Relationer och starka band

Hallå i vimmlet...

Har typ inte tid att skriva men jag är tvungen ändå.

Just nu håller jag på med mycket samtidigt känner jag. Jag hjälper mattias att fixa ett bra tal han ska hålla i NA. Skriver CV, skriver frisyr teknik och sedan fastnade jag för en ganska eller mycket äcklig grej.

Mattias brukar ofta få navelludd, men jag tycker inte det är något speciellt med det, men jag fick nån jäkla flipp och var tvungen att kolla upp hur fan det går till, hur det kan bli en sån boll. Jag gick helt enkelt in och sökte på google. Jag fick mitt svar och lite till...

Känsliga tittare varnas!

http://www.feargod.net/fluff.html

Fyfan säger jag bara!

Nåväl, ska nog gå tillbaka till det normala nu..

Hörs snart igen!

10 dagar kvar

puss
m.

Vackra regn.

God morgon alla pigga och glada!

Varför är det alltid så ( eller nästan iaf ) att man vaknar 10 min innan klockan ska ringa när man har sov morgon? Jag fattar inte det, och det är jobbigt. Idag var det jobbigt. Nåväl, jag fick ju snooza två gånger då :)

Fan, ursäkta mig, men fan vilket härligt väder, himlen är precis grå och det spö regnar. Det är nu man vill att klockan ska vara 07.00 så att man kan sitta här med en varm kopp av nått mumsigt och tända lite ljus osv. Men, nu är klockan 08.39 och det är på nått sätt inte lika mysigt?

Morron svammel tror jag detta är, vilket innebär att jag borde sluta skriva nu. Jag är uttråkad och vill att klockan ska bli 10.00 så att jag kan ta tåget till fbg och äta!

Mat är min passion!

Ha re fint!
Puss
M.

Me - the dark side?

Hallå i godisskålen!

Dagarna får alldeles för fort! Jag har redan varit i Stockholm och snart åker jag till Thailand! Vet ni hur mycket jag har att göra nu eller? Det är säkert ömdesidigt, men jag känner mig oerhört peppad på att göra allt iallafall! Enligt min egen tro så blir allting bara gjort, även om jag vet från en början att; Detta kommer ta tid! Men det blir det alltid klart i tid. Dock var KUIH ett undantag det kom in 1 vecka too late. Men iaf. 

Jaja, nog om det. Idag fick vi öva frisyrer hos frisörerna. Jag hade fan problem där i början, har ju inte gjort utbakad fläta sedan förra året. Sedan hade jag en jävla otur me dockorna, en va typ flinits å den andra hade hästhår. Ja, alltså långt, tjockt och extremt tungt. Men tillsut gick det fint. Jag hade lite problem att få ordning någon frisyr, men det blev en "dark side" frilla. Grattis till mig!


Om jag hade fått lite mer tid på mig hade jag gjort större fjärilar
 i flätan, de syns knappt ^^


Jag har gjort utbakad fläta från höger till vänster genom hela håret.

Denna veckan går ut på att jag ska hitta mina mörka sidor. Jag är ingen mörk person någonstans, undivker helst svart om man säger så. Då säger ni säkert : Svart behöver inte vara negativt. Nej det är sant, men just i mitt fall är det de. Jag är allt på den ljusa skalan. Jag hade nog min mörka period i 8an. Då var jag nästan svart hårig. Det var ballt då!

Vi får se vad nästa utmaning blir! I datadesign ska jag göra ett dark side visit kort. Jag hade ju lite problem att hitta ett mörkt kort, får ta från filmen ? Ne.

Veckans ord : Dark side.

Allt från mig!
Puss.
M


Gu va´ dramatiskt

Godkväll säger jag från stockholms huvudstad! nä nu blev det väl ändå lite fel, men jaja. Går man upp klockan fem på morron flyger det ut lite snurriga flugor.. ?

eller nått.

Well, är så att säga proppmätt. Åt en utsökt middag på hotellet nyss. Det blev faktiskt oxfilé me strips och äkta cafe´de paris smör på toppen. Efter det blev det créme brylé (alla dessa streck över e:na asså!!!). Den var satans mäktig! Dessvärre blev de ingen fördrink eller vin för min del, jag är väl en sk "tråkmåns" men jag får väl vara det då! cola passar utmäkt för mig :) Vet ni vilken cider det va de hade då? Briska cider! Den värsa av dem alla, så ja cola helt enkelt :P

Annars då, mitt besök på Dramaten var helt underbart, vilka härliga människor. Inte för att jag passade in i mängden haha men dem var hemst förtjusta i mitt hår? Så dem fick t.o.m inspiration till en peruk, så hej på mig!

Mer säger jag inte :) Dem var iaf glada och frågade mig många saker om vad jag gilla osv. Oväntat!

Nä, nu ska jag snart hoppa ner i badkaret och bubbla :) Badkar är man ju inte sp bortskämd med, satans duschar ! :P Mys!

Hörs imon!
Puss M.

Stockholms stad

Hej alla glada!

Nu har jag äntligen landat. Det har varit en låång dag, och den är inte över än.

Klockan fyra böjar den på riktigt, det är då jag träffar Barbro Forsgårdh. Det kommer bli mycket spännande! :)

Nu sitter jag i min säng och tar det lungt, dricker kaffe från en sån knepig kaffemaskin. Kan ta kort på den, det var iaf inget gott kaffe. Jag är nog mer USA inspirerad, där dricker man svagt kaffe, detta var mycket starkt^^

Nåväl, ville bara uppdatera lite. Jag älskar staden där man får se ut hur som helst! Får man väl annars med, men staden där ingen vet vem man är - ännu!

Försökteta bilder me denna lilla datan, men dessvärre vill den inte som jag vill. Aja bilder kommer sedan :)

Love
Micaela

Kungliga Dramaten i Stockholm

God Eftermiddag!

Dags för en ny uppdatering, kände att det behövdes ganska mycket!

Vad har nu hänt i mitt liv de senaste veckorna då?

Too much.

Men iaf, någonting som betyder oerhört mycket för mig som händer nu är att mitt projekt ska bli verklighet!

Jag ska som jag skrev i min projektplan den 27/8 09 åka på studiebesök till Dramaten! Det har tagit tid, men nu är det klart! El stockolmo here I come! Lycka till tusen!

Helgen ser ut såhär;

Fredagen den 13 :
Åker tåget 06.02 . Jag ska få åka x2000 weiii min önskan blir uppfylld x2 ! Är i stockholm ca 10.45 och tar mig sedan till hotellet som hette någonting, det lät lyxigt iaf, det lär vi se! Sedan ligger Dramaten bara 300m därifrån så vi ska trippa dit runt 1 då jag ska möta upp Barbro Forsgårdh som är Maskör och chef över maskavdelningen där. Skall leda en intervju och bli guidad runt. Helt underbart!

Lördag:
Klockan 15.00 ska jag träffa en maskör som heter Rebecka som jobbar på Dramaten. Då jag ska intervjua henne med mera. Sedan klockan 17.30 ska jag få vara med när dem ska sminka inför föreställningen "Den Girige". Spänningen är olidlig !

Söndag:
Smälta helgen som varit, äta den sista njutfulla frukosten som jag älskar med hotell. Sedan tar vi kanske en tripp runt i huvudstaden. Sedan tar vi första klass hem med tre rätters!

Alltså låt mig skryta men jag är nog den lyckligaste just nu!!!

Utan Mamma och Nisse hade detta inte varit möjligt, inte lika (lyxigt) iaf :D . Så nu återstår bara hur jag ska tacka dem, men det går igen hela tiden, små saker blir stora tillslut och det är väl så jag gör mig värd det :) 

Nå ja, det är ju trots allt en karriär som håller på att bildas nu och då får man ju hoppas så mycket som jag gör! 

Det var nog allt från mig för idag! Hoppas ni är glada för min skull och inte tänker andra saker! Jag är bara lycklig!

Puss och Kram
Miccs


 


RSS 2.0