Trötter

Hola!

Tvungen att skriva en liten blogg innan jag dyker ner i sängen för att snarka i några timmar för att sedan stiga upp klockan 7 igen. Varför detta nu då ? Ne känner för det... Nja, både och. Ska ta tåget till fbg klockan 8 för att sitta och plugga till klockan  1 ! sedan blir det körlektion i 80 min. Sedan blir det tåget hem och träffa Mattias (:

Lär ju inte alls vara fordons nörd när jag når Halmstad ? Äsch bara bra :) Nått måste man väl vara bra på ^^

Ne nu ska vi inte vara sånna. Idag har jag fått stå i kassan hur mycket som helst. För mycket som helst. Bra sverige. Nä men, mitt huvud fick räkna med att jobba idag asså. Blev ju en del fel om man säger så, råka ge en tia för mycket^^ Men det får vi dra på min lön eller nått^^ jag kom iaf på det :) . Nå väl, öl faten är ja ganska grym på nu. Och när man kommer in till köket ser man 6 mat beställningar och de är av mig :D Tänka sig va aktiv man blev helt plötsligt, tänk er känslan av att ge order till någon annan, att de ska göra saker för en, Det är en företags känsla som kommer att bli min inom snar framtid ! 

Så, en kort blogg skulle de bli ja.

God natt och sov gott!

Puss hej! 

Purple rain

Speedway eller?

God kvällen!

Vilket härligt väder södra sverige har att bjuda på nu asså! Regn och rusk hela dagar och nätter, mysigt - om man är två vill säga. Men jag somnade efter många om och men igår iaf =) 

Idag blev det 3 timmars bilkörning med Bror, ne inte min bror utan Bror på körskolan :). Han var galen han! Han gillade iaf speed. Han bad mig kolla på speedway, och det ska jag med! :D. Jag gjorde en  liten uppkörning i stadstrafik och på landsväg/motorväg. Han hade gett mig körkort. Det lät iaf sjukt bra, men det är grejer som jag ska få mer rutin på, som har med mig och bilen att göra haha. Låter sjukt, men iaf. Jag är för feg på gasen, vilket leder till kärringstopp. Jaja, helt enkelt speedway nästa, sen kan vi prata gas!

Jag får be Nisse om Go-cart rundan som han lova mig för sisådär 6 år sedan kanske! Då blir det fart! inget miljötänk där inte!

Nå, påvägen hem från Fbg får man se världen största regnbåge, den va helt enorm och ovanligt bred. Har aldrig sett att den haft så många färgerinnan^^, så jag tar ju kort med mobilen....oj, vad den känslan försvann...åt helv.. med mobilkamera. Well, det är ju själva ögonblicket som räknas :)


Den va galet mycket närmare ;P

Nå, påtal om färg. Så för någon vecka sedan kolla ja på tv, ( nähee? ) Ne men iaf, så
ser jag på tv rutan, det värsta jag någonsin skådat på tv tror jag....



Helt seriöst, vadå regnbågensfärger? Blå,grön,rosa,rött... det finns väl
gränser,  eller? ( en skada jag har bara, men jag är nog inte ensam om denna
hoppas jag! )

Ne nu ska jag ta och städa mitt rum, it's a mess! vill säga lite grejer på sängen.. men iaf! ^^

Puss hej!

Ps, hade varit en sjuk komedi att höra Alice läsa min blogg denna gången asså xD ( det är om något roande )


Lycka

Day n night...

Lalala... Det betyder att jag är glad, va ett tag sen man var riktigt sur nu. Men jag kanske inte ska säga för mycket^^

Helgen jag väntat på i 18 år är nu över. Eller inte över.. men förbi. Eller nått. Ne, det var en underbar helg måste jag meddela. Jag skrev ju i förra bloggen att jag var rädd för att ja inte skulle komma in. Sedan ändrades det till att jag va rädd att ingen skulle komma, 3 av tjejerna kunde inte "/ Så är det när man fyller år på sommaren.. Men Anna Banan kom och det var toppen :D . Sedan kom ju grabbarna med, och det var verkligen inte fel att vara mer killar! det gillar vi!

Tre hjärtan blev det sedan, trångt som fan, så någon vidare dans blev inte så mycket av^^ Men det tar ja igen ;D. Var hemma halv 3. Skaplig tid ^^ . Okej boring talk. Söndagen blev kalas med familj! Det va toppen det med :D Älskar ju att vara i centrum va (a) . Kanske inte märks men det är så det är...

Thomas sabo är det som gäller på smycke fronten nu! (y) Det gillas extremt. Smycken är iaf min bästa vän. Sedan fick jag äntligen träffa småttingarna Saga och Tuva! Tuva fyller ju år en dag före mig (: och saga den 25 juli! Sötaste <3

Vad ska man skriva mer, halkan i måndags var läskig! men kul vet ja inte... jag tänkte mig in i verkligheten och då blir det inte kul...jag vågar fan knappt köra bil nu efter riskettan och halkan. Hemska människor!

Jag har en hemlighet som ingen annan vet...eller jo några vet, shh! ;)

Nu ska ja öva teori! 10 aug närmar sig...
Puss och kram <3


Hej och hå!

Puh!

Hinner andas lite.

Håller på att storstäda som jag vet inte vad! Egentligen kanske det är onödigt men skit samma, man kan aldrig få för rent.

Taggad som fan asså, för imon! Det kommer bli så awesome! Det enda som kan förstöra kvällen är ju att ja inte kommer inte efter tolv, men det är lite så jag är, tänker efter före, i detta fall negativt. Men icke :D

Fullrulle hela helgen, måndag blir det halkan och torsdag omkörnings lektion! Det närmas sig slutet, nervöst!

Ne, nu måste jag continue with my work!

Juste måste bara förtälja en sak. Förut köpte jag almost 2 kg godis, det gick på 116 spänn! Fatta ångest ? har aldrig hållt i en sådan påse förr. Men tur är, ska jag inte äta allt själv. Men jag gjorde iaf framsteg ! :D

Sedan vill jag också beklaga mig över min jävla rygg. Den dödar mig, hata vara liten, vill vara välbyggd direkt. Men icke, gymmet snarast...

Snabba tag, hörs kanske imon!
Puss och kram!                lillan blir stor!


Liv

Herregud, måste jag säga.

Jag har verkligen tappat sugen för att sitta vid datan, senast ja skrev va 23 juni. Har bara inte pallat, även om ja tänkt på de. Men man får ju lite skuld känslor när det är några få ändå orkar kolla in mig varje dag! :O jag når iaf 7 personer haha!

Som sagt. Jag fick lite skuld, varför vet ja inte. Men iaf!

Nu har jag äntligen börjat jobba på ringenäs! Tiderna är inte längre så softa, innan var det 12-16. Nu är det lite mer jobb 9-17, 10-18, 11-19 osv. MEN fiina cash! Ryggen gör redan ont, GRÄJT! skyller mig själv en liten stund.

Det roliga är att vissa av de som jobbar där nu, säger åt mig vad jag ska göra, när det är jag som jobbat där längst! Jag är känd som vässlan som springer runt snabbast av alla, så kom inte och säg att jag är slö! Gösta Chef vet vad jag är bra på ;)

Så, nu laddar jag inför lördag! Om 1 vecka är jag 18 år! Hallå lilla jag blir stooor! Det firas med fest på lördag kväll! Det kommer bli hur galet som helst! Temat är 50 tal, typ massa färg! singstar och rockband och twister ! Lekar är ett måste! Filmkameran ska fram också, pina och pest på gång!

Idag ska jag betala resan till Greece, hoppas Anna Banan hänger på! hon är duktig och joggar nu :) . Jag ska med palla mig till gymmet ikväll, dem har stängt mellan 12-16 !

Sedan, har jag nästan gjort klart en hemlig grej som jag skulle varit klar med på påsklovet xD MEN idag ska det bli klart! Tummen ur!

Nu ska jag få av mig jamasen och ta på mig nått, vädret är klurigt... men det blir nog bra!

Puss hej!
Vet att jag lovade bilder från stuff, men jag pallar inte! Haha jag är lat på den fronten.

Ni får istället en smickrande bild på mig just nu! eller inte men ändå :D


Ja, det fick bli enkelt...

RSS 2.0