Sista dagen!

Äntligen eller snyft för att det var sista jobbdagen idag?

Delat faktiskt. Skönt att byta lite jobb, även om det mest blir resturangbranch för min del. Skulle inte jag ge upp den delen? Nåväl, det är kul att lära sig laga mat och få beröm av kunderna för god service under året som gått!

Påtal om ingeting är jag så less på denna förkylningen jag har. Mitt snor kan ju snart säljas som smör..eller inte. Men de är äckligt och jobbigt att andas genom munnen all day long typ, blä. Fast det jag mest tycker är wierd är mina ögon, dom varar? Somnade innan lite (den lilla stunden jag fick innan mattias börjar typ vara extremt jobbig) Vaknade av att de bara rann var ur ögonen, usch :(

Intressant va...

Snart ska vi hämta upp Nils på Svågertorp, mysig biltur på 1 tim och 20 min med bara jag och älskling <3

Allt för Moi!
Mics

Chill i dill?

Godkvälla!
Försöker sjunga me till P!nk - raise your glass just nu i väntan på att Anna Ledel ska dyka upp innanför min dörr. För jävla bra låt, även om den påminner om katy perry stil, som de flesta nya låtar gör just nu. MEN det är good stuff!

Imon är det sista jobbdagen för moi! Men jag slutar inte jobba för det, jag ska jobba extra på Travet på luncher och vissa kvällar, sen ska jag ringa ett samtal på måndag angående jobb! Spännande :D Sen är det en veckas jobb på La Couronne efter jul, så helt pengalös kommer ja inte vara. Det skulle jag inte klara.
Inte för att jag köper smink ,kläder, skor and so on för pengarna, jag gillar bara att tjäna dom. Och att spara dom.

Så äre!
Håller på med överraskning nr 2 till min Älskling! Det blir så bra :D (får hoppas han med gör det någon gång, men det tror jag nog!)

Jo för att gå tillbaka med den dära boken jag fick av mammi. Det är en bok som heter "Den rikaste mannen i babylon" av Geroge. S. Clason. Boken beskrivs som en saga och ger ut hemligheten av framgång. Det är tankar från förr i tiden, som håller än idag. Hur man tjänar pengar och hur man ska hantera dem för att inte råka ut för diverse problem, som man väldigt lätt gör. För att man t.ex. som jag är för snäll ibland och är för tillgänglig med mina pengar till andra. Nu är det slut med det.

Jag har omedvetet mycket av det tänket som beskrivs i boken och är mycket tacksam för att jag inte slänger iväg pengarna så fort jag får dem.

Det är svårt att förklara men läsvärd! Någonting som skrivs i boken är ; spara 10% av allt du tjänar.

"En del av allt du tjänar tillhör endast dig"

Julklappstips!



Allt för mig!
Puss Mics

Svårt val

Okej, nu är det såhär att jag har beslutsångest. Jag är nämligen lite sugen på att byta hårfärg. Jag skulle vilja säga att jag alltid har varit blondin, men när jag tittar tillbaka med åren har jag faktiskt varit lite "rödhårig/orangea" toner i med. Det ska ju definitivt vara varma färger till mig, men ja...

Här är lite smakprov genom åren. Tyvärr gjorde jag det i paint och jag suger på paint. Eller suger på att göra såhär med bilder överhuvudtaget haha, men iaf det är färger. Från blekt till typ mörkkastanj.

Så vad tycker ni?


Lördagkväll

Mätt och belåten.

Stort Grattis till plastsyrran Ella som fyller 28 år idag! Vi ringde henne i morse och sjöng underbart vackert för henne (eller inte).



Jag har för en stund sen njutit av en god måltid som bestod av hängmörad ryggbiff med mina klyftpotatisar och sallad. Extremt god ryggbiff som Nisse lagade!

Efter det kollade vi upp mina planer på mitt nya rum och kom fram till att det skulle bli för trångt med en garderob. F A N. Nåväl, jag vill inte sova i en bäddsoffa. Jag såg i alltför många forum där folk haft bäddsoffor som sängar och dom avrådde andra att ha det.

Så, jag planerar vidare. En sminkhörna ska jag iaf ha och ett nytt databord har jag även hittat för 930 spänn på IKEA (nyinkommet) precis ett sådant jag vill ha. För på samma bord kan jag ha mina sminkprodukter som kommer inom kort! Men jag ska inte göra några hastiga köp, mina planer behöver bearbetas lite med andra tankar.



Det var allt för mig denna afton, hoppas ni har roligare än mig som försöker bli av med min äckliga förkylning!

Kram
Mics


Mitt nya rum?

Ja, ett gissningsförsök i paint på en planritning över mitt nya rum.

Jag vill då ha en en tilfälligvägg som skärmar av lite och i väggen en garderob. Dock
blir de ju lite trångt med en fet dubbelsäng i rummet. Fan alltså, men så är det.



Rum exempel 1



Rum exempel 2

Här är ju min drömlösning. MEN bäddsoffa = hej ryggskott. Säg en bäddsoffa
som är mjuk som en säng? Hittar jag en, då blir det såhär. Då kan man umgås och sova!
Annars blir de typ bara se på film umgås, annars kan man ju sitta flera med en liten fotölj också.


Vi får se när de exakta måtten är tagna, mina planer kanske är
helt åt skogen, men jag mätte lite snabbt med måttband innan.

Kramkram
Mics

Bortslarvat och upphittat

Nått är cp med blogg.se så texten är bara en fet klump, sorry for that!

15.00
Efter några timmar är jag klar. Jag har städat undan i mitt rum, jag fattar inte vafan jag har här inne. Men det är fortfarande rörigt efter timmar av städning. (ni skulle nog inte tycka det, men jag är lite extrem)
Tänk vilken dröm om "Design" me Simon och Thomas kom hit och plinga på dörren och sa att mitt rum var fulast i sverige - ungefär som jag känner just nu. Och slängt ut allt och gjorde det där som jag inte kan få till. DET hade varit en tyngd som skulle släppa på massa tankar i mitt huvud. Jag hatar stök, damm och allt sånt snusk! (men det är iofs fixat). Möblering och smarta lösningar, det är behövligt.
Men nu är de inte så och jag lever i mitt eget skit, nä jag ska inte överdriva. Men en hamster är jag, jag vågar inte slänga papper för det kan ju vara nått jag behöver någongång om typ 10 år. Min mor är bra på att slänga saker, så jag ska försöka få henne att hjälpa mig. Smycken har jag till en förbannelse, så det måste också rensas bort.

I röran hittade jag mitt älskade halsband som jag fått av Mattias!

Detta går jag på just nu: (nässpray, lindring av näsa biholor, halsont, ryggont)
Mår muchas bättre!

Lite pics, före och efter:

Nu är jag mega hungrig har bara käkat frulle!

Kramkram
Mics

Solsugen

Hallå eller! Någon mer än jag som tyckte det var ytterst lite mysigt med snö idag? Ne, tänkte väl de... Solen är ju som sagt, varm, skön och gör en sådär frisk! (till en viss gräns)

Vad ska man säg. Jag tycker tiden inte riktigt räcker till, dygnet borde vara lite längre. Jag tänker på att när man jobbar, från 9-17 cirkus. Då hinner man inte se dagen i sitt fina jag. Det blir oftast att man åker hem från jobbet och stannar sedan inne, om man är en riktigt svensson. Sen finns de hurtbullar som slänger på sig träningsoverallen dirre och tar sig till gymmet. Karaktär. Men, vi är oftast bekväma och sånt dära.

Vem vill du vara?

Jag vill nog vara lite av varje, bekväm och hurtbulle. Slappa någondag och städa, träna andra dagar. Oftast är jag bara städtant här hemma och matlagningstant, eller kock låter ju lite finare.

MEN 1 Nov börjar mitt träningsliv. Det är en måndag, ny månad och jag är arbetslös (är man någonsin det egentligen?). Och bryter jag den reglen är jag en riktigt failer, misslyckad och lögnare. Ja, hårt ska de va!

Har jag riktig tur tränar jag gratis på min brors gym, även om den känns taskigt att göra det helt gratis. Får ta ett litet snack med honom. Han är ju som sagt PT så bättre kan jag inte ha det!

Ne, nu blir det matlagning och tvätthunt!

Kram
Mics

Some pics from Lysekil last weekend enjoy the sunny days!



Skalhamnsrakan



Lysekils sill



Vacker brännmanet



Hamn



Sol och kyla på havet



1 kg Krabba



Pimp parasit



Mormor och Lukas



Mysit fika hos Mamma Maria



Hejdå!



Tattoo - I'll always have you.

Sådär, jag har pallrat mig upp ur sängen till min älskade burk.

Nu ska ni få se mina tatueringar, nyfikna är ni allt!

De är ju under läkningsprocess så helt färdiga är de ju inte.


Hjärta


Kärlek



 Black n' white i like

Varsågoda, hoppas det var godkända. Jag är iaf super nöjd!

Puss och Kram
Mics

Vem är sjuk?

God förmiddag gott folk!

Jag försöker mig på desigen igen, det går sådär. Men det blir rosa för Rosa Bandet som jag stödjer!

Här ligger jag i min säng och kryar på mig. Tur är så mår jag mycket bättre idag, men låter ju som fan. Kan ju inte sjunga med i musiken för då skriker mina öron. Så lite ledsen i ögat är jag ju, annars sjunger ja typ 24/7. Nåväl, om några dagar kan ja påt igen!

Idag skulle jag träffat min kompanjon Alice Fredblad. Men, eftersom jag inte är 100% kry, vill ja inte riskera att smitta någon. Så jag stannar i sängen med laptopen och njuter av ledighet.

Mamma gav mig en bok imorse vid frukosten. Hon vill att jag läser den omedelbart. Kommer förtälja vilken det är när jag kan utala mig lite mer om den. Den är speciell. Ledtråd: det luktar guld.

 OCH Ja, det är sant att jag har tatuerat mig. Inte ens min familj trodde den var äkta. Min bror var tvungen att ta på den, det gjorde sven ont! Så fin i kanten är ja ju inte (typ).

Bad girl innerst inne? Många skulle nog skratta, men vad som döljer sig i skalet vet ingen. ingen.

Nu blir de läsning på hög nivå!

Puss och kram
(bilder på tatueringar kommer nog ikväll)

Det ser ljust ut

Godkväll!

Shit vilken effektivdag på jobbet må jag säga. Har gjort hur mycket som helst, och hur roligt som helst också fick ju göra de roliga jobben med :D . Det var bara jag, gösta och lasse.

Jag jobbar väldigt bra själv. Pratar man inte blir det mer gjort, iaf när det gäller mig. Det funkar om man vill! 

Men för att komma till rubriken. Har inte varit ledig en helg sen jag börja jobba i juli och nu är ja ledig fre,lör. Då passar det utmärkt att åka till lysekil (som jag inte varit sen i våras typ?) och fiska den sista hummern (har aldrig fiskat skaldjur). Det enda är att ja jobbar på söndan och hur kul är de att åka hem en lördag när alla är lediga i mattias familj där uppe? Inte så, så jag har försökt fixa nu hela förra veckan och denna till att få någon att jobba åt mig. Så nu har det kanske löst sig, om Gösta godkänner det vill säga.

Hoppas hoppas! Palla vänta 365 dagar på att få fiska hummer/krabba när jag har chansen nu?

håll tummarna :)   

Annars är det fan ingen idé att vara ledig, då kan jag lika väl jobba och tjäna pengar än att inte göra nått på dagarna när alla jobbar. Right?

Ne, nu ska ja göra nått med mitt liv. Tvätta vore nått, städa med, men allra helst packa!! känner på mig att gösta  inte kommer svara förrän imon när jag frågar honom om han fick mitt sms typ. Hatar att vänta.

I-landsproblem va..

Ha de!
Mics 


Knivhugg i ryggen

Två veckor senare...

Att uppdatera här är inte det första jag tänker på nuförtiden. Men, kanske får göra det ändå.

Varit ledig i två härliga dagar nu och haft ont i ryggen i två härliga dagar med. Det är inte det vanliga ont i ryggen, det är sjukt ont i ryggen. Det kan komma när som helst, det hugger till. Förjävligt med andra ord.

Jag ska börja träna, när jag slutat på ringenäs. Så hinner ja förbereda mig lite och sånt där (hej bortförklaring)

Tänk va mycket man vill göra när man har ett jobb och tänk va mycket man vill jobba när man inte har ett jobb. Jävla jobbigt de där. Därför är det ju ganska bra att vara doris på Gekås för han verkar kunna glassa omkring lite hur han vill.

Nåväl, mitt framtida liv som make up artist verkar pretty awesome det med. Åka runt till städer och mest göra kvällsjobb. Ja vet inte, det kanske blir tråkigt i längden, men det blir ju typ allt tycker jag. Förändringar är bra och helst snabba. Det blir nog bra till slut, bara jag får mina älskade pengar. Girig? Det är väl alla.

Ne, nu ska jag fortsätta kolla på Sabrina och kl 22 blir det bartenderskolan, lite sugen fortfarande, men deras  skola verkar fan hård.

Love,
Mics


RSS 2.0