Lycka

Jag tycker verkligen om citatet ;
Man kan aldrig älska någon annan om man inte älskar sig själv.
 Det  gäller ju även kroppsmässigt. Vilket MÅNGA behöver bli jävligt mycket bättre på, tyvärr. Allt för många tycker illa om sig själva. Det är sorgligt.   Men som sagt allt blir vad man gör det till!

Tisdag förmiddag, och här sitter jag till ingen nytta. Behöver göra massa grejer men orkar helt enkelt inte.

Jag håller förfullt på att återhämta mig från min hemska dröm jag hade imorse.  Om ni orkar kan jag ju berätta,
Jag och någon sitter och kollar på present påsar typ, så är en lila och en röd. Det är hela min klass i rummet med. Så tyckte jag att vi skulle ha lila, men de andra ville ha röda, så blev jag lite suris. Så kommer linda in och hör allt, så säger hon rätt ut, asså mican sluta, alla hatar dig ändå. DÅ , då blev jag galen. Jag sa så jävla bra saker så det va helt sjukt, kommer tyvärr inte ihåg allt xD . Sedan började vi slåss, med högklackat. Värsta sparkarna xD . Sedan efter typ ett bra tag så vinner jag, och säger något så klockrent att det är helt självklart.

Hum, känns inte jätte snällt mot linda :P tur det inte var på riktigt. Det hade nog gjort jävligt ont att få högklackat i facet. Men men, jag har varit agresiv i sömnen, vilket betyder att jag inte behöver vara det på ett bra tag!

Idag blir det stan,sola,naglar,chilla
Take care, Micaela <33


Looser

Jippie! jag är glad!

Vad hade jag gjort utan davve? Nu är jag nästan expert på datorer! nej det är ja inte men på god väg! haha
Sedan lärde ag mig ett nytt kort spel som var satans kul, men jag loosa ju hela tiden! Hjärter nått hette det. Klurigt som fan. Men man kan ju inte vara bra på allt? :(

Sedan så är ja avis på Alice som typ sover nu, men imon kommer hon antaligen ligga och sola å blää :( . Kommer vara brunis iaf!

Blir inga naglar innan nyår, får slita med å göra egen manikyr me de små naglar man har! får väl bli vid nått annat tillfälle. 350 spänn rikare :)

snart är det nyår lalala! Kulit folk ska man fira med också! <3

Sedan vill jag bara tipsa om en bok som är så jävla bra att läsa! The secret! om du vill ha allt du drömmer om, köp den!

Pussas så länge,
Mican <3

Zoo

Hej alla glada.

vaknar upp hos AnnaBanan. Och vi har nu konstaterat att gå upp efter klockan på lov funkar inte för oss.
Igår så hade vi nörd kväll och skulle kolla på alla Pirates of the carabbean. Hann dock bara se 2, sen blev vi trötta^^. Efter en lång snack stund och kollande i gamla skol kataloger och flumm skratt av mig. Så kunde jag äntligen sova 02.45. Det var häärligt! Sedan så helt plötsligt får anna typ damp å rycker till. Hon hade tydligen snubblat på en trottoarkant fastän hon var vaken xD Jag fatta ingenting men jaja det va kul:D

Idag åker Alice till Thailand i 2 veckor. Fuskis. Så jag ska vara barnvakt åt stampe haha! Hoppas han är snäll mot mig.

sedan så passar vi bobby och bella igen , Och bella bara kissar överallt, ganska grouse men bobby är pilsk idag så han slickar bara upp det uue xD .

Ne nu har Davve kommit :) , så då ska jag inte sitta här och vara osocial.

Ps, jag har lärt mig dricka te utan mjölk! stort steg för mig!  :* Ds.
 
Puss på er alla!
Micaela <3

Snark.

Idag är jag trött.

Det var nästan jobbigt att skriva det^^ .  Ne, jag har ju inte sovit så bra de senaste nätterna. Tänker väl alldeles för mycket, som Anna. Kan man inte bara stänga av hjärnan när man ska sova?
Det blir ju inte bättre av att man ska behöva sova jämte personer som snarkar haha! Min bror, bobby och kära Anna. Sedan har vi ju även mor och nisse. Men tur är så stör de inte mig^^

Anyway. Jag glömmer vad jag skriver i mina bloggar så jag vet inte riktigt vad jag sagt. För jag orkar ju inte kolla heller xD . Palla va ett fan av sin egen blogg ^^ . men men, idag så var det rea på stan med Anna som gällde. Hittade inte så mycket. Jag unnade mig lite sexiga rosa underkläder, kände att jag behövde det :D Så det skulle passa bra med kinky night nu tjejer ;) .

Jag och mamma har suttit typ hela kvällen och gjort smycken, det var väldigt mysigt faktiskt. men FYFAN va jobbigt. Så jävla pilligt :P Men fint blev det :) Men fan va vi skratta efter alla tabbar. Jaja, även magmusklerna behöver jobba över julen.  För imon ska jag träna :D:D Längtar. Ska köra armar och mage :) Om ni undrade, vilket jag inte tror men iaf :D

Imon så hoppas jag att jag och anna får komma och hälsa på Kvist och fixa naglarna :) För snart är det nyår :D tjatar om det hela tiden ... och det är nog inte bra egentligen, att ha så höga förväntningar.. det blir inte bra då. Det har jag lärt mig nu, tro mig jag vet.

Ne nu börjar det bli lite långtradigt det här...
Ikväll hoppas jag på att jag somnar snabbt :/
Pussas Micaela <333

Juldagen

Vill bara säga tack för en fin julafton :)

Orkar inte skriva allt jag fick, det får bli när jag orkar^^ . Typ när jag fixat virus program på min nya data :D . Orkar inte det heller xD . Sitter på nisses.

Snart kommer Anna hit :D . Hon ska äta kalkon med familjen. Och sedan ska vi kolla på Björn Gustavsson DVDn :D Alice som gav mig den UNDERBARA julklappen! Hade glömt att nämna att jag ville ha den, men Alice är smart :D. Så jag kommer typ drömma mig bort under 2 hela timmar. Med nya material som inte finns på youtube ;)

Sedan blir det stan med Anna imon, det är ju REA :D. brukar hata det, men eftersom att jag har pengar nu, så blir det extra kul :D . Sa jag att ja vann 200 spänn på bingolotto? Det gjorde jag nog. Haha, jaja... Det va ovanligt^^

Ne, föna håret, tända ljus, ladda upp godis och vänta på Anna. Sedan ska man va hundvakt åt Bobby och Bella med :D
Puss och kram, skumbanan
Micaelaa <33

Hon vill ha puls

Idag är en bra dag.

Jag kan äntligen snooza igen, det är underbart :) . Fast dock blev det jävligt länge, från 8.30 - 11.20 ^^  jaja, jag är uppe iaf.
Ska hämta min data idag trallala! Den kommer vara snaaaaaabb :D och virus fri.
Ska följa med nisse nu och köpa de sista klapparna till mamma.
Sedan i eftermiddag kommer min brors tjejs hundar hit :D Bobby och lilla Isabella "Bella" . Sötaste puppyn ever! <3 Sedan blir det byta julklapp med Anna <3 Sedan ska jag sola <3 Sedan blir det familjemys framför bingolottos uppesittarkväll haha! <3

Mååste bara berätta en sak. Igår så överträffade jag mig själv. För första gången i min historia lyckades jag helt på egen hand göra en super god äppel paj! Helt jävla otroligt! Tack vare ringenäs smulpaj recept :) <3

Sedan så är jag fortfarande fest sugen. Längtar ihäl mig till Grekland, ojoj va det kommer bli härligt! Vi ska va så jävla bruna! Som Anna sa vi kommer komma tillbaka som bakfulla brända pepparkakor. 18 är speciellt :)

Ne nu får jag skynda mig. Ville bara säga att jag mår bra. 
Puss hej
Mic to the a to the e l.a  ( funkar inte på mitt namn^^ bara på alice --> al to the ice)  

Dan före dan före doppare dan.

Känner ni någon jul känsla? För det gör fan inte jag :/

Gårdagen bestod av mysig brasa med härliga människor och julbak. Hemma hos familjen Fredblad ! Jag dör varje gång jag kommer dit. Det är som att komma till himmlen. För det första är det så jävla fint, för det andra så har Alice allting man vill ha. För det andra så har jag alltid så jävla kul där! Alice har det nya guitar hero rockband ååå det va så kuuuul :O. Men hjälp va svårt det var att spela trummor xD Jag tyckte easy var för svår :(. Men som sagt, alice kommer våldgästas many times av mig ;)

Julgodiset blev helt ok. Vi hade ju inte så mycket julkänsla eftersom att varje gång vi gör julgodis är det iaf lite snö, but not this time. Sedan så körde vi julklappsleken på RÄTT sätt! DÅ var det jävlar i mig kul! Fan va vi skrek, har lite ont idag xD Men ska man ha det bästa så ska man.. Det som var hetast denna gången var marilyn monroe tavlorna jag köpte. Får lägga in dem nån gång. Men det var ju jag som vann dem, i sista sekund :O.

Idag lämna jag in min data för rensning^^ för att imon få min nya data :D. Härligt härligt.
Sedan gick jag och nisse på stan och även mor min. För att jag skulle hjälpa dem båda köpa jul klappar till varandra. Hum, kan ju undra vart min fantasi kom ifrån? ^^ Jaja, det gick ju inte så bra eftersom de ville gå i samma affärer hela tiden, så vi får försöka igen imon.

Jag har iaf köpt alla mina julklappisar. Det känns jävligt skönt. Ska unna mig och sola imon med. Om jag hinner då^^ Vill ju hinna träna med. Jaja...Vilka problem va?

Jag är så jävla fest sugen nu så det är helt galet. Palla vänta till nyår men det kommer ändå bli så, jag känner mig^^. Jaja, denna nyår ska bli toppen! Det är iaf helt klart att den kommer firas med Anna och Felle :) . Ska sminka Anna och Mamma på La Couronne då :) and myself ofcourse ;)

Ne, nu ska ja snart kolla på Dans på kanal 1 ! haha^^ Ångrar nästan mitt liv att jag inte började dansa när jag var mindre, hade ju kunnat vara elit nu! Jävla blyghet. Känns ju nästan hopplöst att börja nu. Vill ju synas på tv :D Jaja...jag får väl nöja mig med att synas på dansgolvet.

btw, jag tror jag måste sluta säga "jaja" låter ju som en gammal kärring.
Time to go.
Micaela <33

Fredag

Det är fredag kväll och jag mår faktiskt bra. Jag känner att jag nu kan klara mig själv. Och ja Anna, det är faktiskt sant det du säger. Man måste kunna klara sig själv och inte vara beroende av alla andra. Jag kan äntligen det nu :)

Å andra sidan är det inte alltid kul och klara sig själv. Men man är ju sin egna bästis helt enkelt^^ Det är tur att jag ofta är ensam hemma för då kan jag sjunga hur mkt jag vill :D:D ( som jag har gjort idag^^)

Idag har varit en jävla bra dag. Jag går upp 11 och är utvilad för en gångskull. Jag äter frukost, sedan dammsuger jag, torkar golvet, tvättar en massa. Städar undan och tränar:D Så skönt det va. Att jag kan ha undivikit att träna på 19 dagar! Jaja, nu är det lov och då blir det mkt träning :) Ser framimot imorgon.

Imon är det träna, vaxa benen och vet ni, jag ska gå imot mig själv. Jag ska unna mig och sola :D. Jag har ju inte vistats i ett solarium på över 3 år. Och om 10 ggr är max på ett år så hinner ju jag sola lite innan det nya året;) För nyår ska bli oförglömligt, jag ska vara så jävla snygg. Ska fixa naglarna, vara brun ha lena ben. Hinner dock inte färga håret :/ . Jaja får väl hoppas att trenden ''utväxt'' håller i sig ett tag till, haha! :P

Nej nu ska jag sätta på en mysig film och somna i min stora säng <3
Det löser sig, det gör det alltid.
Micaela <3
 old pic.

Det är så.

Typ tomt? Typ vet inte vad jag vill? Jo, det gör jag... men känns skumt.

Min gårdag var hemsk. Mer orkar ja inte säga. Det blev betydligt mycket bättre när jag pratat ut med Pieter, han sa fina saker :) Sånt man vill höra av en kille likom!
   Iaf, det är ny dag...den började bra...men just nu känns det som den går neråt. Vet precis vad det beror på men jag orkar inte bry mig. Jag klarar mig själv som sagt. Vill bara ha lov och slippa allt plugg. Ska bli så skönt! Och så ska jag träffa massa fina människor :) Som gör mig glad och lycklig. Det behöver jag! 
   
Har precis haft prov i stylist, förhoppningsvis gick det super för det va ju såpass enkelt att det är pinsamt om man inte klarar det ^^. 
Vill ha ett jobb, så att jag kan tänka på annat. Det var jävligt kul att jobba ändå i sommras, man träffade ju så mycket folk och blev uppmuntrad var dag å blabla...

Jaja, detta börjar bli lamt nu, väntar bara på att rasten ska ta slut ;P 

Hoppas vi får komma hem 4, det skulle göra min dag :*

Still going strong
Micaela <3


 

Cuz I Can

För varje dag som går,
blir du bara ett spår,
ett spår som sakta suddas bort,
av vinden som sveper,
förbi mitt ansikte,
- du blir ett minne som sakta glöms bort.

Jag känner mig starkare, mycket starkare. Jag kan klara mig själv. Stå på egna ben, en sak jag aldrig trott jag kunnat.
Ensam är starkast och det är sant hur man än tynger ner det. Självklart klarar man inte det utan vännerna, aldrig. Lyckan är inte alltid det man tror. Jag lär mig hela tiden nya saker som jag sedan tar del i mitt liv.
   Jag kan äntligen le åt min spegelbild. Se mig som en vacker person både inuti och utanpå, trots misstagen. Jag ser nu framåt och helst inte bakåt. Men att läka alla sår kanske ej går men många kommer inom sinom tid vara torkade tårar som jag sedan kan börja tänka på igen, utan att falla. 
  
Det var lite av mina djupa tankar som surrar runt i mitt huvud. Egentligen är inte allt sanning. Min största rädsla nu är sömnen. Då man samlar alla tankar och även drömmer saker man helst vill undvika. Jag kämpar varje kväll mot min vilja. Men har jag klarat det såhär långt kan man inte ge upp, då skulle allt gå förlorat. Så enkelt är det.  Tyvärr. 
   Men nu är jag fri, jag kan göra det jag vill och om man tänker på alla positiva saker jag trodde jag aldrig skulle uppleva kan jag nu göra. Och jag ser framimot det till tusen. För om anna har sett alla killar som kollar på mig, då borde jag med upptäcka dem nu, för innan var mina ögon på något annat. 
   Singel livet kommer bli spännande igen, jag tänker inte stressa lixom. Jag har en hel framtid att se framimot, USA jag är påväg! Jag kommer om några år, lycklig.

Gud, tur att detta är min blogg, här får man ju vara såhär självisk^^ Det måste man ju så att man uppmuntrar sig själv. För pallar man inte läsa så gör man ju inte det^^ Men jaja, jag borde nog ägna mig åt mina prov nu...

Jag ler åt dina misstag
Micaela <3

  


Jag visste det.

Gårdagen blev helt okej. Julbordet rädda min kväll och min bror rädda den också då.
- Killarna kollade på mig och jag kunde kolla tillbaka (mycket)! :D

Men tror ni inte jag drömmer en sån jävla dröm då eller? jag vill bara skjuta den, så jävla mycket. Orkar inte tänka så mycket hela tiden. När jag för en gång skull kan sova länge så drömmer man om någon man ABSOLUT inte vill drömma om. CPCPCPCP!  (men min tanke var iaf med i drömmen om att det inte var bra det som hände!)

Och nu har jag fått klart för mig att mina misstankar var sanna :) Jag är glad att det blev som det blev. Det behövdes det av mig, annars hade det bara gått längre och min bearbetning hade bara blivit värre att förtränga. Apa på allt.

Jaja, jag ska ringa min Anna nu och fråga om vi kan plugga engelska för jag orkar inte vara hemma. Vill ha kul och tänka  på¨annat. lyssna på mitt hjärta och inte min cp hjärna!
 

JAG KAN KLARA DET HÄR! OCH DET SKA BLI ETT NÖJE!
Micaela

Allt har en mening.

2a inlägget för idag

Just nu känner jag bara för att skriva av mig. Inte för att det  är så mycket som jag vill säga men jag känner bara för att skriva^^. När man är ensam på sitt rum så får man ju göra någonting, istället för att sitta och vara hel knäpp och prata med sig själv kan man ju skriva här för att verka mer normal liksom?
 'Just nu vill jag så gärna ha ett husdjur. En hund eller en mysig katt, allra helst en papegojja att prata skit med. men lär ju inte vara så mysig att gosa med ;P. jag har iallafall fått äran att passa Alice kanin i två veckor när hon ska ha äcklig(underbar) semster i Thailand, det landet jag mer än något annat vill åka till nu. Till min pappa. Men men, Stampe brukar oftast bita mig. Kanske för att jag gjorde parodi på honom och avslöjade att han var oskuld? ^^ . Ne, det kommer nog gå bra.
   Var nyss och hämtade ett paket från pappa. Känner mig lite dum som inte sa något speciellt som jag ville ha eftersom att thailand är ju så fruktansvärt billigt men jag kommer verkligen inte på någonting nu. Eller kanske något tekniskt.men skit samma, jag blir glad för vad som helst. Kom på att jag också måste skicka massa julkort och paket, suck.

Jaja, boring text men känns skönt att skriva av mig. Mitt humör just nu är ganska stabilt. Orkar inte lägga energi på att tänka på det, sparar mina tårar till kvällen om det kommer några. Orkar typ inte gråta heller, även om det känns bra, tack och lov att man är tjej så man kan gråta lite hur man vill utan att skämmas för det. Jag tror inte särskilt många killar sitter och gråter tillsammans och tröstar på det sättet som vi gör. Så det så HAHA! :P 
   Sedan så vill jag bli bra ´på svenska :/ varför har inte jag fått lära mig någon grammatik för? jag har ju bara lärt mig skriva av mig själv känns det som ;P. Jaja man kan ju inte vara bra på allt, även om jag inte kommer på någonting jag är speciellt bra på nu. Blä, det enda jag vill nu är att kunna sjunga som natascha  bedingfield. Hon är grym, eller typ mariah carey. Jaja, i mina drömmar ...

Tack för att ni orkar bry er.
Micaela Hansen - Flickan med de höga drömmarna

Good girl gone bad

Det som hjälper mig nu är Musiken. Förutom Anna Ledel då !

Natten var hemsk, men jag klarade mig. Mamma hade ett gäng vänner hemma i onsdags och då kom även ett medium dit. Mamma sa att jag var så rädd för spöken då^^ Och mediumet kände direkt när den kom in i vår lägemhet att det var en liten tant där. En förvirrad sådan, med klackar som trippade runt. Hon hade bott där innan. Men nu var hon äntligen väck, jag låg typ uppe as länge och va till och med vaken när tidningen kom. Suck. Jaja, jag blir ju inte lyckligare av att stanna hemma, så jag tog tåget 7.30 och försökte se vaken ut. 

Idag var det lucia i skolan, det var typ lamt. Men men, de bjöd på äcklig glögg och fattiga lussebullar utan saffran typ. Anna gjorde mig lite lyckligare när hon såg ett litet saffran korn.

Idag blir det till att klä Julgranen och sedan på kvällen så offra Anna sin kväll med Sebbe för min skull :o . Jag är nästan för hemsk! Men det va hon som inte kunde baka papparkakor utan mig så :D:D :* . Ska gott göra dig till 1000 när det behövs! 
Lördag ska jag träffa Alice för att få lite tröst och mysigt sällskap på stan, ska  köpa lite mer julklappar. Vid 2 ungefär ska jag träffa bror min på stan för att prata och umgås. Även köpa julklappar! Sedan på kvällen så blir det julbord.
Söndag? Don't know.
Förhoppningsvis hittar jag nog ett tidsfördriv. Att duscha har iaf blivit min hjälp. Fryser ju som en igelkott hela tiden. Buhu för mig. Men som sagt jag kommer att klara mig, men det kommer ta sin lilla tid.

Way to go!
Micaela <33

Tomhet.

just nu känns allt så jobbigt. Jag kände på mig att detta skulle ske någongång.

Som sagt jag och Mattias har gjort slut, orkar li´ksom inte säga det till hela världen.
   Jag menar jag fick min drömkille som jag så gärna ville ha i 7an och fick uppleva 2 underbara år.
   Jag skriver detta för att jag måste få ut det på något sätt.
Det var ju självklart jävligt jobbigt att höra, men har man varit osäker så länge som jag har varit så var det på tiden att någon utav oss tog tag i problemet. Det fanns mycket fina saker vi fick göra och inte göra. Det fanns även saker som helt enkelt inte fungerade och så är det. Vi är ju bara 17 och allt kan inte vara för evigt även om man vill det. 
   För någon dag sedan kändes detta som världens undergång, men utan mamma och anna vet jag ej om jag hade kunnat tänka så positivt som jag gör. jag är ledsen och kommer vara det ett tag eftersom att det är första kärleken. Det kom ju så plötsligt.
   Vi slutade iaf som vänner  och det är skönt tycker jag för båda var överens om att vi ville ha kvar kontakten :). 
Just nu vill jag bara tänka över allt. Det är ju som sagt två hela år som nästan ska förträngas. Men många minnen kommer alltid att finnas och jag är glad över dem. 
   Jag känner mig bara så tom, så ensam. Vill ha närhet hela tiden och tack anna för att du är en sån bra människa! utan dig hade jag varit förlorad.  
   Jag kommer att förändras, något enormt. Jag tänker fan inte ta skiten mer. Jag orkar inte. Se på er som tar min plats. Jag är fortfarande inte den ni tror och om ni vill uppleva mitt riktiga jag så säger jag varsågod. Ta mig för den jag är för det är så det kommer bli, till en början iallafall´haha.

   Jag har iallfall inte gått in i någon deprission (stavning?) ^^ . Det är det inte värt. Tankarna på vårat förhållande har varit extremt många och nätterna är sömnlösa, men det hör till. Man kan ju inte bara stänga av sådär, inte jag iallafall.

Börjar bli jobbigt att skriva på denna lilla datorn, verkligen extremt liten^^ därför det är så mycket stavfel, (säger de iaf ^^)
Ne, ni vet ni iaf. Och som sagt om någon behöver en kram så är jag en MYCKET bra person att krama :D need it :/

tro på mig, för jág klarar detta, jag är inte så liten som jag ser ut. kommer alltid att tycka om mattias som en vän, för så är det bara och tror detsamma hos honom :)

Take care, a sad girl
Micaela <3

RSS 2.0