Cuba cola eller Pepsi

Å ljuva 90 tal! Borde jag säga nu. Kommer vara hjärntvättad inom de området tillåme vecka 22. Kul :D

Nå, jag skriver ett arbete om modet under 90 talet. Riktigt kul och se. Har fått massa träffar och sett gamla reklam filmer och annat från när man var liten :D As kul att jag kan komma ihåg det med. Galet mode var det med. Tyvärr följde man ju de me haha! Går inte att säga vilket som var bäst, men kul var det iaf! Jag ska vara duktig och lägga upp bilder på typiskt 90 tal för mig sedan, när jag har mer tid.

Helgen har varit bra men mer åt mycket bra.
Fredagen.
Spenderade ja me Mattias, han hjälpte mig hitta kläder å skor. Det gick kanon :D Hittade mina skor <3 och tunikor :) . Sedan blev det Cuba cola :D  och grillning hemma hos honom. Det var mega gott!
Lördag,
Jobb och kvällen blev att fira morfar och bror och kristina kom hit med. Vi spelade vett och etikett. Grymt lärorikt spel och svårt är det me. Men jag kom tvåa :D . Vuxen poäng till moi!
Söndag,
Vaknar 09.50 . Fan, 10 min innan ja ska upp egentligen. Jaja, känner doften av nybryggt kaffe och röster i matsalen. Det vankas frukost buffe :D Miccs blir lycklig och stutsar upp ur sängen, slänger på mig min fin fina friis o company morgon rock <3 sedan blir man bortskämd med smicker av morfar " oj, vad fin du är en sån här söndag morgon" "Tack, jag har bara stigit upp ur sängen men ändå :D" Sånt borde man få höra varje morgon :) 

 Sedan kom Vackra Anna hit och vi gjorde bild manus. Sedan stack vi till Anna och regiserade början av filmen, det gick kanon! Givande söndag!

Och nu har ja suttit me mitt arbete då. Håller på att bli galen på en jävla banan fluga som flyger framför näsan på mig. Min köttätande växt mår inte så bra för tillfället. Antingen beror de på mat brist eller dålig skötsel, eller så beror de på att vi misshandlade den innan vi köpte den. Jag gillar sistnämnda. 

Sen har ja fortfarande problem med att bestämma om Cuba cola är godast eller Pepsi. Ja vet, inte världens problem. Men det var iaf fredagens funt. Och var tvungen att funta lite till. 

Ne nu ropar sängen på mig. Ska lägga mig och mysa med den nu <3 haha, fan va rolig jag är asså! Not. Men iaf.
natti natti!
Miccs                                    
                                                    Kaffe flickorna!

Godmorgon!

Pigga och glada ?

Ohja, jag steg upp 7.30 idag. Egentligen skulle jag stigit upp klockan 06.00. Men oj va skönt det va att ligga och dra sig!

Tänkte nämligen utnyttja den här tiden till att plugga. Ska ju inte ta tåget förrän om 4 ½ timme, så jo lite hinner man nog få gjort!

Humör: Kalas glad! sovit riktigt bra. Jag slipper iaf vakna av att jag får en host attack som slutar me slem. Skönt :) Jag vet att jag tjatar om min satans hosta hela tiden, men grejen är den att jag har aldrig haft hosta sådär. Isåfall om ja sätter i halsen bara, inte såhär. Men men, det ska bli skönt när man får känslan att "åå nu är ja helt frisk" :)

Alltså, igår insåg ja hur lite tid vi har kvar i skolan. Det är helt galet, och så skönt på samma gång! Jag vill bara ha känlan av att "ne, jag har inte ett jävla litet arbete som ska in på 2 månader!" Det är frihet det :) och är snart verklighet. 

Fick en über känsla av att sitta och pyssla hela dagen lång. Typ sy, brodera, fixa kollage, möblera om, investera i massa idéer. Ja gud vet allt jag vill! Men tid. 

En sak till bara, idag när ja öppna kylskåpet, hörde jag hur tyst det var. ( då tänker ni säkert, brukar det inte vara det? ) Nej, för i julas gav jag min mor en "Diet Piggy" i julklapp. En liten rosa gris som grymtar så fort man öppnar kylskåpet. I början va det as kul, folk blev rädda och vi skämta om vem det var som skulle äta "nu igen". Den hördes överallt helt enkelt. MEN! efter några månader, då kände man effekten grisen gav. Man ville helt enkelt inte öppna de jävla kylskåpet, för den satans grymtande grisen. 

 Nisse " Ne nu får du vara tyst!"
Mamma " Ååå den jävla grisen!"
Jag varje morgon, lunch kväll, typ " Amen shut uup! "
 

Nu är den borta :D . Den står som minne på mammas skrivbord. Utan batterier. Underbara tystnad :)

Så, dags att tvätta ansiktet lite och sätta igång me plugget!
Ha de fint 
Puss!
Till minne av Diet piggy

 

Skadlig kod

Hallå i stugan.

Nu när ja skrev stugan saknar jag faktiskt den. Vår stuga jag växte upp i i tylösand. 12 år varade det för mig. Men, det var som roligast när man var liten, då man var stora gäng och alla bodde grannar med alla. Det var mysigt det :)

Nåväl, jag trivs i staden med. Nära till allt här med. Men då vill man istället bo i hus. Man blir då aldrig nöjd. Men lägenhet väger över då jag inte skulle våga vara ensam hemma i ett hus där mörkret utanför lurar. 

Just nu står skadlig kod i hjärnan på mig. Powerpoint presentation på fredag. Kommer gå bra hoppas jag. Vill iaf bli klar med den! Så läsläsläs...

Ingen skola för min del imon :) Ska till båstad me klassen. Vi ska kolla upp lite grejer, då vi ska sminka på en skolas modevisning. Kul som attan :) . 13.04 börjar min dag. Hoppas dock vi är hemma tidigt^^

Yeye, idag var första gången jag riktigt rörde på mig sedan ja blev sjuk xD Fy attan va man sprang. Men slemmet dök upp iaf. Men jag orkar inte bry mig längre, jag vill vill vill! :) lr jag ska, punkt slut.

Ego boost
Allt från mig,
Puss

 

Nothing else I can say

 20 april Monday 21.28 pm

Yeap. Sent är ordet. Har suttit med mitt satans idrottsarbete nu. Eller egentligen har ja bara försökt klura ut varför min skrivare inte vill skriva ut. Men jag orkade inte så skicka via mejl. Hoppas det går OK!

Men iaf. Har inte varit aktiv här på ett tag. Har nämligen inte varit i Halland över helgen. Kände att jag ville se lite andra vyer och drog till Lysekil. Yes, helt ensam. Tåg luffa! Ne, inte riktigt. Mattias undra om ja ville hänga med. Och jag sa ja, sedan satt man i en varm bil i 2 ½ timme. Men det var en mysig tripp upp iaf. Mattias körde upp, gick kanon. Jag satt och tjöta i baksätet med Marie och klia snobben på ryggen. Typ.

Vi fick låna hans syrras lägenhet så det va softish! :) Hälsade på släkt och vänner, jag gillar släkter. Men det är ju för att jag inte har någon själv så då får man ju ta del av andras. Sedan blev de impuls fest på lördagen, kom in på krogen. Kändes bra haha! Men va ju äldre sällskap så!

Sov som en gud hela helgen. Fast tjockisen bredvid låg ganska diagonalt över sängen ibland, men jag fick göra det bästa av situtaionen, flytta på'n, typ 80 kg. Träning de!

Mysig helg helt enkelt. Är skyldig Anna en tjänst eftersom jag åkte tidigare än beräknat och missa hennes kalas! Men hon dog ju inte som sagt, hon hade ju flera fina vänner hos sig :D

Så, juste. Har ju äntligen besökt frisören. Vet inte om jag blev nöjd, det får några tvättar utse. Och kanske lite silvershampoo och solsken. Men jag vet iaf själv att mitt hår är gult så behöver inte påpekas :)

Here you go! okej syns inte jätte mycket, men mer irl.



Tjolahopp!

God kväll alla glada!

Vilken härlig onsdag va! Sol för hela slanten. Sov som en gud inatt, drömde faktiskt om Johanna i klassen haha! Att jag va hos henne i småland, inte för att ja någonsin har varit där men det va en skum upplevelse! Sen skulle dem flytta eller åka iväg eller nått. Kommer iaf ihåg att dem bar på sängar. Haha galet värre!

Gick en promenix längs nissan med Mattias imorse/lunchtid. Det var mys. Det blev glass på det, sandwich nya me  krossade chokladbitar i. Den var att rekommendera! :)

Sedan har man faktiskt pluggat lite. Ska man behöva göra det på ett lov? Tydligen -.- Jaja, jag läste iofs bara en bok på engelska. Men då måste man tänka och det är jobbigt haha!

Fick tre trisslotter av mor innan. Vann inte ett piss. Undra om det är så att man antingen har tur i spel eller i kärlek. Isåfall är kärlek bättre :) och stämmer mer in ^^ Jaja sluta fundera nu Mican!

Nå, imån fyller ju Anna Ledel hela 18 år :D Kul som satan :) Stora för kramar till dig <3 surprise blir det då ;)

Ne, nu ska ja nog ta mig tid att kolla lite powerpiont. Har redovisning nästa fredag, på ca 10 min. Kan ju va bra att läsa på lite då^^

Och kanske att man skulle läsa på i körkortboken med, ska ju köra imon. Åh va jobbigt de blev nu. Neej då, det är kul! Så ska ja se det :D Btw, start i mycket lutad backe är läskigt!

Peace n Love
Miccs


Moviestars!

Guttendag.

Idag steg man upp mot sin vilja klockan 08.00. Tog en dusch och sedan var det tid att sätta sig på tåget mot falkenberg. Det vankades körlektion för moi! 80 min.

Det gick kanon. Still, så är jag lite snabb i kurvorna haha :D Men jag gillar fart! Men ne, jag har skärpt mig lite iaf =)
F1 mican som sagt^^

Efter att ha kört lite var det dags att göra lite teori på typ 30 min innan bussen gick. Gick ju inte JÄTTE bra om man säger så xD Jag gissade mest och oj va de kunde gå åt skogen va haha! 36 av 70. Hum..dags att läsa boken tror jag.

Nåväl. Sedan tog jag tåget hem, hemma 13.00 snabbt äta lunch sedan sticka och tvätta mercedezen med Nisse. Kul som attan att tvätta bilen! 

Sedan kommer vi hem, där en Anna banan väntar på mig :D Det är filmtajm! Vi sätter igång efter många utbrott från lilla mig. Då jag blir galen på vår film kamera och mamma. Men det ordnade sig och vi kunde ut i solen och filma några klipp, det gick galant!
Nu: Öva manus!

Och det var dagen i korthet. Nu är jag hungrig som en häst och funtar på vafan ja ska äta. Palla laga mat. Men jo.

Igår gjorde jag och anna pizza :D Första gången jag gjorde det btw! Eller jag gjorde väl inte så mkt egentligen, men ändå :D Massa gott!!! <3

Kavla kavla lilla degen (:


Här har vi pizza bagarn Anna Banan :D


Här var det uppdukat för pizza buffe. Bla, salami, bacon ananas, skinka,
bearnais-sås(stavning?^^) och banan curry typ. Min favorit var bacon- ananas :D

Allt för ikväll!
Puss på er !
Miccs


Färg

Trött eller övertrött? Funderar på om det är skilland. Men jo, det är det. En funt som bara dök upp och var tvungen att sägas, typ ointressant :D

Men, iaf. Jobbat idag. Kul som fan! Glada och positiva människor hela dagen. Man kan ju inte annat än och må bra säg! :) God mat med stort plus och vår sol med såklart! Men ärligt talat. Huvudräkning. Jag skämms^^ Ne jag får fan inhandla fake pengar, jag kan faktiskt inte leva med en miniräknare hela livet. Men jag är lat, och har väl inte lärt mig huvudräkning helt enkelt :P . Puss på min dag <3

Nu sitter jag här och är trött. Gårdagen var mysig. Familjen Eriksson kan prata den! Intressanta diskussioner blev de haha! Men blev tidigt i säng, var super trött ! Men toppen kväll. Träffa kajsa gumman med ju <3

Ikväll blir det mor ch dotter kväll. Med bingolotto. Nisse fråga om han fick vara med, och ja det är klart :D . Förra gången vann jag 200 spänn på lotten, ikväll tar vi resten =)

Här har vi mor och jag. Jag tror fortfarande jag är en slags albino. För inte fan får jag ihop det med två päron till negresser, negrer?^^. Nej men typ, de är bruna året om. Jaja, jag är av en speciell sort och det är en bra sort iaf :)
(sen så har min mor förmågan att aldrig bli bra på bild haha. Men jag älskar henne ändå <3 )


Vi körde stort på vår påsk klädsel och vi märkte att fan vilket illa färgval vi blev tillsammans xD
Puss, Micaela <3

Dresscode?

Sooool <3

Tvungen att börja med en liten sång trudilut. Även om inte ni hörde det så blev iaf en liten melodi där haha!

Okej, så här är det. Jag har ångest. Eller hade. Har bytt kläder 5 gånger nu. Eller mer. Började ju med gult. Kände mig som en liten kyckling unge i en gul klänning. Kanske ser sött ut, men nej. Gult linne, vita byxor. Nono! Sedan testade ja säkert 10 olika tröjor till leggins och jeans. Nope. Men sedan blev det rosa. Rosa byxor, vit tunika och rosa sjal. Känner mig aningen rosa. Men rosa är sött och det är jag med, så det får duga! ^^ - Mest känner jag ´panik över mitt hår. Det är så fruktansvärt slitet nu att det går ju inte knappt att borsta det^^. Ne, jag ska inte klaga :D Klippning 20:e och förhoppningsvis ny garderob inom kort. Punkt.

Gick en super lång promenad me mor och nisse idag. Det var om något härligt. I solen. Gick till västrastranden och lite till. Mor och jag plockade även lite vitsippor :D . Dock kände man att det va ett tag sen man rörde på arslet xD Men men, way to go!  (y)

Nu måste jag göra en sista touch med mig själv, vad vet ja inte men nått glömmer man alltid !

Glad kväll!
Puss Micaela <3


Glad Påsk nr 2

Hejhejhejhej! :)

Hemsk mycket hej där. Men jag är super glad idag! Jag har träffat världens jobbigaste små barn och jag älskar dem :D Nej, nu ljög jag. Men jag kan ju säga att skaffa barn nu, hade jag aldrig fixat. Men att träffa dem i några timmar funkar! :D

Världens bästa väder idag också. Helt enkelt kanon fredag! Sov typ hela vägen hem, så jobbigt kan det vara me småttingar!

Anna Banan pratade jag med innan. Hon saknade micaela tankar. Det lät skönt att höra :D För jag har saknat banan tankar fast nu lät det inte bra, men Anna Ledel tankar. Date på måndag satsar vi på ! (y)

Nå, imån blir det påskmidag hos familjen Eriksson. En tradition vi har, att vi äter hos varann. Nu har ju Kajsa blivit en av oss. iomed att hon är tillsammans med Micke :). Ska bli super att träffa henne :D och the family! Mat det gillar vi! <3

Nej, nu vill jag ha mat, ska gå ut till köket och vara social. Btw så gjorde jag middag igår! Och nyttig efterätt bestående av massa frukter och vitaminer! Uppskattad, men nisse gjorde sur min när det kom till varma hallon haha! :D Det blev kalas gott! Mican kanske kan bli godkänd iaf ? =D

Ha en härlig långfredag nu!
Puss från oss tre söta ungar <3

Gul=Påsk=Gul

Loooov :D

Men är trött som ett as. Sista lektionen va verkligen lam. Gjorde en serie typ^^. bitt bok val va iaf omtyckt av alla i klassen hihi. Vilma och Leo, super söt haha! :)

Sen skulle jag varit me Madde Johanna och Linda. Men solen dök ej upp och grillning verkade det inte bli av. Så jag kände att jag kan ändå inte spela fotboll som dem skulle göra sen^^ Så jag sussa sött på tåget hem. Där jag får veta att jag ska till Alvesta imon och träffa Syster och barnen och plast farmor :D Lyckan blev stor! Ella is the shit! <3

Brudkonsultation på det! Kommer bli kanon :)

Somliga är bara stenar. Lite sorgligt, men sant.

Yes. Påsk var det. Kul att man har lov när ingen annan har det. Men det ska ordnas ändå va! :D

Älska alla underbara glädjespridare som finns i mitt liv nu :D Puss på er :*

Nehe, nu ska ja snart me mamma och nisse och storhandla. Ska bunkra upp massa mat till lovet haha^^

Sen har ja gjort ett avtal med mig själv, kanske inte är så jävla intressant. Men jag skriver det jag känner och såhär känner jag!
Att från och med idag 9/4 - 09 ska jag inte käka mer skit. Inte förrän jag börjat träna igen. Det ska bli fina kruvor, men då menar ja fasta och fina :) Som innan jag blev sjuk då asså^^


Säger jag en sak, då håller jag den med. Ingen jävla dubbel moral här inte! :)

Såå nu har ja fått ut det mesta. Mitt liv börjar bli så jävla bra nu känner jag. Jag gillart :)

Bara för att det är lov nu så är ja extra gullig och glad! Så kramar till alla <3







ÅÅÅÅÅÅHHH!

Det är precis vad jag känner nu! allt är bara åååååh!

Okej, jag ljög lite. Allt är inte så! Men ååh!

Jag Micaela Pauline Tove Hansen ska ha matteprov imon, och allt har bara gått ur huvudet. Jag är sjukt trög just nu känner jag. Inget vill det jag vill nu. Jag vet inte om det beror på om jag räknat detta kapitel på 1 månad eller om jag bara blivit trög. Blä på matte, igen!

Det är så typiskt. När man börjat gilla matte, så ska man börja hata det igen. Fan.

Så, agrition ut.

Sedan så var jag hos Doktor idag. Den 13 mars började skiten, fredagen den 13 faktiskt. Nu är det den 8 April. Hur länge ska det hålla på? Och när ska dem fatta att man har typ ett virus/bakterie om man nu hostar slem 24/7?
Well, dom tog iaf svalgodling, låter lite sådär.. typ som om jag odlar hasch på mina mandlar eller nått. Rökta mandlar haha :D . Ne skämt och sido. Fick kräkreflex när hon stack ner pinnen, sen satt ja där och hosta slem i 5 min. Fick ingen luft. Kändes varmt. Haha, ne gud. Får verkligen hoppas dem hittar nått, för ja pallar inte. Jag vill inget hellre än å träna. Träna,träna,träna! även om man är smal behöver det defenitivt inte betyda att man är fast, haha big nono! Det roliga är, att jag har hostat så mycket nu, att ja har så jävla ont i vänster sida av magen. Så träningsvärk utan träning :) Kanske får en snygg ruta där? Nja..

Kulit värre. Körde min längsta sträcka idag! :D Ända ut till mitt älskade jobb, Ringenäs! Kom upp i 90km/H , det va läskigt. Typ klurigt att fickparkera, hade jag ställt mig bland bilarna hade ja repat lacken :D Gööddee! Men ändå, vi kom hem utan Mican som ett ilsket bi :)

Ne, nu får ja slå mig i huvvet och trycka in matten. Den ska in! Önska mig lycka till och om inte så gör ja de själv! :D
Puss och sov gott!
Micaela - Icke lätt när det är svårt! Icke!         

Sommaren är påväg! ( ja vet, idomin offer var man också ! ^^ men syfte är brun typ.)

v.15 och inget lov.

Hej du vackra människa som hittat hit!

Inte tid, eller inte orkat? Jo, den frågan låter jag vara öppen faktiskt.

Känner att jag ger allt för lite tid till dem omkring mig. Fan, nu kommer ordet prioritera upp igen. Men det är lite orättvist. Man kan inte vara där för alla samtidigt, även om man så gärna vill det. Jag tänker för mycket på skolan tror jag, och att min slemhosta inte försvinner. Har inte besökt det älskade gymmet på 4 veckor nu. Min kropp börjar söla ihop känns det som. Men har gått på kortison tabletter nu i 3 dagar, 2 dagar kvar. Om inte detta hjälper blir jag galen. Slem på allt! ^^

Nå, Muntligt nationella imon. Kommer gå kanon. Det känner jag nu, så mycket jag övat för mig själv i speglen haha! Känns lite fult att vara seriös för sig själv. Men ju mer man kollar sig själv i ögonen ju mer får man ju in det i huvuvdet det jag engagerat mig i. Och nu end of this!

Matteprov på torsdag! Jippie. Nej men känns skönt att bli av med det. Det kommer också gå galant! Sedan är det loooov! för vi är ju typ de enda som inte har det denna vecka, känns lite surt. punkt.

Va på La Couronne idag som vanligt. Hade 3 sminkkunder idag. Alla blev kanon och prövade tre nya makeuper. Massa härliga färger nu till våren! Jag blev super nöjd! Efter det var klockan 13.30 och jag började känna att min mage kurrade.

Fick gå hem för dagen, gick då inom och fixade mina tågbiljetter, så man får lite pengar för det nångång. Tydligen är den där kvinnan bara där på förmiddagar, då är det ju inte så lätt för oss att träffa henne. Men men.

Sedan kände jag att, det är så fruktansvärt härligt väder att jag kunde bara inte gå hem och göra mat och sedan sitta inne och öva tal. Jag slog en pling till min kära bror. Jag hade tur, han var i stan inne hos Andy på Ohana. Najs surfbutik! :)

Så jag fick med honom på en bit mat! Det var mycket trevligt och vi snacka om massa intressanta saker. Tummen upp!

Ett annat problem jag upptäckte idag var att jag för första gången fick på mig ett par ballerina skor. Inte använda. Skojja om jag har skoskav nu eller? haha, när ja kommit till Ohana kände jag bara "PAAAAIN". Så kan det gå. Men fin var jag! ;D

Ne, nu känner jag att det mest blir strunt skrivet här. Back to speach!

Älska solen som vi får nu <3

Sen så saknar jag mina små syskonbarn Saga och Tuva! Får träffa dem snart hoppas jag.
Eftersom jag måste planera Ellas brudkonsultation. Ska ju sminka 4 personer på 1 dag! Gud ja! Men kul ja!
2 maj kommer jag böla sönder! :'D:'D



Kra kra

Hej- jag - har inte- tid!

jodå, jag har väl haft tid. Men inte haft något speciellt att skriva tror ja. Eller nått.

Min hals har ännu inte blivit bra, ska till doktor snäll imån och förhoppningsvis få pencilin så jag kan andas utan att spy upp gröna slem bollar. Fyfan. Men jag ler ändå, för jag dör ju inte :)

Känner att det är mycket att göra nu i skolan och det tar på krafterna. Nationella speciellt. Men det kommer gå galant! Eller hur ? :)  Ja tänkte väl de ;)

As fint väder Sverige börjar få nu asså! Iaf Halmstad/Falkenberg. Längre än så har ja inte varit de senaste dagarna/månaderna ^^. Det gillar vi starkt! Sol är D vitamin. Längre än så orkar ja inte tänka nu.

Längtar galet mycket tills det blir lov nu. Så man hinner ikapp me plugg och sådär. Eller hinner ikapp sig själv typ. Kommer bli kanon!

Juste, hade körlektion i tisdags. Typ 1 år sedan ja körde där sist^^. Så det blev ju repetition av det mesta. Och mycket eco driving. Det gillar vi. Gillar verkligen min nya kör lärare, inte för att det va nått fel på min förra. Men känns tryggt me en tjej, typ. Nästa lekiton blir 14/4 =D

Nehepp, nu ska vi föra tankarna till Glosor.
God natt sedan!
Puss Miccs             Sommar, sommar å sol lalalal med doft av kaprifol... <3

RSS 2.0