Trött!

My god.

   God morgon, god natt? Jag vet inte ens om jag är vaken.
Hade ju pusselan igår. Asså, fyfaaan säger jag bara. 12 timmar åt helvete. Nej men typ. 1000 bitar.
   seriöst.. jag lever typ inte. Jag förstår inte er som pallar lana :O Att man lixom tvingar kroppen att vara vaken när den inte vill. Flera gånger tänkte vi typ ge upp. Men vafan är det för poäng då lixom? Så 6.20 skulle vi sova. Klockan 6.10 så gick vi ut med Lyra, en hund alice passar, då hörde vi det första tåget komma in och folk ska till jobbet när vi ska sova xD. Men Sackars vovve, den låg under bordet i typ 12 timmar. Och den va ju så himla rädd med så den vågade aldrig somna för den trodde vi skulle lämna den :P. 
    Det retliga är när vi ska lägga den sista biten, så hittar vi inte den:O Va ba palla... Men vi sket i det å gick å la oss. 4 timmar senare så ska vi upp, alice skulle ha gitarr lektion vid 12 typ så det va bara att va go å gla när man steg upp 10.30. 
   Nu sitter jag här å stirrar in i väggen typ, väntar på att klockan ska bli 15.40 så ja kan gå till tandläkaren^^ Sen vill jag bara att klockan ska bli 21.00 för då ska jag sova som en gris. För dan efter ska ja till GBG. UUUH hur orkar jag?

Ska väl hinna plugga idrott med... typ...

Godnatt, Micaela<33 bilder kommer nångång nästa år...dag...

Fucking söndag

Palla va kristen.

   Idag va det dags att jobba. Man blir ju lagom glad när man ska sova gott och blir väckt 08.10 för att nisse tog fel på tiden totalt. Bra. Men snäll som nisse är så tyckte han att han var skyldig mig sjuss ut till jobbet, det spöregnade...
   Väl ute på ringenäs är det dött. Ingen var ute på banan på hela dagen. Det va iaf lite lunch gäster^^ Men fan va lamt det va... Jaja jag får pengar iaf :*

Idag kommer min bror å hans tjej hit. IIH.. hon har med sig sin lilla puppy! Sedan ska jag få massa hjälp av bror min, till Idrotts arbetet, me like <3 För er som inte vet är han personlig tränare :)

Imon blir det tidig uppgång. Sedan ska ja träna :D:D:D armar, jag ska bli beff ^^

Försökte räkna matte nyss. Asså sidorna där de ska förklara hur man räknar, om man förstår dem å sedan ska försöka med ett tal så är det ju förfan inte samma sätt :O Jag blir tokig, och om man klarade det en g¨ång så funkar det fan inte andra gången. Jag vill ha hjälp :( . Jaja, jag har matte B för mina barns skull iaf... :/

Nu ska jag hålla my mum in the kitchen company. Ha en go sönda kväll <3
Micaela <3

God eftermiddag!

Lördag och klockan är 15.00 det är inte ofta jag sitter hemma en lördag klockan tre. Typ aldrig? :O Första gången sedan i mars. Måste firas?

   Lov ljuvliga lov. Min vecka är planerad till tusen.  För er som orkar here it comes;

Måndag;
 Doktorn 8.20 efter det kanske färga håret på mattias syrra, kl 6 ska jag träffa alice och vi ska ha vårat efterlängtade pussellan, we goes geeks<3
Tisdag;
Är faktiskt inget planerat på dagen. Så då får ja se vad jag hittar på, träna antagligen. 15,40 ska jag iaf till tandläkaren.
Onsdag;
Då ska jag vaxa benen kl 10. Efter det bär det av till GBG med Alice. Vi ska köpa julklappar. Känner inte att jag har råd egentligen, får ta ett banklån typ.
Torsdag;
Då bär det av till värnamo för att fira min Syster Elinor som fyller gammal 25 år! Då får ja även träffa mina små änglar Saga och Tuva<3 sedan när ja kommer hem ska jag förmodligen hem till anna och förbereda inför Halloween.
Fredag:
 FIXA halloween grejer och sedan på kvällen blir det FEST! all night long.
Lördag; Sova och städa typ.
Söndag;
Träna och plugga, plus att min bror och kristina kommer med nya valpen som vi kollade på i malmö :D
Måndag;
 Är det studiedag, så jag ska plugga matte och idrottsarbetet

För er som inte orkade kan jag förstå. Har nog aldrig haft så här mkt att göra på ett lov. Jaja. Det är ju roliga grejer iaf :D

Men men, dags att typ gå ut ur min lägenhet. Hoppas på att få träffa Malin anna å felle senare idag då ! :)<3
Ring om det är nått <3
Micaela <<<3

Titta falken, berg! Var, berg? hihi!

Fan.

Jag dör på mig själv. Jag lovade mig själv att gå och träna idag. Klockan blir 17.30 mican tänker vidare - jag ska göra klart svenckan och estestisk orientering plus öva in engelskan. VAFAN MÅSTE MAN TRÄNA FÖR? Kan man inte se ut exakt som man vill, måste man va svag för att man inte tränar? Min pojkvän är ju stark ändå.. vad är det för jävla kropp jag lever i. Den kanske är snygg på utsidan men ååå! Problem överallt. Jaja, jag har iaf lovat mig själv att på lovet! då ska jag gå upp tidigt och träna. Oh ja. Det ska jag. Japp. Mican has made her desision? (palla stava rätt?) . Iaf, om jag håller detta avtal med mig själv så mår min rygg bra.
   Egentligen, hur jobbigt ska det vara att ta sig till gymmet? Man "förlorar" 1 timme. På den timmen kan man göra mycket. Men so what. Jag dör ju inte om jag inte tränar idag. Så kan jag ju tänka... Sedan kommer den andra mican, men du har ju inte tränat på tusen år, då har det kostat massa pengar i onödan. Så kommer den andra mican, det är ändå inte du som betalar. Ne det har du rätt i, men jag bryr mig faktiskt om det ändå! Jaja. Doktor måndag, håll ut!

   Nu har jag faktiskt inte tid att skriva här, jo.. lite till. Var ju på Varbergsmässan idag. Det va as kul. Jag och Linda. Vi tog på oss extrema lösögonfransar och fick uppmärksamhet. Vi fick sminka som attans och jag kände mig mkt äldre än de som kom, 9orna asså :D I felt like a pro ;) Anyway... Alltså de där 7 timmarna var värda. Jag fick känna på hur det va och arbeta som en stylist !

   Bilder har jag tagit, men grejen är att jag inte pallar lägga över dem. Får göra det ikväll...

   Time for some styding.  ( ursäkta min engelska )

   Puss på näsan<3

   Eran Micaela !


stressfaktor på topp

Hinner knppt skriva nu ens. Men känner att jag måste.

Jag känner lite press på mig. Matten ligger jag efter som fan, kan inte ett piss för när jag väl har lärt mig skiten så kommer det nya grejer, hålla sig till en sak tack? Sedan så är det nån svenska skit, som jag nästan är klar med faktiskt. Sedan har vi kultur och ide historia, fast den är iofs klar. Sedan har vi nutida konst där ja tydligen ska göra nått. Och engelska prov på fredag. Och juste estetisk orientering med... Egentligen kanske det inte är så mycket, men just nu känns det som det är sjukt mkt. Det jobbigaste är att få in alla jävla glosor vi har i engelskan typ över 70 st. Man ba döö?

Annars mår jag väl bra? Nej, för jag hinner aldrig träna. Och jo jag behöver det, min rygg kolappsar.. jag är den svagaste lilla flickan typ. Ne, men på måndag blir det doktorn så får han kolla på vafan det är för fel på mig. Sedan blir det tandläkaren på tisdag och vaxa benen på onsdag, samtidigt så ska jag hinna åka till min syrra som fyller 25 år, och åka till GBG med Alice och sedan ha pussel lan. Även va med min älsklings pojkvän, ha halloween fest och hinna köpa stuff med anna tills dess. När det väl är söndag så är det bara till att sätta sig och göra matte och skriva idrotts arbetet. Jag har fått för mig att loven är till för att vila... men äh, det är väl bara nått man säger -.-

Så, nu kan jag föna håret och lägga mig i sängen för att öva på de jävla 70 glosorna och de 10 verben.
Önska mig en god natt! Micaaan <33

Lund

Okej. Jag kan använda mina händer lite. Detta är varför jag inte är i skolan :P

Igår va jag inte i skolan, pga att 6.30 satt vi i bilen påväg ner till lund. Vad jag gjorde här? Jo, sedan jag var liten skit så har jag alltid haft svin kalla händer. Men inte riktigt tänkt på det, men när jag blev 14, då led jag för det. Jag frös hela tiden. Det va lixom jobbigt att ta någon i hand eller som nu i stylsit gör vi ansiktsbehandlingar. För hur skönt är det med is kalla händer i ansiktet? Ne det tkr inte jag om iaf. Så tidigare har jag varit i gbg och gjort denna behandlingen, men sedan flyttade hon jag hade till kanarie öarna så det fanns ingen som gjorde det.  Sedan jag va 14 då. Men nu hittade vi en i lund, så 2 år senare. Here we come, det dom är är att de typ sätter nålar  i mina händer, det är ju ca 125 nålar totalt. Ja det blöder. Jag får ju bedövning, men det käns lite ändå. Men som de säger, jag tål tydligen mycket. Och ja om man kan somna hos tandläkaren när man borrar hål så tål man väl mkt...
   Iaf, innan har jag bara tagit en hand åt gången, för tidigare har jag fått reaktionen som yrsel å ja mag problem ^^ . Så mamma va ju lite  orolig. Men iaf nu skulle ja ta båda. Det gick väldigt fort denna gången. Så ska jag resa mig upp. Och börja prata, då börjar stört lipa... och jag ba: varför gråter jag? va händer? Och läkaren trodde bara jag va stressad eller nått, men sedan tog han min puls och då blev han lite orolig. Jag fick lägga mig i ett rum och vila. Jag grät ut och fråga en massa saker till läkaren om typ akne å sånt. Och tjejer, det finns mkt att säga. Myterna är brutna.
   Men så låg jag där, läkarna kom in ofta och fråga hur ja mådde. Mamma satt jämte och trösta mig typ, hon trodde också att jag grät för jag kanske hållt inne mig saker, och ja det är sant, så när jag ändå ligger och bölar så sa jag allt om skolan å samtalen osv. Jag säger bara katharsis. Och jag behövde verkligen prata ut om det. Eftersom mamma är trotsallt min mamma. Vi grät nästan ihop. Och skrattade, jag ligger där med avdomnade händer och känner att jag börjar bli kissig. Mamma: Neej du får hålla dig! haha! då skrattar man ju ännu mer. Men iaf mamma fick ju typ hjälpa mig ändå xD Jaja... jag sa ju inte allt som hände för då hade det blivit långt, men som sagt, jag är ett levande exempel på att läkarna kan ha fel. Eftersom de säger att man inte kan få någon reaktion, but here I am, livslevande!
   Jag har iaf fortfarande kalla händer, men om några dagar, Då är jag lycklig :D

Här har vi mina stick och min prickiga hand. Ser likadan ut på andra, och det värsta är att det går inte bort:O

Läskigt!

Bloody sunday. ( nästan iaf)


  
Jag vaknar upp hos min älskling. Det va härligt, fast jag blev lite förvirrad av klockan osv.. men äsch. Nevermind typ.
Sedan efter en mysig frukost med hans pappa, marie och mattias. så tog jag bussen till jobbet. Där jag möts av tomma bänkar och trasiga väggar och söndrig trappa. Jag ba oj, bygger de om typ?
   Sen så kollar jag noga, så ba nej så bygger man inte om. Så får ja reda på att det har varit inbrott :O

Detta sa jag i lördags : ( natten då det hemska skulle hända)
Jag gick och tänkte för mig själv vad altt godis ska ta vägen, de som inte lyckas säljas, om vi i personalen ska få det eller inte. Men det visar sig sedan att den chokladen kommer sitta fint på någon annans röv! De svinen!
   Jag pratar sedan lite med tjejen i receptionen, och frågar på skojj om det inte varit inbrott på ett tag? hon skratta lite och sa nej som tur är, hoppas inte på fler heller...
 

Så händer det på riktigt. Jag såg först inte allt som blivit taget utan det kom efterhand som att jag ville fylla på osv typ.
De tog: Platt tv, sprit,tobak,öl,massa godis (palla) kläder ur shopen och kassa skåpet på övervåningen.
 man tror de hände mellan 01 - 04. men vafan hände med larmet lixom?

   Man kan lätt säga att de va amatörer, vem fan går dit och snor massa små godis ? när det finns dyra golfbägar att ta å sedan att sälja. Sedan de kassaskåpet hur visste dem att det låg på andra våningen?  Det väger typ 1 ton.. nej men as tungt, så de hade kastat ner det från trappan så den va helt jävla trasig, sedan hade de huggit sönder väggen mm. Det äckligaste var ju att jag gick på de ställena där de hade varit. Jag kände verkligen hur de hade agerat när de var där, typ när de åkt så har de säkert skrattat å tagit en öl å käkat en plopp typ. Usch :( Sånna jävlar! Det va inte så längesen de hade inbrott lixom! då dehade tagit kassaskåp då med. Fattar inte varför de inte har kameror? :/ Säkert 18 åringar som inte har nått liv. Som måste förstöra. Nej jag blir arg. Jävligt arg. Då kommer mina fördomar fram.
   Satt och snacka med sabine på vägen hem. Då vi prata om inbrott mm. Då sa hon att 99% av typ alla stölder mm görs av de som har utländskt påbrå, och hon är även lite utlänskt så hon menar ju verkligen det hon säger! så jag har kanske inte så mkt fördomar egentligen. Jävla skit tkr ja. hon berätta om när hon bodde på andersberg, hon fick inbrott 2 ggr. Gissa av vilka? precis...

Ne nu blir ja rädd, vill inte vara ensam så är det bara. Man är inte säker nånstans, det är fan förjävligt, och sverige ska vara världens bästa land. Då vill ja nog inte ens lämna halmstad!!! Detta är något som man tänk vara så långt borta, men nu så sjukt nära.

Lås dörren och skaffa en stor jävla hund som skrämmer bort alla jävla fattilappar! ( det är va dom är ) jag lovar larm funkar inte, hund funkar! 
Nattí natti, Micaela <33 


Lalala!

Hejsan.

Idag var en jobbig dag typ. Men den slutade mycket bra.
Skolan hände inte så mycket. Kom hem tidigare :)

Sen va ja på stan en runda och gjorde några ärenden. Ville ju köpa rosa bandets läppsyl på apoteket. Men det va ju slur:O Det va rosa ! Så kommer det inte komma in mer heller, då blev lilla jag sur, men jag tacka och gick till hm å lämna johannas jacka det gick betydligt bättre :) . Sedan skulle jag kolla ID mineral make up på salong madonna.
   Kommer dit och träffar Elina tror ja hon heter, frisör på drottingblanka. Så prata vi lite om sminket då, fast ja ska dit imon igen. Så får ja bättre hjälp av hon som kan det bättre typ:P. Men så kom vi in på att vi träffades på bussen då, med johanna wingren osv. För hon kände inte igen mig men jag kände igen henne å bla bla.. Så sa jag att det säkert berodde på min hemska hårfärg. Så påpeka hon att det såg grått ut. Då sa ja TACK äntligen någon som kan vara ärlig. För hon sa det '' ja jag vill ju vara ärlig'' Och ja, det tkr ja med. Så lite suris blir man ju. Men jaja... vi snacka en bra stund haha. Typ 40 min. Om allt och ingenting. Så fick ja massa tips om hårprodukter. Så salong madonna nästa. Då kan man prata av sig lite, haha. Nej men det va trevligt! 
   Varför jag vill ha denna mineral make up är för att här i Sverige är den så satans dyr, men i USA där är den mkt billig.
   Och tur som man har ska min bror till New York på måndag. På bröllop, den lyckosten. Kristina hans tjej har överaskat honom med den finaste sviten och limosine när de blir hämtade ( nej det är inte dem som ska gifta sig) ^^. Men iaf, så tycker ju jag det passar perfekt att de ska dit så kan de shoppa åt mig. För där kostar en foundation 120 spänn. Här kostae det 400 typ. Why not? :)

Nej nu ska jag kolla på Du är vad du äter, missa ju säsongstarten förre torsdagen! :P
Ha de bra, och ärlighet varar längst :) <3
 kan ju låtsas vara glad över att ha ful hårfärg. Ja menar det sysn ju inte alltid att man har en trasig insida, men det syns på håret. Vet inte vad jag menar med denna text men jag bara skrev det ^^

Jävla röv

Fan va sur jag är nu.

Och jag måste skriva av mig, jag ligger i sängen som en psyckopat för att mitt hår är helt fucked up! Jag ser inte klok ut! Jag hatar det! Jag ville ha det lite mörkare så min utväxt inte skulle se så hemsk ut, så skulle jag ändå behålla lite blondt. Men fan så det ser ut! Och ni tänker säkert, nej det är säkert jätte fint ändå! NO WAY! Jag har aldrig lipat för mitt hår innan. Men tjejer, jag förstår nu vad ful innebär. Ful är något fruktansvärt. Och det är jag nu. Säg vad ni vill, men jag kommer inte tacka och ta imot, för ni ljuger. Jag ska våga gå till melinda och säga att jag inte trivs. För seriöst. Jag lipar. Det är helt förjävligt. Jag kan inte ens koncentrera mig, det är helt cp. Usch, vill inte visa mig :( Mitt självförtroende sjöng så jävla lågt nu. så njut. För snart kommer jag va snygg igen. Detta ska inte förstöra mig.

Tyck att jag är patetisk. Men jag får väl säga vad jag vill.

Tack och hej, jag ser inte ut som en tjej. ( jag ser ut som en tant som inte kan bestämma sig om hon vill vara brunett eller blondin .)

Happy Days

Och så va det måndag igen.

Jag vakna upp hos älskling som vanligt 06.30. Är hemma 07.20 och now Im here. Hade tänkt plugga lite svenska, eftersom vi har roligt prov på torsdag. Jätte kul :) verkligen.

Helgen har varit super,
i fredags var jag med Anna :D Då jag övade för första gången frisyren hon ska ha på höstshowen. Köpte även tyg till min klänning som ska bli av nästa fredag! Vi hade mysigt!

Lördag
, då jobbade jag. Sedan stack jag direkt till Alice. Där jag kom typ 16.30 Sedan bestämde vi oss för att baka bullar, det började vi med kl 17.00 vi va klara ca 20.00 Hallao ! ^^ Jaja, resultaten blev jummie<3 Sen så medans vi vänta på bullarna, så pusslade vi. För vi kom på detta att om killar/tjejer ska nörda sig med att lana såna cp spel. Så kan väl vi lana pussel eller? Det är ju förfan lika töntigt! Så det ska vi göra! Haha. Vi börjar kl 12.00 på dan sedan ska vi bli klara med pusslet. ( 1000 bitar ofc ) . Sedan kollade vi på mirrors, GALET bra film. skräckis. :) 

Söndag
, Jobbar. Det pissegnar missar bussen med någon minut, gösta får hämta mig. Dan är död. Fick sluta vid 3 :D Då fick jag shuss hem av Sara, as skön tjej! Vi hade mkt intressanta samtalsämnen. Speciellt om att gå ut på krogen. Eftersom jag inte är  18 än tkr ja de e pissigt att man inte kan gå ut än osv. Så berätta hon om en tjej som då va 14. Då va hon ute på krogen och hade sig. Hon gjorde alltid saker 2 år förtidigt. Och nu när hon är 19 lr vad hon nu är. Så har hon blivit en torr boll. Varför? Jo för hon har redan gjort allt. Jag säger bara tack för att du sa det Sara :D Nu fick mitt liv något mer att se framimot asså! haha xD
Sedan duscha jag snabbt. Och så fika vi mina goda bullar. Sedan va hon så gullig att hon körde mig till mattias :D . Det blev en as mys kväll. När klockan var 19.40 så sa jag ska vi inte borsta tänderna? Så kolla jag på klockan. Oj då va den bara så lite:O Jag va cp trött ^^ . Jaja, jag somnade gott, sen vakna jag 03.44 å va satans pissig. Sen kunde jag inte somna om å så inbillade jag mig massa ljud som vanligt, Och älskling bara sov. Fast det va ju bra oifs. Haha.

Nej, nu måste jag plugga innan jag ska sticka till Praon! Have a nice day!
Take care, Micaela <33





Mican goes angry

Inte riktigt bokstavligen men typ.

   Jag ska berätta varför jag är arg. Därför att jag vill lägga in biler från min mobil på bdb. Men Det vill fan inte min mobil! Jävla cp sladd! Blir sur nu.

   Men jag blir snabbt glad igen, för mattias mitt hjärte gull. Han frågade om han fick sova hos mig, och säger man nej till det? NOWAY! Det vet ni säkert, men det är ju det bästa som finns, att sova jämte någon man tycker om. Så är det bara,
   Så slipper jag vara rädd när ja kollar på Efterlyst sen med :D . Tryggare kan man helt enkelt inte vara.
Jag var bara tvungen att få bort min ilska till min mobil sladd. Jag vill verkligen lägga in bilderna, men ååå.
Yeye...

Imon blir det skolfoto. Ph goes transa, och tjejerna goes Biathes, Passar väl in rätt bra kanske...
Sedan bär det av till Malmö. Där min brors flickvän ska kolla/köpa valp. En liten chitzo ( stavning?) Såg bilderna och jag dog typ. Får väl hoppas det kommer några bilder sedan. Jag vill ha hund. Och katt, och marsvin och allt. Mest en papegojja tror jag. Då kan jag snacka skit med den. Värst är väl om den skulle skvallra om allt...men jaja dröm vidare mican...

Nej, nu ska jag packa lite kläder och göra mig redo för att ge min älskling en DUNDER kram. Det gillar han :) Och en puss också förståss. Sedan blir det mys. Vilket innebär världens bästa Onsdag <3

Take care, Micaela <33

RSS 2.0