Fötter in Pain

God Eftermiddag!

Musiken som strömmar ut ur högtalarna är massa Natasha Bedingfield! Den rösten är enorm <3

Gårdagen var härlig den! Det blev fest med the city! Det började hos Anna Ledel, med en vitlöksbomb av spagetti och köttfärssås. Det var något jag var väldigt bekymrad över, för min mage klarar inte det. Spelar ingen roll hur man än har behandlat vitlöken, jag klarar inte det. Märkte jag sedan med, men det var bara att bita ihop. Varför klaga? (:

Sedan kom Annas friend Nina, härlig tjej de dära :D Vi tog lite drinkar nere i baren och sedan begav vi oss till Marinfestivalen. Träffade bror och kristina på vägen, han va nog lite chockad att lilla jag kom med en cider i handen, men jag är 18 nu :D . Sedan besökte vi en rysk båt, där jag blev bjuden på en shot, tyvärr eller tur var, gillar ja inte sådant, så jag tog en liten smutt för att vara artig sedan svepte Nina den. En 40% fisher är inte gott! :P

Vi drog vidare till La Coca där vi dansa järnet. sedan drog vi till Tre hjärtan B&B och moon, mene det va stängt på monn? så vi drog till Tre hjärtan igen. Dansade tills klockan blev 02.00 sedan tändes lamporna och det var dags att gå.

Nina är från gbg och var besviken på våra tidiga krogar, i gbg är det ju öppet till fem ^^ . Men men, på vägen hem träffar jag Kajsa och co! Det var ett tag sen om man säger så! snacka en massa och kom fram till att vi MÅSTE ses snart!

Nåväl, hemma innan tre, somnar direkt, klockan 11 kommer mamma in och väcker mig ur drömmen där "mannen som svek kärleken" skulle kidnappa mig. Det var så han sa när han rev sönder fönster rutan? ^^ Knäppt.

Nu ska jag snart springa ner till Anna och samtala om en present till Felicia som ska ha middag i Fbg ikväll, hon har fyllt 18 :)

Ha de fint! Imon blir det Ank Race jag ska vinna!

Puss!

Kommentarer
Postat av: pappan

oj oj oj.......... kram.

2009-08-04 @ 08:14:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0