Längtar efter något

Godkväll!

Alltså, jag kan knappt vänta tills våren kommer. Min årstid. Mina färger. Min tid att skina. Har drömt mig bort i en halv timme bland kläder jag bara vill klicka hem till min ekande vår garderob. Det verkar som att det är ungefär samma stil som förra året som gäller, fast lite finare. Lite business med stil typ. Inte hela vägen.

    
   

Gillas extremt, men jag kommer dock ha svårt för att stoppa in tröjan i byxorna, får bara sån tant rysning. Men det är vad jag tycker. Gillar inte päron rumpan som blir.

Drömmer vidare...

Puss
Mics

Mic é Pigg

Hallååå!

Antar att de flesta mår som de förtjänar idag! och de gör dom rätt i. Medans jag själv är heeelt uppspelt. För idag kommer älsklingen heeeeeem!!!

Om någon timme eller två ses vi!!!! åå alltså, detta är värre än julafton!

Att få kramen av den man saknat mest av allt, det är allt!

Nu ska ja snyta mig några 100 ggr sen baka (lovar att ha munskydd,handskar,skedar och allt för att hindra att äckla dem fina cup cakes ja ska göra!

Sen kommer love och hämtar mig för att käka julmat och fira julafton x 2  me la familia Johansson/Andersson!

Ha en jäkla bra söndag och man ska aldrig säga aldrig!

Puss
Mics




Juldagen

Javisst, dagen är kommen. Dagen då jag skulle träffa alla mina kära vänner för att partaja! Vad gör jag? Är fett förkyld och trött som vet inte vad.

Det va ju inte planerat att bli sjuk va, sådär dagen innan julafton. Men men, jag prioriterar att stanna hemma och krya på mig. Har en veckas jobbvecka framför mig, vill ju inte må dåligt på jobbet. Så hemma är jag och myser med la familia i våra nya fotöljer.

Ska lägga in lite bilder från gårdagen, dock blev de inte så många eftersom jag va helt borta typ (av förkylningen inte alkoholen, de blev de ingen).

Julafton iår firades med 10 personer, fler än vanligt då vi oftast är 4-5 pers. Mamma, nisse, morfar, bror, brors tjej, hennes mamma, sambo, syrran och hennes pojke plus 2 dogs. 

Kan säga att det va lite kämpigt att slappna av, eftersom jag var den som agerade mest aervitris (arbetsskada, ser ja nått som ska väck, typ disk och annat så tar ja det direkt, som annars står kvar tills någon måste ta väck det.) 

Nåväl, tomten kom iår också, fast lämnade säcken utanför. Jag är helnöjd me mina presenter! Har inte orkat ta några bilder, skyller på trötthet! 



Buffén



och lite varmare





Mitt juliga fönster (min och mattias hemmagjorda ljusstake)



Gossedjuren som väcker barnminnen



Min lilla stylist hörna (långt ifrån klar)



Jag ligger lite efter me datumen, men ääh)



Ja sen blev de inte så många fler tyvärr. Men julstämning var det iaf!

Nu blir de filmtajm

Puss  
Sjuk Mic

Livet leker

Då är det ännu en ny vecka.

Ett jobb avslutat, ett nytt börjar. Dock inget jobbigt jobb, men jag gör iaf nytta!

Ska vara hemhjälp(handla,tvätta,städa m.m) åt en läkare som jobbar så mycket att hon inte orkar hålla ordning hemma, så jag ska helt enkelt göra det jag gör hemma för min mamma och nisse, plocka efter dom! MEN saken är den att jag har sagt det förut JAG ÄLSKAR ATT STÄDA HOS ANDRA. Då undrar säkert ni : Varför i helvete då?

1. För att jag gillar inte stök, mår skit.
2. För att det är kul, älskar resultat.
3. För jag vill se de där leendet och känna att den bördan är väck tack vare mig!
4. För att!
5. Ja ni fattar nog nu...

OBS! Nej, kommer aldrig kunna vara någon hemmafru, helt hopplöst, jag kommer hålla ordning ändå.

Så några timmar i veckan där, sen några timmar i veckan på stallcafet och sedan några timmar på La Couronne.

Ikväll blir de mys hemma hos Anna me julgodis (inte för att ja behöver godiset i mig, men för mysets skull)

3 dagar kvar till Julafton
4 dagar kvar till PARTY med BÄSTA!
5 dagar kvar till min älskling kommer hem!

Puss
Mics


Life or No life??

Godkväll!

Det kanske är bra att ha jobb, men att jobba dag och natt är iaf inte mitt bästa sätt att leva.

1. För att det sociala livet med vänner och familj kommer låångt bort
2. För att det tar på krafterna
3. För att sömnen rubbas
4. För att stressen ökar
5. För att 100% insats blir ca 80% eller mindre

Ja de finns massa faktorer. Det finns säkerligen människor som klarar att leva såhär, men inte jag. Jag längtar tills denna helgen är över. Då kan jag äntligen börja leva igen (på helger) ta igen allt jag missat and so on.

Men när lönen rullar in kommer jag nog att tacka mig själv och tycka att det var värt det.

Nu blir det Leilas Jul på tv, jag SKA bli bakmonster en dag!

Puss så länge
Mics

Teknikfreak

Just nu sitter jag och kollar ut massa teknik prylar jag vill ha när jag flyttar. Några grejer som är ett måste i mitt kök iaf; kaffebryggare, brödrost, tekokare, matberedare/köksmaskin(inte prio 1), bordsgrill(inte prio 1), ångkokare(inte prio 1), riskokare, äggkokare, ja det finns ju hur mycket som helst..

Kostnaden lär ju hamna på ca 10.000 - 15.000 kr. Vilket jag tycker är helt okej! Sen är det ju miljoner andra prylar som är viktigare till mitt hem, men hey, jag vet att JAG har råd med allt detta. 

Något som absolut inte får finnas i mitt hem är en fritös, ja ni förstår säkert varför. Om jag får bestämma helst ingen microvågsugn heller då det tar bort all näring i maten - om man planerar går allt. Men jag kommer ju inte bo ensam, så då kommer nog den micron finnas där ändå, men jag tänker icke stå för den.

Det är kul att fantisera ihop sitt blivande hem. För jag är så satans sugen på att flytta. Men jag har det rätt bra hemma ändå, för än är jag ingen miljonär! Tar man bara hand om sina prylar kan de hålla över 30 år och det är säkert!



















En liten tanke
Mics

Min dag.

Vilken dag, har legat och dratt mig i sängen och haft Harry Potter maraton sen igår! Det kallar jag ta det lugnt. (vilket jag kan ha stora problem med, då jag är så rastlös)

Snart är det julafton och massa mys, men innan dess finns de fler sömnlösa dagar att avklara. Denna veckan blir intensiv och nästa med. Men det klarar jag.

Min vecka:

Måndag:
Min dag

Tisdag: Jobb 10-15, 16.00 Fellie time!

Onsdag: Jobbcoach 11.00 , ca 12.00 Julshoppning med Pumpa, em/kväll Mys med Anna Ledel <3

Torsdag: Jobb 16.30 - seent.

Fredag: Jobb 10-15 , Jobb 16.30 - seeent

Lördag: Jobb 16.30 - seeeent.

Söndag: Fixa julgran och det sista inför julen!

Nu ska ja mysa till det med ljus.

Puss sålänge!
Mics


RSS 2.0