Där ser man!

Du är livlig och aromatisk

Du passar bäst ihop med en kopp Carribean Sunrise, ett aromatiskt, milt och mellanrostat kaffe. För du är lite av varje, du har en livlig, impulsiv sida som balanseras av att du ibland vill ta det lugnt och tänka efter. Den bästa upplevelsen för dig är att kombinera ett lugnt intresse, kanske yoga eller promenader, i ett varierande landskap som till exempel växlar mellan Costa Ricas dramatiska bergsluttningar och Västindiens lugna sandstränder. Allra helst skulle du vilja befinna dig mittemellan, gärna under de första minuterna av en storslagen och färgsprakande soluppgång.  Visst känner du redan nu att det är din plats på jorden?


Stämmer ganska bra tycker jag.

Vilket kaffe är du?

http://promotion.alltommat.se/gevalia/quiz/index.xml?page_nr=1


Hur rörigt får det bli?

Godkväll i kylan! (-10 ute anser iaf jag är kyligt)

Jag behöver öva upp mitt minne eller lära mig ha 1000 bollar i luften, för jag tyckte faktiskt själv att ja va duktig på 100 bollar i luften och kom ihåg det mesta. Men nu förtiden kommer ja kanske ihåg 3/5 grejer.

Alltså jag talar om uppgifter. Om jag tex ska skiva upp det, hålla koll på det i ugnen, samtidigt som jag ska steka det och sedan ta det till disken och hämta upp grejer därifrån. Detta ska göras samtidigt om ni förstår. Det är lätt för den som är skärpt, men vad är då jag? Tankspridd eller bara väldigt seg eller fokuserad på några grejer bara?
Jag rör ju tillåme till det redan nu. På ringenäs är det ju faktiskt som ett rinnande vatten, rutin på rutin. Ibland kanske man glömmer något men då är den andra där så är det gjort. Antingen har ja bara inte fått in det i huvudet eller så är ja trög. Ne, trög är ja inte då hade ja inte jobbat inom restaurang. Nåväl, det är mycket att tänka på.

Det är kanske därför jag har ont i tån? För jag tar i ända från tårna? (haha) nee, jag vet faktiskt inte varför, men min stor tå gör enormt jävla ont.

Nåväl, snart kommer Bodhi hit. Han ska sova över här, för första gången. Undra om det va tajmat med att jag var ledig imon? (humm). Eftersom jag bor närmast dörren, lär ju jag få gå ut med honom på natten/morronen.

Fördel 1: lär mig hur det är att ha hund (vilket jag vill ha någongång)

Fördel 2: Kommer upp i tid.

Nackdel: lär inte få den sömn jag behöver. Men å andra sidan vad gör det? När jag skaffar unge lär jag nog få det ännu värre, så det är väl lika bra att ställa in sig på det.

Sen är han ju så goo! Älskar den lilla (lilla och lilla) vita saken.

Bilder kommer.

Puss
Mics

Gäsp!

åååh dumma blogg.se
Då var jag vaken igen. Sover mest hela tiden tycker jag. Är inte van vid att jobba nätter alltså, det tar lite tid att
vända på dygnet.
Imon är de dags för jobb igen, hade ju gärna varit ledig lite längre, men det handlar ju inte om många timmar så det klarar jag! :)
Äntligen har julsakerna kommit upp, mitt rum brukar inte ha den där julstämningen, men i år känner jag att den finns. Det ska bara investeras lite röda ljus. Det var mysit i lördags natt när jag kom hem, så hade mamma satt upp mina jullampor. Jag hade inte haft en tanke på att det skulle upp redan? :S
Jo och Julskyltningen igår i Halmstad... sög rent ut sagt (några tält på torget, värsta byhålan eller?). Men ser fram emot Lisebergs julmarknad istället, det kan ju inte vara sämre alltså. När det nu blir av... Måndagar, Onsdagar och ev Torsdagar får ja kolla efter.
Och bilder på min jobboutfit har ja inte hunnit ta ännu, men stay tooned! ;)

Puss
Mics

Salt och peppar

God morgon!

Damn va stressigt de va igår eller. Först jobba jag 10-14 på Travet sen direkt iväg till Salt 15-01.30.

På Salt har vi vår egen kassa vilket innebär egna sällskap som man själv tar hand om. Jag hade 18. Lagom eller bara kaos?

För mig va det väldigt stressigt i början, när alla ska ha sin dricka och vem som ska ha vad och rekommendera hit och massa. Men med ett leende på läpparna gick de ganska bra. Jag fick mycket dricks och min kassa stämde vilket jag är sjukt nöjd med, då min matte är kass och även mitt minne, men det kan bara gå bättre känner jag. 
Först skulle jag vara buffévakt (bestämdes på torsdagen) och ha de lite chill, men sen blev jag säljare (lite senare ^^). Då blev de lite kaos i min hjärna, eftersom den lagt sig lite på vila och lugnat sig lite. Nu gick den upp i högvarv och började oroa sig. 

MEN idag känner jag mig mer säker, eftersom jag igår inte hade en aning om vad vi hade för öl, vissa viner och annan info. Men det känns ändå skönt att de som är "proffsen" där stöttar och jag blir inte utskälld alls, som på vissa andra ställen... de är förstående och väldigt givmilda och allt de där man vill när man känner att man sitter i skiten.

Imon kan jag ha ett liv igen (inte sova, jobba, sova, jobba). Det är julskylting och den dagen/kvällen vill jag spendera med Mattias. Har saknat han så mycket min lilla nalle.

Nu ska jag städa lite, man mår ju som man lever eller? Nä, det är inte så farligt, lite kläder här och var.

Bild på min jobb outfit kommer inom kort (varning för vit seglar dress typ) Jag gillar den inte så mycket, svart känns mer skitvänlig om man säger!

Puss
Mics

Ett godnatt inlägg

Jag är både hysterisk och glad på samma gång och då är de inte hysterisktglad utan ja och den kombinationen vet ni, är inte kul.

Men för att tala om någonting annat träffade jag min jobbcoach idag "På rätt plats". Grymt företag Alice går också där och har tagit det ett snäpp värre än mig (tycker sin coach är het). Men min är bara väldigt förstående och lyssnar (är ju iofs hans jobb, men jag känner att han verkligen vill)

Jag var väldigt rak och ärlig med allt jag tyckte och tänkte och fick sagt allt ja ville (ibland kommer man hem och frågar sig själv varför sa ja inte de osv.) Så det ska bli spännande och se vad som händer framöver, kanske jag får bättre och roliga möjligheter eller så är jag ute på egen hand igen. Det är lätt värt det, oavsett om man har eller inte har jobb, det enda som händer är att man får nya tankar om saker och ting.

Just nu vill jag bara lyckas, liksom kunna sitta där som Blondinbella och svara på frågan "Är du miljonär?" svar: "ja". 19 år och va mång miljonär. Hela framtiden är säkrad, kunna göra vafan man vill utan att känna att man måste hålla i pengarna. Det är iaf mitt mål, sen är ju handlingen viktigast.

Ne nu är det dags för en liten nap, upp igen kl 8.00!

Puss
Mics


Jag är lite efter men nu jävlar har ja en Header!

Haha serri asså, efter så många försök har jag nu en header, snygg eller inte, den får va tills jag fixat bättre skills och bilder! Tack vare Anna Ledel <3 som fixa koderna som jag rörde ihop rejält! 

Så nu börjar min blogg, bli en blogg. En sån som man faktiskt lagt ner lite tid på.

Det enda problemet jag har nu är att jag har bara testversionen av ps5 så om 29 dagar, vad gör jag då? Ska ja behöva hålla på att fixa nya hotmail adresser hela tiden? Nåväl, jag löser nog det!

Nu blir det plugg!

Love
Mics

Måndag!

Rädslar ni för kräksjukan som härjar nu? Det gör jag. Min bror och kristina har haft det, några på Mammas och Nisses jobb och säkert fler? Igår natt mådde jag illa och gick många gånger till toan, då jag fick massa saliv i munnen, som när man ska spy. Får hoppas att det inte blir värre än så. Tycker inte det va längesen jag va sjuk, så ne de vill ja icke.

Serriöst, bloggdesign? Va vill den. Varför alla dessa röriga koder och namn och för att göra en header ska man ha speciella program och skills i det. Jag försöker få större foton och bredare blogg, de funkar sådär, de blir större men vissa delar flyttar och blir bara fel. Ååh, men jag ska nog klara det snart! No quiter.

Gösta (min 3 chef) ringde mig och undrade om jag ville jobba på hans julbord. Samtidigt som jag mår dåligt över att säga nej och berätta att ja har ett annat jobb så frågade jag honom om han behövde hjälp innan vi stängde på ringenäs, och då ville han inte de. Men, ja..vi får se på torsdag ska ja träffa medarbetarna på SALT för info och vinprovning inför Julborden på SALT. Spänd!




Kände att ja inte testat min webbcam på ett tag så de blev lite mongobilder!

och btw; det tar mindre tid att göra en sak rätt än att förklara varför man inte gjorde det, right?

Puss
Mics

Söndag, Bodhi och spel

Heej!

Idag är en sån dag som jag känner för att plugga. Hörde(såg) ni, plugga. Det var ju de jag gjorde på söndagarna i gymnasiet. Mest. Annars skulle de ju blivit godisskålen och filmer. Bättre att plugga då!

Så, jag ska plugga lite vin. Ligger efter känner jag, även om det kanske inte är 100% nödvändigt känns det bra att ha lite på benen när man kommer. Har just nu bara The Hermit Crab på hjärnan, kan vara för att det är engelska...

Bodhi gubben är hos oss just nu och är heelt galen, Marley and me. Ja ungefär..Och jag visste inte att hundar har mjölktänder och tappar dom? Jo, jag blev helt livrädd i onödan. KUL.

Nåväl, nu ska ja sluta babbla, uppdaterar mer sedan!

Love
Mics


Shopping utan att shoppa?

Heej!

Någon mer än jag som känner av en gnutta julstämning? Snö, julmarknad, julmusik och glögg. Ja det är väl trevligt, men vill ju inte tröttna innan jag börjat själv.

Just nu vill jag bara köpa massa nya kläder, och jag ska det. Men när jag sett massa kläder som jag vill ha nu kommer de säkert va slut i min storlek när min lön kommer. Jaja, får hoppas på det bästa!

För att tala om mitt hår igen som jag aldrig kan bestämma mig för hur det ska se ut, så ska jag nog låta det vara ett tag. Då guld är DET just nu, och guld, det är min färg! Så jag kommer gå igång rejält på detta, måste ju utnyttja tillfället när de kommer! En liten point till alla Guld älskare :)



Sen är det ju leopard mönstret igen, spetsmönster, paljetter, plysch och vollang. Ja de där som redan är liksom. Men jag gillar guldet!

MEN någonting hemskt jag såg idag i Åhlens skyltfönstret var hellång plysch kjol, som en gardin (svart) och på en annan docka var det slappa mysbyxor me mönster. Alltså, nej det var inga nattlinnen. Om folk kommer gå runt i det, då vet ja inte vart jag tar vägen. Ville bara gå fram till kassan och fråga hur fan dom tänkte? Finns ju säkert dumma ungar som tror att bara för att de sitter på en docka i skyltfönstret så är det så man ska se ut.

Ungefär som att gå förbi butiken "Vildanden" borta vid forex. Förlåt men vill man se ut som en fågelskrämma så go on.

Ne, gud detta inlägget blev ju mest bara klaga! Men gillar jag inte det måste jag säga det.

Love
Mics

Spelhelg

Godeftermiddag alla fina människor!

Idag är jag trött. Mattias har väckt mig typ 100 gånger på 1 timme, tålamodet var sådär, men jag fick inget utbrott denna gången. Jag sa innan vi la oss kl 01.30 - vi ska inte sova så länge imon! kl 11.30 Mattias: Gå upp nu! nåväl...

Två hemska mardrömmar hade jag, kommer bara ihåg den om seriemördaren på kryssningsfartyget. Jag och Mattias gick runt och drog i massa rep och från alla rep kom det lik. Ja, härlig dröm. Vakna sen innan vi själva blev mördade som tur va!

Igår hade vi vår första spelkväll me Davve. Smart spel då! Brädspel. Det första va något med häxor och grejjer, lite klurigt i början men jag kom tvåa och mamma etta! Davve..näst sist ;D (arg som bara den)

Nästa spel, spank the monkey. Svenskt spel, var roligare förra gången minns jag. Det va segt, men jag vann. Klockrent också, nisse blev irriterad på mig för att jag inte ville spela mer, så var det min tur och jag lägger ett kort och sedan slår tärningen och spiskar apan och vinner. Haha! Ni fattar nog ingenting, men jag orkar inte förklara heller,haha.

Ikväll kör vi andra spel. Jag är taggad till tusen! bara typ 6-7 tim dit..suck..

Ne, nu ska ja gå med Mor på stan och lämna tillbaka min tröja som gick sönder, och få en ny förhoppningsvis!

Puss
Mics

Den där lådan

Godafton!

Just nu sitter jag och drömmer mig bort bland spahotell och massa romantiska turer! Men, måste ju ha någonting att fira, annars känns de för vardagligt när de väl gäller va? Nåväl, selmaspa är det bästa jag varit på och dit ska jag igen!

Andra saker som tynger mig är den där lådan...den som innehåller allt och inget, där det som inte har en speciell plats hamnar. Ni har säkert också en sådan förbjuden låda. Det är egentligen bara "skit" som jag inte orkar ta itu med. Men om jag gör det, kommer det förändra min vardag då? Så många gånger jag tänkt att jag vill rensa igenom den. Det kanske det släpper något? Får funta lite till på den saken, orkar.ju.inte.just.nu.

Jag har ju glömt bort att förtälja om våran 4 års dag!

Den började ju sådär, med en baksmälla. Mot kvällen började det bli bättre, jag hade EXTREMT svårt att bestämma mig för vilken frisyr jag skulle ha (uppsatt,nersläppt,uppsatt,nersläppt). Det tog nog mest av min tid. Men det blev nersläppt.

Mattias plingar på dörren, vi ler sådär töntigt stort och skrattar. Jag får en mega fin bukett me rosa/orangea rosor och ett kuvert som jag ska vänta med. Vi går direkt till Pio!

Nästan 3 timmar senare rör vi oss vidare, vi funtade på att gå ut, hyra film, bara ta något att dricka eller bara gå hem och mysa. Vi bestämde oss för att gå hem, mätta och mega lyckliga. Mattias va lite lullig efter att nästan ha svept en hel vinare själv (jag tog ett glas, blä för alkohol till mat).

Vi kommer hem och jag måste öppna kuvertet. Det är en dikt på en A4. Jag kom knappt halvvägs sen ser jag inte mer, det bara rinner, på oss båda. Ja ni kan nog tänka er varför! Sen kramades vi väldigt länge.

Och min present var smycken till oss båda. Har tyvärr bara bild på min, har inte hunnit ta på hans. Men hans smycke är i silver och ser ut som en silvertacka och det står "MICAELA" på.



Det ska vara tro, hopp och kärlek. Ska köpa till ett ankare med. Mattias
är min Tro.







Älskling är inte den som älskar kameran men ääh <3



Ja, de blev inte så många bilder, men några är bättre än inga!

Love
Mic

Vill, ha, pengar.

Hellå!

Någon mer än jag som väntar på lön? Jag tror detta! Det är bara cirkus 10 dagar typ. Det ska gå!

Idag fick jag agera "kock" och steka fläsk och raggmunkar. Det är inte det lätaste må jag säga, men jag klarade det på första försök! Men de gick ju inte jätte snabbt, men efter ett tag så! Det va kulit.

Sedan efter en vecka kom min post! Nisses farsdag present, haha måste ta kort på den! sen så fick jag min bokbok! Ja Self shelf!



Den är perfekt! så mycket plats det blev på mitt lilla bord nu! Ska köpa
fler selfshelfs :) Den tål 4 kg böcker!

Allt för ikväll
Mics

Monday again

Tjuhuu! (texten jävlas med mig igen, hoppas det går ändå..)
Tröttare än någonsin, men tror de beror på dålig sömn. Helgen var ju ganska sömnlös... ;)
Idag gick jag upp alldeles för sent, snooza är farligt och beroendeframkallande. Jag tänker såhär: ååh sova i 9 minuter till, å 9 till å 9 till, tillslut stänger man av den och sen blir klockan extremt mycket.
Men jag har iaf skrivit ut Dramaten Projektet (Yei 5 månader senare ska den iväg till Dramaten!). Sen har jag skickat iväg mejlet till Falkenbergsrevyn och bokat in jobbcoach.
Min jobbcoach ringde mig när jag sov, jag bara nee orkar inte. Så jag svarade inte, sen ringde jag upp och vi bestämde tid,

Jobbcoach: Du vet var vi finns va?
Jag: Ne inte riktigt.
Jobbc: På hamngatan 3
Jag: eeh..va ligger de nu igen?
Jobbc: Mitt emot fiskebutiken
Jag: vilken (hehe) ?
Jobbc: Vid torggaraget
Jag: ... (jag tänker heeelt fel)
Jobbc: Vet du var hstd(reklambyrå) ligger?
Jag: Jaa de vet ja!! Men ja kollar upp på internet haha!
Serriöst, Mattias tycker jag är pinsam som inte kan hitta i min egen hemstad. Men mitt lokalsinne är åt skogen, kan ju inte va bra på allt ;)

OBS! Bilder från helgen kommer imon, är hos älskling nu!

Så vad händer nu? överväger att kolla lyxfällan jag missade i torsdags eller plugga vin.
Btw, läste en bok om champagne igår! Herreguud va många det finns och jag som inte ens gillar äkta champagne, men jag ska testa den sötaste av dem. Finns ju många där med, men min familj dricker ju bara den torraste(finaste) så jag får köpa till mig själv. Slutar väl med att jag får ont i magen och ger resten till Mattias (min personliga avfallstunna, kalas bra!) Jag lär inte bli dyr i alkoholväg, men det finns ju annat att vara dyr i ;)
Needå, jag ger förtillfället mer än vad jag borde kanske men jag älskar ju att skämma bort de jag älskar! (woops, Mattias om du läser detta, oroa dig inte :D )

Puss sålänge,
Mics

4 år

Godkväll!

Jag kan säga att jag mått bättre, gårdagen var blandad. Jag hade inte tråkigt men inte jättekul heller. Jag är svintrött och orkar ingenting.

MEN jag tänker inte förstöra vår kväll för det. Jag har sovit några timmar nu och ska fixa mig nu. Saknar min älskling så mycket, det är svårt att sakna någon så mycket. Extremt jobbigt. Men snart!

Vårt förhållande har ju som säkert allas är/har varit upp och ner, men våran jobbigaste tid var det första året och i slutet av det andra året. Det va i december som det jobbigaste va de andra året, vi skiljdes åt. Men efter 3 månader började vi träffas igen och det där pirret som man har när man verkligen tycker om en person kommer tillbaka är det ett bra tecken. Vi "dejtade" på nytt och kan säga att vi höll på som när vi va nykära. Så i Augusti bestämde jag mig för att det kändes rätt och gick ut med det officiellt igen.

Men jag gillar vårt datum 13 November, för alla säger att det är otur, men inte vi. Så vi firar 4 år!

Nu måste jag skynda mig och göra mig fin för min favorit. Mitt humör måste bli bättre snarast!


Hoppas ni får en fin kväll
Puss Mics

Tidsfördriv någon?

Daniel Adam-Ray - Svart , låten som spelas från min data just nu, Kalastaggad för ikväll!

Klockan är 17.00 och det är nu många börjar hoppa in i duschen, panik fundera ut va de ska ha på sig och därefter sminka sig, fixa håret och om man hinner - äta något smabbt. För att sedan dra iväg till förfest. Och då är väl klockan typ 19.00?

Jag har då på två timmar städat, duschat, hittat kläder, sminkat mig, fixat håret, planera mat som tar 40 min att laga och klockan är 17.00. Kl 20.00 kommer Flisan och 20.30 tar vi bussen, kl 21.00 börjar vi! VAD GÖR JAG NU?

Kan ju inte precis börja själv, då har ju jag somnat innan Felicia kommer haha!

Så, jag ska laga middag, brukar inte hinna äta något bra innan jag ska iväg, då jag oftast jobbade till 17.00 och skulle va iväg till 19.00, 20.00. Det blir kyckling, pommes (ja kan ni tänka er, pommes har stått på min NEVER EAT lista länge nu men en gång i månaden eller så skadar inte mig), sallad och go sås till det med.







(Måste skaffa systemkamera)

Nu ska ja fundera ut vad jag ska göra härnäst..

Puss
Mics

Ja, alltså...

Hej alla glada! (jäävla blogg.se nu blir ja arg...texten..)
Jag skrev för ett tag sen att jag och Mattias skulle göra julklappar ihop. Det hände idag. Egentligen är det ett litet undermedvetet test förr oss. Om vi kan samarbeta ihop, vilket är EXTREMT viktigt i ett förhållande. Och eftersom vi båda är praktiskt lagda vill vi göra det mesta själva.



Vi började iaf med vårt lilla hemliga projekt, det gick bra för oss. Men för vår slutproduktion HAHA?! Det blev snett och för kort och halvdant. Så efter första klara julklappen gapflabba vi åt hela skiten
och började tänka i andra banor.
Vi gjorde saker till oss själva istället, SÅ grymma va vi! Nä, men vi hade as kul ihop och även om vi stötte på problem, så va de inte hysteriskt och massa bråk utan vi bara: Neej och sen skratta vi.
Så bilder på resultatet kommer när det är helt klart!
Ikväll kommer Anna hit och jag ska bjuda på Baconlindad kycklinginnerfilé och couscous. Får se hur det smakar. Det ska bli super mysigt.
Nu får jag nog snart sätta igång lite, tända ljus och göra de lite mysigt!

Puss
Mics

Att sitta på knä.

Hallå i kolan! (blogg.se fortsätter att förstöra mina inlägg)

Har ni också sånna konstiga sätt att sitta på när ni tex äter eller sitter vid datorn? Det har iaf jag, tycker mattias. Jag sitter helst på knä vid datorn och när jag äter, men efter 30 min upptäcker jag att mitt skadade knä lider av smärta, så då sätter jag mig på knä-sne. Ja..visst låter de wierd, men skönt! en liten onödig fakta bara!

Min dag har varit super. Sov till 11.00. Vet inte hur längesen det va jag sov så länge, så sköönt! Har alltid tänkt, varför ska man sova bort så många timmar? Nu vet jag. Även om jag levt det livet då jag sov till 14.00 på dagarna, fyfan. Perioder.

Alice och jag lunchade, maten var sådär, men musiken...so saad! Men det passade perfekt till chokladen jag gav henne "Tröst Choklad". Det blev bra ändå. Efter det checka vi lite affärer och hamnade inne på bokhandeln en längre tid. Jag hittade en bok om marsvin, jag blev helt kär. Vill ha en kille och en tjej, bebisar och sen kastrera killen. Det är nog inte så lätt att sälja bebisar hela tiden. Det vore perfekt, vill ta hand om något. Även om jag har Mattias...(haha nej då ;) ). Får se, mitt ha begär är ju ganska stort. Men marsvin har jag ju haft innan och älskade det. 
Sen köpte jag mig en mysdress, blå. Blått är flott ;) . Ska plugga vin i den nu, för det blev inte mkt plugg igår då Mattias kom och vi laga middag och sånt!

Love
Nörd Mics!

Trött är ordet

Godkväll! (Bläh all text bara flyter ihop, dumma blogg.)

Vet ni vad det bästa med denna årstiden är just nu? Satsumas. Ja, alltså clementinerna. De är de godaste, sötaste, kärnfria och stora clementinerna. Mumsade i mig två precis! haha (c-vitamin in need).
Igår va ju första jobbdagen, dock tyckte ja själv att min dag inte alls började bra. Va ju på möte 9.15 och sedan va de ju dö tid till 16.00. Så jag sov lite men va så trött. MEN det värsta med det hela var att när jag kommer hem 23.15 är jag super trött, sen när jag ska sova får jag sån enorm ryggsmärta att jag lipar(knivhugg igen). 01.30 ger jag upp och tar voltaren, sen 15 min senare somnar jag jätte trött. (varför vänta tills man lider som mest?) nåväl. Det jag skulle komma fram till var att jobbet gick bra, men inte mitt välmående.punkt.

Sedan upp kl 9.00 missar Anna Ledels radioprat. Va så trött så jag trodde ja skulle dö (ne men ni vet hur det känns, man tar varje minut man får, så jag gjorde det. Men jag lyssnar för fullt nu :D). Låter kalas, jobbigt me alla pauser bara.

Alltså serriöst, jag tycker det är as kul att städa hemma nuförtiden. Jag älskar att mötas av ett rum som jag har städat upp. Känner sig stolt. Dock känner jag mig som en mamma för jag plockar efter mamma och nisse hela tiden, men äh, de plockar efter mig med så de jämnar ut dig (sa han som sket på sadeln) Ha ha! (på ringenäs lär man sig dåliga skämt)

End of disc!
Mics
en av alla bilder...

PUPPIES!

Serriöst, jag lever på valpkramar nu! Jag vill ha jag vill ha, tiden med hund.

Att va omringad av över 20 vita och andra färgade golden retrivers är nog det bästa som finns just nu!!!

Bodhi var ju äldst av de "små" valparna, men också den mest busiga. Haha. De snällaste och gosigaste va Bella och Charlotte. Charlotte var min favorit och Vilma. Vi gosade hela tiden. När jag skriver gosa så mena jag kramas inget jobbigt slickande i fejjan, utan GOS! Ja ni fattar nog. Jag är typ 5 år nu haha.

Lätt att ja ska va me fler gånger, jag fick ju tillåme vara med och träna :D

Nu: Bilder


Charlotte


Kristina och antingen bella eller charlotte.


Puppieattack


Lilla Bodhi


Det va svinitkallt även om solen va framme


Vilma och bror


Jag och Vilma, gosegos!

Nu ska ja plugga cognac och lite andra drycker.

Ha de fint!
Mics

Sunny Sunday

En lång brunch senare...

Mums vad jag gillar frukost. Det är för jäkla gott det där nya knäcket med smak av kanel. Värt att testa!

                                                            

Idag blir det till att vistas ute i de fina vädret, jag ska följa med på valpträff! HUR GULLIGT ÄR INTE DET? Oj, jag freakar lite när det kommer till valpar och djurbebisar. PUPPYEYES!

Det är Bodhi som ska träffa nya vänner. Och hans föräldrar är kända utställingshundar så vem vet, han kanske är genial som utställningshund! får väl se...

Vet ni hur laddad jag är inför att jobba imon? Det ska bli spännande och va me på kvällstravet. Hästar är ju gulliga iaf.. haha nä, men det ska bli kul.

Känner att jag saknar så många nu alltså! Vill ju träffa alla på samma gång. Funkar ju inte riktigt så, även om jag älskar att ha alla mina nära och kära vid mig.

Men men, det ska nog lösa sig.

Kommande vecka:

Måndag:
Möte me Arbetsförmedlingen, Jobb 16-22

Tisdag:
Jobb 10-14, Sedan mys med Flisan

Onsdag:
Pumba emergency time!

Torsdag:
Ev gekås med mammsen!

Fredag:
Jobb 11-15

Lördag:
Fira 4 år me Älsklingen

Söndag:
Farsdag, kanske åka till Ella o Co!

Alkohol

Gokväll mina vänner!

Vad gör jag hemma en lördag kväll va? Jag pluggar drycker. VA? Ja..Och det är helt frivilligt, as kul. Vin,öl,avec (massa gosaker), champagne och kaffe.

Jag är inte så grym inom de området, så känner att jag behöver lite mer krydda inom de kunskaperna. Verkligen intressant, och de roliga är att jag gillar inte ens alkohol på det sättet.

En fylla - vad som. Findricka - Nej tack. Hur låter det då? Förjävligt om jag får säga det själv. Men jag vill helt ärligt inte tycka om alkohol, jag ser det som en negativ grej. Jag dricker alkoholen för att jag blir jävligt kul och det är faktiskt riktigt jobbigt att vara nykter bland fyllon.

Så för att komma in på pluggandet igen, jag är inom krogbranshen men gillar inte kroglivet. Dubbelmoral? Jag gillar att arbeta och tycker det ser proffigt ut på nått sätt att vara inom den branshen. Men det är ju inte det jag ska jobba med sen, men det skapar kontakter vet ni! Muchas. Får ju vara lite bright.

Den 25 Nov ska jag vara en jävel på drycker.

Nu = Mattias <3

Cheers!
Mics

Hemskaste mardröm!

Morron alla glada!

Äre rättvisst att behöva vakna av att det spöregnar kl 9.15? Jag blev livrädd och trodde någon skulle in.

För att komma till min plågsamma dröm:

När jag var mindre hade jag massa mini hamstrar, gosiga som bara den (säger vi, de ville aldrig vara still). i Drömmen va de i en pytteliten bur, det va typ 4 vuxna och 30 ungar eller nått, ungarna va nyfödda. Jag mådde ju dåligt över att de hade en så trång bur så jag skulle upp på min vind för att hämta den stora buren. På nått stört sätt så stoppar jag alla i en plastpåse med allt spån and so on. För att sedan gå ut genom köksdörren. Där jag ska igenom massa konstiga hinder för att nå vinden. Helt plötsligt ligger bebisarna i vatten och sedan i en cola flaska. Den cola flaskan råkar hamna i fel händer och en tjej dricker upp halva den! (Min ångest är redan där helt kaotisk). Hysteriskt kommer jag äntligen åt min jävla bur och kvar är typ 5 ungar och 1 vuxen. och jag har ingen spån?

Sen vaknar jag livrädd av spöregn. FAIR?

Usch, vad fan menas med det här då ? Jag tror på drömtydningar men det är ju svårt vad man ska kolla efter...

Jag är ju verkligen ingen djurplågare, usch mår ju skit bara av att se någon skälla och dra rejält i sin hund. Egentligen hade jag nog varit vegetarian, men det man inte ser...

Nåväl, det blir nog bra. Det var ju bara en dröm.

Ha de fint sålänge
Mics

JAAAAA!

En jobbintervju bestående av en promenad vid nissan resulterade till jobb!

Det går inte att beskriva, det är en jättefin restaurang några meter från havet jag växte upp i. Det är lyx och i den miljön ska jag vistas i med människor som betalar för fin mat och utmärkt service, jag ska vara en av dem som ger den fina servicen!

GAAH! Jag tror på den känslan efter en jobbintervju, den känslan som gör att man går och ler hela vägen därifrån. Det har varit så för mig alla gånger iaf!

Så nu blir det en väldigt späckad månad för mig med två jobb! lunch på travet och lyx vid havet, dag och natt.

Det bästa är att träffa nytt folk, få lära sig nya arbetssätt och få nya jobbklädslar, jag tycker verkligen att det är kul med jobb"uniformer", slippa gå i sina egna kläder.

Känsla: IIIIIHH, sprallig till 110% (det får jag vara idag, fullt ut)

Aja, nu ska jag lugna ner mig lite...

Mer information kommer längre fram.

Restaurang Salt

Love
Mics



Händer det bara mig?

Hallå i solen!

Jag har ju som sagt skickat in en annan ansökan och det via mejl. Dum som jag är förväntar jag mig telefonsamtal om besked. Det var den 1 Nov jag skickade in det. Idag den 4 nov kollar jag min hotmail.

1 nov
Hej Micaela!

Tack för din ansökan, kan du träffas onsdag em?

....


Jag: är det idag? , nej, nej, nej... igår... ÅÅÅH!

Serriöst. Iaf jag skrev tillbaka att jag tyvärr såg det idag och undrade om det gick att fixa en ny tid.

Egentligen har man väl bara en chans eller? Jag hoppas verkligen att jag inte sumpade den totalt bara för
att jag trodde på ett telefonsamtal.

Nåväl, ångest har väl alla ibland. MEN VARFÖR! jag kollar alltid min mejl annars, men åå!

Aja, ännu är det inte över, behöver BARA vara lite desperat framför burken i kanske någon timme eller några dygn.

Snart blir det babysitter för Bodhi och måste ha datorn till hands!!!

Wish me luck
Mics


Jobb på Måndag!

Brrrrrrr....

Ja det är ju lite kyligt måste jag säga, regn och blåst. Skulle inte jag stanna inne och bli frisk? TRÅKIGT! jag och Mattias gick upp tidigt idag och stack till eurostop och kolla runt lite. Jag var duktig nog att inte köpa någonting eller ens pröva någonting. Cred!

Sedan åkte vi runt till lite andra (hemliga) ställen, vi ska vara lite kreativa denna jul och göra egna julklappar tillsammans. Så har fixat lite grejer inför detta. Kul :D

På måndag börjar jag jobba igen! Äntligen. Hoppas min förkylning är väck då. 

Jobbtider (ca):
Måndagar 16-22
Tisdagar 9-15
Fredagar 11-15 

Ha de fint!
Mics


RSS 2.0