Mitt nya rum

Äntligen, har jag nog hittat den bästa möbleringen på länge. Jo, det ska ju in en fet platt tv på väggen och ett nytt skrivbord också.. mene inte prio 1!

Känns skönt att ha de gjort. Och utan min älskling hade jag aldrig fått de såhär bra. (hänga tavlor, flytta typ allt pga mitt knä och fixa sladdar m.m) Samtidigt tror ja han tycker det är ganska kul, det va han som föreslog det så inget tvång inte! :)

Nu: Bilder!











Ja bilderna är faktiskt  orättvisa pga min dåliga kamera så det blir ju som de blir, men iaf! Sen är de ju en hel del att fixa, små grejjer sådär!

Puss
Mics


Vill vill vill!

Är dålig på att uppdatera mitt liv alltså, känns som tiden inte räcker till även om de gör det liksom. Jag längtar efter att komma ett steg längre nu. Vill upptäcka något nytt och bli inspirerad.

Fick ryck på min Hilda (dockhuvvet). Alltså, inte ryck, utan ville ändra frilla på henne. Innan hade jag gjort en fiskfläta i en uppsättning. Nu blev de en svinrygg. Kommer ihåg första gången ja gjorde det i 2an eller 3an. Det va ganska komplicerat då, och då hade ja inte allt hår med. Nu gjorde jag svinrygg på mindre än 15 min (kolla inte klockan men nått sånt, de går nog att göra ännu snabbare men övning ger..). Vill ju testa den på en verklig människa så det ska jag göra!

Some pics från min yber braiga mobil! (ska skaffa system kamera...)







Den är ju långt ifrån perfekt, lite för långt ner, etc, men för att vara första försök är ja nöjd!

Nu: Läsa!

Puss,
Mic


Då var det dags för rehab igen.

Kul, jätte kul verkligen. Min knäskada is back on track.
Som jag har skrivit i tidigare inlägg så älskar ju jag att sitta på knä, vad jag än gör. Vilket egentligen är det dummaste man kan göra, för knät är inte gjort för de. Plus att kylan utifrån och mina svaga muskler gör att det som har hänt, hände igen.

Hur började allt?
Första gången så skulle jag och Mattias tävla och klättra i en klätterställning som ledde till en rutshkana. Då hoppa min knäskål ur led. Upp till akuten, svullet knä. Inget allvarligare fel, rehab i 6 mån och sen va de typ bra, de kändes fortfarande att nått va fel. Som de har fortsatt fram tills igår kväll.

Vad hände denna gången?
Jag skulle tända ljus i en lykta på golvet, satt på knäna. När ja ska resa mig upp vilket jag gör pretty fast, stödjer mig på de onda knät och "knak" i knät. Får ont som fan, haltar direkt, ringer min bror (om snabba råd) som i sin tur skäller ut mig för att ja är klantig, vilket ja håller med om. Sov inget knappt, då jag vaknar varje gång jag ska vända mig om stup i kvarten. (vet hur ja sover iaf, INTE STILLA haha!)

Läget nu:
Jobbade mina två jobb idag och kommer hem, slappnar av och nu kan ja inte böja mitt knä knappt 90 grader. Missar Glendas 20 års fest (alla är där) och Mattias som också ska ut idag. Allt va planerat, men nu sitter jag här ensam och mår skit. Bankade schnitzel imorse och avreagerade mig lite på mitt knä, men hjälpte inte värst mycket.

Ja vad gör man? jo man käkar bakverk, dricker te och myser me lilla familjen Mor och Nisse.

Hoppas er fredag var som planerad!
Puss Mics




Nu har jag landat!

Äntligen känns det som att jag har kommit ner på jorden igen. Hektisk vecka!

Men denna helgen vill jag bara spendera med mig själv på mitt rum. Låter kanske deppit, men jag har saknat det! Ska vara hundvakt ikväll, har saknat bodhi som bara den, har inte sett honom sen julafton! min andra kärlek<3

Btw, när jag handlade på maxi idag frågade jag 6 ggr på samma avdelning om saker. Hur blåst känner man sig inte då när man annars bara brukar springa runt och plocka i sakerna? Handlade ju inte åt mig själv så de va sånna special saker som jag icke handlar. De va jobbigt, det som va mest jobbigt va "mor matidlas skinka" .Jag trodde det va ett märke, men skinkfan hette tydligen så. Jag va så nära på att säga, nääe de finns ingen. Tur ja inte sa de. haha!

Sen har jag tydligen blivit grym på köttbullar? Har rullat köttbullar och biffar i två dagar nu, t.om sthlm ska få smaka av dem imon! Blev lite rörd när de sa att de va så goa. Så jag kan ju inte säga att ja inte kan de längre då... doh!

Ne, nu ska ja hämta bodhi och bella med tror jag. Vi ska ha myspys <3

Ha de bäst, puss mics
Ps jag saknar Mattias för mycket alltså! men snart hoppas jag få se honom <3

RSS 2.0