Tider

2 veckor senare...

Ja, alltså de där med att ha en blogg. Det är ganska krävande, om man är aktiv vill säga. Vilket jag nu inte varit på de senare två veckorna. Jag hade nog inte pallat skriva som en bloggare med inkomst. Det hade tagit för mycket tid.

Vad här hänt?

En vecka i medelhavet två dagar efter min andra student kan man säga. Det var helt underbart, lyxkryssning är inget man gör varje dag. Det hade nog inte kunnat bli bättre än med Alice alltså! Fun all the time. Och utan min mor hade inte resan varit gjord, världens bästa studentpresent måste jag säga!

Sedan har det varit midsommar. Det var iaf inget regn, men jag fick inflammation av något slag i ögat. Så det förstörde lite av min kväll, då jag bara såg med ett och kände mig som ett miffo. Men jag hade kalas kul iaf, även om det inte kändes som en riktig midsommar sen på kvällen. Men ääh ja ska sluta klaga, jag fick min sill och min midsommarkrans.

Igår var jag hos mina gamla chefer med mamma och nisse och käka mega god mat, tre rätters. Kockar kan laga mat! inspiration fick jag om inte annat!

Ikväll ska vi hem till min bror och kristina, vi ska kolla alla 450 bilder ja lyckades ta från kryssningen. Alice kommentar när ja sa hur många "Och 200 är på dig själv" haha njaa faktiskt inte ;) Det blir middag och mys. Vi får se om Mattias följer med, vilket inte händer så ofta, men man kan ju alltíd hoppas...

Nu ska ja ut i solen, är lite frusen av mig. Jävla förkylning som ja haft i snart 3 veckor.

Snart fyller ja år fressten! 12 juli is the shit.

Bilder ska ja lägga upp snart, när ja orkar :)

Puss och Kram!


Student och lycklig

Godkväll!

Här sitter jag nu, en måndag och här har ja suttit ett tag med. Har inte lämnat min bostad sen igår och det känns lite jobbigt, men en förkylning vill jag inte längre ha och då får jag stanna i säng.

Mitt liv har precis börjat och det är underbart. Det regnade ute idag och det var underbart att stanna inne då och inte få ångest över att det var sommarvärme ute.

Studenten var fan det bästa jag varit med om och jag är så lycklig över att mina förväntningar blev bättre! Dock var studentfesten inte lika hoppfull. Den var katastrof, men men fbg är inte bra på sånt.

Nu är det över, så fort det har gått. Fri som en fågel.

Om 6 dagar är jag på en fet lyxkryssning, där firar jag och min kopanjon Alice vår student igen! Med våra kära mammor. Medelhavet väntar på oss, hallelulja moment! Första stop Barcelona! (läsp)

Jag har inte gjort ett skit idag, jag skulle ta väck alla mina presenter och blommor som står på det stora bordet där ute, jag skulle städat lite, jag skulle skrivit ett tag kort, men jag har inte orkat.

Nåväl, snart kommer min efterlängtade marsglass hem till mig! Det ska bli vi två ikväll, då inte min pojkvän vågar sig hit pga att jag är sjukis i halsis.

Puss o Kram

Ne jag fyller inte 75 år men min mor ville göra såhär :)

RSS 2.0