Cuz I had a bad day lalala...

Serriöst, jag behöver hjälp. Jag är fan trött hela tiden, men när ja väl ska sova då går det inte :O Imorse steg ja upp 06.00 sjuuukt trött. Okej de flesta är nog det, men jag såg fan knappt va ja gick. Humöret va ju inte det bästa heller haha märkte jag på tåget när alla var pigga och glada. Jag orkade inte, jag sov typ vaken med tidningen i handen. Men jag piggnade till sen, typ. Alla får ju ha sina dåliga dagar right? (: Idag var min dåliga dag helt enkelt. 

Sitter här och funderar på det ja skulle skrivit i min blogg förra gången. Det är en sak jag har stört mig på så jävla länge nu och jag har aldrig fått nått svar på det. Det är sjukt onödigt men det stör mig. Det är Elementen. Såhär är det, element är till för att värmas lr hur och fönster är kalla lr hur? Då vill jag bara förstå varför i helvete sätter man elementen under fönstren? :O För det första, element är inte snyggt att kolla på någonstans. För det andra så kanske man vill sätta någonting framför fönstret, typ en soffa. MEN nej då kommer det ju inte ut någon värme så jag får frysa röven av mig. Ser ni något logiskt i detta ? Det gör inte jag. Det stör mig. Sen så hatar jag att vi inte får bestämma hur varmt vi har det i vår lägenhet, nej det gör vår snåla hyresvärd. Så mitt rum är iskallt typ hela tiden :) Som om jag vore värd det? :O Ne de tkr inte jag :( Iallafall, om ni har en aning om detta så SNÄLLA berätta för mig ! ^^

Det är bättre att fråga och verka dum, än att inte fråga och förbli dum.
- Kinesiskt ordspråk
Tyckte att den passade välldans bra där asså!

Okej, avreagerat mig för idag. Kan glädja mig åt att det inte blir något jobbigt plugg idag iaf! Helgen kommer bli super den med!

Sen blev mingelkvällen igår på La C super lyckad :D Sminkade två och det va fun :) Även om ja inte kunde de sminket riktigt haha. Ett smart köp är "Njuta boken" den kostar 295:- och man får sjuuuuuuuuukt mkt rabatter jag överdriver inte det är galet! Jag ska lätt köpa den, men smartast är att köpa den i maj för då kommer den nya ut och räcker i ett år :) 

Yeye, nu har jag väl inte mycket mer att skriva. Ni får ha en fin kväll framför brasan jag inte har. Har ingen värme heller för den delen, får väl gå och ta mig  en kopp varm thé :)
Puss på er




 


Ska vi slå vad?

Okej jag vet att den är dålig "ska vi slå vad?" Men jag har dålig humor och nu är det så att jag har fruktansvärt ont i mina små vader och det dödar mig långsamt. Nej inte riktigt men ni vill INTE se hur det ser ut när ja ska resa mig upp på morgonen haha, ser ut som ja ska dansa någon egen tolkning av balett. Sen får era tankar flöda kring detta!

Sedan kan ja inte klia mig i ögonen, iaf inte på vänster för jag har sån PAIN sedan jag gick in i sminket igår. Fyfan, tror ni det blir bättre av att köra volleyboll på det? Jag såg säkert inte riktigt klok ut, idag var ingen bra kroppsdag. Men humöret va på topp :D

Sedan så fryser jag och jag har blivit klar me arbetet jag och alexandra gör :D härligt eller? Nu är det bara ingenting kvar : jo glosor faktiskt. Men de tar vi en annan dag, idag är de slappt med thé.

Serriöst jag håller på att dö lite här, jag har inte varit på stan och kollat kläder på över 1 månad. En normal person kollar typ 2ggr i veckan lixom, skrev ja detta igår? Skit samma det är illa. Anna och jag ska iaf gå på lyyrda :D Egentligen är jag en shopaholic men det har varit lungt ett tag nu, varit på rehab ett jävla tag. Så snart är det väl dags igen.

Nee nu är ja hungrig känner jag, magen skriker lite. Maten i skolan är ju sååå god asså. Sönder kokt kyckling i mitt hjärta. Jag hade seriöst inte klarat av att vara mattant och få höra alla kritik. Ne, jag är bortskämd med att få delicioso mat från ringenäs <3

Anyway, nu ska jag typ... göra nått.  Jo påminn mig om att ja ska skriva om en sak i bloggen imon, om element.
chupchup. Miccs <3

Vad händer med alla?

Just nu är läget rätt ostabilt. Kan bero på dagens alla nya händelser. Ser väl inte så ljust ut.

Dagen börjar ju ganska bra, eller ganska stressad. Jag planerar ju alltid att stiga upp i tid så jag hinner fixa håret och välja kläder osv. Men varje måndag lyckas jag alltid vakna klockan nio när jag ska vara på La Couronne klockan tio. Men, jag hann käka frukost kolla nyheterna, sminka mig, sätta upp håret^^ välja någorlunda fin outfit och vara på La Couronne klockan tio. Inte illa av mig va? :) Men sen så går ju inte detta i en sån lugn fart som det lät, men whatevah :D

Sen kommer man till La Couronne och känner av att jävlar vilken träningsverk jag har :O Kunde fan knappt böja mig fram eller bak, pia sa att jag hade väl upptäckt de musklerna jag inte trodde jag hade :D haha det är nog sant. En mycket rolig dag på La Couronne. På onsdag kommer ju mamma och gänget dit på mingelkväll så jag fixa ihop 11 st present påsar me lite smått och gott i :D.

Sen till det hemska. Innan jul så brann det 3 våningar ovanför där ja praktiserar. Ingen person dog. Sedan fick jag reda på att i förra veckan tog en ung kille livet av sig, han bodde i huset ovanför. Och i lördags hoppa en man rakt ner framför La Couronne. Det var då jag såg blommorna och ljusen utanför. Som jag bara sprang förbi i morse. Fyfan va hemskt, jag minns att jag la märke till att det såg rörigt ut i rabatten att det va "utsmetat" på nått sätt. Nu vet jag varför. Och det värsta är att jag träffade honom. Han var ofta hos oss och hjälpte oss. Det kom som en chock och man kunde aldrig ana att en person som honom skulle göra detta.

Nu vill jag komma till "att vara tillgänglig för alla" "att vara snäll". Det är ett problem jag har, och tyvärr kan det varit hans också. Massa kom in i butiken odag och va helt galna. De kunde inte första - han som va så snäll och hjälpsam.
 
Juste. tydligen är det vi som åker först, vi som gör så mycket. Vi som alltid finns där. Vi som är tillgängliga för alla. Men det ni inte vet är att när vi är ensamma, då är vi jävligt ensamma. För vi låter alla trampa på oss, göra vafan det vill med oss. För vi är ju så snälla.

Det är inte jag längre. Jag står på egna ben nu, jag gör inte allt det ni säger, jag låter er inte göra så mer. Ni som vet att ni gör det, sluta. Tänk ett steg längre och utnyttja inte situationen om ni inte vet hur det känns.

Fan va deprimerande det blev. Jag överreagerar som alltid men det gör så att  ni reagerar med och tycker till. Iaf nu är jag en glad och sprallig Micaela. Forfarande liten men hey, ser ni inte hur ja växer? :O Snart är det ni som ser upp till mig haha nej så kul ska vi inte ha, vi ska se på varandra helt enkelt :) 

Sen för att säga en sista depp grej, så vet jag ungefär hur det är att få en smäll på ögat/tinningen. Jag skulle rengöra en grej i fönstret på La C. Så vänder jag mig om och PANG oj ett smink ställ, och AJ va ont det gjorde :O Fyfan har ju värsta riv märket/blåmärket yeye, det fick mig att tänka klart dagen igenom iaf!

Jiises va mkt jag har skrivit och vad ni har pallat läsa :D Tack för att ni är så underbara <3
Puss och Kram eran // La chica bonita Micaela :*

Thé is the shit

Go kväll alla söndags bilister! Idag är ja på topp och mina vader gör ont^^

Kan börja med att tala om för er att min helg har varit underbar. I fredags fick ja äntligen komma till min bror och spela wii det va kuuul:D men fan jag suger verkligen på allt som har med spel att göra :/ Jag lira mariocart me kristina och jag loosade håårt haha. Sen när jag körde själv vann ja :O fast sen när de blev svårt gick de åt helvete. Men jaja, jag ska allt bli bra.

I lördags plugga jag så flitigt så, sedan mötte jag Anna istan, vi köpte mat. Jag orkade verkligen inte laga mat xD Så det blev sushi för henne å spagetti bolognese för mig, dock blev ja suris när ja kom på att det typ bara är jag som inte har vitlök i köttfärsås. Men jag överlevde, för sedan efter maten blev de GLASS I STORA LASS :D Och Pirates of the carrabean 3an! Måste se 4an som borde komma snart tkr man :P Nördar är vi, men ja menar bättre ögon godis får man leta efter ;D

Sedan idag så filmade vi hemma hos mig, to the movie. Anna är ju bääst asså haha bloopers på henne! Det va kul, sen stack vi till gymmet och körde ett sjukligt svettigt pass me Easy Line. Det va härligt. Men ännu en gång överansträngde jag tydligen vaderna så nu gör de ont igen!!! Pallar inte. Jaja, step bräda är jag helt enkelt för grym på haha!

Och nu sitter jag här, igen. Har ju inte bloggat på ett tag nu^^ känns lite kul när folk kommer och kollar ändå :D . 

Och för er som inte fattat det än så är grönt thé det bästa som finns :) <3
  
Imorgon blir det La Couronne. Det ska bli kul!
Nu får det räcka för ikväll, ha de så mysigt :)
Pussar, Micaela

Pureness serien av Shiseido

YESYESYES!

iiiiih :D Jag är klar med arbetena. Var tvungen att visa min lycka. Och jag är glad.

Idag var en toppen dag!!! As kul dag. Lärt mig massa saker idag, mest frisyrer men iaf :D Jag älskar dagen ändå.

Okej måste kolla vad jag har kvar att göra, glosor + läsa text och matte. Nu känns det mer som vanligt plugg igen :D och vet ni ? Imon ska jag och anna börja filma på vår film på estetisk orientering. Heelt galet kul kommer de bli, emo mican typ. Nej men inte riktigt. Men en mycket grå mican :) . Anna goes biatch, kuuuul :D

om ni har följt min blogg ett tag har ni kanske märkt att ja blivit välldans glad nu för tiden? Och vet ni va det beror på? Ja det måste ni veta nu, The Secret haha, känner att ja börjar bli jobbig nu. Men ingenting kan gå fel nu. Nope jag är på topp :D

Har funderat en del på det här med fördomar. Det har vi alla. men varför ? Det måste ju bero på att man fått den bilden själv, på fel sätt. För det finns alltid en positiv sak med allt. Så jag anna å jennifer kom fram till att man måste mot bevisa det helt enkelt ! Men orkar man ta reda på alla fördomar då? ^^ Nja, vissa fördomar ska väl helt enkelt vara där för att de är sanna fördomar :) Men det är nog därför vi är olika.  Härligt de. Men ne nu orkar ja inte tänka på de mer haha ^^

Vad mer kan jag säg? Hum, jag är glad? :D Ne ska inte störa er med att säga det hela tiden.

Men ne, nu ska ja nog lägga mig och läsa lite cosmopolitan eller vecko revyn som ja fick idag :D
Sov sött , Mican                                                                                                -     Diggar frillan asså :D spray attack

Plugg in my heart

Soo not think so :)

Hola Guapas <3 como estas? Muy Bien :D

Påtal om någonting annat så har min dag varit bra. Mer än bra, okej as bra. Jag övningkörde idag igen :D Fun as hell <3
Idag har ja varit as kalas och pluggat massa bra. På någonting jag trodde skulle in imon, men visar sig ska in på torsdag. Ibland är det bra att inte ha någon koll. Då gör man det effektivare, något slarvigare men det rättar man ju till sen  ;D. 
  
Sen så har ja blivit så JÄVLA sugen på att börja alla möjliga danser, latino danser, spanska danser alla världens danser. Vafan gjorde jag av min barndom ? :P Varför började jag inte dans? Juste, jag vågade inte. Jävla mes ! :P Jaja, får väl hoppas jag lär mig danserna nån gång iaf :D Fett kul.

Hum summering av plugg som ska va klart, tankar om politiska läget under 1600talet, ismen, bok recensionen, glosor, matte. Nått liv? Nej :) Men jag klarar mig vafan, jag har kul ändå, man får ju se det så.

Ne, nu borde jag lägga mig och läsa i körkorts boken, för den kommer gå på repeat fram tills jag fyller 18 sen är körkortet mitt :D

Men hey, ni får ha det så bra så länge så hörs vi snart. För jag är glad tralalla <3
Kärlek, Miccs <33


La Couronne - Kronan

Heeeeeej alla super glada :D För det är så jag känner nu och har känt precis hela jävla underbara dan !! ( le nu ) :D

Iallafall. Idag har jag äntligen fått börja på La Couronne igen. Känns underbart, för de har verkligen saknat mig. Kan ni tänka er min känsla i kroppen när man får höra - Välkommen tillbaka hjärtat. Och sedan när man svarar i telefonen och det är Lillan som ringer och säger va kul att du är tillbaka vi har saknat dig så. Det är små ord som gör mitt hjärta så lyckligt! åå :D .

Jag typ ägde butiken idag. Haha kändes det som, fick sjukt mycket ansvar. Sedan försvann Pia i 30 min för hon skulle sola så, då va ju alla kunder tvugna å komma å ringa. Men det va kuul :D Allt hängde verkligen på mig och det va en utmaning. Jag har sålt 3 produkter bokat typ massa tider och tagit imot sol kunder. Ihh :D

Sen så skulle ja gå och köpa remsor till vår mojäng som ja inte vet va den heter^^. Så gick ja till clas olsson. Seriöst där är skumma människor. Den skummaste va mannen som följde efter mig. Han kollade verkligen inte efter nånting, han bara gömde sig bakom hyllor å kolla på mig. Det va riktigt obehagligt. Men jag hann undan honom :D 1-0 till mig.

Sen så blev ja SUPER lycklig när ja fick höra att nu när man köper 2 produkter på la couronne så får man en gratis make up . Och gissa vem som kommer få det inbokat och ska sminka på måndagar? ;D Little Miccs. Sa jag inte att jag ville ha utmaningar? Jag säger ju att ni ska läsa The Secret, allt bara kommer till en, utan att man ens gör nått.

Idag är verkligen allt på topp. Kan det vara att man verkligen fått chansen att synas och höras idag? Att jag tar för mig och visar att jag är den jag är. Ja det är precis så det är :)

Sen stack jag och träna, Dans så SJUKT kul. Och vet ni ? Det kom nybörjare denna gången, jag kände mig bättre än någon annan. ÄNTLIGEN :D Men jag såg ju verkligen inte ner på dem. Jag kände mig bara bra.

Och vet du Anna, nu ser ja äntligen hur killar fungerar på gym. De som är sexiga behöver inte visa det och de som försöker vara det , de vill man bara skratta åt xD Jag gick i 20 min på bandet. Det räckte för att se :D Sen så betyder det ju också att de som visar intresse försöker göra sig sexiga men då vill jag bara säga att man är sexig när man inte försöker göra sig sexig^^ . Jag kan ge ett bra exempel ( du går fram och tillbaka och kollar lite frånvarande på en, sen så går du lååångsamt och snackar mkt me kompisen, helst så att du kan kolla på den intressanta, sen väljer du ofta en maskin som är riktad mot personen så att du kan visa dina sexiga muskler) haha asså. Det va verkligen så. Men det va gulligt :)

Sen så glömde jag ju säga att det är stor REA på La Couronne. Och en sak som jag definitivt kommer att köpa är dessa underbara lypsylen som ordinare pris kostar 55:- men nu 25:- . Min absoluta favorit är Tutti Frutti, men det finns ju typ 6 fler att välja på. Ta chansen =)

                                                  
Allt från mig, Peace n Love
Micaela - Lillan på äventyr ! :D

På mitt rosa moln

Söndag härliga söndag, idag är en sån dag man längtat efter massa mys med tända ljus och en massa härliga inredningssidor med massa rosa prylar <3

Igår fick jag ryck och skulle möblera om hela mitt rum , när jag dratt ut allt jag har i min bokhylla lagt den ner, flyttat tvn å speglen å datan runt i hela rummet så inser jag en sak. Antigen så har ja för litet rum med för mycket saker i eller så har ja för mycket prylar över huvudtaget i mitt rum. Jag satte mig på mitt skrivbord och kolla på all skit jag äger. Det är helt sinnessjukt. Vafan det som fattas är ett gasol kök å en frys! Men ändå. Jag skulle gärna vilja ha en egenlägenhet där ja får göra vad jag vill me all inredning, men jag hade aldrig vågat bo själv^^ Isåfall om jag hade haft en lägenhet i vår lägenhet, hum ^^.

När mamma sedan kommer in å ser min besvikna min brister hon i skratt å frågar vad jag håller på med. Och jag svarar ju, jag möblerar om. Jo det såg hon ganska tydligt. Jag behövde hjälp och det fick jag. Jag satte typ tillbaka allt, men fick ändå en liten make over :) sen när de nya möblena ja ska köpa kommer då blir de perfa, sen blir det väl dags att flytta ut på rikigt bara för de xD.

Jag lever vidare i min rosa värld. Jag har hittat mitt sängöverkast som jag beställt nu, det är helt jävla cerise rosa å det är så snyggt. Kajsas lillasyrra har ett sånt och det är helt underbart! lägger in en bild .

Jag känner mig så stark nu för tiden, jag klarar av så mycket jag inte trodde. Det är otroligt. Måste vara det nya året som för med sig allt detta braiga som händer nu :)

Ne nu borde jag dra mig till mitt älskade gym som jag inte besökt på 6 dagar, men iaf! Det blir av och sedan blir det till att plugga :) Det ska bli skönt att bli av med det.

Ha en fortsatt underbar söndags eftermiddag
Love, Micaela <3
okej nu blev ja sur, min bild på mitt överkast vill inte synas men jag försöker senare ^^


Bort med Julen in med våren

Städa städa, känner mig som askungen idag, som en prinsessa som gör sina sysslor men är nöjd ändå typ^^

Jag har nog blivit lite av en extrem rosa älskade människa. Det är tillviss del mycket bra, men det kan gå för långt. Men rosa är sött och det är ju jag med. Så det passar ju bra :D  Sen så tycker inte jag ni ska kolla snett på den meningen för man får faktiskt tycka så :)

Vad ska man säg 1 vecka i skolan har gått. Har väl känt en viss besvikelse, men iaf. Det kommer bli bättre. Orkar inte våra fredagar, att ha 2 tim datakunskap och inklusive svenska i det lixom. Nej tack. Men men, det är klarar jag.

Känner att jag vill göra massa uppdrag. Vill tävla och massa annat. Vill visa vad jag kan, inom smink då ofc :). Nu är det bestämt att jag ska få sminka på la couronne den 28 jan . Mamma å hennes bling bling klubb haha :P ska komma dit och få bli sminkade , och mingla loss lite. Det ska bli kul som fan! Men visst man får ju börja nånstans för att nå toppen.

Snacka typ i 1 timme me bror min, om typ livet. Det va jävligt skönt. Jag är för tillgänglig för alla helt enkelt och får sluta vara det. Jag är inte så snäll som jag ser ut längre nu iaf :) Men behöver inte hatas för det, kommer bara ställa mer krav nu helt enkelt ! ;D

Ibland borde man vara riktigt lycklig för det lilla man har. Det lär ni göra när ni läst boken jag tjatar om hela tiden The Secret. Då kommer ni bli en helt ny människa, tänkande iaf. No more negative thoughts :)

Ne nu får ja ta och fixa till mitt rum, det är galet ^^
Micaela<33

Dimma

Just nu känner jag som Sveriges väder, dimma. Allt är helt suddigt. Men det är inte ögonen som gör det dock.

Jag har hänkt på en sak, rätt mycket faktiskt. Och det är att jag tror jag bryr mig alldeles för mycket om allting och vet ni? orkar jag ens bry mig om det? Ne för nu orkar ja inte det längre. Sorry men jag orkar faktiskt inte längre.

Dagen började ju ganska bra, fick mitt älskade mint te som smakar som mint ska smaka. Sedan hade jag en bra hår dag och allt det där. Sedan gick bara allt ner, det är väl sånt som händer, och jag vet exakt varför, men orkar ja bry mig? Nope inte ett dugg. Vet att jag klarar mig ändå :) . Känner bara att jag älskar mitt liv så bra iaf ! =)

Nu får ni inte tro att jag har gått och blivit deprimerad, gud nej det har ja inte tid med. Jag har så mycket annat att tänka på, men inte att bry mig om utan att göra helt enkelt! :P Livet är alldeles för kort för att gå och må dåligt, men nångång får man tycka att det är synd om en faktiskt.

Hum, hade så mycket att säga men jag känner att jag orkar inte ens skriva det haha. Jag säger bara vad hade jag gjort utan sex and the city, nowa days? ( ett uttryck jag inte har en aning om det finns men känner att det passade perfa just i den meningen! :D )  Jag är nog lite galen, men det gillar jag. Jag behöver ju inte visa det för alla ! det hade varit farligt^^.

Anyway, Alice is home and im really happy. Stampe is gone  wich means shit is gone! haha nee förlåt stampe:D (ursäkta min engelska men jag mår faktiskt lite dåligt över att jag fick ig på mitt prov, jag tyckte det gick dåligt men inte så jävla dåligt. Skönt att vi ska få tillbaka Petra igen <3 )

Ne nu får ja sluta skriva, har inte tid egentligen. Måste äta^^ och plugga och kolla på tv och typ sova?

Love, Micaelaa <33

Helvetet imon.

Det är lite lustigt, det man viljat komma till, vill man helt plötligt inte ens tänka på ^^ - skolan då.

Idag har ja äntligen fixat mitt hår klart:D Seriöst 850 spänn för att färga mitt hår. Men som sagt, så länge det inte är jag som betalar så gör det mig ingenting :) .

Sedan så börjde det ett nytt pass på form idag. Ae Dance Moves. Typ avancerat :O . Jag tänkte mest, men jag älskar att dansa, dansa är ju inte så svårt. Haha, det va riktigit komplicerat xD Glad att ja gick dit själv å inte kände någon. Alla som var där kunde ju typ alla steg även om det var nytt. För en gångsskull kände ja mig dålig xD Men iaf, nästa måndag så hoppas vi på att det kommer fler nybörjare så är ja lite bättre ! ^^ - cha cha å salsa i uber fart... ^^. Det va riktigt kul iaf!

Jag längtar efter min Anna Ledel. Hon kommer hem på torsdag! då är hon min <3 Sen till helgen är hon också min, nån dag iaf :D.

Sen så känner jag ett ENORMT shopping sug. Riktigt jävla sug. Vill köpa massa tomas sabo smycken, nya träningskläder. Kläder över huvudtaget :O . Och sen ska ja köpa mig en het kill kalender ;D . Det gillar vi! sen måste jag köpa ny mascara. Men som sagt helgen =) <3

Nu tänkte jag lägga mig och glo satc (sex and the city ) . Jag verkligen älskar det, jag känner mig mycket bekväm med alla deras kärleksproblem haha!

Take care, micaelaa <3


Goa

Okej denna bloggen tillägnar jag Anna Ledel! =)
   -För att hon är mitt förhållande kilo :D

Okej, jag ska klara mig utan Anna i 9 dagar. Det kommer kännas kan jag ju säga. Men jag kommer klara mig, det gör jag alltid! Hon försvinner ju lixom inte! som tur är :D
   
Hon var här nyss och sa hejdå, vi hann fika en snabbis med te och mjukpepparkaka :D . Sen så fick hon låna den bästa boken av dem alla, The Secret. Ni som inte vet vad det är, ta reda på det.

Goa, club goa. Fuskit.

Har väl inget mer att säga än att jag kommer sakna henne såå mkt. Men fick en massa kramar nu så jag klarar mig :D

Men men, var helt enkelt tvungen att skriva av mig.

Puss och kram till anna banan <3
Micaela :*

Värme

Just nu har jag tråkigast i hela världen. I hela världen.
Ne just det, säger jag det så har jag ju det, men jag har ju det -.-

Vill bortbortbort till grekland till rhodos till fest.

Vad har jag gjort för vettigt idag? Sminkat min mamma och plågat mig själv genom att trycka igeom mina igenväxta hål^^ Det gick bra, jag led lite men det va det värt.

Vad ska jag göra för vettigt idag? Jag ska träffa Malin och Anna, vare sig anna är sjuk eller inte så måste vi träffas innan hon åker till Goa. 
Vi ska fika och gå på bio, yesman blir det :D Äntligen får man göra nått kul.

Det är inte alltid så jävla lätt att ha kul ensam även om man måste lära sig det :P. För annars lär man inte klara sig bra ^^

Det blir mest en massa strunt i denna bloggen idag men det skiter jag i för jag har inget bättre för mig. Egentligen skulle jag behöva göra lite svenska å typ kultur och ide historia å säkert mycket mer, men ärligt talat så pallar jag fan inte. Men jag önskar jag pallade^^ Ännu ett jobbigt problem för micaela :/

Yeye. Jag kan ju hoppa in i dushen å frächa till mig lite å sen typ sminka mig i slowmotion fast känner inte för att ha smink idag, men äsch har inte haft det på as länge nu så lika bra haha! ^^

Nu har Alice varit borta i en vecka å stampe är fortfarande inte snäll mot mig. Han blir bara snäll när jag släpper ut honom, ger honom mat och leker med hans sjal ^^. Sen om man vill gosa, ne då passar det fan inte. Still big problems, får nog allt göra nått åt dem asså^^

Ne jag kan ju glädja mig åt att ni som läser borde med ha tråkigt eftersom ni pallade läsa hit! :D
Love from,
Miccs aka Lillan ^^


Dagen igår

.

att det kan ändras så fort, det är sjukt.

Nu är ja klar med min bok, the secret. Love it ! Bör läsas nu.

Min kväll har varit underbar, för jag har spenderat den med mig själv och käkat ben n jerry glass. Och sett den bästa filmen, Crossroads,  kan inte hjälpa det, älskar den lika mycket som när jag såg premiären när jag var 11 år <3 

imon blir kul, för då ska jag testa smink och håruppsättning på mamma. På måndag är hon å nisse bjudna på opera och bal i Gbg. Så hon har köpt den finaste bal klänningen :D . Så jag ska göra en as fin hårruppsättning :). Min mamma ska bli balens drottning ;) men eftersom att hon är min mamma så är hon redan det! <3

Måndag ska jag spendera med min anna och malin hoppas ja :D först fika å sen bio! har dock inte frågat malin om hon vill följa med än, men fika är iaf klart :D. Fika gillar vi! <3

Usch, fick bara en känsla av att sticka till pappa. Vill så gärna bara känna hans kramar, hans tröst. Vill vara hans lilla prinsessa som förut. Det va det bästa, är.  Men jag vet att jag kommer få träffa honom och när jag gör det kommer allt bli så bra.  Kärlek på det!

*Micaela

    

För att det är så.

Återhämtad från nyår! Det va helt galet och allt där till.

Jag börjar tröttna på lovet nu. Det finns inte så mycket att göra^^ eller så är det jag som har dålig fantasi. Helt enkelt. Träna borde jag ju göra, men orkar inte. Har så jävla ont i min vad sen nyår, va inte bra att springa sådär fort anna xD.

Jag vill festa mermermer. Massor med fest vill ja ha! Och det ska jag också ! :P

Idag har ja inte gjort ett piss, vaknar av att stampe gör nått jävelskap i buren får damp på honom.
Kunde ju inte somna inatt heller. Vill döda mina sovvanor. Borde nog anstränga mig mer under dagarna^^.

Snart ska ja glo mysig film med mig själv och min stora te kopp. För idag är det sjukt kallt:O

Saknar en massa ! Vill bara kramas :P Så Kram på er <33
Eran Micaela <33

RSS 2.0