Trött.

Vet ni vad?

Att vara trött är as härligt. Men bara när man ska sova. Just nu, exakt nu hade ja kunnat lägga mig och sova. Jag la mig en stund innan, men det var så tråkigt.

Plus, att ikväll är de utgång som gäller. De blir ändå bussen imon för det är marinafestivalen och då finns de ingen parkeringsplats när man kommer hem. Det är dumt tycker jag, eftersom vi betalar ju ändå för att stå här. Men men, buss it is. Det ska ändå regna säger dem så det kommer nog inte va massa folk på bussen! Peppar peppar!

Jag har precis njutit för första gången av en öl. En kall Tuborg. Det var faktiskt gott. Jag försöker sluta med cider. Mina tänder bara skriker på mig - vi fräter sönder, hjälp oss!. Så det är väl bäst att lyssna på dem, vill ju inte döda dom precis. Bara bleka lite!

Kanske ska lägga in lite bilder från i lördags till att börja med.















Ja kameran användes inte allt för flitigt, men några pics fick man!

Ikväll blir de nog fler hoppas ja på! 

Ha de kalas bra!

Puss
Mics

 

Äter du upp mina pengar får du fan ge mig något tillbaka!

Tjolahopp!

Fredagsmyyyyyyys!

Idag ville jag inte ens gå hem från jobbet. Fanny sa: Men mican du har ju slutat! 17.05 jag ba: ooj då, men ja vill inte gå hem nu, jag vill blanda bönor!

Men jag åkte hem iaf. Till mitt nya rum. Jag trivs kalas bra här inne. Erkänn ni är nyfikna på hur de ser ut nu va!

Ni ska få se de nu ;)

Före och efter såklart! Fast jag har massa tavlor som ska upp som ja inte orkat hänga upp för de är jobbigt helt enkelt.

Men först ska ja berätta om vad som hände mig i morse. Jag skulle köra hem Mattias först innan ja skulle till jobbet. Jag behövde tanka med, så Mattias fick hjälpa mig med det. Vi tanka kontant då. Stoppade in pengarna som vanligt och valde RÄTT pump. Sedan var det ju bara till att tanka... eller att inte tanka? Det kom ingen jävla bensin. Jag får panik, klockan är halv 9 jag börjar 9 och där står vi utan bensin. Det va en tant på den andra pumpen som hade typ samma problem, hon fick sin bensin men för lite. Det tog bara slut. Jag ringde snarast kundtjänst.

Vi har öppet mellan 08.30 och 16.30. Klockan var 08.28 

Exakt 08.30

Jag: Hej mitt namn är Micaela och jag står här och försöker tanka, men det kommer ingen bensin.
Tjänst: (säger nått) ..kvitto?
Jag: Ne jag fick inget kvitto? Hur ska ja göra då?
Tjänst: Ta en reklamationslapp och skicka in den så får du tillbaka pengarna.
Jag: Okej, tack så mycket. klick.


Tur är, så finns telesvar på telefonen. Så överförde pengar från mitt second account. Annars, hade jag nog stått där än och .. nä.. :D

Min lilla dag, jo juste! Sam hälsade på idag. To meet my boss. Samtalet gick galant och 99% säkert att han jobbar där 10 augusti typ.

Nu blev jag förbannad. Mattias flytta min data igår, och drog ju givetvis ut alla sladdar, tillåme de som inte behövdes dra ut, för att det är vä kul att pussla ihop de? Iaf, nu är min data cp. Det tar typ 5 min att starta den och mitt externa minne låter som den har virus och jag kommer inte åt det.

Fan, helvete, jävlar. Vad mer ska hända nu då?

Nåväl, ja ska iaf lägga in bilderna nu! felicia måste hjälpa mig så att mina bilder blir stora, för när jag försöker blir bara bilden stor och typ halva försvinner åt helvete.

Före: Varning för prylar och stök.









Sängen är flyttad en gång. Och mattias tar isär min dator totalt...



De äckliga väggarna som vi inte får röra, jag funtar fortfarande på en
permanent vägg.






Ångest jag hade här eller.


Efter: Städat, men varning för mycket prylar, jag behöver hjälp.



Så ska det se ut :) Även om det FÖRSTA man ser är en säng, så får man
gå in... och.. walla!




Min data hörna. Bokhyllan ska inte vara där, men i brist på plats...






Myshörnan, som ja ska läsa i. Får se hur de går me de, min mor kanske
kan låna den?


Jag är iaf mer nöjd än innan. Men jag vill ha större tv och nya möbler,
snart flytta hemifrån dags tror jag!

Nu har ja huvudvärk och ska vila mig!

Puss
Miccs





Alltså!

Jag vet att jag är seg.


Jag har planerat att tex lägga upp bilder från kryssningen, liseberg, alice surprise, midsommar och ja massa mer. Men, there is always a but!


Jag orkar inte, hinner inte, vill inte. Det är typ 100 bilder? kryssningen är iofs 400 men a ni fattar.

Nu sitter jag på min nya dataplats. Funderar på om den är bra. Får ge den en dag. Det var så att jag hade panik på mitt rum, så jag möblerade om totalt. Det är stort, men jag gör det litet för jag proppar in allt jag hittar i det. Hamster som jag är. Jag tog tex in en ny möbel idag. En ligg stol, för att ja ska läsa i den. Hur ofta läser jag? nåväl, vänner kan ju ligga i den. 

Just nu är det som en cirkel här inne. Mitten är fri från skit och sånt. Men, om man tittar riktigt noga har ja en hel del kvar. Det ska bort, någongång när ja orkar rensa i röran - som inte syns då vill säga.

Ja, jag ska ladda min kamera, för i den hittar jag, för mycket. Det läggs upp här inom kort. Och it's a word!

Va ska ja skriva mer? Sam är tillbaka i staden. Jag och Alice började ge upp hoppet om vår gamla vänskap, men icke! Han kanske blir min arbetskamrat i höst tillåme. Min chef var intresserad, så imon är de bussinesstalk!

Visst är de jobbigt me tavlor som hänger snett? Just nu gör min det, och jag kan inte fixa de för det är två spikar.

Aja, ska sluta snacka skit nu. Som sagt min kamera laddar, så det får bli ännu ett tråkigt inlägg utan bilder!

Pics for the win!

Puss
Miccs

19 är talet

Hej din glada mås!

Eller nått..

Dagen efter det. Dagen efter den varmaste dag på väldigt länge. 12 Juli 2010 . Det är en dag att lägga på minnet! Fast det jag kommer lägga överst på minnet är mina fina fina fina fina fina fina vänner som gav mig den bästa av alla överraskningar!

Först får jag inte glömma den vackra sången på morgonen av mor och nisse, lika fint varje gång! Och att den finaste av alla pojkar ligger jämte mig yrvaken och förhoppningsvis sjunger med i tanken. Den mysiga frukosten med duk och flagga på brickan. Och paketen! ( det är ju faktiskt det bästa )

Nu till the big surprise:

Jag har ju aldrig varit med om en överraskning på det viset att jag aldrig vetat om det. Om ni fattar. Anat har jag ju. Men denna överraskning börja ja gråta för. Jag är jävligt blödig men det satte sig på en väldigt öm punkt verkligen.

Att de finaste människorna i världen (Anna, Malin och Felicia) diskuterade och gjorde det för just lilla mig!

Jag, Mattias, Anna och Malin var och stekte vid handikapp vid östra. Sen får jag brevet när vi sitter och fikar. 

Jag fick ett kort där det först står ; Till världens bästa Micaela - redan där blir jag ju rörd! Öppnar - handgjort kort (älskar made by hand stuff) läser - står beskrivning och datum och var ja ska befinna mig tider med mera.

Ja, alltså jag läste ju högt men kom bara halvvägs för sen blev de suddigt.

...Vi bjuder dig på en hel dag på liseberg!

Glad glad glaaaad!

Jag älskar att vara barnslig faktiskt. Därför ska ja vara det på riktigt riktigt och ha så jävla kul! Anna och jag tar värstingarna medans de andra små barnen får ta kaninresan ;)

Några stektimmar senare av bad och mys med underbaringar, telefonsamtal och sms var det dags att åka ifrån vattnet ( mitt hemland ) för att göra sig iordning till kvällen och alla släktingar som skulle komma, eller alla 2.

Vi var iaf 9 personer. Har man ingen släkt får man ju bjuda de andra jag räknar som släkt, right?

Det äckligaste var att de va 29 grader inne och 29 grader ute, samtidigt. Alla var typ lika sega som geleråttor.

Nåväl, kvällen överlevdes och svetten torkades.

Efter gästerna lämnat stället ville jag och mattias ut på stormweather färd. För det kom ju lite blixtar. Men, väl ute försvann dem. Vi låg vakna typ hur länge som helst, tills det bästa av alla väder kom (när man är två) blixtar och dunder! Vi drog upp persiennerna och la oss på sängen och höll om varandra och typ lät såhär "oj" "shiit" "jävlar" under en längre tid tills det blev tråkigt. Haha, sen somnade jag sött vid 3 typ.

Och min födelsedag var fulländad.



Mitt Allt.



Fina Anna - ps bilarna förföljer dig ;)



Mysiga Mamma Malin



Födelsedagsbarnet själv i egen hög person, eller något i den stilen.



Efter några försök va alla fötter uppe i luften (så går de när man har
fötterna på jorden!)

Over n Out!
Kiss n Hugs
och allt de där!

Micaela Hansen


Arg, ledsen, besviken eller bara lycklig?

Inlägget handlar om min uppsägning på Trottobar och Varför.

Jag hade jobbat 6 gånger, på de 6 gångerna blev ja hotad 4 gånger om att få sparken.

1 personalfest ingen förfrågan.

Jag är ingen idiot som inte fattar någonting, jag är inte heller den som kan allt. Tydligen var jag den idioten som skulle representera den som kan allt.

Jag blev anställd som runner, alltså diskplockare och den som ger mat och dryck till gästerna. Detta skulle ske i resturangen där nere - trodde jag.

Jag kom tillbaka efter en månad, taggad för att jobba. Det första som händer är att ja får skäll för att ja inte kan borden. Nej inte så lätt när ni flyttar omkring dom hela tiden och lägger till bord? Vad hände med "hej va kul att se dig, haft en bra resa?" and so on.. Omtänksamhet och Trevlighet existerar inte där.

Humöret gick ner, jag märkte av den tunga stämningen som var där. Ingen var glad.

Jag var känd som vesslan på mitt förra jobb, gjorde allt i den fart att ja knappt syntes. Vad förvandlades jag till? Hon som slöa på jobbet. Enligt dem, jag svettades mer än jag gjort på något jävla spinning pass. Ändå var jag en snigel...enligt dem.

Terassen. Jag blev en bartender? Skulle kunna kassan? Jag var väl en runner som inte skulle stå vid en kassa? Tydligen inte. Jag hör olika "regler" hela tiden, chefen säger: fråga den du jobbar med. Den jag jobbar med säger: ta egna intiativ. MEN HALLÅ? Fine, jag gjorde på mitt sätt, vad händer: så kan du inte göra. NEHE? Hur ska ja göra då? Svar: Försök själv. JO JAG GÖR DET!

Ingen respons alls. Jag slavade som fan. Jag är ingen bitch, kroghora and so what ever. Jag var bara ivägen, men ja det kanske jag är om arbetsytan i baren är 1,5 meter typ.

Krogyrket är inte min grej, det har jag förstått länge. Jag dricker inte 7 gånger i veckan, har ingen näsa som når skyn och inte heller den yrkesvana som behövs på de slags krogarna. Men man får väl testa? Och få lite cred för att man försöker?

Vad fick jag?

Dricks? Skulle inte tro det. Beröm? Inte det minsta. Vänner? Killarna var iaf shyssta, vet inte om det berodde på att ja va söt och blond. Tjejerna var bara allmänt otrevliga, de tvingade typ fram leendet och "Hej".

Vad tyckte gästerna om min Service? De Älskade mig. Jag var Givmild, Omtänksam, Trevlig och lyssnade på dom.

Hur skulle jag vara?
Ha attitydproblem, springa över sackosäckar med fulla brickor i 120km/h, samtidigt, stå i baren och servera öl,vin m.m samtidigt som ja skulle plocka disk och diska.

Ja kan ju säga att gästerna tyckte synd om mig. Gjorde jag det? Nej, det var ju mitt jobb. Innerst inne hatade jag mitt jobb, men visade ja de...

Efter den 6 gången. På lördagen. Bröt jag ihop. Jag har aldrig blivit så illa behandlad i hela mitt liv. Ingen har någonsin varit så elak och otrevlig mot mig, öga mot öga. Jag skickade ett sms dan efter och sa att ja inte kommer tillbaka mer. Svaret: Ok

Vad vill jag säga? Alltså, stackars jävlar om älskar detta livet. De finns inga känslor någonstans, bara ytligt sexsnack. Jag hoppas för krogbranshens skull att de inte är såhär överallt. Lönen är skit och kontakten med chefen är på andra sidan jorden, han som ska stötta eller? Nej han som hotar.

Tycker ni jag är elak och överreagerar nu? Bli anställd där så tror ja ni förstår míg.

Jag vill bara säga att jag ska hålla mig till min stylistbranch där jag hör hemma. Tydligen var jag för fin i kanten för krogen. Ja kanske. Men fan vad jag älskar det, väluppfostrad med läppstiftrand på glasen!

That's just me!

Jag talar ut om sanningen bara
Micaela Hansen

Jag passar mer in på en lyxkryssare i medelhavet, auch då!




RSS 2.0