Summering av allt.

Okej, det blir nog rätt mycket i denna blogg, men det behöver inte bli tråkigt för det eftersom det jag ska prata om är KUL :D

Enjoy.

Kan börja med att prata om Min prao dag så sparar jag Björn till sist ;).
   Kan börja med att säga I LOVE IT! Det är konstaterat. Man får träffa så roligt folk, de som har pengar lixom! Idag fick jag packa upp massa spännande varor från Sheseido och Collistar. Sedan så gjorde jag lite ärenden på stan.  Med mera. Sedan fick jag även testa på att vaxa:D. Pia ska ju till Malle nu. Å då behövde hon ju fin slipa lite. Så då blev de armhålor och benen. Så fick jag testa! Scary va det :P Men det gick, så jag ska göra det på mig själv snart för endast 295:- . Så är man hårfri i 6 veckor utan en klagande pojkvän som säger att man är  taggig som en igelkott. Då blir man glad :)

Nu får jag nog ta och skriva om Björn va? :)
   Först så kom anna till mig så lagade vi god middag för att skapa stäming, då var klockan 19.30. Vi trodde vi skulle stressa sönder. Klockan 21.00 blev vi uttråkade. Tiden gick som sniglar. Lixom hallå ? Vi kunde typ gå och lägga oss! Men sedan så blev klockan äntligen 10.10 typ... Då stack vi. Oj va glada vi var nu! 23.45 sitter vi i figgaro salen och showen ska precis börja!!! Våra leenden sitter på huvudet och jag bölar typ! Så kommer först Özz ut pch görr sin grej, Jag skrattade så jag grät! fyfan va kul det va, för han spelade mycket på utseende och sex, vilket är väldigt kul att lyssna på ^^
   Sedan kom Måns, han var väl inte lika kul men han var ändå kul. Typ. Sedan kommer Soran. Ny typ.. Han va med kul. Sedan Kommer BJÖRN!!! Men det va lite tråkigt för han sa två långa skämt som man redan har hört på youtube, så det va inte så kul, men man kollade ju bara och njöt, han var ju så SÖT! Så om jag får säga det själv. Özz va bäst på skämt, men Björn var bäst på att va söt! <33

Och sedan vill jag avsluta med att säga att idag har Micaela och Mikael namnsdag. Vilket innebär grattis till mig och Mattias :D <33 ( Bild kommer nog)

Filmtajm nästa flickan i källaren och world trade center - det är verklighetsbaserad vecka nu.
Ha de bra! Och vill ni läsa en sjukt gripande bok läs - 14 År Till Salu! Hemsk men gripande.

Puss, Mican <33

Fredag

Äntligen Fredag!

   Har egentligen ingenting att skriva, men eftersom att jag är rastlös kan jag skriva några rader iaf!
   Idag har jag inte gjort mkt kan jag säg. Jag har lärt mig matte. K-värde hum... vet egentligen inte vad det är, men räkna ut det kan jag iaf :D
   Snart ska jag till stan och träffa min älskling. Han ska köpa sig en typ portfölj fast ändå inte, han tyckte min var smart så då ville han ha det, då blev micaela glad :D
   Jag ska köpa "14 år till Salu" En själv biografi. Verkar mkt intressant, men ändå hemsk. En tjej som säljer sig om ni inte förstod det.  Sen ska ja köpa lite grejer på kicks. Fick deras katalog idag, med massa klubb erbjudanden, så det måste man ju bara passa på att köpa! Får se om jag får in mattias där, han har ju lite fobi för sådana affärer, specially om det finns fikusar där. Vilket jag tycker är mycket trevligt, men som sagt mattias är mattias.
   Sedan vet man aldrig vad som händer. Vet bara att jag inte kan roa mig hela natten eftersom att jag ska jobba imon.
Vilket jag ser framimot, så länge vädret är bra så kan jag jobba hela oktober ut, vilket jag vill :D Så tyvärr, varje lördag söndag är jag upptagen. Tills den 26/10 . Då är det sista dagen innan de stänger :( . Då får jag söka nytt jobb, för jag vill ha money! Har redan ett jobb i tanken, men säger inget förrän det blivit aktuellt :)
   Nej, nu vill jag att mattias ska ringa mig så vi kan gå någongång klockan är ju snart 5! Önskar staden hade öppet till 7, de hade tjänat mer på det eftersom många jobbar till 6 och kanske vill hinna inom och köpa något! Men icke sa nicke!

Ha de nu jätte bra <33

Working 9 to 5

God morron! Nu skriver jag detta inlägget för andra gången känns LAGOM KUL! jävla data.

Iaf, jag stannar hemma nu på morronen därför att jg jobbar med stylist hemma, då vi ska jobba inför höstshowen. Har lite panik, eftersom jag ska hitta musk till tingeling och även klder:O Jag har nog lite för höga förväntningar!

Har även panik inför Kultur och idé historian som ska in idag. Jag fattar inte ens uppgiften, jag vet inte vad jag har gjort. Jag har bara skrivit lite, inte ens 2 A4 sirod. Som va max iofs. Men GGAAH. Vi har ju inte precis fått någon direkt info om hur vi ska göra. så jag är lite sur. Men men, jag får väl kämpa med de andra vi får det är ju trots allt 100 poäng :/ . Vi ska ju ha prov på det med HALLAO! blir ju sönder stressad.

Sedan har ja även panik inför matten, eftersom det är ju så jävla piss ointressant. Vf ska jag drabbas av okunnighet i matte? Blä. Jaja får väl jobba ihäl mig imon. Dan innan som vanligt. Sedan är det skolfoto på fredag med, kul att man frå reda på det typ 3 dagar innan!

Nu tänkte jag vara lite positiv! Idag kommer nämligen Ella, daniel, saga och Tuva :D:D ÖVERLYCKLIG TILL 100. Sedan kommer Mattias också då blir det ju bara BÄST! åå jag blev glad nu! :D PUSS PÅ ER :*

Jag kan inte fatta att jag är så satans kär i min underbaring. Det känns som det var igår vi blev tsm. Against all odds lixom. Man kan bara inte bli lyckligare. Jag har kommit på en sak och det är att Kärlek det är min grej, det är allt jag kan ge. Resten kan dra någonstans !

Så nu kanske det är dags att fortsätta med musik letandet...

Även lite bilder sen igår. Vi hade fetsmink. Det va kul ;D
 jaja en bild blir dt iaf, min data vill inte som jag just nu !

Prao dag 2

Go kväll.

Jag vill bara börja med att säga att gårdagens blogg blev lite konstig. Och kommer tyvärr inte ihåg det jag skulle skrivit igår heller!

Men det hindrar inte mig från att skriva om min UNDERBARA måndag! De går så fort att jag knappt hinner blinka, I LOVE MY ''JOBB'' .

Andra dagen på min prao, jag kommer dit osminkad. Eftersom jag idag ska sminka mig med deras smink. Tyvärr fick jag ingen bild på sminket, men det kommer fler gånger då ska kameran med :) ( min mobil kamera är ju SÅ detaljerad! )

Jag fick reda på att jag ska vara själv ute i butiken den 6 october. Då Pia är på malle å har det skönt. Men annika är ju och gör vissa behandlingar så HELT ensam är jag ju inte. Tur det!

Sedan så packa jag upp en massa spännande varor! Bocka av fakturor och answer the phone. Även göra kaffe till kunderna! Sedan så fick jag även rengöra massa parfymer. Bild nedan. ( Förr i itden fick man sådana lyxiga prover, ser exakt likadana ut som själva förpackningen, ser ni hur små de är eller? :O ) :*

Fick även Pureness Shiseido serien på prov av Pia :D . Och även en av höstens prov ögonskugga för hon tyckte jag skulle ha den :D Jag gillar detta, och hoppas på Jobb där ! :)

Sedan blev klockan 4. Pia såg så ledsen ut när ja skulle gå, ville knappt gå! Men jag kommer ju tillbaka ! :D. En sak till, galet va gamla tanter solar solarium. Inte konstigt de är så skrynkliga. Sedan så hörde jag massa skvaller när de satt och gjorde naglarna, det va kul!

Nu ska jag fortsätta skriva på konst och ide historian
Sedan får ni inte missa Toppform på 1 an kl 20.45 De ska ja se !  Keep reaading my blogg, blev inte så mykcet tips idag, bara att om ni vill ha bra produkter gå inte till kicks/hm kom till La couronne för bästa resultat ;)

Love, Micaela <33

Pureness serien av Shiseido

Warwick Avenue

lalala...

Mican is singing along. Har ni hört duffys låt eller? Warwick Avenue. Det har ni säkert, men det är det jag sjunger just nu och jag älskar den <333

Gårdagen var helt okej. Stan var toppen. Men festen tyckte jag va seg, men det blir väl vad man gör den till. Visst man skrattade ju en hel del, men ne. Halloween kommer bli CRAZY! :D ( åldrar me like (Y) )

Men fan, jag hinner inte skriva mer, mattias ska hämta mig nu. Kanske hinner skriva hos honom.. jaja

Love, Micaela <33

Mamma mia!

Gomorron världen.

Igår var det fredag, och det var den bästa dagen på länge måste jag säga. Jag spenderade dagen och kvällen med henne. Och nu tänkte jag säga vad vi gjorde !

Jag ringde henne när jag satt på bussen, där jag frågade om jag fick bjuda henne på fika på stan. Och visst, vi gick till espresso house vart annars? ^^ . Dessvärre bjöd ju inte jag eftersom min mamma är som hon är, hon fyllde istället på mitt espresso kort mot min vilja typ. Men tack :* . Sedan satt vi där en 45 min eller något och pratade om allt möjligt som har hänt nu. Sedan när vi sitter där och myser i solen så känner jag plötsligt något i mitt hår, jag frågar mamma på skoj '' mamma fick jag nått i mitt hår nu ? typ fågelskit?'' Jag känner, mamma säger '' nej vänta, det är fågelskit!'' JAA MEN VA KUL fullproppad uteservering och många ser. Men vi skrattar bort det och känner mig fräsch att jag fått skit i huvudet. Men mamma tar fram sina våtservetter och torka bort det. Sedan gick vi ^^ .

Sedan gjorde jag ett inpuls köp när vi gick förbi indiska, där hängde en vit sjal kvar, en sådan som jag alltid viljat ha men aldrig hittat en riktig sådan. Den blev min för 150 spänn! Sedan köpte jag ett par stövlar för 299 spänn, jag hittade dem<3

Mamma frågade sedan mig om jag ville se mamma mia. Och ja varför inte? :D Så vi gick in och fick två as bra platser, de enda som var kvar. Efter bion så var vi hungriga trots allt popcorn och allt snyftade, FÖR DEN VAR JU SÅ BRA!!! Jag vill ha den dvd och se den 1000 ggr om! VÄRD ATT SE! fast tror alla sett den vi detta lagret :P

Sedan hamnade vi på Pio. Det var super mysigt, fast gillar inte att sitta på nedervåningen, men vi hade ju inte bokat så det blev bra ändå. Vi kände oss lite som kändisar för vi träffa en massa som kom fram till oss och pratde. Ex min gamla skolfröken jag hade i 2an :D Elisabeth, blev helt chokad! det va kul å träffas igen :)

Efter 2 timmar gick vi hem, stolta och belåtna. En riktig mor och dotter kväll. Ibland är det väldigt skönt och bara vara det ensamma barnet och få ha sin mamma helt för sig själv. Tack för en underbar kväll mamma, efter allt så älskar jag dig mycket ändå <3

Idag blir det brunch med anna, shopping med anna och fest med anna och rebecka! Kan det bli bättre? NOOT! <333
Ha det världsbäst pussas / Micaela <33

( bild kommer sedan )

Skickat

Nu va det dags igen.
  
Har inte skrivit på ett tag, har väl inte haft någonting vettigt att säga.
Det  händer så mycket nu på vår skola, eller ska jag säga i vår klass. Det är ju lite ostabilt måste jag säga. Men jag tror ärligt talat detta behövs, jag vill iaf att det ska ske en förändring för jag har haft nog ett tag. Så tack för att det äntligen händer någonting!
   
Nu till helgen åker min älskade till Lysekil. Vill också med, men jag jobbar ju som vanligt. Men jag får ta vara på de tider jag har nu för snart så stänger dem för säsongen och då kommer jag ångra att jag inte jobbade mer.
Sedan blir det antagligen fest på lördag! Det ska bli fett med kul. Sedan blir det jobb på söndan, så kan ju inte va uppe hur länge som helst. Men jaja, jag ska ha kul iaf!

Igår var det flumm med mig och anna, vi gjorde klart vårt arbete. Sedan så stack vi hem till mig och glodde Idol och käka massa glass. AS GOTT! Sedan sov vi så sött. MEN jag vaknar mitt i natten av att anna petar på mig, jag blev ju as rädd. Men så vänder jag mig om för jag tänkte ''aha jag kanske snarkade'' xD . Så fråga jag henne dagen efter varför hon petade på mig. Och svaret blev, jag har inte petat på dig :O . Nehe.. men vem va det då ? :O Eller va det i sömnen, jag blev lite scared där asså. Jaja ^^

Fan va snabbt tiden går nu för tiden, lixom snart är det oktober. Sen är det typ Jul. Sen är det vårtermin och sedan sommarlov. Jag börjar bli rädd.

Nej nu får jag nog sluta skriva här, men jag skriver därför att Mattias är borta hos ralle och hämtar snus. Jag önskar att han kunde sluta någongång. Men jag är glad att han inte snusar lös, eller röker.

Ha de gött, Glöm inte Idol kl 20.00 :D
Puss, Micaela <33


Första Praktikdagen.

Me is happy.

    Okej, idag var första dagen på min praktik. På salong La couronne. De har har märken som Collistar och Sheseido.
   Jag har blivit tilldelad rollen som barista, vilket jag tycker är mycket kul eftersom jag får greja med sånna kaffe grejer. Sedan har jag ju även fått slava en hel del, men det är ju en sådan bransch för att lyckas börjar man i botten och når sedan toppen. Så Idag har jag fått dammsuga, tvätta i solariumen, gå ärenden på stan osv.
   De roliga jag fått göra är att plocka upp nya produkter, lära mig nya märken och lära mig stället. Jag ska bli tilldelad rollen som telefonsvarare.. nej inte : Hej ni har kommit till la couronne vi kan tyvärr inte ... Utan jag ska ju svara i telefon och boka in behandlingar och sånt.  kommer inte på vad namnet heter just nu ^^ . Sedan så får jag ju redan stå i kassan lite smått. Så vad säger ni börjar från botten, når nästan toppen.
   Fick även massa prover idag, foundation och dag/nattkräm.
   Sedan kom även PH in och hälsa på. Trevligt faktiskt :D . Eftersom jag va sjuk tors,freda undrade han var jag var.
Jag behöver ju inte skriva allt, men kommer skriva massa spännande saker varje måndag det jag lär mig, tips och trix! ;)

* Jag skrev en stjärna på bilddagboken att jag får sola gratis. Hon sa att på morronen innan alla kommer så kunde jag få gå ner och sola, vet ej om hon mena gratis, men jag skiter i vilket eftersom jag inte solarsolarium, why? Ska jag ens behöva förklara detta? Nej faktiskt inte :)

Sen är det en sak till. Som jag stör mig på mig själv. Hon pia röker då, så sa hon; nej nu ska jag gå ut och röka, röker du? Jag sa hehe nej. Jag typ skämdes över det:O Jag är ju sjuk ihuvudet. Jag ska va STOLT! Men jag fattar inte, hon ska ju inte ta förgivet så där som om jag rökte... Ne nu blev jag ledsen på mig själv. Jaja.. Jag är iaf stolt icke rökare, och det borde fler vara. Borde joina blondinbellas team på playahead. FFRI ( fina flickor röker inte ) = sant MED STOR PUNKT .

Ett sista citat, ''Skönheten sitter inte i läppen'' Klura ut vad jag mena med den om ni kan !

Nej, nu så har ja skrivit klart för idag, tack för mig :)
Puss Micaela <33

 Dagens outfit, min braiga mobilkamera<3

Söndag, slem dag.

Hej alla glada!

   Idag vaknar man upp kl 6 av att mattias har glömt stänga av tvn. Kul, så känner man att man är as pissig och orkar inte gå upp för det är så kallt. Men jag gick upp iaf... Sen vaknar man kl 8 av att mattias halvbrossa mattias står och dushar. Sen kan man inte somna om för att mattias andra halv brossa marcus sitter i rummet jämte och spelar data. Hum...och sen den riktiga mattias ligger och tar plats. Då tänkte jag... JA man jag kan ju ligga och snuffa på min älskling, vilket jag älskar att göra! Vet ni vad problemet är då ? Jag känner varken smak eller lukt!!! Kan det bli värre, nej... :(
   Så nu sitter man här. Min lukt är tillbaka :D Så det blir snuffattack snart. Fast jag ska kittla sönder han först. För han är så kaxig. Han retar mig för att jag är så snuvig och så låter jag konstigt säger han haha! Så då jävlar blir jag sur!
   Sen så blir det GEKAN!!!! Så jävla kul, ja ska fan skriva en lista sån nörd är jag på Gekås! Jag och alice då ;)
   Ska iaf inskaffa mig flera tavlor, mattias köpte as fina där sist.. en bild här nedan :) . Sen ska jag göra någonting åt min lilla toa. Den har seriöst oranget golv! Och vi får inte göra om den! Hur fan ska man då kunna trivas? Jaja... I'll make it somehow.

Nej nu är det fan brottar time! Hejja mig!

Puss kalas <33


Dag 2

Atchoooooooo.

   Bless me. Tack. Iallafall, jag har nu varit hemma från skolan i 2 dagar och det känns inte alls bra. Missat en hel del. Tack så mkt för att jag ska bli sjuk, jag som aldrig är sjuk likom.
   Har inte varit ute på 2 dagar, känner lite ångest. Man tycker ju att man borde gå upp i vikt nu när man bara är inne hela tiden och äter. Men icke sa nicke, min vikt vägrar. Jag har nog försökt nå 50 kg sedan jag gick i 8:an. Närmaste är 48. Och grejen är att jag vill ju inte proppa i mig en massa mc donalds å cocacola för att lyckas. För i 6:an lyckades jag nå 52 genom att käka så. Mene.. nej jag vill inte ha celuliter det är mardröm asså! Så jag ska fan lyckas gå upp ändå. På nått sätt. Vet inte varför jag tänker så mycket på att just nå 50. Det är väl just att om någon frågar så säger man att man väger under 50. Då tycker dem att jag borde äta mer och börjar klaga på att jag är så smal. Men ärligt talat så håller jag inte med dem. Det ända jag klagar på är min rygg, därför att den är benig. Men allt annat är jag faktiskt nöjd med.

   Så, nu har jag fått skriva av mig lite. Känner att jag vill bli frisk nu, missar maddes fest :( . Måste nog jobba imon, hoppas jag slutar nysa lite nu!!! Det är galet asså. Sen vill jag träffa min älskling vilket jag inte gjort sen i Tisdags morgon. Sen blir det GEKÅS på söndag :D:D:D <33 eller ska man säga gekan ^^ 

Puss på er alla <3
 
 

Sjuk t kul!

Snörvel...

   Hej och go moron. Jävla skit, jag som ville sova länge idag. Och så vaknar man av att man knappt kan andas. KUL! Med andra ord, jag blev sjuk iallafall. Men fan heller att jag ska va sjuk till maddes fest imon och inte på lörda heller för då ska jag jobba i servisen och träffa älskling, sen på söndag ska jag till gekås med alice och mammorna! Jag har inte tid för detta!

   Vad ska jag göra idag då ? Kan ju plugga lite matte, det behöver jag. Sen MÅSTE jag kolla upp stay grejen på nutida konst... Typ snacka över skype med anna lr nått. Hon blev ju med stört förkyld. OCH NEJ det är inte bara ett tillfälle sådär, vi blev fan sjuka båda två! Tur det iofs för om vi hade varit i skolan hade ju inte det lönat sig för allt vi hade i skolan är arbeten som vi gör tillsammans. Så ja...

   Ne nu ska jag kolla på Djurpolisen i Huoston med mitt te :D <33

Puss, Micaela <33

Sångröst.

Hej regnet, du är inte välkommen?

   Iallafall. So what I'm a rockstar lalal... (Pink)  vill jag sjunga! Men vet ni? Min röst sviker mig, vet ni varför? Jo för den har ont! Den är deprimerad! Vilket den ALDRIG brukar vara, den brukar alltid vilja sjunga med mig. Jag blir faktiskt lite ledsen när den gör så :(.
   Dagen har varit lite degig typ. Har ju självklart skrattat mycket, vilket är as kul haha! Men ni vet, när man håller på att bli förkyld är det inte lika kul längre. Inte alls. Fast jag överlever nog...
   känner att jag inte har nått vettigt att skriva, är rastlös. Men egentligen har ja rätt mycket att göra.
ex;
* Göra konst och ide historia
* Kolla upp den staty grejen
* Göra matte, oh ja! :/
* Städa ( vilket behövs göras varje dag :O )
* Äta ( ska göra det snart iofs )
* Bli frisk, men det bestämmer ju förståss inte jag...
* Sluta skriva sånna här onödiga listor
* Men det kan jag inte för det är så kul.
* Okej vi säger väl PUNKT här då.

Puss eller kram, ta de ni vill ha ^^ ( det rimmade faktiskt! eller inte men whatever just nu.)
Micaela<33

                                                         Här va man lycklig och frisk ^^ Söt va ? Älskling tagit, fast den är finare stor men jaja <3





Talk talk.

Hej .

   Jobbig dag idag. Typ. Hade seriöst snack i skolan. Har ju lite kris i vår klass, så nu fick vi tala ut. Det va skönt  men det finns mycket mer att säga från min sida, och det kommer jag inom snar framtid att säga, ska prata med Ph först, känner att jag behöver få ut allt. Och inte är det katja ja ska prata med she doesn't understand.
   Tycker det är FÖRJÄVLA TRÅKIGT ATT JOHANNA WINGREN SKA SLUTA! :*(:*(:*( . Jag gillar verkligen den tjejen, och inte tänker jag släppa henne heller. She workes so good =) . Hoppas hon känner samma sak <3
   Sen så hade jag världens bästa snack med mamma idag. Även om jag hatar att hon smyg röker, så går hon faktiskt att prata med. Snacka typ 40 min om hur jag känner mig i klassen, fick mig några roliga skratt av henne kan man ju säg :D .
   Sen så har jag uber längtan efter min pojkvän, hade jag fått bestämma hade jag viljat drömma mig bort i en värld där tiden är stoppad och umgås med han i typ 50 år 24/7 . Och sedan sätta igång tiden på nytt. Känner att jag skulle behöva en sådan stund. Men det vet jag att jag inte kan begära, därför skriver jag det här, eftersom han inte läser denna bloggen ;P . Men det är ju en dröm att dela mitt liv med honom. Men jag får se hur det blir med tiden :) Puss på mitt allt :*

   För övrigt så är min mamma och nisse galet förkylda, och har varit det ett tag, men jag har inte känt av nått. Men nu börjar jag få ont i halsen, hoppas på tusen att jag inte blir så sjuk :( Ska ju göra massa kul i helgen, inte fan tänker jag ligga så sjuk! Går på B och C vitaminer nu!  
   Nu ska jag kolla på top model och käka kina mat :D <33 Efter denna sag känner jag mig lite renad, you know katharsis i all ära. har fått ut mig mkt och det känns toppen (Y)

PUSSAS MED ALLT <3
Micaela <33


The answer

Uppdatering från förra bloggen.

   Okej nu ha jag svaret från min praktik plats!
    Det gick åt... LYCKLIGAGATAN! Jag är välkommen på Måndag kl 10! La coronne here I come!

  Sen i eftermiddag ska jag åka och köpa mig en platt dataskärm, en 19 tummare blir det. Det ska bli härligt!
   Här har ni en bild på min pärla :)


Nervöst.

Okej, idag var jag uppe med tuppen, vaknar upp kl 06.00 i ett iskallt rum, sov md öppet fönster eftersom det är så satans varmt i rummet annars. Men det blir snabbt varmt när man ligger och kramas på morronen :) <3 
  
   Jag är nervös därför att jag har förmodligen skaffat  mig en praktikplats till mina måndagar. Eftersom vi får så lite stylist så vill jag lära mig mer ute. Och har hittat det rätta stället, där de finaste märkena . La coronne ! Så jag va inne där i fredags, sen så skulle jag ringa på lördagen men hann inte. Så jag ringde dem idag, så skulle de ringa tillbaka nu snart! :D Hon som svara sa iaf att jag var välkommen men skulle prata med Pia ( the boss) :D .

Jag börjar bli lite otålig, ringde dem 9.50 typ, det är över 1 timme sen !!! Men jag ska va lugn! TYP!!!

Jag berättar mer sen hur det har gått, om det har gått haha!

PUSS HEJ LEVERPASTEJ / MICAELA <33

Helgen

Tjao.

   Kanske är dags att skriva lite här. Har haft fullt upp:P .
   Hum vad ska jag börja med. I fredags så träffade jag Alice :D . Fick veta att Sam den svikarn har stuckit till Strömstad för att plugga utan att säga hejdå. Snällt! men men var väl väntat...
   Vi hyrde tre filmer två skräck och underbar och älskad av alla. Ingen var väl jätte bra, men de gick. Vi käka även på Capri :) . Och köpte massa godis, usch :P
   Lördag, det är laserdome time. Hela klassen skulle spela, men alla kunde inte. Vi blev iaf 13 st :) . Jag kom 3 i sista spelet iaf :D . Satan sicken träningsvärk man har! måste göras om!
   Sen så bar de hemmåt där mamma fyller år! Hela 53 år, gammal tant men äsch. Hon är söt ändå! :) . Hon fick sin converse väska och sin tavla, som blev sjukt snygg i hallen! 
   Sen skulle ju alice komma med, men blev sjuk :( . Så det blev massa folk men ändå ingen alice! Sen blev de ingen kultur natten heller. Verkade inte kul någonstans. Kvällen var iaf mysig, morfat höll världens finaste tal till mamma, alla grät! Gud säger jag  bara!
   Söndag, vaknar 09.15 ska jobba. Tar bussen 10.30 . Detva skönt att jobba.
Nu är jag hos älskling och ska snart nana, Puss och Godnatt :*
Micaela<33

10.12

Heeej!

Här sitter jag i skolan, och har stylist lektion. Vi håller på att planera inför vår höstshow. Och från början var det ju tänkt att vi skulle ha Alice i underlandet som tema. Men kom sedan på att det inte finns så många karaktärer där i som man kan göra. Plus att frisörerna hade valt samma sak. Så nu gör vi våra egna saker. Och jag har kommit på värsta idén.
   Jag ska göra Tingeling. Vet ni vem som ska vara det  ? Anna ofcourse. Hon har ju oftast toffs på huvudet så då passar det utmärkt. Även jag ska vara nån sorts kompis älva:) . Vilket jag får sminka själv men det gör inget :P Bara jag också får vara med på showen!
   Så nu måste jag lära mig att sy, inte föra att det är sp mkt tyg man ska ha på kroppen, men ändå. Jag kan verkligen inte sy. Jag är inte ens värd det VGt jag fick i nian ^^ . Men men det löser sig!
   Jag är verkligen taggad. Det ska bli as kul. Eftersom vi bara är två på scen så syns vi EXTRA mkt ! Det gillar vi .

Well well, nu finns det väl inte mkt mer att säga än att jag är trött och börjar få tråkigt. Saknar mattias gör jag också. Men jag klarar mig. Det blir ju så kul å träffas när man inte setts på ett tag ! :) <3

Längtar tills fredag, då får jag träffa Alice :D ett tag sen nu...

Ha de bra micaela <33

Matmatmat

Okej. Jag har ett problem.

   Ett jävla jobbigt sådant. Jag är beroende av mat, vem är inte?  Men iaf. Jag blir galen om jag inte får mat. Och jag hatar att laga mat. Men man måste ju äta. Men grejen är att jag gillar inte min mat. Även om det är precis som mamma lagar den så blir det inte bra. Och jag lider varje gång, därför att nu för tiden så får jag göra min egen mat. Varför? Därför att min mamma å nisse är så jävla lata. De tar antingen bara kaffe och macka lr pizza lr så äter de inte alls. HALLÅ? Kan ni tänka att det finns en liten person till i denna lägenhet på 220 kvm! Jag kanske inte är så stor men min aptit är! Och jag vill ha mat! NU!
   Ibland önskar jag att jag var så liten att jag inte kunde nå upp till spisen, då kan jag ju inte laga mat. Men men, den tiden är förbi. Ännu en gång så saknar jag min pappa, han är och kommer alltid att vara en gentleman, fick alltid frukost på sängen tills han flytta till thailand. Typ 2 år sen. Fick alltid mat vid punktliga tider, inte som nu...
   Jag kan väl inte mer säga än att jag inte ska klaga, de finns dem som inte får mat alls. Men just nu känner jag att det är mig vi talar om här, eftersom att det är min blogg.
   Varför kan inte jag få ha det så bra att det ska stå mat på bordet kl 7 varje kväll? När jag flyttar hemifrån kan jag laga min egna jävla mat, men jag bor fortfarande kvar. Men det känns som att jag har flyttat ut för jag är alltid på mitt rum, enda tiden jag är tsm me dem, det är när det väl är mat på bordet. Sedan back to my room. Kan ju lika väl flytta nu.

Så nu har jag tyckt synd om mig själv. Får väl gå och göra min jävla mat nu då :(  ENJOY!
Micaela<3

Måndag

Plugg

   Som sagt, plugg. Det har det jävlar mig varit idag. Gjorde klart engelskan. Och det känns as skönt. Fast känns ändå jobbigt att ha gjort samma uppgift i 9an. Menmen...
   Har gjort mkt idag och jag tänker vara så jobbig att jag tänker skriva allt med.

Jag har;

Vaknat upp hos älskling kl 06.00. Tagit bussen 07.02 . Druckit kaffe, skrivit klart engelskan, målat manikyr, tvättat, duschat, lämnat tåg kvittot, träffat anna snabbis, ätit lunch, dammsugit, bytt sängkläder, tagit ur diskmaskinen, städat, pratat med pappa, tänkt, längtat efter älskling, ringt älskling - inget svar. Och slutligen kollat oc. 
 
Jag är AS HUNGRIG! VERKLIGEN AS HUNGRIG ! jag vill ha en hemlig dörr där jag kan gå in i en affär när jag vill och ta en massa mat. MAAAAAAAAAAT ! just nu kan jag äta vad som helst, ge mig vad som helst! :(

Well well, så kan det gå när man har föräldrar som aldrig är hemma och med ett kylskåp som står tomt. 
Hoppas ni har ätit en god middag, för när mamma å nisse har kommit hem är jag nog så pytteliten att jag knappt överlever.. nej, men jag är HUNGRIG! och jag är glad att ingen är här nu för då hade jag blivit arg. 

Sista, jag ska skriva ner en lapp på allt de ska handla till mig. 
PUSSHEJ ÄT MASSA LEVERPASTEJ ÅT MIG! <33 


RSS 2.0