel kvar :D
Pöss hej!  Obs 3 år gammal bild, när man var 14 år :D

Tudiloou!

Snark.

Lektionen är över och här sitter jag, ensam. De andra tar bussen till tåget, medans duktiga jag cyklar :D om en kvart då.

Seg lektion som bara den, skriver om svenska konstnärer jag aldrig hört namnet på. Kul kul. Just nu känner jag att jag bara skriver för att tiden ska gå! Så då blir det mest bara strunt haha!

Dagen för övrigt har varit helt okej. På stylist hade vi bröllops konsultation. Passade väldigt bra eftersom min syrra ska ju som sagt gifta sig. Och då är det jag som ska fixa den! Tänk att det kommer hon minnas för evigt, hur vacker hon var då! För snygg är någonting hon är iaf! Och rolig och allt det där ja vill vara. Man kan säga att vi ser upp till varandra. Vilket är väldigt ovanligt för min del, vem ser upp till mig annars lixom? Så I like Ellinor Ahlqvist! <3 (nej det handlar inte om dålig självkänsla, men får man aldrig den känslan så är det ju så^^)

Sådär, nu är det bara...8 minuter kvar. Det är så tyst här att man hör vattnet skvallpa runt i elementen. Fast ibland är det skönt att vara alldeles ensam faktiskt, slippa störa sig på alla andra typ.

Fick fressten världens gulligaste sms av mamma igår, hade glömt av att ja lämnat en lapp på hennes skrivbord i veckan där det stod för mkt haha! Typ hur mkt hon betydde för mig osv, det var egentligen inte meningen att hon skulle se den, men så hittade nisse den. Han blev riktigt avis! :P Så jag ska faktiskt skriva en uppsats till honom om hur mycket han egentligen betyder för mig och hur bra han verkligen är som pappa för mig, jag säger pappa eftersom att han är som en pappa ska vara, snäll, hjälpsam, generös( för generös) och rolig. Mest pinsam men det är ju så pappor är right? Han är bäst helt enkelt :)

Nu ska ja packa ihop mina saker och cykla den härliga vägen till tåget.
Hörs senare,
Loove Miccan

Hola Belgrad!

Är min och Annas replik - tagen från Björn ofc :D <3

Idag sitter man lite i skiten, eller egenligen inte. För vi lyckades  få provet framskjutet tilsl på Torsdag :D Och det gjorde mig lycklig som attans asså! Men det betyder ju inte att ja kan lata mig idag tyvärr va!

Tog mig nyss en liten fika bestående av sveriges mest absoluta godaste bröd asså! hemköps egna nya honungs bröd, ni bara måste testa det! Och en varm kopp choklad i min monroe mugg! Känner mig stor idag haha!
"And you know what they say - hot chocolate makes the pain go away" tagen från den bästa filmen You got served! <3

Shall keep up the good work now with the kultur och ide historian :D Fan va ja gillar vissa lärare asså!

doh också, nu började min käke cpa igen :/ Jaja.. inte erat problem va :D

Vad ville ja egentligen säga me denna bloggen? Typ att jag är glad tror ja..

Men ja, ha de bra!
Puss

Press!

Heej i farten! Jag har egentligen inte någon tid i världen att skriva blogg just nu, men jag bara måste bort från 1500-talet ett tag, Pallar inte den tiden :D jo då det gör ja, men bara liite blogg :)

Jo, jag kommer göra en bild blogg idag. Hinner som sagt inte skriva :D


Jag försöker på ordning på mig själv med kaffet i favvo koppen behövs :)
( ser ni röran? juste jag är inte pedant:D)



Resultatet, funkar det? alla blev väldigt lyckliga när de fick se min rosa tunika
i detta hemska regn väder! :D


Här har vi lite av butiken, bakom där står jag och bokar in behanlingar,
visst passar ja in bland alla glittrande saker ?:D ( jag skulle egentligen vara
med på bilden men glömde av å fråga^)


Sen packade jag upp en massa produkter. Och vet ni vad? Jag rent ut sagt
hatar dessa små frigoliter till smulor! De är bara jobbiga? Jaja...


Här har vi Ann aka Lillan. Pias lillasyster. Hon är grym på naglar måste jag
tala om! Men efter 25 år lär man ju vara de :) extra pris på nagel förlängning där nu
550:- ist för 750:- verkligen värt det om man inte kan hålla sina naglar långa!



Trion! Haha typ. Annika fattas, men härligare människor får man leta efter! :)

Det var väl allt från idag. Måste verkligen komma tillbaka till renässansen nu
och barocken och upplysningen och ja..
Ha ett liv helt enkelt :)
Puss på re <3

Plugghäst

The little things, you do to me are
taking me over, i wanna show ya...

Låten sitter nästan nu ! :D Den hette visst The little thing, men albumet därimot hette coco (:

Så, hur har min dag varit? Tackar som frågar, men den har varit bra! okej ja ska  inte gå och bli schitzo här! Hur det nu än stavas. Men ojoj vad Easyline satt fint idag. Det var Jim Carrey som höll det :D Han ser iaf ut som honom och har humorn, så jag kallar honom det. Det va smock fullt och tempo som bara den! Svettigt blev det haha!



Kändes bra helt enkelt. Sedan kom jag hem, hungrig som en varg och åt som en häst typ. Sedan duscha jag och nu blir det för mycket strunt prat här känner jag!

Har pluggat massor idag. Lärt mig mycket, men har mer att lära om man säger så. Jag kom och tänka på en sak, som jag aldrig tänkt på förut. Jag läste om reformationen och om Martin Luther. Han talade mkt om kristendomen osv. Så kommer texten :

" Jesus hade genom sin död på korset tagit bort all skuld som människorna dragit på sig genom sin själviskhet och sin bortvändhet från Gud" .


Då tänkte jag, varför hängdes Jesus egentligen?
Ja menar, jag är inte kristen på någotvis. Men varför? Har det inte bara blivit att han hänger på korset för er? Eller är det jag som varit så oinsatt i detta att jag helt enkelt inte vet varför? Om ni vet kan ni ju tala om det för mig, typ nu? (:

Nog om Jesus! imon är det sminkning som gäller :O Jag är nervös faktiskt. Jag måste gå upp tidigt för ja ska fixa håret osv inför fotograferingen! Det kommer bli kul, jag har ju Pia där som hjälper mig!

Nå, nu ska jag gå och äta tänkte jag. Mamma testade nått nytt som Ann tipsade henne om. 
Ungsbakad kyckling i citron typ.
Får väl se vad det smakar haha!  Så här glad är man ikväll, direkt pic helt enkelt!


What I've done

Är låten jag lyssnar på nu, good stuff! (:

Sedan upptäckte jag nya låten, eller den är inte ny. Men på mammas nya mp3 så låg det massa låtar! Nya låtar, och gammla godingar, sånt som jag lyssnar på! Så jag hittade en låt med Colbie Caillat - coco nått hette den. Den ska bli mitt nya tidsfördriv, att lära mig texten osv. Sedan tyckte min mor att ja skulle ta sånglektioner igår när vi såg på melodifestivalen, jag sjöng på skoj med till opera låten haha! Hade inte varit fel asså, inte opera då :P

Intressant värre. Ska dra mig bort till form snart och köra easyline, utan anna. Hon försov sig ;P. Men jag klarar det ensam, det är ju individuellt så det ska nog gå bra! :D



Igår kom mamma hem med Paris Hiltons nya bok till mig "Ett liv i rampljuset". Först tänkte jag, ne vad är detta för skit nu då ? Men jag har gett den ett försök, läst 50 sidor och den innehåller faktiskt vettiga saker. Hon har ju gett ut en bok innan, "Confessions of an Heiress".  I denna biografin tecknar Chas Newkey-Burden hennes livs historia från de kända förfäderna till dagens glamorösa utsvävningar. Så vi får se vad den leder till!

Ne, resten av dagen kommer bestå utav plugg. Renässansen,barocken/upplysningen. Kul va? Verkligen inte :D
Så ha ett kul liv, för det ska jag iaf försöka att ha haha!
Miccs


RSS 2.0