Fint besök klockan nitton

Goddagens alla lustigkurrar!

Jag har inte varit ute idag :( Får lite ångest. Har varit inne och pluggat, städat och hjälpt till med maten och allt sånt! Jag hinner fortfarande gå ut. Men vad ska jag göra ute ensam? Träna är uteslutet då jag inte hinner det really. Gå ut med huden..hade jag gärna gjort! Kan rasta nisse kanske? Ne...Jag tycker det känns mobbat att gå ut och gå ensam, så emotional är jag inte för tillfället. Jag är bara lycklig nu.

Jag kom på't! Jag ska gå ut med soporna och jag ska ta en omväg! alltså kanske 50 m omväg haha! Ne, jag borde inte få ångest nu. Jag behöver inte röra på mig varje dag. Jag tränar imon istället :)

Mat mat mat. Min mor och jag har hållt på hela dagen typ och gjort massa mat. Det är sjukt. Inte lär de gå hem mätta härifrån inte! Det är mycket nya grejjer och min mamma har sagt en gång "man ska inte servera mat som man inte har testat innan.." men ja, ibland säger man kanske för mycket.

Alltså, jag kan inte beskriva hur mycket jag saknar min Erik Mikael Mattias Johansson aka Lunten aka Älskling aka Gnagar'N aka Aikarn and so on... Tre dagar! han förbjöd mig att komma till honom igår för han ville inte att ja skulle bli sjuk, men han har visst glömt att han var snor förkyld i thailand och min pappa med men jag blev då inte förkyld! Jag blir det inte bara. (peppar peppar ta i trä)

Nåväl, om ca 2 timmar!!! Då blir det kramkalas <333

Nu ska jag börja fixa mig, så jag kan fixa min mor sedan!

Puss på er alla fina människor där ute!
Miccs


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0