The Trip!

Hej hej, hemskt mycket hej! :)

Passar på att skriva en liten blogg nu när jag ändå sitter här!

Hemma igen. Från Greece. Spontan kommentar? Alltså, hade det inte varit för den äckliga magsjukan vi fick hade säkert mitt tycke varit helt annat. Men nu var det så att i mitten av allt bra kom det som gjorde det mesta helt sämst.

Nåväl. Det blev inget festande...typ tanken. MEN! Vi var barn och gamlingar på samma gång! Det är också en grej att uppleva! Eller nått. Vi fick röra antiken, se naturen och leva livet, för sista sommarlovet.

Nu tänker jag inte babbla mer, utan lägga ut lite bilder!


Börjar med den obligatoriska före bilden! Vi gick upp tidigt okej!


View rom the apartment! Helt okej faktiskt ;)


Windy beach!


Rummet och en glad Anna!


Mitt mål var att gå upp i vikt! och pizzan was really good! Mozarella<3


Anna valde det lite nyttigare, jag vågade mig aldrig på en sådan!


Vi börjar få en färg! :D


Ser visserligen inklippt ut... men turistbilder är obl!


Närmaste partyt vi kunde komma..vilket bara blev 1 breezer! well well... ^^


Nu ska vi till  den omtalade vattenparken! omtalande kan man ju säga...


Jag kan säga såhär. Aldrig mer i hela mitt liv! Fick ju upp vatten på ställen
det inte skulle komma vatten om man säger så va! Hemska sak!


Min älskade hatt <3


Nu var vi mätta då va...personalen trodde nog det var anorexi på gång,
någon vikt uppgång blev det inte iaf! ^^


Det bästa på HELA VECKAN! Underbara gyllene M:et!


Last night on Starbucks <3


<3


Avslutar med den avskyvärda maten på flyget^^ Tsatsiki med kall "gummi"
kyckling typ och nån fattig sallad. Colan satt mycket fint <3

Hoppas ni njöt lite iaf! :) För mer bilder donotread.blogg.se

Puss och kram !
Nu drar jag och mattias och åker runt i bilen ! <3

Tja!

Har inte tid att skriva men jag gör det ändå!

Såhär är det nu! Om 7 timmar ska jag åka bil ner till Malmö. Jag har inte packat klart än, inte ens lagt nått i resväskan, vilket innebär måste sätta eld i rumpan nu. För jag ska hinna somna en blund så att man slipper sova när man kommer ner till Rhodos klockan 10.20.

ÅÅÅÅÅHHH! Som jag har längtat, i över ett år och nu är dagen äntligen här!

Äntligen får jag bli brun, ska jag bli brun. BRUN! Få vara med på färgskalan kunna jämföra handleder och vara brunare än en albino! Det är lycka!

Okej. Nu måste jag sätta fart!

Vi hörs säkert där nere :D Ska tänka på er alla i skolan och på jobbet och alla andra som ska lida här i regnet :)

Puss och kram så länge!

3 år sedan jag var utomlands senast! Finally :D


Hej och hå!

Gud vad tiden går!

Här har ja inte lämnat ett spår på ett tag. Vilket innebär busy vecka! Vad kan lilla jag ha hittat på?

Jo, för jag har jobbat, pluggat, varit i Gbg och tagit mitt KÖRKORT! OHEEEJ! Teorin, i måndags och uppköring i onsdags, igår!

Fysatan vilken frihet!!!! Att köra ensam är fan mysfaktor! Speciellt på landsväg när det regnar med härlig musik, jag sjunger glatt till <33

På lördag natt åker jag och Anna till Malmö sturup för att sedan ta oss till varmare länder, Grekland - Rhodos! Vad jag har hört lär det bli 35 grader i skuggan stekande sol... inte fel inte fel! """Sola och bada med pina colada på rhodos är livet som bäst... lalal....""" den låten gjorde jag om precis nu, och det lär komma till användning! :D

Nåväl, på tisdag börjar skolan. Ai'nt it sad... jo faktiskt. Men det är snart höstlov och sedan sportlov och sedan jullov och sedan påsklov och sedan .. ja studenten. Nu gick det väl lite snabbt, har ju ett projekt på 100 timmar som stoppar mig.

Imon fyller Nisse år, ska upp tidigt sticka till gymmet, pumpa lite armar, sedan köpa present, sedan hem, packa..

Okej, boring talk... men iaf. JAG ÄR TAGGAD!

Okej det var allt för mig! nu är det Ätar time!

"För jag har tagit mitt körkort, för jag har tagit mitt körkort, för jag har tagit mitt KÖÖÖRKOOORT! fyfan va jag är bra!!!! "

(a)

Gladvarning!

Fötter in Pain

God Eftermiddag!

Musiken som strömmar ut ur högtalarna är massa Natasha Bedingfield! Den rösten är enorm <3

Gårdagen var härlig den! Det blev fest med the city! Det började hos Anna Ledel, med en vitlöksbomb av spagetti och köttfärssås. Det var något jag var väldigt bekymrad över, för min mage klarar inte det. Spelar ingen roll hur man än har behandlat vitlöken, jag klarar inte det. Märkte jag sedan med, men det var bara att bita ihop. Varför klaga? (:

Sedan kom Annas friend Nina, härlig tjej de dära :D Vi tog lite drinkar nere i baren och sedan begav vi oss till Marinfestivalen. Träffade bror och kristina på vägen, han va nog lite chockad att lilla jag kom med en cider i handen, men jag är 18 nu :D . Sedan besökte vi en rysk båt, där jag blev bjuden på en shot, tyvärr eller tur var, gillar ja inte sådant, så jag tog en liten smutt för att vara artig sedan svepte Nina den. En 40% fisher är inte gott! :P

Vi drog vidare till La Coca där vi dansa järnet. sedan drog vi till Tre hjärtan B&B och moon, mene det va stängt på monn? så vi drog till Tre hjärtan igen. Dansade tills klockan blev 02.00 sedan tändes lamporna och det var dags att gå.

Nina är från gbg och var besviken på våra tidiga krogar, i gbg är det ju öppet till fem ^^ . Men men, på vägen hem träffar jag Kajsa och co! Det var ett tag sen om man säger så! snacka en massa och kom fram till att vi MÅSTE ses snart!

Nåväl, hemma innan tre, somnar direkt, klockan 11 kommer mamma in och väcker mig ur drömmen där "mannen som svek kärleken" skulle kidnappa mig. Det var så han sa när han rev sönder fönster rutan? ^^ Knäppt.

Nu ska jag snart springa ner till Anna och samtala om en present till Felicia som ska ha middag i Fbg ikväll, hon har fyllt 18 :)

Ha de fint! Imon blir det Ank Race jag ska vinna!

Puss!

RSS 2.0