Snurrit värre?

what to do ?

   Nu har man precis ätit en bit mat, det satt fint i lilla magen. Vill mest att tiden ska snurra iväg för har välldans tråkigt.
   Idag har jag som jag sa igår, träffat Anna. Vi gick till den där båten sedov. Den var tråkig. Luktade piss och var sjukligt stor. Alice berättade att de matrosserna som var med på båten hade varit med där sedan de var typ 10. Så länge stannade inte jag å anna precis så att vi kunde ta reda på de^^.
   Sedan gick vi till det stora parisehjulet och satte oss i en guldig vagn. När vi skulle åka så kom den en kåt tysk i vår ålder typ och snurra sån jäkla fart på oss... vi som skulle få se en vacker vy äver hstd, icke sa nicke, vi snurrade i hela 10 minuter kändes det som. Fyfan vad vi skrattade, och det var bara vi som fick snurra.. vi  tänkte mer, okej hoppas bara nu inte han skruvar upp denna vagnen så vi faller!:O . Men nej, vi klarade oss.  Vi såg la ut som fyllon efter vi travat ner för trapporna.
   Sedan fick vi en busvisling efter oss. Det var en upplevelse haha! och värt 50 kronor.

Klockan blev halv 4, gick hem till mig för ett toa besök sen dök vi ner i sängen en 20 min, innan anna skulle jobba igen. 
   Där låg jag sedan, tog en kall energi dricka och njöt. Kollade på dukes of hazzard som kom 16.00 -18.00 sedan somnade jag, och nu mår jag dåligt, hatar att somna sådär :/

Wellwell, ska inte tjata mer nu. Grejen är att jag saknar min pojkvän. och han är inte här, då kan man lätt babbla på om allt och inget när man egentligen bara vill skriva en bok om hur tråkigt man kan ha.

Anna gjorde min dag,
Take care Micaela <33

Kommentarer
Postat av: Anna

hahahahahhahah "sen gök vi ner i sängen en 20 min, innan Anna skulle jobba igen". låter bra;)

Tack för idag hjäääärtat <3

2008-07-20 @ 21:43:47
URL: http://donotread.blogg.se/
Postat av: Anna

dök*

2008-07-20 @ 21:44:34
Postat av: Micaela

Hahaha oj då, menade ju inte på det sättet, skriver här nu att ja mena att vi vilade å kollade tv !! xD

2008-07-20 @ 21:50:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0