Mon mon!

Idag var det en härlig morgon, solen lös och min älskade låg breedvid mig och höll om mig <3

Det firas med Varm Oboy!

Nåja, vad jag gör uppe såhär tidigt? Nä, jag kände för det. Man hinner med så mycket annat :) Duscha, Äta långsamt, städa, plugga och sitta här haha! Sanningen är nog att jag är en farmville nörd! Tyvärr asså, har man provat det en gång är man fast. Men hellre det än nikotin ^^ how will I know...


Uppdateringen av bullbaket var det ja, dem blev faktiskt super av fel jäst :D ! Den som jag mest var orolig över att inte tycka om dem var min bror, han är nog den enda ärliga i min omgivning skulle ja tro. Han säger allt! Och han ville ha mer! Isn't that great? bra stavning men whata!

Ne, nu måste jag sätta igång med det jag skrev ovan. Btw det är 4+ ute HALLÅ! Jag vill till värmen, vilket blir om 2 månader lite drygt... weeei!!! eller nått.

Ha en underbar dag och lycka till på provet idag!!!

Puss :*
                                   suddigt men så bra ^^


Stora och fina :)



Måste bara visa att min kamera kunde bli bra över en dag :D Problemet?
Damm i linsen yei! Sedan kommer jag på mig själv att jag posar med en cola?
Ja, man kan bli lite galen nere i lilla stugan med alla golfare! Plus att jag var
värd den :D <3


Spänningen är olidlig...

...


Hej eller nått!

Fan va veckorna går föör fort. Det är fredag och jobb jobb jobb väntar. Lördag och söndag spenderas leendes i en kiosk med sällskap av goa gubbar som ska ha korv, ja visst. Ler man lite extra blir det dricks, det funkar.

Idag blir det upp till bevis kväll med mig själv, typ. Mitt mål är ju då att bli grym på att baka, vilket oftast blir katastrof, när man gör med andra. Så idag, är det bull bak med mig själv, i egna tankar. Början var ju inte så bra va. Mattias kommer förbi med pärlsocker och jäst..för matbröd. Damp gånger 1000. Well, jag ger det ett försök iaf. Killars hjärnor är ju inte 100% alla gånger.

Det ska iaf bli vaniljbullar punkt.

Idol snart, lär jag ju missa en del, jag tajmar ju såå väl in mitt bullbak? ^^

Det är mor och jag ensamma hela helgen, nisse är och spelar golf. Lär ju bli en intressant helg...

Ne, over and out för denna gången. Resultatet återkommer jag med senare!:)

Puss*                                                       Lyckade chokladbollar!

Kylan driver in

Brr! När ska värmen sättas på?

Efter MÅNGA jävla om och men, blev KUIH klar igår, satans arbete. Ursäkta mitt språk men JÄVLIGT skönt! ^^

Dagen spenderades hemma, gick iaf upp i tid och plugga, samhällsprovet känns lite stressat. Bra sverige. Men iaf, jag känner att jag behöver ägna all tid jag får åt att plugga till det alltså, ekonomi är bara så inte mig :P

Idag har man storhandlat på Lidl :O Helt sanslöst billigt. Vi får hem den Buffe tidningen från Ica, och då är de så smarta att de lägger upp en veckas middags plan, där allt kostar under 400 kr. Mycket billigt om man jämför vår budget per vecka typ dubbla eller mer, men det är vår familj. Som det ska bli ändring på, jag ska styra upp detta!

Iaf, jag har sparat varje recept plan efter varje tidning. Så¨jag valde då en vecka och tog med och jag fick nästan allt jag behövde för 279 små kronor! Resten handlades in på Willys där det blev 235 större kronor. Lidl har fått cred från mig idag :) Studentlivet gillar't! (y)

Får väl se om de 2 andra familjemedlemmarna gillar min plan! Mattias tyckte iaf det var super !

Nog om mat, jag är nog lite hungrig kommer jag på mig själv...

Jag har nog stirrat mig blind på ekonomi sedan klockan fem idag, så jag var tvungen att skriva lite .. igen..

Mattias och hans far är fordonshjältar och byter ljuddämpare utanför på hans bil. SKOJJA om mattias gamla var utbränd eller? Bildligt talat. Helt sjukt, mitt miljötänk blev galet för en stund!

Nåväl, de är nog klara snart och lukten av mat når mina små förkylda näsborrar, jag är HUNGRIG :D !

BTW det är 83 dagar kvar, sedan är det solong for a month <333

Var var jag nu...valuta samarbetet i Europa...

Snark*

Hej hopp!

Idag är man super duper duper lycklig :D

Börjar med att köra till falkenberg! Sedan planering inför modeshow vilket kommer bli kanon tillslut! Därefter köra hem med partypinglor i bilen, galet galet. Och vädret är på topp, då blev det mattias, maxi och kanelgifflar med coke!

Okej, det var egentligen inte det jag skulle skriva! Jo, jag har då nästan fått kanon kontakt med operan i GBG, pratade med en trevlig man nyss som jobbar som ljud och ljustekniker där, och han skulle lägga ett gott ord för mig hos peruk och maskör / smink etc avdelningen. Det innebär stor lycka!!!  :D

Well well, sitter här med teaterhistora rätt upp i öronen, typ. Var tvungen att skriva av mig lite skit helt enkelt! :)


Back to business,
M.

Idol

Tjabba!

Jag har inte haft tiden...

Vad gör jag på dagarna egentligen? Kan man undra^^ Idag har jag iaf åkt med Mattias som fick körkort igår, åkte till citygross för att köpa tacooosss<3333


Så det blev hem - laga middag, äta middag, tyvärr nörda mig lite här och snart slänga mig i sängen gosa med mattias, skratta till idol, käka massa skit och sedan snarka gott! Låter inte det helt underbart? JO så jävla fint!


Så, det var allt från mig!

Puss och godnatt från oss gammlingar! ( vårt nya smeknamn från nisse, bara för att vi råkar bli trötta just vid 8 och bäddar upp sängen^^ )

Over and Out <3
                                                  Puss puss och puss !


RSS 2.0