Jag blir tokig!

Hej.. alla ... bruna... och vita..

   Jag är lite lam idag. Sov inte så bra inatt, vaknar av att mamma å nise trillar innanför dörren vid halv 4.. sen ett litet tag efter det kommer tidningen som får mitt hjärta att dunka lite utanför.. Sedan innan jag skulle sova hörde jag en massa ljud. Snälla anna hoppas hon mediumet kommer snart!
   Idag, vaknar man 9.30 ska ta en tidigare buss pallar inte med allt folk som skall till stranden för det tar 20 min extra att åka. Så jatg hade en trevligt lunch med Håkan som jag brukar luncha med ^^ . ( en golfare som äter där ofta :P) . Sen börjar man svettas i disken. Det var inte så mkt folk 150 st. Den största händelsen var översvämning när ja skulle byta vatten, men det gick bra efter ett tag ^^
   15.45 jag går mot bussen. Jag åker inte själv idag :) var min tanke när ja såg en som jobbar i kiosken sitta vid busshållsplatsen, inte för att jag snackat med henne nångång. Men jag började babbla på, eftersom det känns ju dumt å bara stå och glo ^^. Sedan kommer bussen i full fart. Den stannar lite för långt fram, så vi får gå typ 5 m. MEN TROR NI INTE BUSS FAN KÖR IGEN? JO ! så vi fick vänta 30 min. Sedan trodde typ inte nästa busschafför på oss att den hade gjort det, men hon fick åka gratis ändå.  Så störd man blir på bussar nu -.-
   Sen kommer man hem 17.15 blir så jävla sugen på rostat bröd, vilket jag inte ätit på typ ett halv år eller nått. Så jag åt det och tog en kall energie dricka, LIVET! säger jag bara. Sedan skrev jag ett vykort till farfar som fyller år på söndag! 
   Funderar på att gå och träna. Vilket jag inte gjort på flera år känns det som. Men då känns det typ skumt att komma dit när man inte varit där på länge. Men jaja vi får se hur det blir med det. 

   Nu ska jag läsa lite i min bok "martina koden" som jag köpte igår. Ska sätta mig på balkongen in the sun! <3
Take care, Micaela <33
  

Feeling hot hot hot!

HEEEJ ALLA GLADA!! :D

   Hoppas ni fick ett litet leende där ;)
   Jag är glad iaf. Jag har haft toppen dagar nu när jag har varit ledig. Vet ni varfrö? Det är soooooooooool! och jag har träffat underbaringar och jag har fått lite färg på kinderna! Och fyndat en massa!
   Jag har inte bloggat på sistonne, men jag har ju haft ett liv, kanske därför haha! . Jag var hos johanna i slöinge igår. Det var super mysigt! Vi låg på stranden först sen efter några timmar så åkte vi in till falkenberg city och shoppade lite! Hittade ju mina förtjusande skor! ( kan ha strlk 37 där :O me like! ) . Sen åkte vi hem och dog lite i värmen, men vi överlevde natten. Jag var tvuingen att döda en mygga innan jag kunde sova men det gick relativt bra! ( ahr köpt myggmedel idag (Y) )
   Sen today, har ja solat all day long med mamma och nisse. UNDERBART! Repris imon då joinar Ljungbergs morsa! ( känns lite status ändå ^^ ) Iaf, haft en super kväll träffa anna i stan efter beachen sen efter lite ärenden så cykla vi ut till tylösand för att käka grillat hos mamma kompis. Sen efter lite choklad fondy´ (STAVNINGS HJÄLP xD) . Så cyklade vi hem.. Det va kallt men efter lite fula cykel tävlingar och roliga cykel tekniker blev det varmt. VÄLLDANS varmt.. men jag har fått in en fläkt här hos mig nu så det ska gå !
  
  Så nu har ja summerat mina dagar jag glömt. Kommer nog mer imon ( jag ska lära mig lägga in bilder med, anna får hjälpa mig ?? (a)  )
Take care, Micaela <33

Okej, lite mer åt panik ångest!

Varför?

   Jo för idag, klockan 11. Ska jag sätta mig i en bil, som först färdas till alvesta, typ framme 12.45 nånting. Då folk legat eller precis kommit till stranden ( de som redan är bruna) . Sedan när vi hämtat nisses mamma så kör vi mot värnamo, och nu har ja ingen koll vart på kartan vi är, så jag vet inte när vi är framme där. Men jag vill bara påminna er om att jag ska genom lida timmar i en bil, en sådan här perfekt dag för stranden. Fär att sedan komma till min älskade syster som ju har fått en liten till baby.
   För att trösta mig själv så har jag iaf bikini på mig. Ifall jag skulle bli desperat och sola genom fönstret i bilen. Eller så lägger jag mig i Ellas trädgård när jag kommer fram, så gör jag! Men hur asocial och desperat verkar man inte då ?
   På månda ska jag iaf sola, no matter what! Men vet ni vad saken är då? Bara för att jag har ont i min rygg, och använder voltaren ska jag straffas och får inte sola där. Men vet ni? Det tänker jag skita i om jag så ska ha 50+ på det stället! För inte tänker jag bara sola framsidam. NONO!
   Så! Nu har jag nog fått skriva av mig lite av hur jag känner för denna UNDERBARA SÖNDAG då jag är ledig till ons :) .

Min älskling sov hos mig <3 Ses inte förrän nästa lörda för han ska till lysekil, och jag kan inte följa med :( You know, jag är ju bara en diskare som gör mitt jobb till den 11 aug.

Puss på allt som har med brunt och sol att göra :*
Take care, Micaela <33

STOR ÅNGEST !

Hej... jag är sur.
  
   Jag vaknar som vanligt före min väckarklocka...typ en kvart tidigare. Klockan halv 10 ringer den. Ja´g ligger och drar mig. Sedan kommer jag på mig själv. FÖR HELVETE! Det är strålande sol ute! Och jag ska stå och diska! JAG VILL INTE! Jag vill inte sitta på bussen hem och lukta mat medans alla andra stiger på röda efter solen. Jag menar hur förnedrande är inte det? Jaja, jag jobbar till den 11 augusti. Sedan jobba jag helger. Så jag har 1 vecka på mig innan skolan börjar...kul. Men men, Anna! jag hoppas du inte går så mkt ikapp! Jag vill inte vara blekast! 

   Nej nog om detta, kanske uppdaterar senare om jag skulle få panik ångest.

Take care (of your skin) , Micaela <33 

Expresso espresso...

Chao! <3

   Mican is happy. Fast ändå lite små sur... Därför att min pojkvän har snart lanat i 4 dagar. Jag kommer seriöst inte träffa honom imon om han är trött. JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD ATT SIMONS PÄRON ÄR HEMMA IMON!! Förlåt var tvungen att skrika ut det för det är STOR GLÄDJE från mig! (vilket betyder inget mer lan på länge) JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :'D
   Iaf, mitt jobb idag var det jobbigaste ever. Så sjukt mkt disk.. och ja mitt liv handlar tydligen bara om jobb eftersom det är det mesta jag skriver om. Sorry for that! Men aif.. ja fick jobba till fem idag, me liked för tiden gick fort. Och jag säger bara SNÄLLA! aldrig mer en dag då man har fiskpuddig blä och potatismos på samma dag!! VÄRLDENS skojjar inte världens jobbigaste disk! :( Hate hate. Jaja.. som sagt den som tar över efter mig nästa år. Den ska jag vara mkt snäll mot. Inte så som de behandlar mig. De som är snälla är Annie!!! lasse när han har tid och även Sabine när hon med har tid. THANKS :*
   Efter jobbet stack jag till anna för att sedan bege oss mot vårt stammis ställe espresso house för att köpa en take away latte mooma! Sedan satte vi oss på vårt favorit ställe vid nissan och myste i solen som tittade förbi, som vanligt har vi otroligt bra samtalsämnen! Har kommit fram till att vi ska tatuera oss samtidigt nästa år till hösten. puss på det.

  Nu får det räcka för idag, är verkligen glad för er som läser min blogg :) PUSS på er :*
Take care, Micaela <33

Sex and the city!

Hej hallå alla glada!

  Idag är jag glad! För jag var servitris idag och inte nån satans nedlåtande diskare! Hah! Jag jobbade tillåme 5 timmar ist för 4 . Be is happy! Lön på fredag kanske tillåme tors!
   När jag kommer hem ringer jag anna som svarar; Jag drömde precis att jag blev sextrakaserad när jag duschade!!
    Haha lite annorlunda svar men det lät kul xD . Tur jag väckte henne inte de hann för långt lixom! 
   Anna tog sin älskade svarta fårer cykel och trampade hit. Vi dök ner i sängen !!!! haha xD Nej men vi satte på sex and the city ofc!  Och kollade klart säsong 2!! Bara 4 kvar lixom ! det fixar vi lätt! 
   Sedan hade vi mkt snack om vissa grejer, hoppas verkligen att det går vägen, vi har ju ett avtal och ja! 
   Hope for the best! Min engelska är inte så säker så ursäkta om ni inte fattar haha!

 Jag saknar min älskling. Han ska säkert lana idag igen känns det som.. orkar inte bry mig, Är han trött när vi träffas får han skylla sig själv för jag tänker inte ligga och glo tv...

   Nej, får väl sluta någonstans.. för imon ska man slava i disken.. jag önskar alla visste hur jobbigt det är. Jag plågas seriöst! Jaja.. har fått goda nyheter om att jag ska läras upp i kassan till hösten WEEI!  :D . Mican goes uppgraderad and not slave anymore!

Take care, micaela <33

Arg

Jag vet att jag redan har skrivit en blogg idag, men det skiter jag fullständigt i nu.

  Jag måste skriva av mig, jag bara måste.
   Jag är jävligt målmedveten om hälsa. Och jag försöker göra allt för att må bra. Men när personer i min omgivning förstör sin hälsa. Då reagerar jag STORT. Jag blir förbannad helt enkelt. Jag vet inte om jag gör fel? För alla blir sura när jag säger till.
   Jag pratar just nu om Sömn, ålderdom och socialitet. Sömn är det viktigaste på en hel dag. Ska man då försötra den genom att sitta uppe hela natten, framför en dator som har såpass starka strålar, och i mörker genom att spela psykade dator spel?
   Jag minns själv när jag var mindre typ 11. Då jag upptäckte datan mer lixom, jag älskade att sitta vid den, klockan kunde bli runt 2 på natten. Vilket var mycket då. Jag var jämt tjurig och grinig. Jag vaknade alltid klockan 1 på dagarna. Var jämt onyttig drack cola hela tiden och käkade pan pizza, JA jag har varit en liten tjockis!
   Men sen.. hände nått. Jag fick upp ögonen för hur jävla dåligt man behandlar sig själv utan att man märker det. 
   Jag kanske är en person som tänker mycket på min framtid, och det kanske är riskabelt men jag vill. Och då bryr jag mig speciellt mycket om hur man kommer se ut om sisådär 30 år. Jag är själv mycket dålig på att skydda ögonen, jag behöver fortfarande köpa ett skydd för dator skärmen så min syn inte blir sämre, jag märker redan hur jag börjar se sämre. 17 år! 
   Jag vill bara att min pojkvän ska förstå hur mycket jag älskar honom, och alltid vill göra, men hur snyggt blir det med feta påsar under ögonen och glasögon till det? Och mycket trött och tråkig. 
   Vissa tkr bara jag ska skita i det och låta han göra sitt, och jo jag tilåtter det. Men nu blev det så att han ska sitta två dagar i rad. DÅ blir jag riktigt irriterad. Jag vill inte träffa någon som är sjukt trött. Nej!
   Men för att få slut på mina agritioner så ska jag säga att jag ska göra allt för att få fram mina synpunkter på ett mer snällare sätt. Jag har ett ganska hett temprament, vilken inte är bra när man vill förändra nått. Så det är min målsätting just nu!
 
Take care !

Micaela <33
  

I kissed a girl

Trött!
   
   Är dagens ord. Skulle ju lägga mig tidigt igår, typ halv 11. Sen kollar jag på klockan 01.30 . Jag blev galen. Jag ringde älskling för han satt ändå å lana. Eftersom jag låg och tänkte på honom så skulle det säkert lösa sig trodde jag.
   Klockan blir sedan 03.00. Jag behöver gå på toa, jahapp... upp i mörkret´. Sedan blir nog klockan 04.00 innan jag somnar. KUL ! 
   08.10 ringer min älskling och väcker mig. Tack <3 De satt fortfarande uppe och lana.. Snälla kan inte nån upptäcka en dödlig sjukdom man får om man gör så mot sin kropp? :( . Iaf, jag fick stiga upp trött som ett as var jag.
   09.00 jag är på Form och ska få en ansiktsbehandling, porrengöring. Jag säger bara  PAIN IN THE ASS! Fyfan, det va skönt till en början med lite massage, sen... klämma. Fyyfasen vad det gjorde ont. Hade jag känt personen ojoj den hade fått höra på ord asså! Men iaf.. 55 min senare, är jag klar och färdig för att gå hem. Det var faktiskt värt pengarna tror jag ^^ . Ska allt lura dit mattias så att han får sig en tankeställare att han ska hålla sin hud i skick, för no way att jag vill göra det där igen, även om hon rekommenderade det.

Påtal om mitt blogg inlägg namn så är låten, I kissed a girl - Katy Perry . Galet bra! Lyssna på den!

   Ska träffa alice sen, stackarn jag kommer säkert vara tråkig som ett as, men iaf vi ska se Saw 4!
Take care, Micaela<33

Snurrit värre?

what to do ?

   Nu har man precis ätit en bit mat, det satt fint i lilla magen. Vill mest att tiden ska snurra iväg för har välldans tråkigt.
   Idag har jag som jag sa igår, träffat Anna. Vi gick till den där båten sedov. Den var tråkig. Luktade piss och var sjukligt stor. Alice berättade att de matrosserna som var med på båten hade varit med där sedan de var typ 10. Så länge stannade inte jag å anna precis så att vi kunde ta reda på de^^.
   Sedan gick vi till det stora parisehjulet och satte oss i en guldig vagn. När vi skulle åka så kom den en kåt tysk i vår ålder typ och snurra sån jäkla fart på oss... vi som skulle få se en vacker vy äver hstd, icke sa nicke, vi snurrade i hela 10 minuter kändes det som. Fyfan vad vi skrattade, och det var bara vi som fick snurra.. vi  tänkte mer, okej hoppas bara nu inte han skruvar upp denna vagnen så vi faller!:O . Men nej, vi klarade oss.  Vi såg la ut som fyllon efter vi travat ner för trapporna.
   Sedan fick vi en busvisling efter oss. Det var en upplevelse haha! och värt 50 kronor.

Klockan blev halv 4, gick hem till mig för ett toa besök sen dök vi ner i sängen en 20 min, innan anna skulle jobba igen. 
   Där låg jag sedan, tog en kall energi dricka och njöt. Kollade på dukes of hazzard som kom 16.00 -18.00 sedan somnade jag, och nu mår jag dåligt, hatar att somna sådär :/

Wellwell, ska inte tjata mer nu. Grejen är att jag saknar min pojkvän. och han är inte här, då kan man lätt babbla på om allt och inget när man egentligen bara vill skriva en bok om hur tråkigt man kan ha.

Anna gjorde min dag,
Take care Micaela <33

Fest på kungsgatan 1

01.29

   Jag börjar bli trött. Men jag ska orka skriva några rader.
   Det är fest på kungsgatan 1. Jag har sett min mamma dansa på en fotölj. Dansat vilt med Fidde ljungbergs morsa, kan det bli mer av en 50+ ? ^^ . Det var en upplevelse haha!

   Jag tror det var ett spöke här. Jag vill ha hit ett medium nu !
Min chef ligger och sover i soffan, rätt sött. Men jag är vaken, och väntar på att gästerna ska ge sig av så jag kan gå och lägga mig utan att vara oartig.

Imon är det sista dagen för denna marina festival. Skall tillbringa den med Anna, vi ska besöka det stora ryska skolskeppet som lagt till i hamenen och se alla söta matrosser xD . Sen ska vi åka det höga parisehjulet trots alla händelser som hänt på liseberg tex. Sedan hoppas jag på att få träffa min älskade pojkvän några timmar innan han ska sätta sig i ett rum med pojkar och lana. Kul liv? Nej, men de är killar, växer väl upp snart hoppas jag, när påsarna under ögonen sakta kommer fram och när synen sviker...
   Ska jag säga som sitter här framför datan klockan 01.34.

Nej nu ska jag gå och hålla markus sällskap, mycket trevlig kille som är 14 men inte kör moppe, knappt dricker läsk, käkar mycket grönsaker, är social, har sjukt bra betyg. Men ändå är en kille som ser bra ut inte är en tönt. Hallå världen skaffa in fler?

Take care, Micaela<33

Jävla bussar!

Hej,

   Jag vet inte var jag ska börja men iaf. Jag skulle jobba sista dan på jobbet innan 4 dagars ledigt :D .

   Jag gick till min buss som skulle avgå klockan 11 som vanligt. Så blir klockan 11.15 ingen jävla buss har kommit, jag såtr där som ett fån i spöregn med mitt blommiga paraply. Halft frustrerad för jag skulle inte hinna äta innan jag börjar jobba.
   Så kommer äntligen linje 20 från fyllinge. Som automatiskt bytar till linje 10 sen.  Som den brukar. Så jag stiger på och stämplar mitt kort.  Sätter mig bekvämt. Och SER verkligen framemot en resa på 30 min. *not* så jag tog upp mitt satans korsord och började lösa. Jag hör sedan en gata som jag inte känner igen och kollar upp. VAFAN jag sitter på fel buss.
   Fick hoppa av och står mitt ute i ingenstans i spöregn.  Väntade sedan på linje 10 igen. Kom sedan till jobbet 12.05.
   Men eftersom lasse har ett ¨sådant varmt hjärta så var det inga problem så jag fick äta god mat innan jag började :D .

   Hoppas ni inte blev allt för uttråkade men ni kan ju lida lite med mig ^^ . Iaf, fick skjuts av anna hem :D slapp sitta i de förbannade bussarna som alltid är sena.
   Sedan hälsade jag på anna som jobbar på marina festivalen, säljer östras bröd =) . Fick med mig lite godsaker, :D <3
   Nu är jag hos min älskling som jag inte har träffat på 5 dagar. Känns super skönt att va här och få en kram av bästa killen <3

   Nog om detta, nu tänkte jag berätta lite om gårdagen. Som jag spenderade med Anna Ledel min trogne vän. jag hjälpte henne sälja lite, och gud. Jag suger verkligen på matte! Jag skäms över mig själv. Men anna finns, då går det inte att göra fel !!
   Sen efter hon slutat vid nio, var vi hungriga allt var typ slut på marina. Så vi gick ca 200 m sen var vi hemma hos mig. Vi åt lite sen satte jag på kaffe och tände ljusen på balkongen. Here we come! Mycket mysigt och vi kom fram till att vi ska resa nästa sommar. Då vi är 18 och kan känna att vi inte behöver va olagliga typ ^^ . 
  
Då har jag kommit till bloggens höjdpunkt! Jag ska citera anna och när vi diskuterar klädval man ska ha med sig.'

Jag: Men palla ha med sig så många troso i en liten väskar:O Anna: Nej men det köper man där, man vill ju inte ha med sig några
frissiga stringtrosor!    Asså det går inte att beskriva så kul det lät! det var så seriöst sagt också! gud, ni försår säkert inte, men det gör vi ! gud skrattar när jag skriver det här xD

Ne, nu ska jag inte tråka här mer ska lägga mig bredvid min älskling<3
Take care, Micaela <33


Marina festivalen

Ohoj!

   Jao, vad ska man säg. Jag orkar inte mer. Vill bara försvinna, typ åka till pappa 1 år. 

Dagens arbete var okej, min rygg is pain in the ass. Annie snälla sluta inte :(
   Ikväll är det rix fm. Johanna skulle kommit men blev ej av :( . Får tträffas snart ändå <3 .

Jag har bestämt mig att min blogg ska innehålla dagens höjdpunkt varje gång ^^
   Och idag var det att han Mp från gyllenetider var och åt på ringenäs! det va kul, första lilla kändis jag har sett där :D

Vet ej om det va så kul lixom ^^ men anyway... känner inte för att blogga längre, blev inte på humör :(

Take care, Micaela <33


1 miljon !

Onsdag.

   Jag är trött kan jag börja med. Det va SJUKT mkt att göra på jobbet, har aldrig sett så mkt disk i hela mitt liv tror ja! Blir galen på det asså. Men om jag inte blir graderad nästa år slutar jag. Fyfan. Jag om någon borde stå före i kön.
   Efter jobbet blev det simma med mamma igen. Det va kul. Jobbit att simma när man skrattar men då blir et bara mer träning haha!
  Skulle haft sex! ( skulle väl bli mer intressant om ja slutade meningen där va^^ ) and the city kväll idag with anna, men får bli another day. 
Så jag har inte gjort så mkt ikväll. Har blivit en korsords nörd på sistone, har väl inget mer liv ? ^^
   
   Ni är väl intresserade hur det gick med trisslotterna? Klart ni är :D
   Kan ju säga att  jag hade rätt  tur. Vann 150 kr på 3 av 10. Sen la jag till lotten ja fick av mattias där ja vann 50 kr. Så 200 kr hell yeah! 

   Nu hinner jag inte skriva mycket mer ska kolla Pussycat dolls 2. Galet kul å se catfight ^^

Take care, Micaela <33


Rosa

Okej, Hej blogg nr 5!

   Har glömt alla de andra så nu kände jag att jag skulle styra upp detta igen.
   Konstigt att färgen blev rosa va ? Men jag har nog blivit lite skadad. Mamma har alltid älskat rosa, då får väl jag med göra det? ^^
   Tisdag och jag började jobba nu efter 4 dagars ledigt. Fyfan va jobbigt de va idag. OCH varmt! Men då behöver man ju inte mkt träning om man går hela tiden å svettas, Aight? ;D . Men iaf, efter jobbet så stack jag och mamma och simma på Nautilus, för andra gången! Galet vad det är jobbigt. Men men... Har väl blivit en liten badkruka sen man var liten liksom.
   Sen ringde vi nisse och fråga om vi skulle käka på Peking. Och visst de gjorde vi. Gott som fan, nyttigt? What ever! Fick lyckokakor. Förstod inte min men säkert nått med otur va det som oftast liksom :P .
   Sen när vi skulle betala upptäckte nisse något "oj då, här har vi visst glömt något" Å jag ba "vadåvadåvadå" . Så tar han upp 10 trisslotter jag skulle fått när ja fyllde år! BLIR MAN GLAD ELLER! Ska skrapa dem snart =)
  
   Ne nu får det vara nog, Keep reading this shit =)

 Take care, Micaela <33

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0