Earth Hour + söndagsträning!

Goderafton! känner att tiden bara tickar iväg...

Det får bli ett snabbt inlägg, måste skriva av mig lite innan jag fortsätter med mitt PA.

Igår var det som sagt Earth Hour. Förra året var jag hos Anna Ledel och höll den mysiga timmen, i år var jag och älskling uppe på galgberget vid utsiktsplatsen och myste.

Det roliga var att jag tänkte- det är säkert ingen som tänker som jag... När vi kommer upp dit är det kanske 20-25 pers, de grillar och har tänt upp facklor och massa. Jag skämdes typ lite när ja kom dit haha. Men Mattias drog med mig mot folkmassan.

Klockan blev 20.30 och det blev inte så stor skillnad måste jag säga. Jag såg några fönster släckas men det var ju inte så att hela Halmstad blev mörkt. Det var lite synd, vi bestämde oss för att kolla närmare på saken!

In i staden körde vi och stor besvikelse där med. Lampor i alla lägenheter, det var kanske en i vårt lägenhetshus som hade tänt, så hurray till oss! Sedan kollar vi in på gården... också en besvikelse, massa lampor. Respektlösa människor som inte uppskattar det mysigaste som finns - värmeljus.

Mattias tände sedan alla ljus han kunde hitta, 16 stycken (behöver ju inte överdriva ehrm!) Sedan la vi oss under filten och myste till Millenium del II. Efter det så stängde vi av ljudet på tvn och låg och pratade hur länge som helst kändes det som! Det var massa mys och sedan somnade vi nog runt 12 tiden.

Söndag, klockan är 9.30 JAA tänkte jag och låg kvar tills klockan blev 10.30. Sedan ska vi äta fruksot i köket och så kollar ja på klockan 12.00. Jag fick seriöst panik, jag hade totalt glömt bort den dumma timmen! Jag ville bara slänga i mig frukosten och ta vara på dagen, den lilla timme som försvunnit haha!

Rastlösa som vi båda är så hoppade vi av ångest av att inte ha någon fantasi att göra nått. Mattias talar: Söndagar är tråkiga, det är bara för att då kan man inte sova hur länge som helst, vila på dagen, vara uppe hur länge som helst, för det är skola imon. Det är bara på loven det är gött med söndagar!

Men, jag gav förslaget Träna?! Hopp in i mercan så stack vi till min brors gym PT CENTRET och tränade loss. Jag måste säga att det gick inte alls bra för mig, jag kunde ärligt talat inte koncentrera mig. Av att se sin pojkvän pumpa sina muskler så att ådror och underliga ljud komma ut så gick det inte.

Men, några set blev det av överkroppen iaf! Sen gjorde jag 1 riktig armhävning med, stolt! Ne, kärring armhävningar är min grej!

Juste, snabbt inlägg var det ja.. nu blir det bilder!



Jag tar sneakpic på Tias!



Sen ville jag testa det här! typ, närmare väggen nästa gång? :P



Ett! (typ vet inte att mattias tar bilder?)



Två! (Sumobrottning någon?)



Tre! Ja, alltså.. det skulle blivit en armhävning men efter den
första gick de fan inte mer!



Och den klassiska svartvita. (försöker leka balettdansös på
balansplattan! Gick sådär!)

Det var allt från mig ännu en gång, ha en mysig söndag och träning
på söndagar är underskattat! Fler kommer det bli! 

Puss
Miccs!

Underbar

Godeftermiddag!

Just nu dunkar jag Memories - David Guetta feat Kud Kudi i mina högtalare, basen dunkar fint den med!

All this crazy shit I did tonight... those will be the best memories.. lalala!!

Ja, okej ska återgå till det jag började med. Igår var det som sagt mys hos Anna Ledel. Vi åt gott och spelade ett sjukt spel "hur fan visste du det?" verkligen svårt spel, men några saker visste jag ungefär! Det var toppen!

Sedan 22.25 bar det av mot staden - Underbar! Det skulle bli VIP kväll på mårtensson och det var bara för tjejer.

Det var super kul och det kom en manlig strippa och fick tjejerna att skrika ännu mer, det var lite kul. Men jag håller mig till min älskling, han är mycket snyggare och finare :D

Sedan träffa jag min kompanjon Alice Fredblad som sa till mig; palla underbar på fredag, det är ju bara för tjejer... MEN i vimmlet hittar jag henne och javisst :D det var ju inte bara för tjejer sedan så då funkade det haha!
That was nice, vi hann byta några ord med varann iaf! Lovet säger jag bara!

Sedan när klockan blev 03.00 började fötterna värka och sömnen falla mer inpå. Det var dags att gå hem. Det spöregnade ute. Mars. Varmt. Det var förvirrande, taxibil efter taxibil kom. Jag funtade på att ringa min älskling, men jag vågade inte! Så jag ringde mor som fick ta på sig kläder efter väder och möta mig. Min väg hem tog 20 minuter, det brukar ta mellan 7-10 min. Jag hade pain i mina fötter! Men mamma sa "Detta är ju värre än att gå med gamla farmor" Haha.

Somnade riktigt skönt och hörde inte ens åskan!

Nu blir det lite härliga bilder från igår!



The host's Anna och Jennifer!



The guest's! ( ser uppstoppad ut, men jag ville inte fastna
på bilder igår ! )




Efterrätten! Dock var blandningen inte alls okej! Men chokladpuddigen
var nam nam!




Skärpan försvann ett tag!



Happytimes!



Lovar, det är Felicias fot!



snyggingar på stället!



Och den obligatoriska svartvita! Här använder vi 10 muskler
samtidigt för att skratta, lärde jag mig igår :D

Det var allt från mig!

Puss!
Miccs

15 grader sol.

Hellluuuuu! Måste jag skrika lite!

Idag var en bra dag, eller ja. Det finns ju saker som absolut inte varit bra idag också, gällande falkenberg. Men, jag ser på det som varit bra idag just nu.

Vi var och sminkade på LBS idag. Kizz sminkningar. Fett kul, och goa gubbar! eller ja killar. Hade lätt bytt ut folket på blanka fbg till de på LBS, mycket roligare folk :) . Så det lev kalas, massa portfolio bilder for free!

Sedan när vi kommer ut därifrån är det super varmt, alltså det blev nästan ingen skillnad från inne och ute, den känslan var sjukt längesen man kände! Det var underbart! Då tänkte jag direkt: Jag ska göra en impuls och dra med min älskling till stranden och fika!

Jag slår en pling till darling 13.35 typ och frågar om vi kan göra det kl 16.00. Han svara; ja, de kan vi..men det är ju ett tag kvar.. Jag; haha ja, ja vet.. men lika bra att fråga nu!

Deal! 15.55 var vi iväg istället. Vi möts av en stekande sol och vindstilla hav. Dynorna var våra! Det blev mackor och kaffe och en liten bit kexchoklad för att fira solen! Vi pratade massor och om hur länge vi egentligen har varit tillsammans, nästan 4 år snart kan man säga. Han sa att han tänkt på det hela dagen, sånt gör att man bara får ännu mer pirr i magen ju :D

Ja, sen började det ju att blåsa lite. Så vi packade vårt och tog saaben hemåt! För att sedan sätta mig i en merca och sticka till maxi med nisse och handla! Jag stod för maten klyftpotatis me lövbit och sallad! ingen sås!!! jag lyckades med lövbitarna men mindre bra me klyftpotatisen för det var fel sort. Nåväl, de gick ner iaf! :)

Nu ska ja sluta tjöta, nu blir det härliga bilder från tylösand <3


Klockan, platsen som oftast är täckt av solbrända ungdomar
som inte har något jobb! (ironi)



Typ, okej le nu, eller försök iaf kolla för solen...



Mattias gav mig 10 poäng och tummen upp för mackorna,
inte illa för att vara mig!



Typ kul att ja tagit av mig ena skon? Nåväl!


Första pussbilden i den mysiga solen!


Mattias ville göra såhär, så okej då :D



Och den obligatoriska svartvita!

Det var allt från mig nu ska ja ladda
inför lyxfällan!

Ha en fin kväll!
Puss Miccs

Varning för agrition!

Fantasilös är jag idag.

Såg att det var hela 2 veckor sedan jag yttrade mig här! Helt sjukt, känns som det var igår..nästan.

Har nog haft full rulle antar jag, både bra och dåligt! Men nu tänkte ja skriva av mig lite.

Denna vecka har ja varit i skolan 1 dag! Kommer bli 2. För att vår lärare är sjuk. Både bra och dåligt! Men det känns bra, för då slipper man vara på lektionerna som är lagom givande och kan istället jobba hemma vilket jag gör allra bäst! Så cheers för det!

Vaknade upp ur en dröm - vilket jag gjort de senaste veckorna vare sig det är på morgonen eller nätterna. Det är sjukt jobbigt - detta betyder att jag måste fixa en större drömfångare. Den jag har nu, är för liten,  och jag har  dessutom aldrig vädrat den (kanske ska börja med det), men jag känner att de mardrömmarna jag har behöver en större fångare. Eller det bästa skulle vara att Mattias sov hos mig föralltid - men det kan ja glömma! Eller de går ju inte varje dag, kanske när vi blir gamla, men det är ju inget att se framimot heller! ( att bli gammal )Som sagt, en drömfångare som snart har 11 år på nacken behöver nog bytas ut!

Intressant. Ne, men det är riktigt jobbigt att man aldrig kan få sova ordentligt. Jag gillar inte ensamhet, punkt slut.

Jag har mått skit de senaste dagarna med för mitt hår, jag var hos självfallet för 1 vecka sedan och skulle färga det naturligt blont me lite guld toner i. Resultatet?1 gråhårig me rosa toner i 2 rödhårig/orange, 3. blekt hår med orangea toner i. Jag stor tjöt där inne. Har aldrig känt mig så utlämnad någongång. Så hjälplös utan någon som kunde vara ärlig och se att mitt hår inte såg okej ut. Jag fick ändå betala 1300 kr (egentligen 1600 kr) för någonting som jag hatade mer än något annat, min stolthet var borta, mitt fina hår! Och fan vilka jävla lögnare! Det var en person där inne som var ärlig, men hon gick iväg efter ett tag, jag kände hur hon skämdes för sina arbetskamrater som stod bakom min rygg och håna mig. Fråga om ja haft färganalys i skolan osv. JO TACK, jag KAN färger och inte fan är mitt hår blont, det är rött! blont är gula toner för min syn (då jag är varm som person) och det visade jag tydligt, guldiga toner för min syn är inte RÖTT GULD! och de färgprover hon visade för mig blev fan inte som resultatet heller för den delen.

Åhhh, jag blir så arg. Så många frisörer som verkligen inte borde arbeta som det, inte konstigt att de finns så många...

Visst, jag överreagerar säkert, för många tycker jag är fin i det, men that's not the point. Jag ville vara blond, nu kan ja inte vara de för mitt hår är avslitet på FÖR många ställen. Jag är fan inte frisör men tydligen måste man vara det för att förstå hur ett hår fungerar och allt det där! Jag fattar inte att de inte sa "om vi bleker ditt hår nu en gång till kommer det att gå av på en del ställen" nej deras tanke var " fixa håret så hon kan försvinna härifrån någongång". Jo 5 timmar senare var ja borta - FÖR ALLTID! och med många dåliga rykten från er! så varsågod!

Ruinerad och rötonad är ja nu. Men, med mitt tjocka hår så finns det faktiskt någonting som är kvar!

Puh, det här var jobbigt. Men, det är såhär jag läker mina sår. Genom att skriva här, det är synd om de omkring mig ska behöva lyssna utan att de vill. Här väljer man själv om man bryr sig eller inte.

Nu är det över, nästa jobbiga steg blir att avboka min balfrisyr hos självfallet som de begär 750/tim för. Jag inser nu vilket sjukt jävla pris det är. Jag kollade i deras bok där de gjort frisyrer - ett skämt. Dåliga bilder och fula frisyrer.

Nåväl, nu orkar ja inte vara sur längre, det är så tråkigt. Jag vill skratta och vara glad! Jag ska gå och göra mig en kopp kaffe och äta en apelsin! Då blir ja både pigg och rik på c-vitamin :D

Dagens kvinno citat;

" När hon grälar med dig så säger
hon saker som hon egentligen
inte menar, så ta henne inte på
orden eller försök tolka
innebörden i dem. "

Har sagt så länge att ja ska lägga ut bilder sedan förra fredagen, och jag får väl lägga till några då för att minnas den fina stämningen :D


Snygga brudar!


Obeskrivliga tjejer <3


The host!


Danceing queens!


Söta tjejor! <3


I rampljuset! eller ja, i ljuset iaf! :D

Nu ska ja ha en kanon kväll! 
 
Take Care,
Micaela

Ikväll blir vi två

Godenafton!

Idag är det lill lördag, och vad firar man med? Sova med älskling! Eller rättaresagt Mattias sover hos mig :D

Dagen har varit helt okej, sov längre än planerat, käkade stor härlig frukost - längre än 10 min. Sedan var det sol ute, vilket gjorde mig ännu mer lycklig. När vi tagit tåget till fbg kände vi att en promenix i det fina vädret skulle sitta fint. Det blev varmt, för varmt. Men inte klaga!

Välframme i skolan är det lunch dags, helt okej food! Sedan var det prov och det gick nog bra, bara den där sista frågan som jag tyckte var klurig, men den innebar matte så inte så konstigt.

Sedan kände vi för att gå till tåget så jag, Anna och Malin traskade vidare ännu en gång! På tågstationen minns jag min stackars cykel som stått där sedan i höstas då det är punka på den, jag var tvungen att kolla om den var kvar, då cyklar är en favorit stöld i fbg. Men där stod den, rostig och blå! Med ett däck med punka! Jag var lycklig!

Okej, ja ska inte överdriva, men jag blev faktiskt glad, för jag gillar min Automat till cykel (inga växlar ;) ).

Dagens kvinno citat;

" I trängda situationer pratar kvinnor
utan att tänka sig för, medan män
handlar utan att tänka sig för. "



Nu ska jag lägga mig!
Ska gosa ner mig hos min nallebjörn som är varm och go.

Puss och kram
Miccs



Skatorna börjar att bygga upp sitt bo igen = Vår!



Solen steker på, jackorna är uppknäppta = Vår!



Isgatorna smälter sakta bort, man ser gräset = Vår!



Anna gör bort sig på tåget = Hon åker till Egypten imon!

Vet inte hur det hänger ihop men det blev bra :D


Sömn var är du?

Kan någon förklara det här jobbiga problemet :

Vad är grejen med att vara trött men ändå inte kunna sova?


Bra start va! Ne men jag undrar faktiskt. Nåväl, inatt blir nog en bra sömn. Vi hade ansiktsbehandling i skolan idag, vilket gör att man blir fett seg. Då jag inte gjorde ett skit från 8.30 till 12.30 eftersom vi var ojämna par. That suck's! Så då går ju humöret ner redan då, när man är fett rastlös. Men, inget att göra åt :) Jag störde nog ingen med mitt humör ändå haha, klassen är crazy! 

Bjuder på några söta bilder från dagen;

 

Johanna får färgning av fransar och bryn!



Madde får en ansiktsbehandling av den blivande hudterapeuten!
(stavning typ jobbig?)

Ja, och det var klassen! Fattas 3 stycken :D


Dagens kvinno citat; Passar mig bra idag.


Låt flickor plugga med TV:n eller radion på.
Det klarar deras hjärnor av, vilket är mer
än man kan säga om pojkarnas.
            







Lugnet i Lysekil

Nu blir det plugg!

Puss och Kram
Miccs

Allt om Kvinnor

Micaela har idag lagat en ny maträtt, skulle dock byta ut köttet mot kyckling men det gick fint ändå!

Hög tanke var det där.. men ja. Jag är mätt och belåten! För att inte känna ensamheten under min kvällsmat läste jag en sjukt kul bok ja hitta på bordet.

För män som tror sig veta ALLT OM KVINNOR - eller önskar att de gjorde det"

Jag skratta för mig själv många gånger, även om boken är för killar, tror ja?^^ Så kände iaf jag igen mig på många av påståendena. De är en del och jag tänker från och med idag lägga ut en ny varje blogg :D Bra för att visa att vi Kvinnor är som vi är haha! och män är ja..som dom är! Haha!

Det är svårt att välja men idag får det bli;

Kvinnor använder toaletten både som
sällskapsrum och för terapi. 
Kvinnor som aldrig sett varandra förr
kan komma ut från toletten som bästa
vänner. Män använder toaletten för
biologiska skäl.
Vem har någonsin hört en man säga:
"Hör du, Peter, jag skall gå på toa
- hänger du med?"

Tolka själv!

Vad har mer hänt i mitt liv idag?

¤ Jag har äntligen fått inspiration till mitt projekt igen, jag läser, läser och läser!

¤ Jag har följt med Mattias till Biltema och köpt en as ball rattmuff till Nisse :)

¤ Jag har varit först på plats till en händelse som kommer komma i HP imon.

¤ Jag har lagat middag til mig själv som jag blev nöjd med.

¤ Jag har eller håller på att plugga till Projekt och företagande provet!

Ja, det är väl typ lite av det jag gjort. Polis jakten med Mattias var mest spännande måste jag säg!

Nu blir jag värd 3 timmar framför tvn!

20.00 Outsiders
21.00 Spårlöst
22.00 Boston Tea Party (Premiär)

Låten är: Lazee - Calling Out

Puss och kram
Micaela <3
                                 Ge mig vår, så man slipper se ut som en..Gås!


RSS 2.0