Var det dags att gå upp nu eller?

Fan va jag hatar att gå och lägga mig sent och gå upp tidigt. Finns inget värre än när ögonen svider så där och blodet i ansiktet har försvunnit för hela dagen.

Nåväl! Idag är det premiär på Trottobar! kl 18.00 - 20.00 är det VIP och efter 20.00 får vem som helst komma! Så det är bara att komma och få ta del av vår mysiga restaurang och bra priser för ikväll!

Kl.11 drar jag igen
.
Men först! Ska ja skriva klart mitt projekt, har inte hunnit plugga alls denna veckan :( Men, jag hinner! har aldrig misslyckats så varför denna gång?

Saknar alla i skolan och längtar tills imon, då får ja förhoppningsvis träffa alla :D

Puss
Miccs

Malin, Anna och Felicia fattas!

Jag sa faktiskt peppar peppar...

Hej, idag är ingen bra dag, eller inte ännu iallafall.

Hade ju skrivit i ett inlägg här om dagen att jag inte kommer bli sjuk eller nått, (nej jag är inte sjuk), men att jag skulle få ont i halsen and so on. MEN vem är det nu som fått ont i halsen, snorar, nyser och har huvudvärk. Jag vet inte om jag tror på peppar peppar ta i trä eller om det var för att jag inte kunde hålla mig ifrån min nallebjörn.

Hade iallafall svårt att somna igår pga huvudvärk och täppt i näsan. Kl 03.34 vaknar jag med någon som bankar en hammare i huvvet på mig, blir ju förståss förbannad och går upp och tar en huvudvärkstablett.


Jag har börjat min grönt-te period igen, behöver rensas ut och få bort allt skit som cirkulerar inom mig. Det känns bra!

Konversation från två tycker-synd-om-sig-själva:
Jag och Mattias pratade igår om hur jävla jobbigt det var att vi inte kan träffas, då sa jag "När vi bor ihop har vi inget val<3" Mattias: Nej:) då får vi ta hand om varandra!:)" Jag: Jaa! då får vi dricka massa te/kaffe och äta glass" Mattias: Jaa!:D"

THE END!

Nu ska jag försöka fräsha till mig lite, ge mig solen någon?

Puss
Miccs

Trottobar

Vad ska jag börja? kanske att stava rätt (var)... nåväl!

Första dagen på mitt jobb in action. Nej, de har inte öppnat ännu, men på torsdag är det premiär!

OCH jag älskar mina nya arbetskamrater! Okej älska är ett stort ord, men ja ni fattar tror jag. De är super härliga, öppna och det bästa är att de flesta av dem har inte jobbat inom restaurang innan! Vilket gör att jag med en gång känner mig kanon mycket mer säker! Det hade fan varit illa om alla var 35+ och ja...men nu är det så att de flesta är i min ålder och två av dem har ja träffat innan. Amanda Roth och Matilda (hon har en tvilling som heter Malin). Så det är awesome!

Idag har jag slitit som ett djur. Eller som en målare, jag har målat hela dagen. Det var ett helsikes jobb, men kul var det och kallt. Fasen va kallt det skulle vara idag, det var ju så varmt igår.

Imon kör vi igen 11.00 till 17.00? Vi får förhoppningsvis provsmaka maten imon! De fick en kaffemaskin idag!!! de är nytt, de hade dem inte innan och thank god for that. Det blir kalas!

Sedan påpekade jag att jag inte är någon öl och vin drickare och sa att deras cider "Briska" som de har köpt in kommer inte gå hem hos de som är som jag. För många har ju fått smaka den cidern av mig och nej inga glada miner, därför kommer det bli "somersby" också eller istället. I löve it! Känns skönt att man får vara delaktig i vad som ska köpas hem!

Något annat? Ja! vi slipper bära 4 tallrikar på en gång. Serriöst deras tallrikar, de väger typ 1.4 kg utan mat. Och jätte dumma, men snygga! Alltså det går ju att bära fyra, men helst tre. Så relief. Anders sa ju till mig att ja inte skulle få jobbet om ja inte kunde bära fyra, så jag har ju tränat som fan på det och ja! men det behövs ju på de mindre tallrikarna vi har iofs.

Något mer? Ja! Vi ska få jackor, tjocka tröjor och pike tröjor! som är as snygga och as sköna! Självklart står det trottobar på, så najs! Jag och Matilda gick till Steffes tryckeri för att kolla på dem så vi testade dem med, vi ba åååh va sköna! det är ju svin kallt nu ju så!

Nu då? Nu blir det plugga projektarbete, det är så lite kvar så det nästan är löjligt, men jag är perfektionst jag vet, och jag vill vara det. För ja, det är oftast bra. Fick jag iaf höra på jobbet idag, så får continue med det!

Puss och kram
Miccs



Godnatt från en pigg Micaela!

Hur nu min rubrik går ihop vet jag inte, men ändå!

Jag fick samtal från min chef innan ikväll och hade sade mig att jag skulle ta ledigt tisdag, onsdag och torsdag. Jag kände då genast lite panikångest inom mig. 1. För att jag skulle ägnat min dag imon åt att plugga 2. För att jag är nervös för att träffa alla nya arbetskamrater 3. För att min lediga tid helt plötsligt försvann - innebär lite tid för plugg.

Ja, jag borde egentligen lugna ner mig lite, men just nu är det bara läskigt.

Klockan är nu 22.15 och jag brukar ligga i min säng och halv sova nu, men jag känner att ikväll blir det inte så. Ingen bra bok har jag heller, något sa mig att jag kanske ska kolla igenom religionen islam och judendom. 12 maj är det prov i det också. 12 maj är det bal i varberg också som jag ska hitta en klänning till också.

MEN om 39 dagar är det över. FAN det är inte långt kvar.

Ne, nu ska ja allt göra nått lugnande - kanske ta nått lugnande? Nej jag ska skärpa mig nu!

Puss och Kram
Miccs                      

Bilden syboliserar Tid - Alltså då jag hade tiden och tråkigt, därav min lite annorlunda sminkning.
Men de flesta vet ju nu att jag kan kameljonta mig och se ut på alla möjliga sätt!


Fint besök klockan nitton

Goddagens alla lustigkurrar!

Jag har inte varit ute idag :( Får lite ångest. Har varit inne och pluggat, städat och hjälpt till med maten och allt sånt! Jag hinner fortfarande gå ut. Men vad ska jag göra ute ensam? Träna är uteslutet då jag inte hinner det really. Gå ut med huden..hade jag gärna gjort! Kan rasta nisse kanske? Ne...Jag tycker det känns mobbat att gå ut och gå ensam, så emotional är jag inte för tillfället. Jag är bara lycklig nu.

Jag kom på't! Jag ska gå ut med soporna och jag ska ta en omväg! alltså kanske 50 m omväg haha! Ne, jag borde inte få ångest nu. Jag behöver inte röra på mig varje dag. Jag tränar imon istället :)

Mat mat mat. Min mor och jag har hållt på hela dagen typ och gjort massa mat. Det är sjukt. Inte lär de gå hem mätta härifrån inte! Det är mycket nya grejjer och min mamma har sagt en gång "man ska inte servera mat som man inte har testat innan.." men ja, ibland säger man kanske för mycket.

Alltså, jag kan inte beskriva hur mycket jag saknar min Erik Mikael Mattias Johansson aka Lunten aka Älskling aka Gnagar'N aka Aikarn and so on... Tre dagar! han förbjöd mig att komma till honom igår för han ville inte att ja skulle bli sjuk, men han har visst glömt att han var snor förkyld i thailand och min pappa med men jag blev då inte förkyld! Jag blir det inte bara. (peppar peppar ta i trä)

Nåväl, om ca 2 timmar!!! Då blir det kramkalas <333

Nu ska jag börja fixa mig, så jag kan fixa min mor sedan!

Puss på er alla fina människor där ute!
Miccs


Sunnydays!

Hej mina vänner!

Tänkte bara skriva en liten veva. Gårdagens show var faktiskt awesome! Det var riktigt kul, alla var på toppen humör och öppna! Vi kunde verkligen snacka om vad som helst, och då menar jag vad som helst, utan att det blev ja dumt. Som det annars brukar bli när man inte känner varandra väl, men nej icke!

Jag hade typ störst hår. Det var typ coolt! haha det var nog en del som fick hårbollar måste jag säga, men de va de värt!!! Ska bli kul och se på filmen min mor spelade in, inte för att jag kommer bli överasskad över hennes filmande, för det är uselt, spelar ingen roll hur många gånger man säger till henne att inte zooma så gör hon det, så ja! Keep shinin keep smilin knowing you can always count on me, for sure ... That's what mom's are for...

Det bästa med allt var faktiskt när jag kom hem, först blev jag ledsen i ögat, för jag trodde att Mattias skulle sova hos mig, jag erbjöd tillåme honom bensinpengar, men icke han ville sova ensam i sin lilla säng på sitt kalla rum. Så fine! Jag åkte hem med mitt stora hår och ställde mig i duschen, och det var nog det bästa på 3 dagar! Herrehud vad skönt det var och tvätta ett hår! eller var det kanske 5? Nåväl, väl ute ur duschen hade jag ett halft hår på huvvet och när jag sedan föna det hade jag 3 hår igen :). Nu har jag 2 hår, det lägger sig efter ett tag ;) 

Speaking about hår liksom! Idag har jag och Malin varit duktiga och pluggat på bibblan på vårat cafe! Det gick kalas, vi hittade ett as kul plan ritningsprogram som var gratis där man kunde inreda och sånt! Sedan skrev vi samtidigt på "texten". Så lyckas malin göra någonting så allt vi skrivit idag försvann på nått vänster. Så ja! Men det var ju inte överdrivet mycket ändå. Det löser sig :) Vi var duktiga ändå!

Nu ska ja sluta tjata babbla om ingenting, jag vill sova med min älskling, men nej. Han har ju gått och fått ont i halsen, han var tvungen att gå hem från skolan och nu vägrar han gå utanför dörren. ALLTSÅ! vad är det med killar egentligen? Vet inte hur många gånger vi har diskuterat detta i vår klass att våra pojkvänner är så ynkliga när de blir lite "sjuka". De är sååå svaga att de kan bara ligga framför tvn och trycka på några knappar och sedan bli servade av sina respektive eller vad det nu kan vara! Visa att ni är män för fan!

Men, som sagt överlag är det ju vi kvinnor som är mest framgångrika och man kan ju undra varför!!! ( vi blir aldrig sjuka eller jobbar fast vi är sjuka ) Jag är en av dom iaf! Blir jag sjuk då är det jävligt illa, annars vill ja inte kalla det sjuk.

För att göra något negativt positivt vill jag bjuda på lite av gårdagens bilder!!! Blev inte så många tyvärr men några :)



Johannas faktiskt roliga Clown



Malins söta lilla "åskådare"



Jennifers psycho clown, antar att ja får lägga ut denna för jag
har inte tagit bilden haha :D



De två biffarna! eller Tha naked people! eller mitt Lejon och lisas
Akrobat!



Maddes Direktör eller hon med det stora håret! :D



Like it!



Ja, det var ganska stort! Det var ett helvete att ta ur på egen
hand må jag säga, men det gick !

De som ja inte fick någon bild på var mimarn och ballerinan.
Vet inte varför ja inte fick me dom på bild, attans!

Sådär, nu var det klart!

Puss
Miccs

Regn och Aska

Trött är dagens ord.

Varför kan jag inte alltid vara såhär trött? Eller inte alltid, men typ vid denna tiden så man kan sova vid 8 9 typ! Vore ju kanon!

Jag har ju arbetat idag, inte van. Eller stått på scen och skämt ut mig. Det gör man väl inte varje dag? Ne imon sker detta tre gånger! Nåväl, det är ju en cirkus!

Jag kommer vara as ball imon alltså! Direktör Micaela som håller i våran lilla show! Be there säger jag bara!

Nu till det tråkiga, vädret. Seriöst? Regn nu, inte nu. Det ska vara varmt och skönt så man slipper frysa så förbaskat, som jag redan gör hela tiden. I-problem alltså!

Nej, nu vill jag att Mamma ska komma hem så jag kan få lite mat i min mage! Sedan blir det tv och sova!

Okej, check lista för imon;

* Pigg (kan ju försöka)
* Kortare svart linne (ska leta upp det)
* Mellanmål (Cola, kexchoklad och banan)
* Kamera (obligatoriskt, vad ska ni annars kolla på här?)
* Min modell (ganska viktigt alltså!)
* Pengar (ifall ifall)
* Nu får de väl ändå räcka... (ja)

Nu kom min mor!!!

Puss
Hej


Påtal om Aska! Hoppas jag VERKLIGEN att denne vulkan vars namn jag
inte kan uttala lugnar ner sig JÄVLIGT snart, annars blir det ingen
kryssning för min, alice och våra mammors del! och det vore ännu
mer KATASTROF än denna aska!

Mallorca -07


Snart är det klart!!!

Tjolahopp i stugan!

Eller var ni nu än befinner er, jag hade gärna suttit i en stuga någonstans.. eller kanske inte.. inte själv iaf.

Nu är ja dryg!

Nåväl, jag och lisa var grymt duktiga och tog oss till skolan och sydde oss ett par maxi trosor! eller det såg dom ut att vara iaf, till en början. Lisas blev finare än mina, men jag är inte bäst på allt! Haha ;)

Allt är fixat till showen, eller nästan. Ska göra en rockring till mitt lejon Lisa Nilsson. Jag ska ställa upp som modell också! Weei! Jag blev nästan orolig över att jag inte fick vara med i showen i år. Har ju varit det 2 år i rad så varför inte i denna? Spännande! Och det är ju Madde som gör det, så bäst kommer det bli!

Vad har hänt mer? Jag fick en tid till tandläkaren nyss, en tid som inte passar såklart! Jag ringer för att boka om den, tror ni inte dom har börjat med att man talar med en robot av nått slag? Jag ska alltså sitta där och prata med mig själv, hallå? Jag vill ha en tid direkt inte ett samtal imon som jag antagligen lär missa för jag hör aldrig när det ringer iaf.

Två, jag ska hämta min studentklänning! tadam tadam! hoppas verkligen att den sitter kanon, på bilden var den galet fin! vit såklart.

Tre, ska äta mat hos Mattias ikväll!!! Kvällens höjdpunkt! Älskar att äta hos andra, så mkt roligare! Så mycket tidigare! Så mycket så!

Fyra, jag är oerhört glad idag! Jag har lyckat sy!!! sa iofs att jag hatade att sy ett antal par gånger, men Lisa lyckades få mig att hålla humöret uppe med en Hulster! Den satt fint! 

Fem, jag är så nära att bli klar med mitt projekt nu! Är uppe i 25 sidor nu!!! kommer nog bli 30 och jag är super nöjd med det! synd bara att jag fick ändra till word för jag är perfektionist och ville fixa med bilderna som open office inte har de rätta grejjerna till!

END OF ALL THIS TALKING NOW! tihi.

Puss
Miccs
 
              Bilden är tagen för ca 1 år sedan, och jag måste säga
jag att jag saknar den tiden, jag var mer vältränad då! Och skall bli!

Frihet om typ 50 dagar!

Godförmiddag mina vänner!

Idag är det inget annat än plugg som gäller, jag ska plågas inne när värmen är så fin där ute - jag blundar för det helt enkelt.

Jag måste säga det att jag är så fruktansvärt trött på att plugga,läsa att ens gå i skolan nu för tiden och det ska bli så skönt att börja jobba - jag faktiskt älskar att jobba, för jag är bra på det. Så Trottobar ska bli så himla kul tycker jag, en jäkla utmaning men roligt! Jag älskar utmaningar med!

Nu är det mitt projektarbete som gäller, jag är så trött på det också. Jag är iofs van vid att göra stora projektarbeten på 10 veckor (från vittra), men nu har vi ju haft ett helt år på oss. Det är förlänge, ingen press någongång? Förräns nu då. Sista April ska det vara inne. Jag hade varit klar innan lovet om jag hade orkat, men nej, jag var så trött på det.

Men nu är det iaf dags att det blir klart, det är knappt någonting kvar, men jag och fakta funkar inte, läsförståelse är inte heller min grej har aldrig varit bra på det. Jag är en praktiker så är det bara!

Dags att göra handling av det jag nu sitter och skriver, så hörs kanske senare!

Puss
Miccs
                   Snart 19 år och mitt hår, saknar det fina som va!

Mat, mat massa mat!

Rubriken är ett tecken på att jag börjar bli hungrig!

Men, det problemet är snart ur min väg, då jag skall äta god middag hos Anna! Jag ska faktiskt gå dit! Behövde det kände jag, så får förbereda mig snart! Solen steker ju på så varför sitta i en buss då?

Jag pratade med en gammal "internet" vän igår, en super snäll verkligen Marcus heter han. Det slog mig då, hur började vi prata egentligen? Och det visade sig vara lunarstorm haha! Shiet, det var ju hur längesen som helst. Så jag blev ju nyfiken på att kolla på lunarstorm på "dagboken" man hade då och allt sånt. Så jag söker, men tror ni inte jag blivit borttagen då för att jag inte varit inne på ca 4-5 år. Vad är det för skit? Nåväl, det roliga var att på den tiden var det typ 35.000 inne alltid. Nu var det 1200 personer typ. Fail. Att det ens finns folk kvar då alltså.

Nåväl, det var gamla goda tider det. Jag kommer faktiskt ihåg mitt första namn jag hade där. Jag var nog 10-11 år när jag skaffade mig det första gången "queen-of-the-love" Det var inte ens jag som kom på det, men ändå haha vilket jävla namn. Sedan blev det "Mican__" tror ja det var. Fantasi?

Snart är bilddagboken samma grej. Sen FB undra vad som kommer sen? Exiting !!! eller inte.

Ne, nu får jag nog ta och röra på palterna så jag inte kommer too late.

Kameran hänger med mig, så bilder visas upp imon på vår härliga matlagning, be here then !

Puss
Miccs
                                  Rhodos memories!

Pluggar utan solen

Hej!

Sitter här och läser om elevskolan på dramaten.

Hittade en rolig text som Gustav III skrivit till Svenska akademien angående dramaten.

"Som Swenska academien genom dess
instifelse till språkets upodling tillika är att
anse för swenska witerhetens yppersta
domstol, hafwe vi ansett nödvändigt att,
jemte der Wår Dramatiske theatre uti
dess förvaltning lyder under Eder styrelse,
densamma tillika i sina arbeten bör ställas
under någon academiens befattning."

Serriöst? Vad är det för svenska egentligen? Jag skulle kunna stryka hur många ord som helst där
som bara är onödiga, nåväl, tur att det finns förkortningar nu förtiden!


Just precis nu ringde ett sånt där äckligt 08 nummer. Söker på numret och såklart att det är det vanliga swedentele2marketing. Jävla bedragare och jag hatar dem, det finns inte ens någonting som de säljer?

Blä på telefonringare, vem uppskattar sånt? Nobody, kanske en mycket ensam liten tant som inte fått prata på några timmar eller nått. Ne, jag undrar egentligen hur många procent som köper något över telefon ?

Svar jag nog inte lär få!

Nu ska jag continue med mitt projekt! Snart där!

Puss
Miccs

Mitt hjärta hoppade ut ett tag.

Soliga härliga dagar!

Och jag sitter här...ja, men snart är jag ute, ska ta mig en tur på min svarta fara! Om det är luft i däcken vill säga, men det förutser jag nu!

VET NI VAD!

Vad som precis hände mig. Jag höll på att packa upp mina saker från lysekil, så hade ja saker i påsar med, så typ drog ja upp saker och ja sprang omkring. När jag drar upp en tröja ur en påse hör jag något skumt ljud, som jag inte reflekterar speciellt mycket över, trodde det var musiken eller nått. Så kommer ja tillbaka och ska ta upp det sista i påsen, så hör ja ett jävla surr och kollar i påsen, där i ligger en förbannad humla och surrar! Jag tror jag skrek högre än Ronjas vårskrik eller nått och slängde påsen på golvet och fick black out i hjärnan.

Jag var ju nyfiken med så jag kikade in lite försiktigt i påsen, och där ligger han hjälplös på rygg. Då kände jag skuld och ville hjälpa honom. Jag fick en ide!!! Jag tog påsen, gick ut på balkongen och släppte ut honom bland blommorna, stackarn han måste ju varit jätte hungrig och typ haft klemptomani av att legat mosad i en påse hela natten.

Kom sedan på att min tröja och min sjal legat ute på verandan i skalhamn, glömde ta in det när vi skulle på dopet. Så vi har fått en till lysekilare i Halmstad! Det kommer bli en fin årgång tror jag ! haha

Nåväl, nu ska jag göra det jag tänkte. Cykla en sväng! Sedan kommer Anna med tåget kl 16.00 då blir det religionsplugg!



Puss
Miccs

Promenad bland bergen

Hej igen!

Det blev lite hastigt innan, men nu är jag tillbaka med massa kul bilder.



Tog ett smygfoto på Kärleksparet Anders och Carina!



Alltså, jag vet inte.. känner inte att jag vinner miss universum idag.



Vi når målet, den vackra platsen med utsikt som är till duga!



Synd att bilderna blir så små. Men vi är nu uppe på ett gigantiskt
berg och tar oss en titt.




Sneakpic på Anders och Carina!



Hittade ett mysigt hus..



..med fin utsikt!



Blev sugen på att bada när man såg havet



Mattias blev leksugen som vanligt, det var kasta macka dags!



Hittade ett till fint Mican hus!



Bodar



Trasig planka



Morbror Mattias och Tant Micaela (mitt nya namn från Mattias
pappa) haha!

Jag gillar berg!

Puss
Micaela








Dop

Hallå i solen!

Värst vad vi blir bortskämda med den! Fortsät så!

Egentligen skulle vi åkt hem imon härifrån, men Mattias fick inte ledigt från skolan. That suck. Nåväl, blir att stirra stort ikväll i bilen!

Nu ska vi ut och promenera i solen! Fick inte skriva mer, jaja, det blir nog mer sedan.

To be continued...

Puss
Miccs

18,9

Hallå eller!

Just nu sitter jag och dricker min favoritdrink San Fransisco, den enda jag gillar tror jag dvs (enda som inte smakar massa sprit)


Alltså jag är ju dum. Jag hade ju med mig kameran för att ta kort, tror ni inte jag har satt batteriet på laddning och glömmer få med mig det? Nåväl det är ju en vana nu!


Mattias tog mig på en överasknings tur som slutade vid världens finaste plats över hela havet med berg och med solen i högsta grad. Det var så jag blev tårögd. Sensitive me. Någon mer än jag som bölar över sånt? Det behövs iaf inte mycket för att jag ska bli rörd :)

Idag har vi varit hos mattias farmor och co! jag lämnade över mitt sista påskägg och 3 sista lotter, det blev 10 kr vinst. Jag är faktiskt glad över mina lottköp. Jag köpte 9 lotter som jag gav bort och 5 av dem gav vinst. Inte för att det var jätte mycket att jubla för, men det var iaf något!


Vi promenixade i solen. Jag gjorde ett impulsköp nere i staden, hittade en jätte söt klänning i ljusblått för 399 kr. Jag kunde inte gå därifrån utan den helt enkelt och Mattias tyckte den var fin så det blev ett fint köp!

Sedan gjorde jag nästan klart sammanfattningen av religionen, blev avbrott då jag Mattias skulle åka till kyrkan inför dopet vi ska på imon! Lilla Lukas ska döpas ju! ( jag var tvungen att följa med såklart, älskar att hjälpa till med sånna grejer )


Ja, det var mina tre eller fyra must do för dagen! satt i köket för en stund sedan och tog min första goa drink, då visade termometern 18,9 grader i solen!!! Det är helt galet! Sommar sommar sommar lalala lala lala... (ja hur den nu går)



Min nya vår kärlek! Nej men jag gillarn, bilden är inte rättvis
för klänningen är blåare men men!


Nu får det räcka med skriverier för denna lördag!

Ha de kalas ikväll, det ska jag!

Puss Miccs

Black magic woman

Godförmiddag alla glada snygga och snälla människor!

Här sitter jag klar för dagen och mätt i magen. Och jag lyckades bli helt svart idag! Unusual me.

Vad händer idag då? Jo jag har faktiskt börjat med något nytt. Att man alltid ska ha tre nya saker att göra varje dag. För det är inte alltid jag har det, det blir liksom det som faller en in och blir oftast uttråkad och rastlös.

Så idag ska jag/vi göra detta:

* Hälsa på Mattias farmor och hans far och marie som också är där.
* Ut i solen
* Party ikväll med fina bilar och live band ( innebär bugg! )
(*) ev sammanfatta religionen Bahai

Lär ju hända mer saker men detta är planerat helt enkelt!

Åh mina pinglor i Halmstad skicka massa gulliga sms igår till mig! De partade utan mig och saknade mig :D haha sen fick ja ett sms 01.45 såg jag av Malin "det som saknades ikväll var du och mer sprit, miss u <3 " Blev ju bästa vakna upp smset!

Nästa helg är bokad Party med "Fantastic Four" !!! Längtar.

Nu tjatar Mattias på mig att sluta, nåväl lite skrivet iaf! skriver nog mer sedan med lite bilder!

Puss
Miccs


Cadillac -59

Bilderna får tala, känslan var obeskrivlig. Så Njut!





Det börjar närma sig!




Jag var pirrig!



Utrullad och ser sådär kaxig ut



strumpebandshållarna hänger fint



Parkerad vid en lokal där raggarna håller hus! mysigt folk




The famous vings! Högsta modellen :)



Och vad gör inte det hela bättre med en vacker solnedgång
som går ner i bergen?

Åååh jag gillar det! nu är jag nästan medlem i klubben!

Hoppas att ni är lite avis, det hade jag varit haha! :)


Puss
Miccs

Lektant eller bara leklig?

Uppdatering från idag!

Nyss kommit hem från familjen Karlsson. Där fick vi middag (igen) jag hade typ precis käkat massa, men jag kunde allt proppa i mig lite till, det var mega gott det med! jag lekte även med lilla Therese, som blivit stora Therese nästan!!! kommer ihåg när hon var typ 3? ( 6 nu) Nåväl!

Vi hade tävling om vem som kunde rocka rockring bäst... alltså jag kunde inte ens? Jag var typ bäst på det när jag var 11 eller nått. Usch kände mig gammal. Men, det var roligt att vara liten för en stund. Sedan skulle vi fika och då ville Therese gå ut och ville att jag skulle följa med. Då sa de "vuxna" ne Micaela ska fika med oss nu hon är för gammal för att gå ut och leka! ( då, kände jag mig riktigt gammal!!!) Men 19 bast snart så!

Det var iaf mysigt!

Sedan fick jag hålla i en pytteliten bebis vet inte om det var Felicia eller Alice men söt som sockervadd var hon iaf! Ååh man blev ju sugen för en stund, men sen började hon skrika och spy så njaa... jag väntar nog några år till iaf haha!

Nu kom Anders in och fråga om vi inte skulle hitta på något, jag bara jaa men det tycker jag med, det är ju sol ute och allt! Anders svara vi kan väl ta en tur ner till stan med Caddilacen, är det din tur att köra eller? jag: Min, vadå? Nääe tror inte det!!! haha

Men Anders insisterar på att Mattias ska köra, han är tveksam men hoppas han vill :D Coolt som fan, bilen är ju typ 5 meter lång? största bil jag sett iaf! Den är fett snygg och jag vill fortfarande ha den på balen, men jaja man kan ju inte få allt! Men en gammal bil ska jag iaf ha!

Bild kommer inom kort på den! nyvaxad och fräsch för sina raggarturer i sommar ;)

Nu ska jag vara social igen och typ göra nått!!

Puss
Hej!

Solen och havet

Tjingeling!

Är det inte världens underbaraste dag idag? Det är sol sol sol!

Jag blev lite ledsen i morse, då mattias vaknade 05.10 och var superpigg, han bestämde sig för att gå upp? Jag ba neeeej, jag vill kramas! Men icke, tror ni inte han somnar två timmar senare på soffan? Så får jag ligga vaken ensam i sängen. Det var tråkigt tyckte jag.


nåväl, jag vaknade sedan 10.00 och skicka sms till honom och undra vart han höll hus. Så kom han inspringandes och krama mig! Det gjorde min dag.

Vad har vi hittat på idag då?


Jag har kört Saab! det gick galant, mycket enklare än vår nissan, den är to sensitive verkligen. Sedan har vi varit på en jätte vacker utsiktsplats som lotsen har. Det är nog mysigare på sommaren då det är varmt och alla segelbåtar är ute på havet.

Vi har tvättat 2 bilar det var svinit kallt. Och snart kommer Anders döttrar och en av dem har sina små twins med sig!!!

Måste bara berätta en sak om gårdagen! Vi åkte in mot staden för att hälsa på La Familia. Mattias syster och co!

Där bjuds det på paj och mys med bebis Lukas! Han la världens brakare i mitt knä haha! Tänkte lägga in ett klipp på Facebook, för jag har ju fortfarande inte listat ut hur man gör det här ( har inte ens försökt )

Jo, juste vi är ju som sagt mitt ute i skogen eller ja ungefär, vid havet och så där. Så här finns ju en massa djur!

Vi var på jakt igår och körde extra försiktigt! 50 km/h istället för 80 km/h.

Resultat:

12 rådjur
1 död hare
40 grodor/paddor (typ)
1 grävling


As coolt verkligen! Förlåt men jag blir verkligen helt till mig när det kommer till vilda grejer! Vi körde slalom mellan grodorna haha! vissa låg splashade :(

Nu blir det bilder från igår och idag!

Enjoy



En mycket stolt morbror och en mycket söt Lukas




Mamma och Bebis!



Oändligt stort



Nästan beredd!



Mattias skuttar med händerna i fickorna (alltid lika bright)




Rock n roll i solen!


Nu ska jag köra saaben mot staden!
Wish me luck :)
Puss

Lysekil

Go eftermiddag go eftermiddag (göteborska)

Jag måste förtälja om min rätt lyckade tripp till Uddevalla by my self!

Det började med att jag skulle packa klockan 18.30 på tisdag kväll. Min mor var inte hemma, jag kan inte packa utan henne? Har inget minne av att ja gjort det heller. Iallafall jag gjorde det, det tog mig 4 timmar att packa en liten "weekend väska" på 6 dagar. Jag är en person som helst byter outfit varje dag och det blev genast ett stort problem.


Men, jag tänkte snabbt och fick då med mig leggins, bästa uppfinningen någonsin, man kan ha allt möjligt till det och det är det mest bekvämaste också! Så ner med två sådana. Och ja resten.

06.00
Jag hoppar in i duschen, äter frukost och packar det sista. På morgonen satte ja min mobil på laddning med.

07.40
Går jag till bussen på östersskans.

07.45
Jag kollar på min mobil...som jag inte hittar... min hjärna tänker snabbt HELVETE den ligger hemma! Jag tänker ingen "ääh jag behöver inte den...FAN jag behöver den!

07.45
Jag frågar en kvinna om jag kan lämna allt jag ägde och hade (typ) för att springa hem och hämta den, hon svarade att det var upp till mig bussen gick 08.00 och ja...


mitt svar "alltså jag måste hinna det, det finns inget val"


SPRING SPRING FLÅS FLÅS ONT ONT

Tankarna just då var " jag är ingen quiter, jag är ingen quiter, jag klarar det , jag klarar det"

07.55
Tillbaka, blodsmak i munnen och svimfärdig. I MADE IT! Tacka gud att jag hade vatten med mig. Det var det värsta i hela mitt liv, tänk att jag lämnade allt för att hämta min mobil? Jag fattar inte hur jag lyckades om jag ska vara ärlig, jag trodde verkligen inte att jag kunde springa så som jag gjorde. På vägen tillbaka sprang inte jag utan mina ben.

08.00
På bussen! med en bra plats och med musiken i mina öron, jag somnade snabbt!

11.00
Uddevalla, min älskling står och väntar på mig!!! jag blev tårögd, kändes som det var flera månader sedan jag sett honom även om det bara var 6 dagar. Jag får världens bästa kramar och pussar och sedan kunde jag inte sluta prata...


THE END! typ...

Nä men idag har jag träningsvärk i mina vader och stressen har äntligen lagt sig, jag darrade och hade huvudvärk hela dagen igår pga det som hände!

Så, nu har jag skrivit allt jag skulle! hoppas det inte var allt för mycket hehe :D



The look of today! mina balskor <3



Min underbaring <3


Puss
Miccs


Kanske lite mer pank men mer klädrik!

Back from GBG!

Och det lär nog dröja innan jag och Alice besöker den staden igen. Fy vad vi har blivit gamla och tråkiga, eller?

Jag är fan besviken på GBGs rykten om "goa och glada" de borde fan kallas "sura och bittra" för det var så vi tyckte de uppförde sig. Jag har då inte tankarna på en expedit utan ALLA! av typ 40 butiker vi var inne i. Okej, jag kom på en som var trevlig nu :D men anyway!

Överdriver gör jag faktiskt inte, jag bryr mig faktiskt mycket om hur jag blir bemött i en butik, det kan typ göra min dag? Kanske inte men kan leda till köp eller att ja kommer tillbaka. Just nu vill ja iaf inte tillbaka!

Men! Bortsett från detta folk så köpte jag mig en härlig vårcollection! Min egna! vårskor, 2 tunikor, blommigsjal och en nitväska. Sedan hade jag bara 2 kronor kvar på kontot. Så det var naaajs! LYCKLIGA JAG!

Jag sa det också "Idag är det min ego dag, jag ska inte köpa någonting till någonannan än mig själv" 

Då tänker ni säkert: brukar man inte det? Nej inte jag, jag köper alltid något till mamma, nisse, mattias, bror eller kristina. Familjen you know. Jag höll på flera gånger då jag såg grejjer till mattias, presenter till mamma och så vidare, Alice ba: Mican EGO DAG! Jag: JUSTE JA!

Efter 5 timmars walking in the streets var vi välvärda en glass på donken, FAN va den satt bra, MEN det enda som var jobbigt var att vi inte hitta någon sitt plats vi fick nog vandra några hundra meter. Alice utbrast: DÄR! så var det en kille som gick från en 3 meter lång bänk ååå vad det var gött och sitta ner!

Sen kom det fram personer till oss på resans gång det var lite småspännande!

Person 1 : Har ni en liten krona ni vill ge mig? (från en dränglande illaluktande gubbe)
Svar: .... (går vidare)

Person 2 : Vet du vad denna blomma heter? (från en muslimsk dam)
Svar: (vi sitter och äter glass på en bänk bredvid en krukväxt) Nej faktiskt inte svarar jag, som svar får jag någonting som jag inte riktigt uppfattar och alice slår då till med ett "okej" med glass i munnen. Sedan vandrar hon vidare.

Person 3 : Hej, gillar du djur? (från en djuraktivist)
Svar: Ja. (sedan går jag) Hon svarar vad bra, ha en bra dag!

Sedan skojar vi om det hon sa så sa jag "Hej, gillar du djur? Ja det är gött!" haha men vi kände oss väldigt hemska då!


09.02 pigga och glada OHJA! btw Alice frukost!


Hittade en kul hatt på Monki som var värd att ta en bild med!


Sedan blev det fläsknossette med pommes och berniesås!


Sedan bar det hemåt, vi var så trötta så vi hann med ett tåg
1 minut innan det gick! snacka tur! Ja här ser ni hur trötta vi
typ var! (vår humor)


Ja, jag orkade inte ens göra en kul min...WE'R OLD!?

Nu ska jag fortsätta med min packning och tvättning!
hope you had a good time!
Pöss!

Partybrudarna

Är det vi eller? Ja det är klart! Nu kör vi järnet...



Det blev förest hos Malin den underbara! (och anna gör kaninen på
mobilen eler? )



Där fanns det 8 goa brudar! ( hightech malin :D )



Glad var ordet!




Vi gjorde alla hightech grejjen :D



Sedan var det dags att ta bussen till staden (det gällde att
hålla hårt i pengarna och hålla sig borta från andras bilar) :D



Anna har plutmunnen utan botox!



En lagom snygg toabild såklart!



Snygg bild på Hörnan!



Ännu en toa bild, malin är den enda som fastnar <3



Malin körde "fångad av en stormvind" haha :D



Sedan öppnades dansgolvet, vi sprang ner i 120 km/h!



Medan andra valde strippstången!



Sedan gick vi in i dimman och hade världens bästa kväll <3

(önskar ja kunde lägga upp videoklipp men det ska ja
klura på! )

Puss
Miccs

RSS 2.0