Helgjobb

Hej bloggen, som nästan är bortglömd.

   Vilken lång helg detta har varit. Och den har vairit as skön. Inte gjort något speciellt men ändå gjort n¨ågot lixom.
Jag älskade mitt jobb denna helgen. Varför? Därför att jag jobbade som servitris ;D . Det va fett med kul. Så får hoppas på fler tillfällen :).
   Just nu är jag hos min älskling. Och det mest underbaraste är  att jag ska sova här :D . Jag offrar min sovmorron, för det är det fan värt. Jag ska ändå plugga hela dan. Så då kan jag lika väl gå upp kl 6 ^^ ( lovar att jag kommer gå och lägga mig när jag kommer innanför min dörr. )

Anyway. Ska göra några ärenden imån, dels ringa um sen lämna kvittot på tågkortet, sen så ska jag planera mitt plugg. Sen så klockan 5 halv 6. Då ska jag träffa babe igen :D:D . Känner mig bortskämd när jag får träffa han så ofta nu :) Men det är jag värd hoppas jag !

Saknar en massa nu förtiden. Speciellt min pappa. Kände hans parfym idag på bussen, kunde nästan börja böla! Tänkte på en massa fina minnen. Typ känslan av att träffa honom efter att vi inte träffats på en lång tid, Så kramar man honom så hårt å känner parfymen :( . Jag vill att det ska bli vinter 09. Kommer bli oförglömligt <3

   Time for go and brusch my teeth... hum.. tror jag måste lära mig engelska xD .
Kiss and hug strangle a swan ;)
Micaela <33

Måndag, min lediga dag

Skulle vara min lediga dag.

   Idag var det en rätt jobbig dag. Fast den blev betydligt mycket enklare när man fick åka bil lite häråvar :) .
   Vi va på hansagård och skulle lära känna 1orna. Sa inte ett jävla ord till dem. Great! Men iaf. Det va bra väder jämfört med förra året.
   Getingar fanns det miljarder av. Snälla försvinn. Taggen iaf..
Va hemma vid 4. Stack och träna, sen snabbt hem igen för att se Rent hus. LOVE haha! Sen gjorde jag mat och efterätt till the little family. Blev väl sådär. Men det är jag van vid. Det gick ner ^^
   Nu kollar ja på mean girls på 3 an. Och jag tkr om den. Och jag har filmen så den kommer bli sedd många ggr framöver :) .

En sak som jag måste nämna. Jag letade efter en liten plåtform när ja skulle laga mat. Kollar i pricnip överallt i köket. Så kollar ja långt nere på en hylla. Vad hittar jag ? EN ESPRESSO/CAPPUCINO BRYGGARE! En sån jag vill ha!!! Som typ har stått där sen vi flytta in ( 5 år sen).  Mamma sa att  hon tror mormor köpte den till henne, och tack mormor vi tjäna 2000kr på det :) . Nu är det bara en kaffekvarn som behöver inskaffas. Jag ska bli mästare ! <3

Big love, Micaela <33

Fördomar

Jag vet, de är dumma. Mycket dumma.

   Eftersom att jag jobbar i en disk. Får man rätt mycket tid över att tänka på vad som helst. Och det gjorde jag idag. Haha.
   Iaf, jag tänkte på fördomar. Som jag har. Vissa står jag för men andra skäms jag över lite nu. 
Jag tänker på nya människor man möter som man inte känner. Man upplever människor olika och kan därefter tro diverse saker om dem. 
   Jag kom då på att jag har mött en människa som har väldigt svårt för att ta människor nära sig in på livet. Asså jag vet inte hur jag ska förklara. Men jag tror ni fattar. Och det är lite jobbigt men ändå spännande på nått sätt. För man blir överaskad för varje gång man pratar med denna personen. Jag talar inte om en kille.
   Men detta var ju ingen grov fördom jag hade här då. Men jag lixom kom på det. Och var värt att skriva om.

Jag har blivit mycket bättre på att hantera nya kontakter. Jag är stolt över mig själv. Jag talar om mitt jobb :D . För de har börjat 3 nya och jag känner mig äldre än dem även om jag defenitivt inte är det. Varför? Därför att jag vågar ta kontakten först och frågar en massa saker. Sånna frågor man själv vill att folk ska fråga en. Man vill ju att folk ska vara intresserade. Och så är det kul att handleda dem och säga va de ska göra, man känner sig som en duktig arbetare då ! haha. Fast jag kommer ju känna mig pytteliten iaf, därför att jag står i en disk, jag är proffs i en disk. Hallao! Jaja, next year är jag proffs i kassan. (Y)

Nu ska jag slänga in en maskin tvätt, sen ska jag ringa anna och min älskling, sen börjar fantastic 4. Kanske blir Oc.
  Klockan är ställd på 06.15  Puss & Gonatt så länge  :*
Micaela <33
  

Allting har väl en bra början...

Jag vet inte vad jag ska göra.

   Min dag har varit hur bra som helst. Har träffat folk och haft kul lixom. Jag orkar inte ens skriva om min dag, för på 1 minut så blev allt bara så hopplöst, helt jävla tröstlöst...

   Jag kan nog aldrig mer lita på min mamma. Fine, jag får väl tro så om alla så om det ska va så jävla svårt att erkänna att " JA JAG VILL DÖ! " .
   Jag kan fortfarande inte fatta, jag vet många som röker. Jag har så svårt att acceptera det!!! Jag hatar det! Jag kan bara inte förstå hur man kan ? Jag har aldrig tagit ett enda jävla litet bloss på en ciggarett. Och vet ni ? ALDRIG tänker jag göra det heller! Jag har sånt jävla hat mot det! varför? Läs denna blogg och du förstår varför!
 
 Jag kan seriöst skriva en hel fucking bok om det ska va så ! Hur långt ska det gå för att folk ska fatta att de ska sluta ? Ska de ligga på lung avdelningen för att de ska fatta? JA! Jag hoppas ni alla ligger där! No offense but, jag är ärlig och hata mig gärna jag dör inte för det.

Jag är bara så sviken och besviken. Jag trodde jag kunde ha en bra relation med någon av mina föräldrar, men nej jag kan tydligen inte det. Varför? Därför att min pappa bor typ 10000000000 mil bort. Min mamma ljuger för mig. hon kanske ger mig pengar, men vafan gör det är hon ändå snart ska dö ? Nisse då ? Den jävla tofflen! Han bara ligger där i soffan och säger " bråka inte nu " Nej men vafan ska du göra åt saken då? Jävla mes är va du är! Och min bror, han sgäer bara, Men du vet ju hur mamma är, hon lyssnar inte, går sina egna vägar, letar efter bortförklaringar för att slipa inse sanningen. YES det är så jävla sant! 
   Och jag säger som min pappa säger om mamma, Man kan inte lära gamla taxar att sitta! " åå va jag önskar att jag va hitler just nu! :'( " 

Denna blogg kanske inte säger er någonting, men jag skiter i det, jag har fått ut min satans ilska.
Micaela,

pusspusspuss:*

Dagens ord, Guldfeber.

  Jag måste bara lova mig själv en sak. Och det är att jag ska aldrig mer dricka kaffe efter klockan 4-5 på eftermiddagen. Jag la mig klockan 23.00 igår. Jag kollade ett avsnitt på Oc. Sen blev jag ''trött''. Jag ligger och drar mig, klockan tickar... jag slår en pling till mattias. Klockan 00.00 cirka försöker jag sova igen. 45 min senare går jag på toa. 30 min senare efter att ha gått upp och satt på fläkten och även satt längre och längre tid på '' sleep '' på tvn så att den slås av av sig själv, så vet jag inte vad jag ska ta mig till. Jag sätter på 2 st Oc avsnitt till. Sedan är klockan 02.30. Still I can't sleep. Sedan kollar jag en sista gång på klockan 03.05 typ. Sen tror jag att jag somnar 20 min senare...

   Behöver jag säga mer?
Jag har druckit 3 koppar kaffe idag och en energi dricka.

Jag har även hunnit ge nisse frukost på sängen och klippt mig. Sedan har jag snackat en stund med min trogne vän Alice! Miss you! Sedan så blir det lite kalas här ivkäll för Nisse! Min älskling mattias är här =)

Jag tror jag överlever kvällen med min bror och hans tjej i sällskap... Hoppas kan man ju alltid... ( ...å jag är så snygg, och jag älskar sånt, och JAG bara JAG... ) " micaela citerar en viss person " . En sak lyckas du aldrig med, och det är att få mig att tycka om dig.

Ha en satans bra kväll, som sagt ha en bra kväll ! SNÄLLA lid lite med mig iaf! :) <3
   take care, Micaela <33


Summering av helg! or not...

Hej å hå!

   jag är nog glad! jag är nog mkt glad! :D

   I fredags så lamade jag ju med mig själv å glodde Oc. I lördags så va det ju beckas 18 års fest! DEN var super! verkligen! accept those weird guys, men iaf! :) Hoppas på fler galna fester! söndag, jag övningskörde. Det gick nog bra. Glömt lite men jag körde iaf hem från sannarp.!

   Wow, jag orkar verkligen utala mig om helgen. Nej men jag orkar faktiskt inte.

Sedan så pratade jag med Anna Ledel idag ( måndag) . Jag fick en chock! Vi börjar skolan på Tisdag! det är 8 dagar kvar! VART FAN HAR SOMMARLOVET VARIT? Jag har jobbat hela sommaren, jag har varit på stranden max 5 ggr och festat 2 ggr. Jag hoppas det har varit värt pengarna. Jo det har det för jag ska till thailand nästa år, jag ska till min PAPPA! Och jag kommer böla satan, men ja... det tar vi då. Sedan ska jag och Anna festa satan i Italien eller grekland! Vi får se vad våra smaklökar känner för då, för inte blir det nyktert! oh no! då är jag 18 då kan ingen stoppa mig! :) 
  
För övrigt så har jag min pojkvän som jag inte tkr jag spenderat alls mkt tid me :( . Han har jobbat och jag har jobbat. Har inte festat en enda gång, har inte varit på stranden en enda gång. Sorgligt ! Men som sagt vi har thailand att uppleva tillsammans, och han sa senast igår i telefon ( gud vad jag blev lycklig) Vi snackade om pengar. Att han inte hade alls mkt kvar ( mina tankar blev, hopp han har inte sparat någonting tills vi åker...  vi åker med andra ord inte ). Så sa han: men nästa år! då jävlar ska jag tjäna pengar!

 Jag : vad ska du göra för dem då ?
Han: resa...
Jag: vart?
Han: Med dig.. vi ska ju till thailand! 
Jag: Menar du det? (as glad)
Han: Ja du vet att jag vill det.
 Fattar ni hur lycklig jag blev i ögat då! tillåmed lessen men på ett MYCKET lyckligt vis. ( ibland får jag känslan som man inte ska få, men jag hoppas verkligen vi åker dit! <33 )
  

Gud vilken rolig blogg detta blev. Men det handlar ju som sagt om mina känslor, så yes take it or leave it! 
På lördag åker jag och anna förhoppningsvis till GBG! <33 och på tisda börjar skolan :( Men på månda blir det sleep over time hos anna! <33

Take care, Micaela <33

Jag överlevde iaf!

Pain in the ass!

   För att förvarna er, ni har själva valt att läsa denna blogg, då får ni vara beredda på att denna blogg kommer innehålla många klagomål på allt och inget, kan även kännas som att jag känner mig ensam, vilket jag gör. Men keep reading :)

22.10 Torsdags, cyklar jag hem från anna. Jag ser långt borta att det blixtrar till på himlen. Jag tänker OH NO! cyklar så fort jag kan. (för er som inte vet, jag är extremt rädd för åska och blixtar). Jag kommer hem, jag hör muller, jag möts av en mörk lägenhet. Kul ingen hemma... jag går runt och tänder överallt. Mörkrädd som jag är, sedan sätter jag på Oc. Min älskade serie. Sedan slår jag även min älskling en pling när det väl börjar slå till ordentligt där ute. sedan efterdet höjer jag som fan på tvn. Jag har en jävla massa paparazziz utanför tänker jag ( för att inte skrämma livet ur mig lixoom) Jag ringer min bror, där fick man inget vidare stöd. Han sa bara att jag var töntig och sa vad kan hända? du är ju säker i din säng. Det är ju bara mysigt.. jo JÄTTE mysigt när man är i en lägenhet på 225kvadrat och är ensam hemma. Och tror även på spöken. ( men han va snäll sen och sa lite andra saker men iaf )

   Efter mkt om och men så kommer mamma å nisse hem, jag möts av repliken: varför är du hemma? Ja  men HEJ JAG HAR SAKNAT ER MED! jag va sur och sa inte ett ljud till dem. De hade varit på bio och kunde absolut inte säga det genom sms...
   Jag sommar 01. någonting...
 
Vaknar, hopp dags att jobba igen. KUL! min rygg värker jag känner mig som 70 år. Jag kan säga att så ont jag hade idag, går inte att beskriva! Det hjälper ju inte heller när jag sover 2 dagar hos min älskling i hans 90 säng. Och han vägrar köpa större. Vad kan jag säga.. inte många nätter till kommer jag tillbringa där, isåfall på soffan om det skulle va så.
   Jag ska sluta klaga nu. Men ibland behöver man skriva av sig sånt här. När man är lite sur och sånt.
   Sedan behöver folk givetvis inte palla läsa det, men hellre att de kan välja att läsa om det, än att vara tvingad till att lyssna på det.

Men iaf, det kommer bli en lång dag imon, ska kila och kolla på ett avsnitt på Oc nu :) Med mig själv...
Take care, Micaela <33

Mysit värre<3

Lilla lördag! <3

   Jag har haft en underbar dag vill jag bara börja med att säga <3
Idag så har jag och min älskling varit på stan hela dan. Och vi fyndade en massa ! Dessutom fick jag min julklapp nu :D haha. För jag fick ett par jätte fina öronhängen, men knoppen på ena va kontig, så var dem sista öronhängena slut, så fick lämna tillbaka dem :/. Men istället fick jag en as mysig tjock hood tröja och ett jätte sött linne ! :D. Sedan inhandlade jag mig ett baslack! finally! <3. Och så köpte jag säsong 2 & 3 av OC :D! köp två för 499! värsta klippet på Åhlens kostade en säsong 699! hallao! 
   Sedan käkade jag pasta vagnen och sedan fikade vi på åhlens café! och Anna jag måste bara säga dig! om du ska på dejt och käka där. Köp inte choklad moussen. Du får bruna tänder! xD såg tydligen inte så fräscht ut sa mattias haha! ( eller om du vill dumpa någon så ät och LE! :D ) .
   Sedan har jag upptäckt en butik jag är kär i . Tanzimara tror jag den heter. OM jag hade haft en lägenhet säger jag nu bara! Ska inhandla där ändå :) As fina inredingsgrejer! <333
   Mitt konto ligger bra till eftersom att mattias betalade tröjorna! :)

Och jag längtar tills jag ska ligga ensam och glo på OC! låter kanske deprimerande men jag säger bara att när jag ser OC då kan jag vara ensam hur länge som helst! För det kallas NJUTA på egen hand, slippa prata och bara se! <3
( inte för att det är något fel med att prata men, ni fattar nog ! )

Jag ursäktar mina stavfel, men så går det när man skriver snabbt^^ ( orkar inte rätta till dem, PH ska ändå inte läsa detta!)

Ska lägga mig hos älskling nu!
Take care, Micaela <33

Why me?

Blä!

   När man är ledig. Från sitt jobb. Vill man att det ska regna då? Vill man då att Alice ska ha feber? Svaret är NEJ NEJ! Men det är ingenting man kan hjälpa, speciellt alice då ! Hoppas du blir frisk tills du åker till österrike! :)

Så vad gör jag då en måndag som denna? Inte ett fucking skit. jo jag kollar på Oc, är inne på Bdb, msn, youtube. Kollar på gamla videofilmer där jag är skit tjock. ( när jag säger tjock då menar jag det ) . Sedan har jag varit och ätit lunch på grand med mamma och nisse. Sedan har jag inte gjort någonting mer. Hur kul får man lov att ha? Jag tänkte faktiskt att det skulle bli skönt och vara ensam en sådan här dag, och bara slappa. Men det var kul i sisådär 2 timmar. Sen blev jag ensam på riktigt. Kände mig jävligt ensam.

   Men imon ska jag jobba extra. Får ju ha något liv^^. Money money money it's so fuunny. Sen va med babe.

Känner mig helt trött i ögonen, behöver visine.. men tror den lilla saken är för gammal för att droppa i mina ögon. Men jag lovar den funkar sjukt bra! För man tror att man är trött, men sedan droppar man det i ögonen sedan är man pigg som en lärka! :) ska nog köpa det på onsdag, för då ska jag och älskling ÄNTLIGEN gå på stan, och så föreslog mattias fika :D då blir man kär <3

   Nej, nu ska jag väl gå och göra nått, typ måla naglarna, nej det kan jag inte för jag ska jobba imon. Typ gå och duscha.. nej så jobbigt :/ kanske... kolla på tv. Nej. Spela spel. JA! men med vem? no body. Hepp.. aja får väl lägga mig och sova då!
Take care, Micaela<33

Ledighet for lajf!

Hej hopp gummi ....

   Kulit värre, ne inte så. Men iaf. Dålig fantasi oh yes! 
Vad har hänt Lilla Micaela idag ? Ne inte så värst mycket. Jag vaknar upp med världens snyggast kille. Det är nog dagens största händelse. ( som är förkyld förtillfället :( hoppas du är frisk till på tisdag :) <3 )
   Disken idag var jobbig MYCKET jobbig. Pore my little rygg. Ibland står jag där inne i disken och funderar på om den helt plötligt bara kan gå av, så ligger jag där helt död pga att jag diskar. Men då blev jag bara helt plötsligt så deprimerad att jag tänkte pengar penga penagar penagare det blir ju bara värre? Då passar en ledig dag som denna eller imon blir det iof! :)

   Jag satte mig ner för första gången på 3 ½ timmar. Och så sätter sig en kille vid mit bord, han jobbar där. Så börjar vi prata för jag vilar ju som sagt ^^ . Och killar har fan hjärna! Han kunde precis hur en tjej tänker. Jag talar nu om kläder i all ära. Han sa att det är bra att hm finns, eftersom studiebidraget inte är så värst mkt så kan man ju få rätt mkt på hm. Och sedan så sa han att efter ung 10 ggr användning av plagget så har man tröttnat på det och då kommer ordvalet " JAG HAR INGET ATT TA PÅ MIG" när man har en hel garderob. Det var lite kul faktiskt, för jag känner igen mig som bara den. Och skäms lite över att vara tjej. Men så är det bara. ( vilket inte gör det bättre eftersom min garderob ser jag i princip hela tiden eftersom den hänger på en sån stång. Så jo jag har inget att ta på mig ! :P

   Nog om detta, snart kommer min sötnos Anna Ledel hit! och vi ska snacka en massa skit om helgen. Jag vet att hon har en del att säga ;) . Jag ska bjuda på cappucino eller latté för min älskling gav mig en sån liten mjölk visp :D <33

Ha ett jävla bra liv nu min vänner :)
Take care, Micaela <33

Mattias Johansson

HAPPYTIME! 
   Namnet på mitt blogg inlägg tror jag ni kommer få se många gånger i framtiden, you know why? För det är det vackraste namnet jag vet :) <3

   Idag är jag bara glad glad glad. Visst jag har varit lite sur idag, men det var bara för att jag glömde bort att det var lördag, så jag tog fel tider på bussen. Då jag också gjorde bort mig och sa att de var för tidiga när de var försenade när de väl kom. Så jag tänkte ju gå in till östersskans å fråga om de har bytt tider och allt xD . Men som sagt nu vet jag varför! och ska inte hända imon ^^ . 

Sen så är ja ensam hemma. Som vanligt. Tråkigt. Men min älskling kommer snart hit :D det är DÅ det är kul å vara ensam hemma lixom, emsam hemma men inte ensam ! :) . Det är 5 dagar sedan vi sågs. Och jag klarade mig jävligt bra måste jag säga. Jag trodde nästan jag skulle få abstinens lr vad det heter. Men jag har ju varit sysselsatt hela tiden det är nog därför ^^ 

Jag är sugen på allt och ingenting, och nu känner jag att min blogg inte hänger ihop någonstans. Jag kom även på att när jag sitter på bussen och läser min bok, så har jag tydligen hoppas över en bok i martina serien. Jag är ju förfan snart klar! Då blev det jobbigt. Men men.. tur den inte är så ihophängade xD . Ibland kan man känna sig lite som henne, väldigt förvirrad. Haha! 

Nej, nu ska jag snygga till mig lite, lr jag ska föna håret! det har inte torkat på 2 timmar! ( ett skäl varför man inte vill ha tjockt hår) . Iaf, ha en bra lördag för här ska det bli massa mys! kramar och kyssar till tusen! <333

Take care, Eran egen lilla micalela =) <33

  

Fredagskväll.

Börjar bli lite nervös.

   Dagen har varit helt okej. Bussen idag var icke försenad så jag var på jobbet tidigt^^ . Lagom med folk. Fick shuss hem av nisse, det var skönt.
   Nu sitter jag här och dricker en ny energi dricka (för mig). Den va sådär ^^ ( afternoon wake-up call)
Om någon timme kommer nisses son hit. Då ska vi la käka lite sen så skulle vi typ åka nånstans och spela diskofrespee hur fan stavas det? xD. Iaf, nej min bror är inte liten han är faktiskt 28 ^^ . Men det är tydligen någonsport och ska bli kul och lära sig det, jag får ju va ute i solen med! Finns tydligen sådana spelplaner på sannarp och i vallås någonstans. 
  
Pratade med min älskling innan, han har typ skärt upp tån :/ det va inget bra typ de vi snacka om ( inget om vårt förhållande utan saker som hänt där ) Så det var lite tråkigt. Får höras ikväll och se om det blivit bättre. Saknar honom till tusen såklart, men får träffas imon eller på söndag! Sen har ja hela veckan på mig för jag är ledig till tors :D. 
 
   ska hinna träffa alice med innan hon sticker till österrike, Så hoppas hon kunde på månda! Cuz I can ;D (pink låt även ^^ )

Yeye, jag är rastlös, kan ju skriva en bok om mitt intressanta liv. Verkligen.. Ne kanske ska hoppa in i duschen och sen lägga mig och läsa min bok. Har fan nästan redan läst 100 sidor. Jag börjar bli en riktigt läs lus xD.
  Sedan om jag får tillägga något, så tkr jag mer om att läsa böcker som är skrivna på ungdomligt sätt som ex linas kvällsbok och även martina serien. Så jag tkr den jävla forn svenskan utgå i skolor för det är roligare att läsa sådant man typ skriver i bloggar. Tänk om jag skulle skriva riktigt formellt här, vem fan skulle läsa då ? om värsta politik lr nått..

Ne ha det bra i solen nu !
Take caren Micaela <33

RSS 2.0