Gäsp!

Söndag, min 2a lediga dag. 2 kvar. Mina fötter njuter ska ni veta. Jag ska boka fotvård imon och hoppas det finns tid på tisdag. Har så fruktansvärt ont!

Sov hos min älskling igår. Sover aldrig där för han har ju en 90 säng och det slutar me att jag ligger på golvet. Men han tog upp sin bäddsoffa och jag fick sängen :) Men, han vaknar på natten och lägger sig jämte mig och det slutar med att jag vaknar en gång i halvtimmen för att jag har stört ont i ryggen och halva täcket är borta.

Nåväl! Jag lär somna snabbt som attan ikväll iaf :)

I fredags var det personalfest hos Sara. Dessvärre tyckte jag det ballade ur lite och kvällen slutade med att jag var inte inne någonstans och Mattias fick hämta mig. Vilket var mysigt :)

Mina favorit tjejer vi måste partaya snart och gå till Corner! (jobb tjejerna hatar de stället^^)

Imon blir de förhoppnings en träff med Sam och Alice och ärenden på stan!

Tisdag planerar vi att åka till skolan, behöver mina portfolio bilder mer än något nu! Ska lämna tillbaka saker jag lånat med.

Snart kommer Bodhy och Bella. Ska vara hundvakt! Mys med bebis <3

Puss
Mics


Danspojkar

Afghanistan

Igår såg jag ett program på Kunskapskanalen. Och väldigt ofta går det konstiga program där måste jag säga, men detta tog fan priset.

I afghanistan är det tydligen mycket vanligt med danspojkar. Det innebär pojkar från 11-18 år som livnär sig på att dansa i tjejkläder inför gifta män som "njuter" av att titta på dem. Oftast slutar det med att pojken följer med den gifta mannen hem och har sex med honom, för pengar givetvis.

Pojkarna ägs av en ledare. Den ledare man fick följa mest hade haft ca 2000-3000 små pojkar. Många av dem är döda pga att de försökt fly från sitt helvete. Han som intervjuade frågade "hur känns det att kolla på när de dansar?" "jag njuter av att se dem dansa, det är det bästa jag vet" "Har du sex med dom?" "nej hehehehehe"

Just då, eller innan dess, ville jag bara spränga huvudet av dem allihopa. Jag fattar mig inte alls på det, hur idiotisk får man bli?

Det värsta av allt var nog att kvinnorna som var förklädda i burka hade ingen talan, männen fick göra precis vad de ville, ha sex med små pojkar eller sälja sin pojke för att få pengar till familjen. Hade kvinnan gjort något av detta hade hon stenats till döds. Iaf, om hon varit otrogen. En man blv intervjuad och fick frågan "vad tycker din fru om att du har sex med små pojkar? "kvinnan har ingen talan här, men jag är mer civiliserad så jag diskuterar med min fru först"

Som om hon kan säga nej?

Man fick följa en liten pojke på 11 år som precis skulle lära sig dansa och sjunga. Det var hans farbror som sa sig vara hans pappa som skickat honom. Han fick bli intervjuad och när han blev frågad om saker viskade hans "ägare" vad han skulle svara.

Sedan efter ett tag rymde den lille pojken och det blev hus i helvete. Tillslut kom han till sin riktiga pappa och då skulle han börja skolan och hans dröm var att bli läkare och hjälpa de killar som utsäts för detta helvete.

Jag förstår inte varför jag kollade, eller varför jag bryr mig. Jag kan ändå inte göra något. Men jag trodde inte att männen där nere var så äckliga. Hur ska jag ändra min uppfattning nu då? Har sett alldeles för mycket skit nu.

Jag var tvungen att skriva av mig om detta hemska ämne. I stort sett hela afghanistan pågår detta och polisen är rädd för de stora ledarna så de gör inte speciellt mycket åt saken.

Hoppas för de små pojkarnas skull att de hittar andra sätt att överleva på, deras liv är förstörda som de sa själva.

Allt för mig!
Mics

Godey!

Hallå i stormen!

Satan vilket gött väder alltså. Det är nästan så man vill gå ut vid havet och se på vågorna. Nä nu ska ja inte överdriva för mycket, jag gillar det lite grann.

Jag blev ledig idag, men behövdes egentligen, men jag var borta från min mobil för länge så Gösta fick hoppa in. Känner mig dum, men jag duscha och käka lång frukost med älskling. Sen såg jag de missade samtalen. Nåväl, jag njuter av min lediga dag.

I eftermiddag ska ja träffa Malin :D och sen vet ja inte om det haka på någon, det märker vi! Över en vecka sedan vi sågs. Myys <3

Sedan har det kommit ett tillskott i familjen. Jag har blivit faster :D För lilla Boody! tror det stavas så. En liten valp ;) Min bror har skaffat sig världens världens, sötaste vovsing och jag vill vara där hela tiden. Han är verkligen jätte gosig och lat och klumpig. Lite som jag. Det är en vit golden retriver låter skumt men så äre.

Påtal om någonting annat så köpte jag mig fyra tallrikar i måndags. Riktigt fina, lite djupare. För soppor och ris/pasta rätter. I höganäs med andra ord. Jag lyckades göra sönder min brors 2 tallrikar som han älskade så jag fick åka dit och köpa nya, dessvärre hade de inte i samma färg men de fick bli vita! Snyggast om jag får säga det själv.

Jag köpte även 3 böcker där på outleten. 1 bok om mat 29:- 1 bok om kinesisk mat 49:- och en bok om stenbocken 15:- snacka om billigt!

Nu ska ja sluta babbla, behövde uppdatera kände jag!

Det som görs nu: Personligt brev + tillägg på CV

Puss och Kram
Mics


Time goes by

Jag är glad!

Visst är de härligt när man är sådärglad för ingenting? Kroppen bara hoppar och jag kan springa fram och tillbaka och mamma och nisse undrar vad jag går på ungefär. Men jag är bara glad!

Jobbat idag och varit hos tandläkaren. Så mycket beröm som jag fick idag har jag aldrig fått. Det va liksom perfekt, mina tänder är aldrig perfekta. Nä, jag ska fixa min plast på torsdag iofs. Men annars! Det gjorde min dag lite, sen kom jag till jobbet och fick skäll för att jag skivat skinkan för tunn. Men jag lyder bara de order jag fick (1cm tjocka) och jag hade lätt hanterat de skivorna själv, men de va tydligen inte okej för chefen. Men jag gjorde nya och de blev tjocka skivor (1,5cm tjocka) och enligt the boss perfekt! Så då är de ju bra :D( Det är ju inte mina pengar som går åt för att de blir tjockare skivor ändå ;) )

Klockan blev 18 och min dag var över. Finally. Hem, duscha och jag fick den geniala idén att jag ville baka. Helt med mig själv ( för då får man göra allt själv och det var längesen :D ) Och vet ni vad. Mot min förväntan gjorde jag det. Jag lyckades, det blev lite kladdigt och skvätte ner en del men ääh. Lite kletigt får de väl bli.

Bananchokladkaka - extra kladdigt, extra gott!

Sen så vill jag resa nu,nu,nu! En vecka bort från det kalla, vill ha brunare hy. Mår ju skit varje gång jag går upp på morgonen. Bleka ansikte. Knappt sminket hjälper mig. Plus att jag saknar att jobba med smink. Jag vill sminka folk och fixa hår! Får ta min nästa lön till att köpa in lite skuggor så jag kan börja experimentera :)

Nu står mamma och nisse och dansar på mitt rum. De ska hänga upp tavlor. Orkar inte själv så nu kom de in själva. Vi håller på att möblera om lite, eller mamma fick sneflipp. Nu är mattorna bytta överallt.  Men men, bara att gilla läget!

Åh nu blev ja jätte jätte jätte glad igen. Mattias kommer och sover med mig <33333

Ha de fint!

Puss och kram<3

Har ju inte lagt upp bilderna från när vi träffa lilla Loke! Här är den söta
lilla filuren och jag och min dumma dubbelhaka. Nåväl, det är Loke ni
ska kolla på :D



Bimbo tjej.

Godnatt.

Ja, fast först skriva lite granna! Har ju som sagt inte gjort det på ett litet tag.

Dagen började inte bra. Mådde inte alls bra. Vill helst inte prata om det, men jag har typ blåmärken överallt och har ont på ena sidan av ansiktet. Kom på att jag somnade på toastolen med ansiktet och vaknade typ 2 timmar senare, kan vara därför. Är inte helt säker ännu. Det låter lika illa som det var.

Men, nu pratar vi inte mer om det.

Idag/igår fyllde nisse år! Detta firades i samband med roxette konserten. Det var kalas bra ljud från oss så det behövdes ingen biljett :). En gammal vän Sara Sivesson kom med sin far och det var säkert 4 år sedan jag träffa henne sist. Direkt kom det upp massa minnen om hur störda vi va typ. Eller hur kul vi va? Iallafall hon hade lagt upp en film på youtube där vi sjunger till låten barbie girl. Men vi har gjort om den, eller improviserat ganska så mycket. Vi är typ 8-9 år och ja. Vi tänkte nog inte alls på vad vi sjöng. Hon censurerade min fejja ifall ja skulle freaka ut(vilket jag inte gjorde, ville typ sw hur ja såg ut ), men fan va kul de va :D

Så om ni känner att ni vill se mig lite rund, pipig röst med trosor på huvvet och sjunger att jag är en bimbo tjej så kolla:

Sara Sivesson - Bimbo tjej

Jag varnar för skratt och förvåning! Men fler filmer kommer de bli, sara är grym på det. En film är redan på G. Där vi mimar till Tatu. Ganska pinsam, men ganska kul och lite mer.

Nu tänkte jag lägga min trötta kropp ner i min gosiga säng och läsa några sidor i min hemska bok. Inspärrad. En sann berättelse, den är intressant.

Och, bilder...klockan är för mycket.

Godnatt!

5 år åt helvete.

Godkväll.

Jag måste börja med att säga - Det var första och sista gången jag drack tequila igår! Fan va de inte var bra.

Sen vill jag sörja mitt jävla omtalade externa minne som just nu är sönderslaget i bitar, eller iaf hårdisken. Jävla skit, sorry men jag bröt ihop när datakillen sa de till mig. Han mådde med as dåligt av de, de va ju som en dödsförklaring. Jag vet inte riktigt vad jag hade där på, men jag smarto hade ju inte säkerthetskopierat det, eftersom jag tänkte att ett sånt dyrt minne håller i evigheter - inte går sönder för att man flyttar runt det lite.

Nåväl, jag hade lagt över arbeten från skolan som jag gjort. 5 år. Som jag ville visa mina barn typ. Jag är lite sånn. Men jag har ju några utskrivna men nej det är inte samma grej. Fan fan fan. Ångest gånger 1000.

Men, det finns värre saker, jag hade fört över alla 5 år av bilder dit med, men som tur va hade min dator kopierat det bara så det finns kvar :D hela mitt liv liksom!

Så. Ute ur mitt minne.

Jobbet idag var riktigt jobbigt. Jag skyller på den sista tequilan där, Malin frågar vilka vill ha tequila klockan är redan för mycket , men på nått sätt fick jag det och tog det och det var det vidrigaste någonsin. Surt och salt är inte min grej.

Men det var kul :D första fyllan som jag enbart betala på krogen. De blev inte så dyrt heller. Imon år det ut igen, och det bästa är att jag är ledig lördag, söndag:D vilket innebär : sooovaaa!

Nu ska ja äta!

Puss Hej!

Bilder...ja alltså..snart..


Jobb, jobb - pengar pengar pengar!

Nämen hej!

Alltså, vad är det för fel på mig? Varför kan jag inte bara lägga in alla jävla bilder som ja ska lägga in?

Bortförklaring 1; Jag är trött.

Bortförklaring 2; Jag har annat för mig, typ städar och tvättar

Bortförklaring 3; Jag jobbar. (pengar rullar in som de ska...)

Sen kan ja nog fortsätta...

Men ärligt talat. Nu när jag ändå sitter här, då kan jag väl göra det?

JA faktiskt. Det som skrämmer mig är bara mitt dumma externa minne som jag nu tror måste lämnas in. För det är en blå lampa som alltid ska lysa och det gör den inte. Bara typ 1 sek, sen låter det stört och dör typ. Tror det är glapp, för sladden sitter inte fast utan löst. Så fan om det inte går att laga säger jag. Jo det gör det, annars är de dåliga...

Nåväl, något som jag skäms över är att jag skulle skickat mitt projektarbete till Dramaten när jag var klar. Jag skrev till Barbro Forsgårdh att ja va klar och skulle skickat det i april tror ja de va nu. Och har ännu inte gjort det...problemet är att mitt projektarbete ligger på mitt andra minne! Så ja..hur ska man förklara detta nu då? Alltså det är augusti, jag har rest, jobbat och min data har krånglat... eller vad?

Aja, det ska ja försöka lösa imon.

Samtidigt som allt händer har jag blivit förkyld och jobbar ändå. Det känns lite äckligt att snora över maten, nyser 24/7 och snyter mig lika så. Men work is work. Jag börjar bli bättre iaf!  Jag tvättar händerna hela tiden så jag hoppas inte det händer nått me maten!

Vet ni vad? Om inte jag får resa över hösten/vintern avlider jag. Inte på riktigt, bara mentalt. Jag måste om jag så ska åka ensam, ne de gör ja fressten inte. Men jag SKA se solen, känna värmen och få lite färg i mitt bleka ansikte.

Nu ska ja arbeta i verkstaden så ja får nått gjort!

Puss
Mics

RSS 2.0